Борисов: И ние, и синдикатите работим за доходите на хората

Крайната цел е по-добро възнаграждение, повече пари да остават при работещите, каза премиерът

Обратно в новината

Коментари - Борисов: И ние, и синдикатите работим за доходите на хората | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,,...Въпрос: Аз не разбирам, как Русия ще се откаже от разходите си за Социална помощ и Селско стопанство? Дж. Буш: Всичко е в цифрите. Основните потребители на селскостопански дотации в Съюза бяха в Украина. Отива си Украина и за Русия изчезва “черната дупка” в бюджета за дотиране на селото. Основните потребители на социалната помощ са в Средна Азия и Закавказието. След като го няма Съюза, то и Русия, основният донор в Съюзния бюджет, престава да дотира многодетните мюсюлмански републики. А по-нататък е чиста аритметика – Украина, Средна Азия и Закавказието се оказват с бюджетни дефицити и потъват в бездната на отчаянието, Русия се оказва с бюджетни профицити и нейната хазна става по-голяма и по-мощна от съветската. А след това тя триумфално ще се завърне и всичко ще ни припомни, още повече, че нашата икономика е на границата на нулевата печалба. Моят съперник Клинтън обещава “да стимулира икономиката”, а това означава ,че ние отново ще влезем в дългове. Нашата икономика е в такова състояние, че ние повече не можем да вземаме заеми. А от своя страна това пък означава , че бюджетът ще е отрицателен и с времето ние ща станем “боси и голи”, а руснаците – богати и могъщи. .,,??? ГЕРП не са се научили от историята...!!!

Работите само за своите доходи - фалирахте за 30г и банки и заводи, приватизирахте ги за себе си, а сега се подготвяте да си присвоите и енергетиката с парите от КТБ, карате се къде сте повечето милионери - в ляво или в дясно, ... а по доходи на населението България е на последно място в ЕС - младите затова бягат от тук - от мизерния живот тук на народа.

така е, всички работите за доходите, но в разни посоки: вие работите за ограбване на доходите на работещите, синдикатите се опитват да им ги съхраняват

Мисля, че е резонно когато работещите българи напуснали родината стана повече от тези, които са останали, да закрием официално държавата. “Мон шери” Макрон и “Браво Бойко” Меркел не случайно са издигнали преградата Шенген за такива политици като нашите - не знаеш Паша(та) ли е Падишах ли е или просто агенти на Путин.

Много ви се моля, недейте работете, че по-зле става! Само едно нещо трябва - съдебна система да работи, другото работливи българия има - САМИ ЩЕ СИ НАПРАВИМ!

Страшен наглец, ама страшен

За синекурните синдикалисти е вярно!Дори и протестиращите синдикалисти от МВР се издържат от Министерството, не е само апартамент и джобни.Има и други неща......

Спестените за черни дни парици на част от от работещите, бяха задигнати чрез КТБ.Делото само на 1-ва инстанция ще продължи най малко 10 години-това е официално становище на магистрати.Кво праим?

да попитам тука пишещите нещо. Някой да сподели чувал ли е фирма в която синдикалистите да не са част от администрацията на фирмата ? Все по често слушам за синдикалисти които са назначавани на измислени постове по администрациите на фирми а после чакай някой да защитава правата на работещите там. А накрая Вожда слънце работел със синдикатите за по-високи доходи. Няма такъв филм баце! Истината е по висока производителност и по-малко жадни баш-бизнесмени и техните любовници. Тия по върховете на държавата там не играя на дребно, рушветите тръгват от милиони нагоре

Кой ти пълни главата с бръмбари бе борисов?Ти от нищо не разбираш ,само гасиш пожари,,даваш без сметка даже и за кръчмар не ставаш. Ако имаше малко повече ум или ако беше учил на времето,нямаше така лесно всеки да те лъже. Виж твоето си отстояваш знаеш как.

"Борисов припомни, че 5 млрд. лв. са дадени за здравеопазване и не разбира, защо лекари стачкуват." Проблемът е, че ти ОТ НИЩО НЕ РАЗБИРАШ!!!!! Работел бил той за доходите ни!

А в действителност става точно обратното на това което си казал борисов.Доходите намалят и ти много добре го знаеш.Стига лъжи ,не искаме даже на снимка да те видим лъжецо. Гледай си юнкер и меркел гушкай се с тях те ти вярват на лъжите.Докога е въпроса?

Само че вие, другарю Борисов работите основно да прибирате доходите на хората!

Плява...и само плява.

Правителството и синдикатите работят, българските синдикати няма да ги коментирам, защото нито ги избирам, нито членувам, но правителството управлява, понеже сме му дали власт. Правителството (Бойко и неговата дружина) работят за повишаване на доходите, само че резултат от това няма (резултатите са само само тяхната глава, но не и в реалността). Затова най-добре е Бойко и неговата компания да си заминат и повече да не се връщат на власт.

Г-не ,потърси си работа и кандидатствай и виж каква е стартовата заплата. Как работите за доходите на хората?Вие работите само за доходите на престъпниците наричащи се бизнесмени които 30г.само ограбват труда на работещите,тях защитавате като например престъпниците от транспортния бранш.Разходи се малко из България,вземи се предреши на просяк и виж какво ще ти кажат бедните и гладните. Ти на "честна дума"ли вярваш?Къде ти честнен "бизнесмен"на тази територия. За 30г.натрупаха състояние за векове напред,но нито България ще я има нито българи ще останат тук.

Моляяя..не чух добре,и това ако не е цинизъм,здраве му кажи,с това мутрагенско управление и заграбване..много го е еня за хората тоя ...до кога всики божи ден ще му гледаме/по няколко пъти/ самодоволната му и просташка мутра на тоя престъпник...и ще търпим глупостите му!

Тоя е изтъкан от лъжи и лицемерие.. Медиите сякаш да докажат това ежедневно по няколко пъти ни ги сервират заблуждавайки се че хващат дикиш.. Чиляк на пълна държавна издръжка за всичките му капризи няма как да иска парите да остават в работещите защото знае че няма как да има за него..

И затова сме бедни като като шушляци. Но вие си работете

Ало, погледни календара!!! Календара, викам!!! Първи април мина!!!

Така работите, че се вдигат само цените.

Ч-ш-ш-ш нашия, Макрон ви взе финкцийте на мислещи за българският наемен работник, нали се сещаш!

Далеч от синдикатите на Тиквата! Ако сте наивници плащайте членски внос за тези тунеядци. Има друг, социален синдикат- Защита. Надявам се да е истински синдикат.

Всеки ден се моля да бъде сменено това управление от честни и способни хора, милеещи за такива ценности като човеколюбие, справедливост, трудолюбие, отдаденост. А нне тези хем некадърни, хем нагли, хем неморални и некомпетентни. Купили си титли и вече тръгнали нобелови награди да правят. Смешници!

Няма да стане! Евроатлантическите ценности не позволяват колониите да избират свободни и мислещи патриотично хора. Те искат и поддържат пионките.

И как работите бе? Бивши мутри работят за хората? Я не ме разсмивай. Увеличихте дългът три пъти, медйино затъмнение за големите обири, осъдени няма. А те ме занимават с някви кокошкари по новините. Просто ГЕРБ ни върна в социализма. Само където тогава поне имаше и честни хора, а сега са на изчезване.

При социализма имаше безплатно здравеопазване, безплатни профилактични прегледи, във всяко училище - лекар и мед.сестра, когато си болен - звъниш в поликлиниката, и лекарят идва да те прегледа у дома..... Не бяха търговски дружества болниците, не бяха търговци лекарите.....

Да, управлението на бодигарда на Тошо е много по-лошо от това на работодателя му.