Борисов: Докато се правят нови и скъпи избори, държавата ще лети по надолнището

Премиерът в оставка изтъкна, че няколко пъти народът е връщал ГЕРБ в управлението

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Докато се правят нови и скъпи избори, държавата ще лети по надолнището | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никъде няма да лети, понеже харизахте летището без пари...

и още всяка година концесионна такса и още инвестиции за няколко млрд. Вие, които не сте виждали 1000 лв. накуп парите за нищо ги нямате

Може и така да е ,но защо тогава ГЕРБ , като първа политическа сила, върна с летящ старт мандата за съставяне на правителство. Те са навътре в нещата с полетите.

Имаш предвид себе си, че ще летиш по нанадолнището :)

няма по скъпо нещо от присъствието на ОПГГЕРБ във властта. Краденето ви няма край. Всякаква цена за нови ибори докато ви изметем е платима спрямо вашето крадене от обществените поръчки директно и през вашите кметове.

Твойта свърши! Ще си щастливец, ако стигнеш до затвора...

наглото поведение на Борисов няма аналог,мъка от раздялата с властта ,сиреч за изборите ,драги Бойко ти най добре знаеш как се правят скъпи избори ,не се притеснявай ние всички до сега плащахме твоите простотии и експерименти ,търпяхме да се учиш на наш гръб да станеш някакъв що годе политик,но от пожарникар се става само пожарникар,готови сме да платим и тези скъпи избори само ти повече да не си овластен малоумник.

Новите трябва да са по-евтини от предните, машините за гласуване вече са закупени вече.

"Той се заинтересува защо от дневния ред на парламента са отпаднали теми..." що не иде да пита лично? а и го каниха, калесваха, задължаваха...

Докато ти и хунтата ти не изчезнете завинаги, ще има избори до дупка!

На кой му пука,ТИЯ СА В ПАРЛАМЕНТА ДА УНИЩОЖАТ ТОТАЛНО БЪЛГАРИЯ,те си имат кукловоди!

финал, финал - и друго няма

Десет години летяхте по нанадолнището бе Баце, стигнахте го и се вкопахте на два метра по-надолу. Накъде повече?

По-добре нови избори и държава по нанадолнището, отколкото да лапаме аспуха на Тойотата

По-добре политическа криза за няколко месеца, отколкото отново еднокнижния Тулуп с чекмеджетата да управлява. А ако държавата "лети по нанадолнището", то е защото досега е управлявана некадърно.

мантра от 20 години на тия мизерници, че изборите са изключително скъпо нещо и трябва да са през 20 години, едва ли не !!!

От 10 години държавата лети надолу, по много показатели подминахме даже дъното, а крадеца вика дръжте крадеца! Толкова нагло същество, ако се роди втори път, няма да може да се отгледа!

Избори до дупка докато не пратим ГЕРБ при НДСВ

Какъв финал сънуваш,то старта още не е даден.

изборите трябва да са 2 пъти в годината за да не могат разни боклуци да си пускат пипалата !!!!!

Ми така е не като при тебе да сме на първо място във всички класации, даже се справяме най-добре и с ковид кризата. Те статистиките го показват ама кой гледа таквиа неща. Ние гледаме само тебе във фейса и не вярваме на друг!

Човека който срути България. Чезвай ве измислен, не ставаш за политик,ставаш за дупедат, айде обирай си крушите.

Ти за 11 години разпиля милиарди, сега изборите са ти скъпи!

Евала, давай, обявявай веднага подкрепата си за кабинет на БСП! Нали сте "отговорни", "народа ви е мил" и ви е жал за "50-60 милиона народна пара" за нови избори! Хайде гушнете се сега с БСП и ДПС и направете кабинет в името на народа! Всичко останало е БЕЗОТГОВОРНО и би ви определило като ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАХЛИВЦИ! :D

Дестилиране и преварка до дупка! До като не изчезне миризмата на Герб.

Българска Банка за Развитие за един ден е дала заем на фирма близка до Маджо колкото струват едни избори бе БОКО. Що така?

От Бойко Методиев Борисов, най-голямата издънка на десетилетието.

Недей да ги правиш толкова скъпи. Няма да купуваш гласове и ще станат по- евтини. А, "електората" ти ще се стопи до 9-10% слуги на зависими бизнесмени, общинска и държавна администрация.

Ми тъй де, какви са тия избори! Я ги забрани и да приключваме с тази тема. Бати Бойко завинаги като Т.Живков навремето. Само, че оня не беше чак такъв лъжлив идиот.

На 8-ми септември 1944г. България беше на ръба на пропастта. На 9-ти направи крачка напред... хи хи хи

Много странно ,можехме да построим летищата , да ги експлоатираме десетки години ,да ги поддържаме при всякакви условия , но идва поредното демократично и неолиберално с еврогейска насоченост правителство и ги дава на концесия.Някой да е видял народа на България да е спечелил от концесия ,каквато и да е била. Водоснабдяване на София ,което е на концесия от 1999 ,доведе само до увеличаване цената на водата няколко пъти ,загубите не намаляха инвестициите бяха смехотворни

И да ги пратите, пак ще си останете същите недорасляци!!!

Нови избори нов Гл. Прокурор и проверка на всички ГЕРБ кметове.

Излез пред хората, да ти се изплюят всички в наглата мутра. Ти съсипа България.

верно е че държавата лети , и е забравила че има хора на тая територия , които не са материал ,нито пък дебили , нито тъпанари ,нито донори , та е редно самозабравилите се държавници да се приземят в блатото където са натикали народа си , да не си разваляме празниците с болезнени приказки и вдяване в размисли

Тоя труп, кой му дава думата?

а областни управители? за орална агитация?

В Швейцария се правят референдуми през ден и не струват такива милиони - Айде да погледнете организацията там и да вземете пример... (Дано има остатъци от нормални журналисти да го разгласят)

"Аз съм добронамерен човек и искам хората да са добре..." Баце уточнявай кои хора имаш предвид. Котараците, Севдето, барселонската "позната" и т.н. Ако те не беше издънила и Мата Хари щеше да е в списъка...

За ГЕРБ ли става въпрос?

каун, държавата до сега да не би нагоре да летя?

Как баце може да се похвали и циганката дето е наел не може. Само едно сравнение- При крадливата тройна коалиция със Станишев начело през 2008г. индексът на човешкото развитие на България е 0,824 / единица е най-висок/, за 2019г. след мъдрото и умело управление на главната тиква на републиката е 0,813. Цопаме из блатото вече 13-та година, а цървулите ни убеждават кресливо колко сме просперирали. На тази шайка и колело не трябва да и разрешаваме да управлява.

Оня коремен хирург с бръснатата глава, нали се прекфалифицира в специалист по магистрали? Де го?

Да не забравяме, кой асфалтира надолнището, та държавата да лети по-бързо по него.

И аналллно дядо попе, и аналллно.

Ако това което Васил Божков твърди е вярно, разходите за следващите избори може да бъдат платени от теб, Влади Горанов и Менда Стоянова! Става въпрос за 60 млн лева!

Браво на гн Борисов, ние елитат на Варна пък и всички грамотни варналии го поткрепяме, ще има да го мислите после но ще е късно !!!!

Докато не са направили локдаун там

БГ лети по надолнището от 12г благодарение на теб ! Него ли видя малко късно , Толупчо !

Що бе, Буци, да се правят нови и скъпи избори?;)) Ето мандата за кабинет е в БСП - ще се разберете с Корнела "като мъже";) и ти ще я подкрепиш за премиер! После в НС , както се вижда тези дни, ще си гласувате заедно по "определени политики на ползу роду" - пей, сърце!;) Само се разберете двойна или тройна ламя ще спрятате - поговорете си с хората на Доган, те са бизнес ориентирани и съм сигурна че тихомълком ще стигнете до разбирателство, без да е нужно да го скрепяте със скверни целувки по разни мостове;) - някоя друга сладка сделчица тип студен резерв, ВЕЦ, пристанище - аз ли да те уча;)) Е, ще преглътнеш думите "токсичен", "вреден" - това са само думи! Ти делата гледай!;)