Борисов и Харадинай обсъдиха Коридор №8

Косовският премиер изтъкна лидерската позиция на българския премиер за фокусиране на вниманието на Европа върху страните от Западните Балкани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Измислена държава - Косово!!!! ФАЩ я създадоха, за да си направят трамплин за вкарване на ....едни продукти, характерни за отглеждане в Афганистан... Затова има и български контингент - за да има и за Бай Ганьо от баницата --- пушечно месо!!!!

Хардинай е военнопрестъпник и много си пасва с борисов.

"На 8 март 2005 г. Международният наказателен трибунал за бивша Югославия повдига на Харадинай обвинения, съгласно които Рамуш Харадинай през 1998 ръководи операции по насилствено изселване на сърби и цигани, а също така в разправа със сръбски и други неалбански цивилни, както и албанци, които АОК е смятала за нелоялни или отказвали да сътрудничат на АОК, в околностите на Косово и Дечани през 1998 година. " Бойко и Рамуш ще интегрират държавите...

За какво им е на ония от Адриатика... да идват та нашето и то ...Черно море? ...Да се давят ли?

Ще прехвърлят танкове, по най-бързия начин.

Коридор номер осем ще бъде построен като във Уганда. Тоя тарикат продължава да търси от къде да краде.

Голямата гордост на ББ са пътищата, а от Международния икономически форум твърдят, че нашите са по-лоши от тези в Уганда. Къде е тръгнал да прави коридори, които после трябва непрекъснато да бъдат ремонтирани? Всичката ни работа е такава, но сега е важно албанците да ни хвалят.

Добре работи Борисов за вас българите приятел с Турция Косово Албания

Като го харесвате,подаряваме ви го.ЩЕ ВИ ПОТЕКЪТ ЗАПАДНИ ИНВЕСТИЦИЙ,ЩЕ СТАНЕТЕ ПО НЕГРАМОТНИ, ЩЕ ВИ НАМАЛЕЕ НАСЕЛЕНИЕТО,ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,ЯКО ДОПЛАЩАНЕ,ДУПКИ ПО ПЪТИЩАТА, ДОРИ И ПО МАГИСТРАЛИТЕ, ГАРАНЦИЯ ,ЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ НАЙ БЕДНИ В ЕС,АМА ЩЕ БЪДЕТЕ ПРЕДИ АФРИКА.А ЩЕ НАТРУПАТЕ ВЪНШЕН ДЪЛГ В ИЗОБИЛИЕ.АКО ИСКАТЕ ТЕЗИ ,,ХУБАВИ НЕЩА,,ВЗЕМЕТЕ СИ ГО,ТЪКА И НАС ЩЕ НИ СПАСИТЕ ПОНЕ ОТ БЕДНОТИЯТА,ДА ДОЙДЕ НЯКОЙ КАТО ОРБАН,ПОНЕ СТАНДАРТА ДА НИ ПОВИШИ.ЕЕЕЕЕЕ МЕЧТИ,МЕЧТИ ОБАЧЕ НЕЗБЪДНАТИ

Не ми трийте идеята,ако натрупам много минуси изтрийте я.

Генерала на Доган обсъжда с всички , всичко. То и аз след малко отивм в кръчмата пред блока и ще обсъждам цяла вечер с "колегите" от махалата. И газовия хъб без газ, и качестовто на пътищата, дето не става и за Уганда, и какво ли още не. Ще обсъждаме огромен кръг от теми, през това време нормалните европолитици като Макрон си подписват по над 50 договора на "обсъждане". Борисов обаче освен да троши народна пара, за друго не излизал от България... е, и да не го викат ония малоумници в Народното събрание, където по Конституция трябва да се отчитат правителството и премиера. Гьонсуратлък вече едва ли може да се каже за подобно нещо, това си е измяна, ама с тоя Главен прокурор едва ли някога ще дочакаме подобно дело.

точно с тези водим преговори спукана ни е работата в най-скоро време! И още нещо. Баш сега ли, когато се решава съдбата на българските автопревозвачи беше най уместно Борисов да се мота при шиптарляците, вместо да иде и да лобира там където трябва за тях! Или е прихванал тарикатската тактика на един бивш президент философ, който щом надушеше, че в държавата става напечено веднага си дигаше дърмите на посещения в чужбина!

Днес излезе класирането за прием в 1ви клас. Впечатление прави, че едни деца са с 28 т. или 27 т и тн, други с 14 т, или с 5-6 т. а има и такива с по 0 (нула - кръгла нула). Незнам за Вас дали е нормално, но лично за мен е в голяма степен обидно да има класиране между деца. т.е. едно дете е с повече предимства пред друго - това е направо престъпление. Незнма кой умник го е измислил, ..или по-точно знам - общинарите, Та нали техните деца са с най-много точки защото мама, тате, баба, дядо, леля, стринка, учинайка, калеко и т.н. са служители на общината или на някоя общинска фирма - и затова ще си ползват благинките и предимствата до край. Кокакла няма да се изпуска години и поколения напред. А децата с нула точки, те втора категория лиса или направо трета. В индия има една каста на недосегаемите - толкова са низши, че никой не ги докосва дори. Е, стгнахме Индия, започнахме от най-ранна възраст да разделяме децта на касти - едни са от кастата на брамините, дриги от войните и т.н. , а някои от кастата на недосегаемите. Замислете се, в повечето европейски държави няма елитни и неелитни начални училища - всички са еднакви, т.е. елитни. Тук обаче е различно, децата на "елита" са отделени от кастата на недосегаемите и живеят в рая. А дригите - те са направо за ада. Не е ли време да се разтърси системата?

Преди години имаше един италиански сериял "Октопод"

И други серияли имаше

Всеки километър,и на всеки метър мутри и ние искаме напред

2та ТОП НАРКОТРАФИКАНТА са Oбсьдили Пьтя на БЕЛОТО-Via Narcoitica

Косово е Българско. Сърбите после се нанасят, когато централната власт не е българска. Там са земите но третия, най-малък син, на цар Петър - Александър. Той е доживял да види синовете на синовете си, както пише в хрониките. Албанците са в Косово от началото на 20-ти век. Защо трафикантите и наркодилъри не "преговарят" в Прищина? Косово е отделна държава ....според ЕК? Нищо чудно след месеци Кауна да преговаря с кмета на Кърджали в Анкара.

Аха. Къде и да ходи Бойко все коридори прави - сухопътни, газови и т.н. И тези ще да са като онези магистрали надлъж и нашир по цела България, че и тунел под Шипка, дето щеше да ги строи Катар

Този до Борисов не трябва ли да е в Хага за да го съдят за военни престъпления.

Кажете ми, ве!:(( Къф е тоа "процес Акаба"????:(

Изключително важен стратегически път за България, който ако се осъществи, до голяма степен и регламентира успешното бъдеще на важен стратегически играч.

А на Световния икономически форум излъгали ,че България е на 93то място по качество на пътищата.Били сме даже след Уганда.Ей,няма кой да оцени нашия "велик стройтел"и това е.Е поне стана "обединител на Балканите".

Ние обречените караме само по лоши пътища,дупки,трошуме си колите,магистралите нв стават ни за студ ,ни за пек,а нашият тръгна из комшийте.Боже,боже докога е тази инквизиция

само пътува,обсъжда и харчи народна пара. Не смее да се яви публично в България,ЗАЩОТО ЩЕ ГО ОСВИРКАТ МОЩНО.Пуска еничаря Цвъко да цвъка народО. Ама нЕма ,иде края и към затвора дружно.

НЕ, НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СТРОИ , високо крякат ....сърбомани и русофили ,но вече сме 21в. ...!!!!!!

"*Паневропейският коридор номер 8 е замислен да започва от Бари или Бриндизи в Италия, откъдето с ферибот се "пренася" до адриатическия пристанищен град Дуръс в Албания (прави връзка с Тирана и Вльора), оттам Елбасан (Централна Албания)-Скопие-Перник-София-Пловдив-Бургас-Варна." По него ще се превозват само по 3 (три) ТИР-а годишно контрабанден алкохол и цигари за английските пияници в "Лънчака" и затова е много важен!

А кога асфалтиране на лунната пътека?... Още от БОКо-1 очакваме обещаното ни лунно трасе...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

А какво е менюто? От банкети бай хой вече не се побира на кадър! А защо не и пътя до Луната?

Появата на всяка новина свързана с поредната външно-политичиска изява на Бойко Борисов е лишена от съдържание /смислено/ и предизвиква само и единствено насмешливи коментари.Така е и с тази тук. Скука,скука....Телефонния указател е по-интересен!

Никога този път няма да мине през Косово. Косово е сръбско. никога няма да има пряка пътна връзка и ж.п връзка между амеракнската база в Косво и базите на сащ в България Глупостите за западните балкани са сметки без кръчмар. Направи магистралата с Украина та сега ще прави магистрала с Косово. Пътищата в България са от зле по зле, но се е загрижил за връзката с Косово. Дали тази сръбска територия ще я има под албанска власт е въпрос ,който тепърва ще се решава. В косово са разрушени стотици паравославни храмове, насилват жени ,убиват , престъпност и беззаконие ,а той магистрала договаря.Същото е при бандеровците в Украина . Какво прави той там, сам ли ги измисля тези малоумия или някой друг му ги нарежда ? И това ли е българският интерес. Европа вече е друга и тепърва ще бъде друга. Никой няма да позволи на 520 милионна европа да бъде конкурент на САЩ. Нато и САЩ няма да воюват нито за косово нито за украина. българия върви към нищото и срещу себе си.

Какво Косово те бие по тъпата манерка неуки човече, с претенции. Явно имаш двойка по география. Пътят е Дуръс в Албания (прави връзка с Тирана и Вльора), оттам Елбасан (Централна Албания)-Скопие-Перник-София-Пловдив-Бургас-Варна.

а от елбасан до скопие от къде минава , през луната нали ,тиквеник !

Смешко, виж какво става в Скопие, смешко ? Смешко, не нам ! Ти където пасеш днес , ние там сме пасли биволите още преди да научиш как се казваш !

От Елбасан до Скопие ужасно тъп и прост селяндур, пътя минава през Македония.

Договор 600 млн. евро за изграждане на магистралата Прищина - Скопие (Route 6) бе подписан през юли 2014 г. с американско-турския консорциум "Бехтел - Енка". Магистралата е Прищина - Ферезай - Качаник - Хани и Елезит, т.е. връзката на Прищина с Македония. - През ноември беше завършена магистралата от Прищина към Албания - "Ибрахим Ругова"

Под тази лизаческа статия, няма никакъв смисъл от коментарии.

Къв е тоа "процес Акаба"?

Ака ба, много...

Пътят на дрогата е начертан. Двамата мафиоти са видимо доволни.

БРАВО !!! Това е най -важният коридор за България спиран над 60г. от все "братя" и "добри" съседи ...! Само ГЛУПАК или враг на България, може да каже ,че няма смисъл от него !!!

Само не казвай че не се майтапиш...

Kenn1111

Царя на безмисленни проекти и посещения.Юрнал се по света за да говори и договаря безмислици.Тоя коридор е тотален аут.При положение че има супер връзка с Гърция и магистралите там за кво му е на човек да минава през планините на Албания за да стигне до където и да е!!!

Има си филм Коридор №8 Станишев го откриваше. Ей, пак същият филм играят, явно населението е забравило предния и сега наново. Боже, колко простотия има на тази територия, щом не можем да си сменим лъжливите управници толкова много години.

Какъв мач е имало в Тирана, че пожарникарят е запрашил за там?

Не, бе, само тоя не беше го е балувал!!!

Председателството ни свършва, огън - още 25 дни.... Ще се приземи вече слънцето...

И "краставицата съдържа 99% вода..."... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Мирча Кришан беше велик! А пожарникаря е жалък. Някакво копие, на някакво копие, на някакво копие...

аз все още му пазя плочата малка на 45 оборота

Този, нашият мин.-председател, няма ли да спре с безумните си срещи и фантасмагории. Вместо да се бори за запазване на фонда за кохезия, земеделските субсидии и правата на превозвачите ни, то той се занимава със Западните Балкани и някакви си коридори, от които ние нямаме никаква полза като държава.

Сърбите струпват войска на границата с Косово, а нашият се прави на миротворец и "преговаря" с албанците.

Тиквата оправи България, че тръгна и Европа да оправя! Щеше да е смешно, ако не е жалко!