Бойко: Корупцията е причина за смъртта на Емин

ДПС в момента правят всичко възможно, за да отклонят общественото внимание от корупционните схеми, от убийството или самоубийството на Ахмед Емин – това, което се случи в „Сараите на Доган”.

Обратно в новината

Коментари - Бойко: Корупцията е причина за смъртта на Емин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е той? Кмет на Саутхямптън, кунг-фу мастър, информационен гуру, любимец на фотографите, шампион на лежанка, цар на лафа, другар на жените, баща на децата, приятел на Прасчо, спасител на нацията и живо доказателство че в главата на средностатистическия жител на Абсурдистан няма и грамче мозък.

много наивен форум на още по-наивни участници! само дето раковото образование дето ни е почнало, вече завладя целия организъм. и България и Българите са поставени на карта - да не кажа нещо по-лошо! само вие не го виждате!

Хей ти, писал до Гарабед и Киркор, кажи Thak you на баба си Пантера, че макар и Дзвер, те учи на човещина! В една далечна страна преди години, студенти ме попитаха: Вярно ли е, че българите посрещат и чуждите хора с хляб, сол и мед? Има ли такъв сърцат и любвеобилен народ? На този въпрос отговорих: Да деца, такъв е моят народ! Посреща всички Хора с добро! И заплаках за моята красива България! Е, писачо, хляб ли нямаме сега, сол ли или мед? Напълнихме сърцата си със злоба-мразим всички, дори себе си и децата си! Бат ви Бойко казва: Който се мисли за турчин да върви в Турция! Вие го защищавате, а в същото време се сърдите, че от други държави гонят българите! По този въпрос си мисля, че който се смята за Бог над Боговете трябва да отиде в Рая! Тук сме хора! Хора грешни, но човечни! Които не сме много човеци сме Дзверове, но пак БЪЛГАРИ! ЗАЩОТО ЗА НАС БЪЛГАРИЯ Е БАЩИНАТА НИ КЪЩА! Не бива да обвиняваме другите етноси, че помнят майките и бащините си къщи, а да ги уважаваме за това, което е признак за човечност! И да довърша горния си пример: Студентите питат, Ами, ако гостите са лоши и идват за лошо? Отговорът ми беше, Когато се види, че гостите не са дошли за добро, ги пропъждаме с нашето знаме, което никога не е оставяно в чужди ръце! През 21 век много хора от чужд етнос се оказаха по-българи от Бае ви Ганьо! И пак питам: Хляб ли нямаме, сол ли или мед? Май загубихме българските си сърца и човеколюбие...

Дще когато пантерата ви хареса, ми бяхте ясни: освен тъпунгери, нищо друго не можете да бъдете! Само ицчаках да ви видя сеира и то не закъсня! С френските вина направо се оакахте! То поне да бяхте им преписали правилно имената от рекламната диплянка, в която им се облизвате! Аман от големи разбирачи!... Ако разбирате толкова от политика, колкото от френски вина, сложете си познанията там, където си мисля, и да ви е сладко!...

Дще когато пантерата ви хареса, ми бяхте ясни: освен тъпунгери, нищо друго не можете да бъдете! Само ицчаках да ви видя сеира и то не закъсня! С френските вина направо се оакахте! То поне да бяхте им преписали правилно имената от рекламната диплянка, в която им се облизвате! Аман от големи разбирачи!... Ако разбирате толкова от политика, колкото от френски вина, сложете си познанията там, където си мисля, и да ви е сладко!...

ок ние тук в самосвала пием Chateau Laffitte или в Краен случай Cyanj Petrus Pommerol тъй че като идваш насам вземи малко пък ако не си ги чувал или си се облизвал като куче предкасапница пред тях дай нещо по така мож еи Haut Brion например хе хе смешно

Корупцията или психологът/психиатър посещаван от Емин? По лицето на Емин се вижда психическата обработка, а това става при съответните квалифицирани лица. Емин не изглежда луд. Вижда се как е бил лишен от задръжките си и после цинично стресиран. Ироничното изражение. Загадъчната смърт... Ако зависеше от мен, щях да се добера до съответния психиатър/психолог, и щях да му направя същото, което той е направил на Емин. Не от любов към Емин. А от грижа за другите хора.

6to ne otvorim nova tema ;za hotelite ,za fabrikite,za firmite,za imotite na bat boyko i.prijatelkata mu .v na6ija grad sa dosta .

KIRKOR I GARABED KURTIAT MIVKI SAMO TAKA MERSI MNOGO

Е малко се поизцепи де, сега :) Иначе полага старания да го докара имиджа. Дано да се окаже добър държавник като спечели изборите догодина.

ако медиите не биле подхвърлили датата 1985 то изобщо ББ нямаше да спомене за етническо напрежение . Но защо ББ се изказва въз основа на анонимни публикации. Даже не може да назове конкретна медия. Излиза че една жена на пазара каза и самия генерал пак на всяка манджа мерудия.

като гледам колко ви е глупава логиката типични големоноси :)))))))))

като чета колко оплювате хората ,които се опитват да промент нещо .... тая държава наистина не заслужава да съществува

като чета колко оплювате хората ,които се опитват да промент нещо .... тая държава наистина не заслужава да съществува

До Кривия! Задръж си характеристиките за себе си! И дезинформациите! ББ не е никакъв генерал ,нито генералисимус, произведен е за пишман генерал! Главата ти е празна и мазна!

А бе този за шамандури ли ни взема?Преди два дни говори едно, сега отрича и говори съвсем друго.Крайно време е да го попитат за смърта на доц.Цветанов в зората на демокрацията, за мутренските му подвизи в Унгария, за парите на Цветелина. Наивници, размърдайте си мозъците внимателно,защото некадърник като Борисов,чийто идоли са Хитлер,Сталин и Пиночет може да ви разкаже живота по талантливо и от Царя.

Дедо, стига си правил чуждите сметки, бе! Кой колко милиона имал, кой колко процента продал, кой за кого бил женен или не бил... Ти си вреш задника навсякъде, ама полза от тебе никаква! Да си предложил нещо конкретно, да си казал нещо, освен сенилните си бръщолевици срещу всички? Не! Няма такова нещо! По твоята схема всички са маскари докъде стигаме? Иван Костов не го обичаш, Бойко Борисов мразиш, Атака анатемосваш... И какво? Пак за твоята Партия - кърмилница ли да гласуват гламавите? Или за тройната коалиция от мръсни изедници, които мародерстват от 19 години и за последните 8 се осраха от злоупотреби, корупция, че и престъпления даже! Че си марионетка, това вече го знаем, но ако нямаш какво ново да кажеш, не мъти и без това мътния избирателски разум на българите. Може Бойко Борисов да е лош избор, но това е НАЙ-МАЛКО ЛОШИЯТ ОТ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ВАРИАНТИ! Една коалиция между Герб, ДСБ и Атака може да стане разумна алтернатива на настоящата гадна власт и това е един шанс, най-вероятно единственият! Ако имаш малко акъл, виж нещата реално. А ако нямаш, престани да плюеш всичко и всички, че ни писна от теб, преди да се представиш официално. То, за да се представиш, трябва и още нещо, само с анонимност не става! Както мъдро го е казал народът ни, трябват мъде!... И като ги нямаш, свивай си там задничето по Лазурния бряг или покрай него и стига си ни занимавал с това кому и за колко си го продал! Че си го продал, това ни е ясно и без да ни го казваш!

PRIVET OT FRANCE I EDIN BALGARIN CKO4IL OTDAVNA OT BG SAMOSVAL OT MNOGO VREME NE CAM CE CMYAL TAKA I VI BLAGODARYA NAY ISKRENO IMAM I EDNA DRUGA IDEYA - BLAGODARNOCT - PRI NYAKOE OT SLEDVA6TITE MI ZAVRA6TANIYA V SAMOSVALA DA SE VIDIM I IZPIEM PO EDNA BUTILKA DOBRO FRENSKO VINO AKO PRIEMETE OCTAVETE MI VA6IYA MAIL , MOYAT E : NJNJ19HOTMAIL.FR

davai bat boiko ma4kai gi nia sme s teb

колеги журналисти и медиатори на общественото мнение, не излагайте така ББ. Колеги коментиращи , вие се престаравате и преигравате! В статията ясно се вижда, че ББ не отговоря смисленно. Не го хвалете и за това, абсурдно е, по добре замълчете.

интересно що смяташ че не може един точен и прав баш български да ти натътрузят? или си толкова примитивен????

Не съм фен на Б.БОРИСОВ,но фактите показват,че е напълно точен и прав.Не разбирам тия,които са с/у него,българи ли са или като ЕФЕНДИ ПърванОГЛУ са нахлузили фесове и шалвари.Мекеретата са обречени.

и ГЕРБ е неговият пророк!!!

TVA SAMO MANERKITE SA PROTIV BAT BOIKO

VREME E TYRCITE DA SI IDAT OT VLASTA

CQLATA MI FAMILIQ E S TEB BOIKO

DA IMA SAMO BALGARSKI IMENA NA BALGARSKI GRAJDANI PREDI KAK SA NI KOLELI

Gospoda ;Sofianci' Zashto ne si palite karucite obratno ot Sofia-koi ot kude e!! Puk nie shte vi kupim po edin fes na izprovodiak ! Ne se li vijdate, che tuka vsichko nahluva otvsiakude, raboti kakvoto ne mu e rabotata, niamat elementarna kultura, i veche trugnali Boiko da pouchavat, deto cial sviat go prizna ! Da, istina e ! Bolshinstvoto bulgari sme vdignali ruce ot psevdopartiini laici, koito ni nasajdat uj evropeiski modeli na povedenie, za da prikrivat lichnite si interesi ! Turcite v bg kato se chuvstvat malcinstvo i ne im haresva-nikoi ne gi zadurja ! Ciganite da ne probutvat evropeiski zakoni, a da se hvashtat na rabota - a rabota ima - ulicite mrusni, da rediat paveta i da vikat ura, kato edno vreme, a ne da razpraviat, che za 500 lv ne se hvashtali !! Policiata da ima prava nad tiah - zashtoto e dokazano, che bolshinstvoto ot prestupleniata sa tiahna zasluga !! E, nakovah zakonite..) Blagodaria za vnimanieto

DA NAU4AT POVE4ETO BALGARSKI SAMO BAT BOIKO

POMNITE LI ISTORIQ I 6IPKA

SAMO TAKA BAT BOIKO TYRCITE V TURCIQ TE I BEZ TOVA POVE4ETO NE ZNAQT BALGARSUI

Бойко с това твое изевление ти изгуби много от гласовете на етническите турци които бяха се ориентирали към тебе след последните събития в ДПС

Бате Бойко разбира и знае абсолютно всичко, няма начин да не може да предвижда числата от тотото , ако не всеки тираж .... то поне когато има голям джакпот! От там са му парите ;))

Бойкоо, направи изевление за да спечелиш електората на атака,но сбърка тотално а знаеш ли колко изгуби от електората на Доган.

Чети моя постинг внимателно.Там ярко е изразена позициата ми.От нея се вижда че аз не омаскарявам Борисов,предупреждав че ще има друга развръзка и не отричам качествата на генерала.Една неутрална позиция тъка изглежда.Колкото до другото за разследването,ако имаше нещо кофти БСП на изборите за кмет щеше да го извади.Доцента предупреди Софиански на диспута и после бившият кмет стана следствен по 4 дела.Едва ли можеш да бъдеш съдник на хората,още повече че крескаш повече от другите.

a boibo e pri4inata za korupciqta

Na Barak Obama ne sa mu dali imennika na boiko.Stranno no fakt .Sto za amerikansko ime e Barak.Nay dobre da se prekristi na Boiko predi da e stanal president.

бойко гаси пожар гаси бойко пожар та да не останат въглени въглени още - угарки угарки от цигарки гаси бойко пожар пожар гаси бойко

Поредната умствена изгъзица на мутрата Пат Пойко.

Киркор и Гарабед, напълнихте ми душата! Живи да сте! Дано доживея внуци! Ако са момчета , ще са Киркор и Гарабед, а ако са момичета ще са Коркорка и Гарабетка! И един внук Ереван! Ми то си е като Иван, но по-весело! Здраве, Човеци над Генералите!

Добре,не харесвате Бойко,значи предпочитате комбиначията Доган-Станишев-Гоце. да ви е,на мен тези боклуци не ми трябват!

До lpp Ами то навремето и за Хитлер са гласували по същия начин - човекът си е избран на избори, от такива наивни гласоподаватели като тези на Бойко. Но това е било през първата половина на 20 век и наивността на хората е била оправдана. А сега сме началото на 21 - при тази достъп до образование и информация - и въпреки това наивни и глупави хора.

До anonimen до Деница.Ти пък от къде знаеш от къде идва Бойко,ти кажи от какво разбираш.На Демир Доган трябва да му фръкне чалмата. Като си толкова отворен, защо си анонимен...Аз може да не разбирам от политика...но, нямам кухите претенции наНА ТОЗИ ПЪРВИЧЕН ПОЖАРНИКАР...От къде знам какъв е бил - ами и малките деца знаят, че беие охранител, че си имаше такава фирма, че пазеше Тошо, че беше пожарникарче, че банкото не случайно беше дадена на Цветелина от Славчо Христов - толкова преса се изписа за това - ето там знам...ти не можеш ли дачетеш....?

ами да няма на еФ има на еВ някой журналист пак се осра ....

Киркор и Гарабед, напълнихте ми душата! Живи да сте! Дано доживея внуци! Ако са момчета , ще са Киркор и Гарабед, а ако са момичета ще са Коркорка и Гарабетка! И един внук Ереван! Ми то си е като Иван, но по-весело! Здраве, Човеци над Генералите!

До anonimen до Деница.Ти пък от къде знаеш от къде идва Бойко,ти кажи от какво разбираш.На Демир Доган трябва да му фръкне чалмата. Като си толкова отворен, защо си анонимен...Аз може да не разбирам от политика...но, нямам кухите претенции наНА ТОЗИ ПЪРВИЧЕН ПОЖАРНИКАР...От къде знам какъв е бил - ами и малките деца знаят, че беие охранител, че си имаше такава фирма, че пазеше Тошо, че беше пожарникарче, че банкото не случайно беше дадена на Цветелина от Славчо Христов - толкова преса се изписа за това - ето там знам...ти не можеш ли дачетеш....?

Да, по-добре дружно да гласуваме за Б. Б., че то алтернатива няма!!!!

Ако бях на мястото на Генерал Борисов, щях да замълча поне до Коледа! Дядо Коледа никога не носи подаръци на дърдорковците, особено на тези, които знаят всичко! По-кротко, Кмете, да не си останем не на време без Кмет! Нека си мислим сега на тема Топлото и Хляба на Софиянци! Ха със здраве!

Като чета коментарите , направо ми иде да си прережа вените. Какви грозни картини се рисуват - лале та мале. Спокойно бе. Нема да сме живи , пък и нашите деца. Кво Ви пука. То топлата вода отдавна я откриха , знае се , че след 50-70 г. ще сме по-малко от мангалите и фесовете. Споко бре хора. Гледайте положително на нещата. Повечето богати хора , все пак , са БЪЛГАРИ , така че мангалите пак ще го духат. Мисля ,че боя им е малко последните 10-15 години , но това е поправимо. Айде , и спете спокойно. Живейте сега (ако можете) , щото утре не се знае дали ще сме тука и дали ще сме живи.