Борисов: Денков да каже защо 3 г., след като бяха в кабинети, само България нямаше ПВУ

Според лидера на ГЕРБ доскорошните му некоалиционни партньори от ПП-ДБ прехвърлят своя вина на друг. Добави и че социолози никога не са му искали пари

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Денков да каже защо 3 г., след като бяха в кабинети, само България нямаше ПВУ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има едни свински тикви, които са точно за Боко и Шишо най големите измамници

Барба Ганьос с плоските хитринки.

Бат'Бойко, разкажи как лежахте с Иво Карамански в затвора Панкрац,Чехия през 1990 за кражба на коли. Архивите на затвора вече са отворени...проверете...

Лъжец! Кабинет Денков - 9 месеца ( с извиване на ръце от Борисов и Пеевски) и още 7 месеца преди 2 години, в условия на война, пандемия и тежкото наследство след управлението на ГРОБ! Аз изчислявам 1 г. и 6 м.

Хайде стига с глупостите - никой от управляващите през последните 33 години не заслужава да му слушаме глупостите. Хората са бедни, отчаяни, озлобени и без път и ясно бъдеще, държавата е за посмешище в Европа, а вече и в доскоро много по-изостанали държави, демографски изчезваме. Всички вие НЕУВАЖАЕМИ СТЕ ВИНОВНИ!!!! Борисов, Пеевски, Нинова, Кирчовците /те друго наименование не заслужават/, преди тях царе, тройни коалиции и прочие, още по-рано Костов, Димитров, Паси..... и още хиляди идиоти ни унищожиха като Държава и Народ от лакейство на силните на деня и желание за лично обогатяване без никаква мисъл за хората. Не забравяйте, че всеки си плаща.

Тулупа Винету , Шиши и ортаците им шарлатани просто киру ,педал кокорчовци ,плъха сапунджия Денков и останалата Сорос педал пастмина на ешафода

Толуп за 12 години власт нито заплати вдигна,нито пенсии,само краде,Сега искаш да си замажеш л..ната които си иЗсрал!Токва проста.Дано не са много глупаците и идиотите които гласуват за теб.

Ти защо чакаш някой да ти вдига заплатата бе?

Борисов и Пеевски са проклятието на България. Докато двамата мазни корумпирани шишковци са в политиката и ежедневно по медиите, ПРОМЯНА няма да има. Забравете.

ГЕРБ осраха БЪлгария. Вече 15 години все предишните са му виновни на тоя Тиквоч ! Народе ???

Бойко е една кукла на конци на Путин.Пеевски е същия.

Тоя дядо, до кога ще се пречка? На 09 юни да променим мутренската наглост!!!

Защо за 3 мандата на туловището България няма детска болница или мед. хеликоптери? Но пък има сграда за чудо и приказ за народнипара-зити.

От кучето на Живков какво да очакваме, добре го е дресирал - разказа ни играта

Боко Ваня Григорова ще ви отвее всички като куцо пиле домат :))))

Кой ти вярва на думите , господин Селянино Банкянски , кой , плащаш си като поп навсякъде с нашите пари ? Аз не искам да те видя вече по нито една телевизия вечно за пари те показват постоянно ! Ами поне да та откраднат Извън Земните и да не те връщат повече , ти съсипа България !

Заслужавате си го това чучело драги са народници заслужавате се да бъдете с най-ниски заплати, да нямате здравеопазване, да нямате пътища да живеете като аборигени и като орки да нямате институции. Благодарение на този, който ще си преизберете, който ви манипулира от сутрин довечера с дебелия Делян Пеевски престъпници на Световно ниво заслужават ли си ги заслужавате си ги. И пак казвам живеете в най-ужасното място което човек може да си представи Само вие не може да го разберете поради комплект сте и поради изпилените ви мозъци

Ти само плюеш като че ли принадлежиш към някоя друга раса или човешки вид? Говориш в трето лице все едно теб не те касае, а всъщност тези свине ти ограбиха родината и затова стискаш пари в изгнание, за да оцеляваш и да пишеш коментари, защото така ти е по-лесно. Истината е, че българите все сме гледали да избъзикаме нещо и някого и никога не гледаме на нас като на общност, а като на отделни скотове...

ГЕРБ и ДПС са руски партии, създадени от ДС.Бандити до 3 коляно.

А на партньорите им помиярите просто киру и педал кокорчо кой им е виновен че духат на Винету и Шиши ?

Борисов е управляван от Путин, аман от бандити.

само ви баламосват , всички в парламента са едни и същи боклуци и ваши душмани .

Шилo

Ааа, не, тая опорка е много удобна за гербавите и дъпъсъ-то, но не е вярна!!! В политическото пространство има една формация, една-единствена - ПП/ДБ, която иска България да бъде нормална държава, с високи доходи, с нормално правосъдие, с щастливи и здрави хора, всичко останали са престъпници и руски мекерета, които много искат точно това - хората да приемат всички за еднакви боклуци като тях. Ама не са.

Само че по техните стандарти България включва няколко семейни кръга...

ама Кире се гушкаше с Шиши и Боко и им переше гащичките ....

Договорът с Газпром ще остане тайна завинаги.

Вашето не е сглобка, а лего, защото те ти лягат на тебе, а ти на турци и посланици!

Ало Ваньооо, а Мишо бирата ти ли си, ела да се крием, че Сретен е на сръбската граница.

Борисов се държи за дъпъсето като удавник за сламка. Но не се знае дали сламката ще издържи.

Шилo

Знае, че няма да издържи. Затова е супер-изнервен откакто Пеевски го подведе да свалят правителството.

Правителството го бламира денков с провокациите си

Борисов се опитва да се разграничи от тройната коалиция в основата на която бяха неговите депутати и лично той и в същото време преди два дни и предложи ново партньорство.

Панахида за България на 9.6. 24г ще я водят Магнитски и слугата му от герп

Ами като не сте гласували закона. Борисов и Пеевски изнудваха ПП-ДБ през цялото време. "Отиваме на избори" беше нещо, което се чуваше от Борисов почти всяка седмица за тези няколко месеца съвместно управление. Накрая Борисов и Шиши ни хвърлиха в избори и някой друг пак е виновен?

Шилo

Абсолютно!

Некой сериозно плаща. Всеки ден, всеки час ББ е на първа страница на Дир-а. Задръстено е със специфичните му безмислици и позьорство.

Шилo

А не ве! ГЕРБ откраднаха толкова много за 13 години, че сега могат да си позволят да купят всичко. Плащат яко! Никога досега не са се изсипвали толкова много пари за лъжи в медиите.

Баце им го върти на тия клоуни не с 200, ми с 2000. Изработи ги, докато е в железните клещи на Магнитски, а сега двамата с Пеевски станаха и най-големи евроатлантици за Посолството.

Шилo

Клоун е баща ти! А Баце в посолствата много добре го знаят що за евро-атлантик е. Щом от Холандия вече открито призовават "Спрете Бойко!", смятай. Потрай, до изборите има време, има да се случват много неща, Мутрата неслучайно е силно изнервен.

Леле Тиквуне твоя прятел Тръп като дойде на власт ти ще трябва да даваш обяснения колко сте краднали майка ви хадушка! дните са ти броени тюфлек селски

Безсилие и селска злоба:)))) Ама като го напишеш във форумче и малко олеква, нали? Поне временно:)))))))))))))))))

Кажи ти, защото вие пречихте. Нещастник.

Шилo

Защото зад Денков имаше 64 депутати, и ти, с твоите и с твоите проксита, имахте мнозинство и спъвахте всяка добра инициатива. Таа, отговори дължиш ти, малоумник, а не Денков, при който за пръв път от 12 години имахме що-годе нормално и прозрачно управление.

Прозрачно, викаш:)))))) Знам, че се шегуваш, но недей по форумите - някой може и да се върже:))))))))))))))) Свърши се тая с прозрачните и непорочните:))) Трябват спешно други опорки и друга лексика:))) На това няма кой да вярва вече;)))

Шилo

Точно така, прозрачно, доколкото ГЕРБ-авата сган позволяваше. Всичко скрито беше скрито заради интересите на Тиквата и Пеевски. И да, Денков беше премиер само 9 месеца, не знам за какви 3 години говори тоя изкуфял измамник.

Правителството на ПСЕВДО-академика натрупа оргомен дълг, а какво потроено остави, какво построи?

Николай Денков е най-крадливият премиер на България и винаги краде напълно законно, понеже той си пише правилата, по-които ще си раздава торбетата. Евентулано през роднини, съжителници или други

Бойко, защо предаде Герб на ръчно управление на Пеефски?

телешкия поглед на Шиши-2

Защото щом се прилепихме към президента Радев и направихме служебното правителство, първата ни работа беше да вземем вече написания НПВУ на ГЕРБ и изцяло да си го пренапишем така, че да можем да раздаваме парите на наши хора - на жена ми, на щерката, т.е. на себе си, на други приятелски фирми, на Киро на Найо, на кой ли оше не. Нали и ние трябва да си имаме стабилна клиентела, а и електорален баласт.

Не, не беше така. Не го приемаха от Европа. Когато го пренаписаха, тогава го приеха. Сега Денков много е зависим от жена си- втората, но това е друга тема.

Версията на герб(Томислав Дончев) едва ли изобщо е изпращана за одобрение в Брюксел. По-скоро не, понеже нямаше как Денковци да крадат през тази версия на Плана. Но истината е че в сегашаната версия, долкото янкакви средства са дошли+няколко стотин милиона назаем, двете групировки ПП/ДБ и герб доста справедливо и в порядък си делят проциите.

Не са му искали пари социолози, защото той им дава преди да поискат

Тоя дебил не знае ли че Денков е от 8 месеца премиер? Къде го праща 3 години назад

:)))))))))) Малко да ни разсмееш искаш:)))))

Шилo

Той много добре знае, лошото е, че овцете, на които говори от екрана, не знаят, не помнят, не разбират и не желаят да разбират. Защото за овце!

Киро, Денков и Асен разграбват остатъците от държават и парите на данъкоплатците активно от април 2021. Като служебни миснистри направиха всичко възможно да осуетят формиране на редовни правителства. На 2 пъти успяха с активното съдействие на Христо Иванов. Не си ли спомняте колко интензвно дефилираха и тримата по тв студията да обясняват колко негоден и вреден е консервативния бюджет на проектокабинета на Н. Василев, а колко добре щяло да бъде с бюджетите на Асен Василев.

Шилo

Не думай! Баба Ванга ли го е казала това или нейния пророк Нешка Робева?

например "Асен Василев: Проблемът не е поста, а принципни различия" в днес.бг "Проф. Денков: Това, което представи Николай Василев, ще доведе до социален сблъсък" в гласове Представяте ли си - служебен министър на образованието, без да е експерт дори в тази сфера, коментира проектобюджет, на проектокабнет, след редовни избори и плаши с размирици, понеже разбира повече финанси от финансита?!?! Тоя човечец е просто един свръхамбициозен самозабравил се психопат.

Изчезвай ошкембен селски крадец , не желаем да ти четем свинските платени статии .....

Не тук бе, пич:))) Това е форумче:))) Пиеш три ;литра вода - марш на жълтите павета да пикаеш:)))))) Леваци изнежени:))))))

а знячи дупето ти е загрубяло от плющене , мъжага ......

Ами! Просто забавлявам дебили да ми пишат реплики :)))) И все се връзват;)))))

Денков е най-лошия министър председател от 1878 г. насам.

Бойче, защо даде Герб на Пеефски?

По-скоро ПП Дб някой му беше дал:)))) На концесия:))))))))))))

И ти си от заблудения магницки електорат.

Не. Забавлявам дебили да ми пишат реплики:))))))))))))

Докато Тиквата и Пра сето са в политиката и ежедневно по медиите, ПРОМЯНА в БЪЛГАРИЯ няма да има !

Ми, излезте 2 милиона, гласувайте против тях и ги махнете:)))) С форумчетата нищо не става:)))) Пък и Промяната се оказа фалшива, слаба, лакома, корумпирана и глупава:)))) Остава една тежест в душата, нали?:)))))))))))))))))))))

Договорът с Газпром ще остане тайна https://offnews.bg/balgaria/dogovorat-s-gazprom-shte-ostane-tajna-181955.html

Не става и този тъпизъм:))) Ако ще и на челото да си го напишеш;)) трябват други опорки:)))) Просто хората нито четат, нито слушат глупости:))))) Безсилие:))))))))))))))))))

е око ще види и ръка ще пипне

не е ли корав