Борисов чака да свърши ретроградният Меркурий, тогава ще обяви кандидата за кмет на София

Неблагоприятният период приключва след днешния 15 септември, Росен Желязков отрече да влиза в битката за столицата

Обратно в новината

Коментари - Борисов чака да свърши ретроградният Меркурий, тогава ще обяви кандидата за кмет на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ретроградният Меркурий свършва днес в 24:00 ч или в 00:00 часа на 16.09 излизаме от ретроградния Меркурий. Но има 2-3 дни стационарен период и той е най-опасен! 2-3 преди началото, което беше на 24.08 и 2-3 дни след края имаме такъв период през който е хубаво да не се прави абсолютно нищо за по-сигурно. Аз съветвам да се стои в къщи на легло, само да се яде и пие вода, ходене до тоалетна и телевизорът да работи на нашата програма, предварително да сте си приготвили бутилки с вода да ви бъде заредена, звъните ми на телефона и проверявам, ако ви е направена магия, черната я развалям, ако е за любов, за здраве, берекет, бяла магия, усилвам я!

Който и да изберат, няма да надминат по наглост издигането на оня десар Терзиев от наужким демократичните Пепета. Ама да видим де - в България винаги има по-зле.

Тая нереализирала се мутра, съвсем изкука вече.Явно от страх пред американците вече съвсем е изкуфял.

Шегувате ли се? 12г.премиер,лидер на първата политическа сила, нереализирал се.

Ретрограден Меркурий; ЧЕРВЕН конец на ръката; КРЪСТЕНЕ; МАНАСТИРСКО шушукане в ДЕВИЧЕСКИ манастир... Господи, прибери си вересиите!

Голем тулуп, сигурно сере като самосвал, ама се прай на много изтънчен, зодии, астрология и тем подобни средновековни простотии.

Ееее, разгеле! Свърши се. И на мен ми беше крив този ретрограден Меркурий.

Глупости никакъв Меркурий, просто няма свестен кандидат.

Имаш предвид "Честен"

и двамата сте точни!

Ясно е , че на тия избори ще има много купени гласове ! Въпросът ми е как да взема парите от тия партии ? Става въпрос за стотици хиляди лева, които трябва да бъдат усвоени за няколко дена ! На всяка от тия партии ако представя списъци на техни “симпатизанти” дали ще ги издоя всичките ? Абе келепир има в изборите ! Това си е чист бизнес, при който за кратко време може да си напълниш гушката !

Човекът с отверката все още ли е на служба ?

Няма никакво значение кои ще са кандидатите за кметове от ГЕРБ , след като е ясно предварително, че именно те ще спечелят !

Те точно това не е ясно!

Това ми звучи ,като ретроградния Тиквуний

Сега чета какво трябва да направи човек в периода на ретроградния Меркурий и едно от тях е, че ако си получил пари от някой, трябва да му ги върнеш , за да нямаш ядове с него ! Та , в тая връзка, искам да попитам господин Борисов , дали е върнал на Васил Божков сумите, които му е дал ? Относно кмета на София, няма съмнение, че дори магаре да посочи Борисов за кмет, то ще бъде избрано !

Звездите ми го говорят...

Се знае кой ще спечели, избори са ала бала.

Си прави ташак с мисирките,а те го цитират и го пускат в новини. Падение

Мисля, че задръжката е от това, че "кандидатът" не е събрал все още необходимата сума за касичката. Вече има бюджет, вероятно е време за обявяване на "кандидата".

Щом до зодии опряха, много им е зле работата.

Хулени и тричани, Борисов и Доган доказаха,че са най-добрите български политици след Буров. Другите се оказаха слаба ракия или чист метилов алкохол. Последиците бяха от болки в главата до отравяне.

Да и за това Румъния ни задмина а преди Борисов те бяха най-бедните и корумпирани индивиди и искахме да се отделим от тях при приемането в ЕС. Е сега те ще са в Шанген с хората не напускали България ще продължат да плакат в захлас на хората превърнали България и София в коаки. Заради кметовете им като вали дъжд умират хора.

Не Ви се сърдя за коментара. Като Ви гледам правописа......

Явно звездите ще ни управляват. А за съветници кмета на ГЕРБ ще си вземе Врачки, Астролози и Гадатели. Както са правили през средните векове.

И баячки.

Чекмеджан търпеливо изчаква да дойде ретрокрадният сатурн. Много ми е умен. Ако му кажат от посолството да започне да яде лайна, мисля че всички се сещаме, какво следва.. xD

Що за мисирка е сглобила тази безмислена статия?

Такава гавра и унижение от тиквата , върху българите никой не е нанасял . Колко далавери и схеми направи . Ще ви дам пример с фалшиво положителните тестове за наркотиците за КАТ . Хора пазете се от катаджиите , това са еничари . Никога да не си взимал наркотици , те заключват за 24 часа , свалят ти номерата и ти взимат книжката .

Дори на видни почитате и гъзолизци на "посолството" като теб ли Павеле? Нали искате демокрация, ето ви демокрация. Чакай да почнат да ви гърмят по улицата както правят в демократичния САЩ

Баце, ние знаем че вече половин година лапаш на Кирчовците и сега се каниш да дадеш София на тях и ДС отрочето Васко. Не сме толко тъпи. Всъщност тъпи сме че не се надигаме и не ви изринем всички комунета един път завинаги и сме се оставили да ни ебете както си искате.

Май на Баце всички му го лапат.

последно набожен ли е , суеверен или вярва в астрология ?? чиста проба психо шизофреник

Да се удави в септична яма!

Какъв идиот трябва да си за да гласуваш за ПростоКиро и ПростоБаце?

а какъв ЧУТОВЕН интелектуален титан трябва да си, за да гласуваш за Атака, НФСБ, ИТН, Възраждане и др. подобни месии и спасители!?

Никой не те кара да гласуваш за тях, кретен. Самия факт че гласуваш за кирчо и винету показва що за стока си... страхливото помиарче, гласува за "по-малкото зло". Хубавото е, че децата ти ще те проклинат след 5-10 години

С такъв език и обругаване на мнение различно от Вашето, представям си Вие какви деца възпитавате.

Ние бълграските избиратели те питаме - защо си толкова подут, погрознял и подпухнал ти, Борисов?? Мата Хари ли те зарази с някаква неизвестна на науката болест, срещу която съвременната медицина е безсилна да ти помогне, или те застигнаха клетвите на бедните, болни, и измъчени българи, които бяха тормозени, рекетирани и тероризирани от твойта проклета партия герп-дпс? Отговори ни Борисов, ако все още имаш останала в теб поне капка човешка съвест!

У кюмюрджия бял задник и у толупа човешка съвест!

Как без срам се подиграва на всички, и после гласувате за него. Време е да покажем самоуважение и да изметем тая сган.

Им уреди коалицията и вече не беше нужен,а проблемен.Ама си го заслужаваше де

Абе хора вие разбрахте ли кой ще е кандидат -кмета на ГЕРБ за София!?!? Щото аз не разбрах...Чел съм само Винету...като наш Боко...но така и не разбрах основната идея на тази Винету::)) Коя е поуката от тоз роман?? Учителката ми по литература само ми брулеше ушичките с една показалка и крещеше:" абе тъпанар такъв...кога ще се научиш да четеш между редовете бе говедо такова..." мразех я от дъното на душата си... А сега съм много разстроен..ще отивам на кметски избори да гласувам,а още не знам кандидата на мутроидите от ГЕРБ...тюх да му се не види..тюх

Изпушил е, такива са управяващите…

ББ бил голям нумеролог, може да се посъветва и с гадателката на Берлускони

Малоумник!

Тоя селянин, упс доктор на философските науки на тема "Поведенчески модели при пожар" , на 100 % се подиграва с журналистите и с онези, дето го обожават))))))))))))))))))))))))))

Бойко ти удари дъното.Срам!

И безплатния еленски суджук, поднесен върху златно кюлче от някоя миска. Тази същата ще му обърле мазната от суджук мутра с пачка евро и докато му прави ми-нет той ще каже кандидата. Желателно е да има и няколко икони за красота около Тулуп Тиквата.

::::) :::) ::) :) Интересно каква ще е влажността на въздуха и атмосферното налягане, както и магнитните бури в деня, когато реши да назове името на КАНДИДАТЪ :) ::) :::) ::::) :::::)

най-важно е нивото на река Дунав и идващото финансиране от Австрия и Германия

Кой го интересува този несъществен въпрос, то за крадене винаги ще се намери някакъв кандидат.

Разпр.одажба! Уникален и компактен видео-рекордер със сензори за движение и удар, нощно виждане, цифрово увеличение и запис във формат Full HD 1080p. Той ще ви предпази на пътя само на половин цена:-----> marketl.ink/carcam

Тва го чака.

Борисов си прави п*шки с цялата държава

Че ГЕРБ да се разпадне, следователно педофилите от ДПС и ППДБ власт повече никога няма и да помиришат.

Алексей Петров го чака на оня свят да си уредят сметките. Да не го бави много

Астрологът каза ли му , че през 2025 г. като влезе Уран в Близнаци , ще плати всичко с лихвите . Ако не са го гръмнали дотогава ......

за уран не знам, ама виж плутон като отиде в близнаци - е тогава му се разката фамилията. обаче дотогава нито толупа, нито аз и ти, ще сме на този свят

Не чака Меркурий , ами някой будала като Герберовски или Герберджиков да се навие да е муле

Ама този наистина ли чака да свърши някакъв ретрограден Меркурии? Наистина ли вярва в дивотии? Егаси толупа!!

Да не свърши след изборите ?

Мъдреците ще видят нова звезда в небето и ще отидат в дома на новоизбрания да му се поклонят.

Бат' Бйоко пак ви направи разногледи, мисирки! Вече 3 години стои и ви гледа сеира, фактите са, че откакто Борисов не е премиер нещата в България вървят стремглаво и необратимо надолу. Хак да ви е, протестърчета и мисирки!!

И за Живков.... Много си зле.

то е ясно, че крепи на ППДБ-то версията за кмет. Сглобката и Сатурн га кажат, тогаз.