Борисов се среща с 15 американски компании - сред тях са Гугъл и Майкрософт

Премиерът ще е първият български държавник, който посещава търговската камара в САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

още нещо ""Сделката за изтребителите F 16 не е просто покупка. В момента имаме възможността не само да изхарчим 2% за армията, но и да вдигнем стандарта на въоръжените ни сили", коментира още той." те само самолетите са почти 2% от БВП. Всички разходи за въоръжените ни сили стигаха 3,5 % заради тази покупка

"Eкспертът обясни, че сред основните теми на предстоящата среща между американския президент Доналд Тръмп и българския премиер Бойко Борисов ще са енергетиката и модернизацията на българската армия." т.е. да се разбира, че ще се иска от България : -да купува втечнен газ от САЩ -да купува още въоръжение от САЩ

Гугълът ни отиде на кино! Особено ако Великомъдреника изрече и слова от миналото си Величие, като в Лондон !Впрочем ще ни гръмнат и компютрите, а и F-16ците в полет. Лошо, много лошо... Не е ли по-добре да са прибере близо до София и там да си говори каквито си ще неща пред "родните ни медии", в които няма нищо българско, но пък на кой му пука?

Тази мизерна кочина

С целите компании трудно ще се срещне, вероятно имате предвид техни представители.

Ще привика компаниите да се явят.

Дали ще каже на Тръмп , че "ТРИ папи"... са го галели по главата и е ФЕН на ВИНЕТУ???;))

Ще спомене за "някакви попове", но за Винету няма да се сети. То със само едно прочитене на книгата, почти никой не може да си спомни главният герой.....

Конграчулейшън тиква! На какъв език ще си говорят с нашия льох-ман?

мда

От сутринта съм запил парцуцата

Подготвил им е оферта за охрана. ИПОН завладява Америка!

" Борисов се среща с 15 американски комании - сред тях са Гугъл и Майкрософт" Това "комани"-то, "команчи" ли са (ооо, не, не са. Тях ги изтрепаха отдавна) или кво! И Май вече ще викаме не: Да се свети името му!!!, а "Да се свети трибуквието му", щото яко го подлага на хамериката. Заедно с нашето, де!

какво е комании?

Разговорът ще протече така : Бойко разбрахме, че имаш бая парици в нашите(цру) банки в офшорните зони. Как е при вас, хората с най-ниски доходи в ЕС дали ще се зарадват, че си милиардер в зелено докато 'даваш' и режеш ленти. айде по-леко с Путин, че парите ти не ги пази той.... и срещата приключва.

Да се свети имету му. Да жювее единственият, назаменимият, спасителя на вселената, доцентът, ерудитът, хуманистът филантроп, корифея интелектуалец-негово величество ББ

Приемам го като висш израз на ирония и присмех !!

Тъй ли ?

Хайде, мола ве! Защо ни отвличате вниманието с разни глупости и тъпотии свързани с Вожда Тиква? В това време свищовския полувисшист вдига местни и държавни данъци и такси. Натриса нови софтуери, каси и прочие рестрикции, които ще доведат до фалити на и без това загиващ дребен и среден бизнес. Банките вдигат таксите! Застрахователите вдигат ГО! Цените на храни и консумативи се вдигат над средно европейските! А вие пишете само за екскурзиите на Еднокнижния! Докога ще го търпим? Ставайте да изритаме тези лъжци и крадци от ОПГ-ерб и ДПС!

До горния ВЪЗБУДЕН. Имаше избори, нали?

Хайде, мола ве! Защо ни отвличате вниманието с разни глупости и дебилщини на Вожда Тиква? В това време свищовския полувисшист вдига местни и държавни данъци и такси. Натриса нови софтуери, каси и прочие рестрикции, които ще доведат до фалити на и без това загиващ дребен и среден бизнес. Банките вдигат таксите! Застрахователите вдигат ГО! Цените на храни и консумативи се вдигат над средно европейските! А вие пишете само за екскурзиите на Еднокнижния! Докога ще го търпим? Ставайте да изритаме тези лъжци и крадци от ОПГ-ерб и ДПС!

"94 А ЕТО СЕГА И В АМЕРИКА ВАС ВИ ПОСРЕЩАТ КАТО ПРЪВ СРЕД РАВНИ КОЕТО ПОРАЖДА ГОРДОСТ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" - Каква тънка ирония! Браво!

От 1908 година всеки Български управбик е- назначен от Сащ и се явява като таен Американски посланник.......Това е една среща в която и Борисов и Тръмп "ше" чудят как и откъдето да текне газ да не е Руски.....само,че малоумниците не знаят ,че от която и да е точка и от който и поток да е -Турски, и еди какъв си газа пак ще е Руски. Остава обаче да ни пробутат шистов газ от Сащ, където далаверата с 2.5 млр които дарихме без нищо на Сащ ще ни се стори като -нищо !

Гигантите проявяват интерес към България. И какво от това? Така ще останат нещата, с проявен интерес и дотам.

Интереса към България е че дава по 2.5 млр ей така без да иска нищо в замяна, просто една карикатура на самолетчета.....а сега туко виж ,пже пък и още толкова да дадем ей така.....робска работа !

В това отношение България е удобна. Плаща милиарди, а когато или ако самолетите кацнат на бг земя, те вече няма да са последен писък на техниката, ще има по-модерни и т.н.

Чудесни инвестиции. Само Мариците, с които ни дерат, като продават най-скъпия ток. Да не забравим фабриката за клозети и бидета в Севлиево. Може би ще добавят и разширение за турски клозети (клекал). А може би ще предложат да си плащат за базите в България.

За какво му е пък на него??????????????????????

... този служител от отбрана, та се изказва?

Абе, ние се надявахме да се видят с Илон Мъск - да прави тесли в София или Севлиево, където и да си избере - все са топ локации! От утре ще може да се стига от Севлиево до Германия по магистрала, без нито един светофар!

аз се надявам да не почнат да депонират стари батерии в българия ….

Тва с теслите лесно, ама саповете кой ше прай, саповетеее....

закво ходи там като държавата ни потънала в зависимости и кредити , готино се снима с емигранти в Ислндия няма лошо ама що не се запита що имаме толкова много емигранти

Борисов е първият който ще посети търговската камара защо? да не се е изпуснал в самолета.

КОЛКО ПЪТИ ЩЕ НИ ПРЕПРОДАВАТ ВЕЧЕ ?!

БЛАГОДАРИМЕ ВИ Г-Н ПРЕМИЕР И СЕ ГОРДЕЕМЕ С ВАС!!! ЗА ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИТЕ НА ТОЗИ НАРОД И КОЕТО ПОСТИГНАХТЕ МЪДРИТЕ И ОТГОВОРНИ СЪВЕТИ КОЙТО ДАВАТЕ ПОСТЪПКИТЕ С ЛИЧЕН ПРИМЕР И ПОДРАЖАНИЕ!!! С ВАШАТА ПРОЗОРЛИВА ПРЕДВИДЛИВОСТ ВИЕ ДОКАЗАХТЕ И НА ДЕЛА ЧЕ СТЕ ИСТИНСКИ ЛИДЕР И ДЪРЖАВНА ГЛАВА!!! ВАШАТА УПОРИТОСТ И МЪЖЕСТВО ПРЕЧУПИХА ХАТЪРА НА ОМРАЗНИТЕ КОМУНИСТИ И ТЕ ДОРИ ВЕЧЕ ПРИЗНАВАТ ЧЕ АСВАЛТА СЕ ЯДЕ!!! Г-Н БОРИСОВ НЕ САМО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИ УВАЖАВА И ОБИЧА НО И НА ЦЯЛИТЕ БАЛКАНИ ВИЕ СЕ ПРЕВЪРНАХТЕ В ОБЕДИНИТЕЛЯ И ДВИГАТЕЛЕН МОЗЪК НА ПОЧТИ ЦЯЛА ЕВРОПА!!! А ЕТО СЕГА И В АМЕРИКА ВАС ВИ ПОСРЕЩАТ КАТО ПРЪВ СРЕД РАВНИ КОЕТО ПОРАЖДА ГОРДОСТ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ЗАВИСТ НА КОМУНЯЦИТЕ!!! МНОГО МАЛКО СТРАНИ МОГАТ ДА СЕ ГОРДЕЯТ С ТАКИВА УСПЕСИ КАТО ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ СПИРАНЕ НА МИГРАНТСКИЯ ПОТОК И СЪВСЕМ ЗАКОНОВИ ПРЕТЕНЦИЙ ЗА ШЕНГЕН И ЧАКАЛНЯТА НА ЕВРОЗОНАТА КЪДЕТО СЕ ВЛИЗА СЪС СИГУРЕН БИЛЕТ!!! ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВИ БЛАГОДАРИМЕ Г-Н ПРЕМИЕР И ЗНАЙТЕ ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВИНАГИ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯ И СТОИМЕ УВЕРЕНО ЗАД ВАС!!!

Ало Матросов, дръпни се от амбразурата бе! Като го чета се чудя колко е смешно и колко е тъжно това хвалебствено слово от рода на "тодор-живковщини"! Ето заради такива ....хора... сме на това дередже!

Хареса ми пасквилът ви, жалко, че го няма Работническо дело. Боже, колко мъка има на този свят, колко луди, колко прости и колко незадоволени прости, стари, селски чанти, жадуващи дебели телеса...Боже.....

И туй кво ме грее мене, нито ще ми вдигнат заплатата, нито ще ни намалят цените. Така че все тая ега му буне гамолета навръщане!!!

Боце казал: "Аз съм прост, вие не сте прости - няма да се разбереме." А предовачката превела: "Ние високо ценим атлантическото сътрудничество и сме заедно в борбата с тероризма и другите глобални заплахи."

ЗНАЧИ ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОДАДЕ НЕЩО ОТ ОСТАНАЛИЯ БГ НАРОДЕЦ ;)

Ши им са похвали ли чий Прост? Боко и Доко ши са цункат и цялата СМРАД ни занимаа с туй!

Ще си премълчи, но се опасявам, че общото впечатление ще бъде достатъчно красноречиво.

Очевидно Киряков (Киряк Стефчов) не обслужва български интереси. Ама наистина ли Борисов ще обсъжда нещо или само ще слуша команди за следващата петилетка? Защо не се обсъжда темата със здравеопазването и факта, че България е на първо място по смъртност в света? Как така ще се дават 2 млрд. лв за военни самолети, без да питат суверена за това решение? Това е бюджета на НЗОК за цялата 2020 година. Това са много пари за страна като България! Това са пари, с които могат да се построят 14 супер модерни болници или 100 супер модерни училища.

Навремето му викаха "на инструктаж".

Бай ти Ганя на посещение в градската баня на Уолстрийт! Алеко, напиши го, молим те!

Баце, хората си имат други, по-евтини доставчици на банани!

Вие какво очаквате? Посрещането е като за треторазряден диктатор, който идва на инструктаж при господарите си! Още повече, че пак там той беше заявил, че ще прави това което му наредят още преди да стане за първи път премиер.

Да, ама като се завърне в кочинката, ще обяснява, че е било заради мерките за сигурност и за това са го посрещнали у царевичака! Па нали и военното недоразумение, да не говорим за финансовото и най-вече европейското са с него! И не ще по централните улици и площади, най-вече по летищата такива, че е много важен балкански бабек, та да не го светнат... ......................................................................................................................................... Сега сериозно! Отиде да му кажат, че неговата свърши и да си трае от тук нататък, че.... Да видим, кое ще е новото недоразумение от следващата година.

Голем майтап - пожарникаря ходил в Американската търговска камера! Ха ха ха! И кво прави той там?! Какво разбира този реке...ьор от търговия?! Ами нищо! Той там е на скъпа екскурзия платена от българските данъкоплатци! Истината е че са го викнали да му кажат че трябва да купим още американско оръжие и че може да станем газов хъб на Балканите когато цъфнат налъмите в минерална баня! В най лошия случай е това че ръката на газовия кран ще е ...американска, а АЕЦ Белене ще видим през крив макарон!! Яростен антикомунист съм, но вече определено се чудя дали при СССР и комунистите не беше по-добре отколкото при ""американската" демокрация!!

Понеже съм дърт, директно ти отговарям. В повече направления беше много по-добре! Разбира се имаше и отрицателни явления, но мисля че с времето те щяха да се отстранят или коригират. Не биваше заради няколко бълхи да изгаряме юргана!

Директно ви казвам и на двамата, че сте си зле прикрити комуняги и няма нужда да се правите. Имло някой минуси. Примерно това, че ако кажете, че има минуси, щяхте да лежите в Белене. Това как е като минус ?

Той е първия дето посещава, ама дали ще е първият, който си оправдава разходите за посещението?! Вече почти всичко е разпродадено в България! Чуждестранните фирми не искат да инвестират главно, поради липсата на работна ръка, но и поради корумпираната и бюрократична политическа система, управляваща страната ни!!! И ако тиквата ни имаше поне малко акъл в главата, щеше да спре с краденето на едро, или поне докато икономиката ни не се позасили, че тогава нямаше да е толкова забележимо!!! Срам ме е неуки, некомпетентни и васални на чужди държави, хора да са начело на страната ни!!! До кога така, не можем ли и ние да постигнем същото като в западна Европа, или поне колкото Румъния?! Няма ли свестни съдии и прокурори да започнат да вкарват мафията, където им е мястото???!!! ДО КОГА ТАКА БЕ УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ??????

ЗАЩО НЕ ГО ПОКАНИХТЕ ТУК В БЪЛГАРИЯ ?! ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА ЛЕТИ ДО ЩАТИТЕ , ЗА ДА ВИ ПОСЕТИ ;) ИЛИ ВИЕ СТЕ ПРОСТО ПРОФОРМА "КАМАРДЖИИ" НА ТЪРГОВИЯТА ;)

Браво на Борисов! А кой ще го гали там по кухата тиква?

На срещата бай Боко Умното започнал така: - Аз съм прост... - после като огледал присъстващите продължил - ...ама вие не сте прости, може и нищо да не стане. После млънкал и не проронил думичка. Злите езици казват, че поиграл на тетрис в телефона и поспал.

То бива лизане, ама... Нито е първия, нито ще свърши за два лева работа. Отиде за едната снимка с чичо Дони, да не е капо пред президента. И кой ще се кумри до него в ролята на Деса? Томето с раничката ли?

Работническо дело ряпа да яде пред сегашните медии дето ежедневно се напъва да изкарат някой за нещо дето му се иска ама няма с какво да го постигне.. И какво като я посети????те ли ще му платят всичките разноски по поредното подлагане??? Като се види самото му ''посрещане'' всеки мислещ разумен човек си прави разносметката до какво падение е докарана страната за да се перчи този....

и квооооооооооо??

Как ли изглежда еднокнижния пожарникар в очите на супер интелигентните IT-та и мениджъри на Гугъл, Апъл, Майкрософт и т.н.???? IQ-то на Тиквун с трудност стига половината от това на най-ниско интелигентния от тези хора. Трагично е, че този мутрафон ще провали всичко и после няма да имаме никакви шансове.

Държавни почести няма - защото държава няма. Посрещането е като за посещение на зам миннисът, идващ на работмна среща. И правилно. Който се асоциирра с тези - губи изброи и му падаи миджа. Природен закон е това.

Щом като Борисов не го харесвате, апелирам тука, в този форум всеки да напише своят фаворит, за мястото на Борисов. Аз започвам: Д-р Москов

а поне 1-2 качества на лидер ,подходящ за тази длъжност ? Или след ББ вече нямаме никакви нормални изисквания ?

Румен Гечев

гечев,ж. Виденов ако някой е забравил за тяхната зима но наистина трбва още една такава за да си заминете от този свят завинаги

Посрещането е бедничко. Домакините нямат желание да раздуват събитието по медиите. То кой ли би искал да бъде асоцииран по света с тази точно делегацийка.... Как го правят нашите политици? Не е до големина на държавата - и по-"малки" лидери от тях имат по-добър имидж. Вечно са в ролята на роднината, когото крият по празниците.

SU-152

Тука требеше борби,баница,чевермета....

И зо никой не се е сетил досега?

Поправка - защо