Борисов: И аз гледам животни, проявете съчувствие при избиването им

Изпуснем ли заразата да се разпространи, тогава ще плачат всички и щетите ще са за стотици милиони, каза премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле ако знаете, какви поръчки е направила фирмата, за която работя... мама миа!!! Всичко е много добре планирано от месеци. А аз работя в една от големите вериги за хранене. Сещате се, дали шефовете не са го знаели това преди всички. Ужас! Погнусен съм. Моля ви хора, някой да ми подаде ръка и да изведа детето си от тази държава. Не искам да става свидетел на тези циркове

Да много европейско е да наемеш некомпетентни, нямащи и 3 клас хора да евтаназират животни. Да види снимките на мургавите събратя в бели доспехи....

проверява ли животните на тиквата за болести?

Обезщетете хората с нови животни равностойни на убитите.Стига се правили на хитри.

Дали, ако се намери някое бездомно куче в Банкя болно от заразна болест, ще нахлуят в дома на Борисов и ще евтанизират неговите животни, защото са в района? И той ще пляска с ръце за браво?

Отглежда около 1,500,000 животни гласуващи за ГРОБ.

Те вече останаха половинната...другите бяха евтанизирани от Б.Б. и Цв.Цв., и обкръжение...

ББ: "Аз гледам животни и знам какво е да се случи нещо такова. Това ти е като дете. Животните са много мили, но трябва да се направи, каквото е необходимо, за да се спре заразата. И да се обясни на хората, че изпуснем ли заразата да се разпространи, тогава ще плачат всички и щетите ще са за стотици милиони" Мда, Животноводът от Банкя гледа 7 млн. животни и ги държи на къса каишка: "Моите кучета са също като българите - трябва да се издържат изкъсо"...

Борисов, пак искаш да спекулираш със страховете на хората. А само си невеж и непрофесионалист. Дори не си се поинтересувал, какви са законите. Според официалните разписания на БАБХ, при такова заболяване се убиват само заразените животни и стадото, в което са (В другите държави като Гърция се убиват само заразените животни.) Всички останали животни наоколо се поставят под карантина. Има наблюдение и лечение. По принцип животните трябва да са ваксинирани. Щом за гърците няма проблем да ваксинират животните си, значи и за нас е така. Никъде във ветеринаромедицинските разписания не пише, че трябва да се убиват животните наоколо!!!! Защо избивате невинните и здрави животни като диваци??? Какво си ти? Какво сте???!!!! Нямате право по никой закон! Долу ръцете, невежи продажни диваци, защото ще ви се върне!

Ето документа, по който трябва да се ръководи БАБХ - babh . government . bg / uploads / File / Zdraveopazvane / Zaraznibolesti / Contingensplan / Operation %20manuel%20PPP%281%29 . pdf (махнете шпациите в адреса) Казва се "Практическо ръководство за борба с чумата по дребните преживни животни" на същата тази БАБХ. Няма нищо общо с вандалското масово избиване, което правите вие!!! Всички сте за затвора! За незаконно убийство на 1 животно според НК се полага 3 години затвор. Сами си сметнете, колко трябва да лежите. Вандали, убийци и предатели.

Заповедта за масовото избиване на всички животни е издадена от Николай Роснев, който не е ветеринар, а е агроном по растителна защита. Смятайте, колко са неадекватни. Дори не си е направил труда да прочете нужните документи и без това нищо не разбира.

Според всички изследвания до момента - НЯМА ПРИЗНАЦИ ЗА ЧУМА по дребните преживни животни (ДПЖ) в България (напишете го в Google, за да го прочетете). Документът е подписан от проф. д-р Георги Георгиев, д-р Силвия Пеева, д-р Лиляна Полихронова и д-р Мадлен Василева от ЦОРХВ. Но изродите бързат да избият всички животни, дори без никаква карантина. Хора, борете са за карантина и адекватните мерки по закон. Не им се давайте, спасете живота.

Е вече знаем - Боко е взел на мушка цяла България с лявото си око. Поздравления за фоторепортера щракнал премиера!

много интересно ,КАКВО ЛИ ГЛЕДА БОКО.

ТИКВИ

в дир-а никаква статия за протеста на животновъдите?! странно …

се изразява тиквата проявете съчуствие при избиването им (в заглавието) и изпуснем ли заразата да се разпространи тогава ще плачат всички (в подзаглавието)? абе тиквуня да не се напъва много и да си вземе за пастирка дебелото лиле, че то горкото няма нинаква работа а и ще закрие цяло безполезно министерство по бившето вече европредседателство!

ТОЙ и картофи вади....

Бойче , Бойче , явно и за овчар не ставаш , а си повел цял народ!Я се махни сине и си върви у Банкя со кротце , со благо , че се задава голям кютек , мръсни некадърници!

знаем че гледаш ама твоите са крави и говеда

Брей, ББ гледал животни! Явно няма доверие на животинските продукти, с които ни хранят нас - обикновените българи. Явно знае какви боклуци са на пазара. И внуците трябва да се хранят с био, органик , еко. Всички уяли се така живеят вече.

оставка!

аз гледам едни животни целодневно - по телевизията ги дават

КОРТЕЖЪТ С ББ ПРОФУЧАВА ПОКРАЙ ТЯХ : НЕ ХВЪРЛЯ И ТРОХИЧКА, НЕ НИ ЗАБЕЛАЗВА ДАЖЕ !

Той Бойко си спомни за добрите практики при социализма/до комунизъм не стигнахме/.Едно не отбеляза точно,че тогава имахме армия ,кльон с Гранични войски и кооперативни стада.Второ друго е да гледаш кучета ,като хоби ,а съвсем друго е съществуването ти да зависи от козите и овцете т.е. от месо ,мляко и вълна.

Бацето гледа от дистанция с разбиране на нещата , не е неговото правителство , не са ръководените от него служби , ей така си седи от страни и ръси разбиране по проблемите-.

Те такова животно нема!

И това ми било министър председател. Ето ,така бихте избили и хората ,ако ви наредят срещу заплащане. Вие сте некъдърници,срам ме от вас,защото вече всеки може да пътува и да види разликите между кочината България и Германия,Франция,Швейцария. Никога с вас България няма да стане Демократична държава.Тя ще си остане Държава на Мафията.Вие всички сте долни отрепки,вие сте Мафия не управляващи.

ДРОГАРЕ, ДНЕС РАЗКЛАТИХТЕ ЛИ ДИСАГИТЕ НА КОЧА НА БАБА ВИ ДОРА?? А ТАКААА, ЗИМЪСКА ДРАПАТЕ СУДЖУКА НА НЕПОБЕДИМИЯ,А ЛЯТОСКА - НА КОЧА! ДА ВИ ЕПМ БОКЛУЦИ ДОЛНИ,СКОРО ПАК ЩЕ ВИ ГАЗИМ КАТО ЛУДА КРАВА ВЪРТОГЛАВО МАЛАЧЕ!

А кой е непобедимия?

Каква простащина и цинизъм достойна за примати в герберски стил ? Доказва се определено като озлобен нереализирал се простак..Да се чуди нормален българин що за човек е това и каква българска майка го е родила.Психично болен ли е ,задушен от омраза ли е или е политизиран до умопомрачение?

Не ве-е-е-е! Иска да каже,че не е знаел за предстоящето мероприятие.Да уволни незабавно всички,които са го държали в неведение.

Избивайте със съчувствие бе и аз "гледам "животни.По голяма наглост .....

Боко от фотото: "Мама му да еба откъде разбраха за гръцкия остров?!"

АЗ СА ПИТАВМ САМО ЕДНО .ТОВА НАРОД ЛИ Е . НА ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ ИЗЛИЗАТ ХИЛЯДИ А СЕГА НЯМА ХОРА.

И преди са били избивани животни, въпроса е колко се плати на държавата ни, колко ще откраднат управляващите, а тези пари трябваше да отидат всичките за компенсации на хората, на които са животните, за да могат да си купят после отново.... а не да се чудят какво ще правят с мизерните пари, които я им се дадат, я не....

ЩЕ ИМА ЛИ ПРОТЕСТИ В ДРУГИ ГРАДОВЕ? НАСТАНА ВРЕМЕ

Като триете коментари няма да скриете ИСТИНАТА! Има будни хора, като потърсят ще намерят каквото ги интересува. Подляри!

борисов,нали си все по Европа,не виждаш ли как изглежда тя,земята им подредена като аптека,животните им пуснати на свобода,магистралите им с по 3,4 платна в едната посока,/никаква предпоставка за катастрофи/ ,а виж какво представлява България. Ти имаш ли надежда за България,защото аз напълно съм я загубила. А с вас КОМУНИСТИТЕ бъдещето е само едно на Терминала. Много те мразя,ако можеше омразата ми да те убие ,та да не виждам повече.Нарцис неграмотен,проклет да си.

Я да хващаш и да сЪ мащаш!!!!!

Ами кажете на протестиращите пред оборите, които се събират в разни групи в социалните мрежи, че има опасност да разнесат заразата. Те не вярват, че има зараза и по цял ден и цяла нощ тъпчат във фъшкиите. Ако това стане - вие ги знаете кои са.

Заразата идва не от фашкиите на животните. Заразата е от такива като вас!

,,..Следват няколко процедурни въпроса, по които би могло да се търси съдебна отговорност или да бъде осъдена страната. 1. Защо не е спазено правото на фермерите за втора проба? 2. Шефът на БАБХ заяви, че е нормална практика фермерите да не бъдат осведомени, че стада подлежат на евтаназия, за да не укриват животни. В кой документ е разписано това? 3. Колко положителни проби има, за да се избиват стадата? 4. Колко проби са взети всъщност? Цифрите постоянно варират и от кои ферми са взети? 5. С какъв докумет съответните органи са влезли в стопанствата на гражданите? И един прагматичен въпрос – стадото на баба Дора е пощадено няколко дни защото чумата не е толкова страшна, няма я, помага медийният образ на една съсипана от системата жена или служи за онагледяване какво може се случва на всеки гражданин, въстанал срещу системата? Последно - това се случва защото: – Някой има корпоративен интерес? – Борисов се натяга на началниците? – Ще търгувате с ваксини или финансова подкрепа от Брюксел? – Гоните хората от района? – Или просто сте невъобразимо некадърни и некомпетентни?”..,,???

Много добри въпроси! Шефът на БАБХ сам не спазва собствената си заповед, какво да говорим! Само на книга е написано ,да я има за всеки случай. Не, че я представят на някого от собствениците.

То и във Франция не са наясно откъде са последните проби,които са им изпратени. За какво говорим?

Цецоуууу----зАвърни добичеата към биря, БА!:))))))

Избивайте животните със съчувствие. Той знае какво е съчувствие. Учил го е в двата си университета. В СИК известно време, чел книга. Съчувства и прегръща.

По голямо от теб животно има ли

НАГЛОСТ! И АЗ НА СЕЛО СЪМ ГЛЕДАЛ ЖИВОТНИ

В момента тече оживен митинг в София - точно пред вратите на народно събрание. Който има възможност нека се присъедини ! В деня на рожденната дата на Апостола да го почетем с единство !

Аз тръгвам

Знаем Баце, знаем че си гледал животни (и аз ги гледам по ТВ, в ЗОО-то), а отглеждал ли си, грижил ли си се за тях? Май си гледал прасета с помия от разни заведения, затова стана една голяма свиня!

Айде пак се почна с комедията,ние правим така ,ама и преди комунистите така са правили,що трябва все да се оправдаваш и криеш зад нечий гръб бе Бойко ?Кажи-наредиха ни ,обещаха ни пари,ще унищожим животновъдството и ще внасяме от "Европата" -та те да просперират,а тук нашенци-душа да берат и кучетата ги яли "Герб" са най-големите национални предатели и трябва да бъдат забранени със закон,да им се потърси сметка- и затвор за всички , конфискация на имущесвото им,тяхното и на роднините им до десето коляно !

Попитали радио Ереван как Бойко Борисов може да стане известен като Левски. Обесете го! - отговорило радиото.

Ние сме си написали домашното, научили сме си урока, свършили сме си работата. И сега някой тука да се оплаква, да протестира, да иска най-нагло оставки...След всичко свършено да искаш оставка, това е безочие, евтин популизъм. Ние сме доказали, че няма алтернатива! Като толкова искат оставка - ще им я дам, но какво ще правят от БСП, ще има избори и пак ще ги биеме. Сега, когато цяла Европа се тресе от скандали и политическа нестабилност, това ли искате, избори!? Вместо да се съсредоточим върху стабилността, да можеме да дадеме още средства за здравеопазване, за реформа, за отбрана, за борбата с престъпността и корупцията, за пенсионерите...!? Че кой не иска да даде, но някой трябва да каже откъде ще дойдат тези средства...ако БСП, ДПС дойдат на власт!? Знаете какво се случва - спират еврофинансирането, санкции, кохезионните политики, инвеститорите си тръгват, корупция, контрабанда, разруха, престъпност...С цялото ми уважение, ми сега, наместо да се концентрираме върху Еврозоната, Шенген, Западните Балкани...Всичко това ние сме го придвижили, подготвили сме го, и сега кризата с тази чума е проверка дали стриктно спазваме европейските директиви...Остава само да се помолиме и на онзи отгоре, на Началника, да помогне и Той, да даде едно рамо и да завършиме коридор №8, магистралата до Белград, газовия хъб, дето се казва - да си подредиме къщичката, да оправиме инфраструктурата, та да могат да дойдат инвеститорите, защото без инфраструктура и борбата с корупцията кой инвеститор, кой нормален бизнесмен ще дойде да инвестира!? А иначе - има прекрасни условия за инвестиции - и в технологии, и в енергийния сектор! България може да стане световен югозападнобалкански енергоразпределителен център!

Ма т'ва верно сте деб или, но ние не сме, и подредената като картонена куличка ваша лъжа "дикиш не фата"...!!! :::))) ОСТАВКА И ПРИ СТАВРИ...!!! Дааа...!!!

Цените на стоките много се дигна уш европейски стандарт в Белгия поефтини стоки има а заплатите 1500 евро най ниската а деските от 150 евро а газта на коли 0,40 сент а нафта 1,25 евро

ПРАВ Е БОКО.ТИЯ КОИТО ОТГЛЕЖДА НАИСТИНА СА ЖИВОТНИ А ТОЙ КАКЪВ Е ? ВСИЧКИ ОТ ГЕРП СА ХРАНТУТНЕЦИ НА бОКО.

Казвам ви самата истина че не бях чел нито един коментар преди да пиша е се учудих чак почти всички мислят като мен. ГЕРП СА СТАДО ГОВЕДА.

Не знам ти дали гледаш животни, но ние ,всички българи, си отгледахме едно голямо Говедо.

,,..Искам да кажа на всички политици и представители на властите, които доведоха моите сънародници до ада на мизерията, безнадежността и бедността, да не се доближават до националния отбор по футбол. Не сте добре дошли в съблекалнята, не искаме да се снимаме с вас, не искаме да ви стискаме ръцете. Вие сте точно тези, които направиха хърватите най-бедните хора в Европа. Вие създадохте невъзможни условия за живот. Най-важните представители на Хърватия са децата. А в Хърватия има деца, които не са виждали морето. Хърватия има хиляди километри брегова ивица, а тези деца дори не са я виждали. Имаме болни деца и такива, които гладуват, защото родителите им са безработни и не могат да си позволят да купят дори храна. Имаме хиляди декари пуста земя. Хората, които направиха това не са добре дошли при нас, при националния отбор. Искаме да уважите решението ни и да не обличате екипи на националния отбор, да не си приписвате заслуги към националния отбор. Не искаме хората в Хърватия да свързват този отбор с вас. Всички футболисти, както и треньорския щаб, ще дарим всички приходи от Мондиала в Русия на специален фонд за децата на Хърватия. Фондът ще финансира празници, ще води деца на море. ..,,???

И той бил гледал животни... тъпанар. Ние сме тези, които гледаме животни - няколко глутници хиени.

като погледне човек коментарите чак се да се чуди,кой го е избрал този за премиер като всички го плуят,никой го неще пък той премиер ти да видиш!а всъщност това си е организирана платена от позитано тролска кампания да го тролят в интернет нищо друго!