Борисов към Георге Иванов и Румен Радев: Лесно е да се критикува

Eдинственото, което искаме за Македония, е да влязат в ЕС и НАТО, каза премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Как ще се казва Македония и дали ще се споразумеят с Гърция, е работа само на македонския и гръцкия народ. Единственото, което искаме за Македония, е влизане в ЕС, НАТО и свързаност между държавите ни." Очевидно Борисов не прави разлика между слугинаж на чужди интереси и неутралитет в спор за име между две държави. Преди време Борисов заяви, че за България не е приемливо име Северна Македония, защото то може да се използва като повод за териториални претенции към България. Тогава това изказване напълно кореспондираше с нашите национални интереси , защото Северна Македония условно е част от географската област Македония, която обхваща Вардарска Македония и Пиринска Македония, принадлежащи основно към териториите на Република Македония и Република България Същото това лице , вчера отказа среща с президента на Македония, защото последният е против името Северна Македония ?? Именно заради такива политици днес България е на дъното на всички класации за икономически просперитет и на върха на всички класации за корупция и престъпност.

Македония и България са едно и могат да бъдат единни и геополитически доста тежки/а и благоденстващи!/ само в ЕС!Кръвта вода не става - от това ги е страх най-много нашите врагове.Останалото са приказки за балъци.

някой научи ли самодържеца боко защо летя до турция? Няма го на снимките от пускането на азерската газ? Да не би да е ходил с правителствения самолет да му правят анален масаж? Можеше и до Симитли да прескочи --- по ефтино щеше да ни седне

Фърчилото отново показа "класа"!!!!!

Ами не прави гафове,за да не те КРИТИКУВАТ!!!

Външно-политическата свръх деятелност на Хаджи Бойко вече ми идва крайно в повече. Фанфари.Типична,високо цивилизована дипломатическа фраза. И докато тъй активно се вълнуваме,как ща се казва Македония....у нас-на автопилот. Щяло да има лимит за лечение на онкоболните.Нямало да има.БДЖ било затънало в дългове-за кой ли път.Поради корумпирано и некадърно управление.Престъпници се гърмят.А др.,много опасен от тях,е свободен,рисков и опасен.Пълна неяснота с Белене.За ЧЕЗ да не говорим.И така нататък.

когато се съберат двама комунисти и веднага се ражда селка интрига........

точно така : важное маке да е в нато и ес, както наредиха, не е важно , че им подарихме история и език, и окончателно ги откъснаха от нас. писна ми от боклуци като боко, герб, сдс и всичките им изтривалки

Не е хубаво,когато ти идва гост ти да му затваряш вратата. Приеми го и заяви позицията си открито и честно,очи в очи по достойно е. Но културата и евроценностите изискват учтивост и гостоприемство. Иванов е президент на една съседна нам братска държава ,избран е от народа и този избор трябва да се уважава. Защо да не си говорим честно и открито очи в очи. Не е добро решение ,то ще остави негативни последици .Тази постъпка разделя, тя не обединява. Ето ти скандал не нужен никому. Този път пак се изложихме и май за дълго.

Честно и очи в очи си говорат държавници,няма значение от пола,и почти нищо не се знае за това което са си говорили.Всичко останало като политици дето ги дават по новините и сайтовете е различно от мъжко и държавническо поведение.Та къде ти от министр председателя мъжко поведение-полът не винаги определя съзнанието

Чудя се защо този топлуп е сложен да взима важни решения за България. Каквото му кажат от Германия и САЩ това прави. Направо да разпускаме парламента и да назначаваме техни хора.

Ти искаш Баце,да влязат в НАТО и ЕС ,ама те може и да не искат.Питаха ли си народа? А нас питахте ли ни когато трябваше?

А нас някой питали ни?

Разбрах, че имало много изпочупени клавиатури и екрани- хората като видели тази тъпа мутра и още някой от неговите ахпапи и ахпапки направо удряли по едно круше директно в екрана. Мой съвет- не си струва- екрани се плащат с пари, думите на герберастите са безплатни лъжи директно от Брюксел.

Кой е онзи, чужденец , който иска да замени съзнанието на един народ изповядващ основно традиционните източноправославни ценности,народ на една международно призната държава член на оон, с евроатлантически ценности ? Кой иска да я въвлече във военни съюзи срещу православна Русия ? Моля, нека си вдигне ръката и да си мотивира искането. Това ли е целта на Българското правителство,а на българския народ , а на Българската православна църква ?

Опаааа, М-р Пр-я този път настъпи сериозно мотиката!!!!

Спри да се вземаш на сериозно, Боко!!! Гушкай ордена и лягай в ГРОБА!!!

Мноого си остроумен.... Печелиш печеливша комбинация от три пръста с преобладаващ среден.

Неприемането на Иванов е капитална грешка. Това е мисленето и съжденията ,които спряха трите проекта. Това е мисленето и съжденията демонстрирани на срещата с Путин. Това е мисленето и съждението на "правя това което каже Меркел". Дори за миг да допуснеш,че определена държава или народ ще си смени името, само и само да угоди на този или онзи ,който иска това в случая Сащ ,Германия и нато , трябва да си не само наивен но и прост,неук и слабо образован. Това е. Трябва да е ясно на всички онези които желаят да заменят православните ценности с други, че Македония няма да си смени името нито сега,, нито утре ,нито во нине и присно. Македония ще си е Македония. Заевци и Борисовци идват и си отиват но при народите ,нацийте и държавите нещата стоят по друг начин. Да принуждаваш един народ ,да постъпи по определен начин ,който ти си мислиш,че е правилен не е демокрация , а криминално действие. Не може правителства да решават съдбоносни въпроси на един народ, името на държавата не го определят правителства, определя го демоса. Българите трябва да помнят политиката на Хитлерова Германия през 40 41 44г. по отношение на България. Залъгалката наречена Македония с която и тогава и днес някои от запад се мъчат да въвлекат България в похода си срещу Русия е много ,много опасна и вещае гибел,тази залъгалка води неминуемо към гибел. Работа на суверенната държава Македония е да избере, дали да членува във военни съюзи или не, как да се назовава държавата, и дали да обявява Русия за враг № 1 както това направи България или не, дали православието да и е основен враг или не. Тези неща не се определят от Бойко Борисов и от Зоран Заев ,колкото и да им се иска.

Колко е резултата Сауди срещу Русия, че имахме 3-часов секс с жената и пропуснах. Студена бира сега ...

:)))ако беше излъгал ,че си имал 5 часов сек с жена си и тя е имала 0 екстаз щеше да си познал резултата

Според статистиката, жените изневеряват най-много по време на световните футболни първенста. Сега е момента за някои...

Мечката пак прави подривни действия на Балканите ... сама направи така за последните 4-5 години, че и най-гоемите и фенове в близкото минало, вече я мразят в червата си !

"Лесно е да се критикува!" Още по-лесно е все някой друг да ти е виновен. Тези неща премиерът добре ги знае.

Бати Бойко винаги говори и действа а после мисли(и все другите не го разбрали или подвели).Примери много като изключим днешният ,дето македонският президент е останал изненадан от отказа му(те такива срещи се уговарят като в живият живот,кеф ти е пиеш едно пиене със съседа,взимаш кана вино и отиваш на гости:) )Да се върнем два дена назад-приех оставката на Бисер Петков,щото не можел да се справи,пък после го върнал за да се справи.Наистина ли има толкова наивници дето му вярват или той смята матреяла за наивници.Той с пълно право маже да има такова мнение за матреяла-щом гласуват за него значи е вярна оценката му

Знам я ща радиш, яш ми кура Бойке!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ду Пе Дав Ци!

"Как ще се казва Македония и дали ще се споразумеят с Гърция, е работа само на македонския и гръцкия народ...." "Единственото, което ИСКАМЕ за Македония, е влизане в ЕС, НАТО..." Бойко Методиев Борисов се е побъркал!!! Не знае грък ли е, македонец ли е, или... съответната курва!!!

Пък аз сега гледах снимка на БТА. Четиримата на фона на държавния герб. Фатмака наш е в стойка - ей ся се мятам на лоста, а неговата простакеса - грабвам щангата. Абсолютни дървари!!!!

Лелееееее, ей сега видях снимки на деса пръчката, като посреща македонката. Тая нашата няма стигане!!!! Да се облечеш с плажна рокличка с голи рамена и да посрещаш почетния караул. Това не е истина! Ама какво да се чудим, като им знаем багажа и на двамцата!!!!

Идиот

Отказът на Борисов за среща е груба стратегическа грешка,каято с години ще тежи на негативния полюс на България!Сега бе момента да се покаже като деец на Западните балкани на практика,да призове към диалог и смирение,а не да се крие като мишок!Борисов,пропусна най-важния политически шанс в живота си да се покажеш като един от лидерите на балканите!Кардинална грешка!Ти просто избяга-уволнявай пиарите си!Васил Левски:"Дела трябват, а не думи!"

Няма грешка,каква грешка е направил г-н Борисов?На тази среща да са обещали да му подарят нещо ,да го обявят носител на някаквъв си орден или да присъства на откриване на нещо както в Турция???А то да не се окаже,че след като беше в Турция преди няма седмица и Ердоган да вземе,че не спечели изборите,то тогава какви съмнения ще тръгнат:)))

Ке ти ебем тиквата проЗта банкянска йеросалимска курво!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

До неделя сабален Гьоре ще се извини на Премиера!

Хахахииии. ТОЙ,БОРИСОВ ОТДАВНА Е В БЕЗТЕГЛИВНОСТ НЯКЪДЕ,В ПАРАЛЕЛНО ИЗМЕРЕНИЕ.РАДЕВ ЗДРАВО СТОИ НА КРАКАТА СИ. ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ ВИДИМ БЕЗПОМОЩНИЯТ ПОРТИЕР В ПОЛИТИЧЕСКА БЕЗТЕГЛОВНОСТ......

Грипена откакто курнелата му дръпна ръчката за катапулта, виси на никого ненужен в пространството, но червенушките си умират да му се кефят на простотиите!!!!

Само толкова ли можете? Като нямате аргументи, сипете простотии.

Борисов всява омраза и разделение с всяко свое изказване. Омразата му кън Президента не може да се измери по никоя скАла.

Еееее, тоя път Бойко ме изкефи!!!! С едно леко движение хвърли грипена в туш и го постави в положение на световна политическа безтегловност!!!!

Мен пък винаги ме кефи, като се сетя за безсмъртната реплика "Ало, Ваньо..." и т.н., помня целия диалог, защото дълго се въртя по някои телевизии.

Браво, похвално, невероятно, че учите наизуст репликите на ББ!!!!!! Явно имате добра памет!!!! Сега можете да се разнообразите с репликите на госпожа лъжа!!! Но не съм сигурен дали ще успеете, защотото словата(лъжите) са безкрайни!!!!

"Как ще се казва Македония и дали ще се споразумеят с Гърция, е работа само на македонския и гръцкия народ." Понеже аз съм от Гоце Делчев и се чувствам по кръв македонец, бих желал незабавно преминаване на региона към Гърция. Не желая разни мутри да ми ограбват труда денонощно за да могат да си правят снимки и разходки по света и у нас!!!

Зайко сега ще го направи херой на Македония.

Истината Хаджибойко не е критика,а разкрива некомпетноста и партера в който си се доброволно поставил пред началниците ти в ЕС и зад океана. Ти не си политик на дипломацията ,защото взимаш страна между легитимно управляващите в Скопие Георге Иванов и Заев.Допусна поредната си голяма политическа грешка.Ако падне Заев,който постави пред медиите преди две седмици българите във и др. , собщил етносите албанци,македонци,цигани ,арменци живеещи на тяхната територия.Какво правиш Хаджибойко тогава .Договори се подписват, за да се нарушават или елиминират,а много рядко изпълнявани.Това са факти от историята да речем на Европа и в частност на Балканите.

Абе, Баце, защо ги буташ в НАТО? Ние като сме в него, къде ни е войската? Завчера ни падна последният голям вертолет. За последната подводница се чудят за скрап ли да я дават или да я правят атракцион. Имаме три изтребителя. Дали имаме 30-40 танка? А личният състав е май повече от жени. Още малко и ще тръгнем на коне и бойни талиги. Утре някой да пръдне до границата и всички страхливци начело с Тиквата ще се скрият под леглата в Правителствена.

Този глупак от Банкя отново явно показва на кого е слуга. Борисов, ти и твоите дебили не може да искате нещо за народ и страна които не са ваши. Но, ако беше казал, че България не смята БЮРМ за различна от България държава, тогава можеше и да искаш нещо. Но това нещо се прави с референдум, какъвто в България нямаше. Какви претенции може да има Гърция за името Македония! Древните македонци са траки, не са гърци и ако някой има претенции това може да е само България, но не и при слугинското поведение на мутрата Борисов.

"Нека да преспим, да го обмислим пак" каза пожарникарят. Което отново потвърждава гениалната му практика, да спи в работно време и да мисли! Някой може ли да ми обясни, как става тази работа, човек да спи и да мисли през това време?

може, детската ти учителка

Да мисли ли? Това виц ли е?

Леле дипломатът си показа и мутренското лице

на референдума в македония се задава въпроса - къде искате - в ЕС или в Евразийския и всико приключва. 95% познайте какъв отг. ще дадат? Жокер - нали марешки искаше референдум вчера за НАТО - референдума за аеца помните ли?хахаха ша са гавра аз с мекеренцата рубладжийски много, щото са маскРИ ЗА ГАВРА!

ми те идат тука за бугарско тескере, не за руско. Дося бая макета зеха бугарската тапия, руска още не сме дали. Даже и на Магарешки не сме дали колкот и да се натиска и да фърга къчове

абе още ли не си изгонил руското мекере обратно на самолета за Скопие? Товари на него и Радев, Марешки, волен и Нинова! Румбата ще кара, нали е спец! И тука празненствата да поват, че стандарта ни мигом ще хвръкне!

Спокойно, ще ви натоварим за Тирана.

Лошият генетичен материал си е лош. Току виж утре размисли и се срещне с Президента на тази държава /все още се казва Македония/. Ама какви македонци са те като не са гърци.

А какво общо имат гърците с Македония, освен кражба на история и то поощрявана от Еврейския съюз.

Ха ха ха, Боко припика здраво фикуса (Хорхе). Тоя палячо т.н. македонски президент още ли е тука? Да не се моли за "бугарски пасош"?

"Българският премиер изтъкна, че колегите му Зоран Заев и Алексис Ципрас са изключително храбри държавници и с днешната си постъпка е искал да покаже отношение към тях." Само дето не му е работа на премиера да показва отношение към Заев и Ципрас. Ама свинята така си разбира работата...

баш тва му е работата

в качеството си на какъв това му е работа?

Randall_Zwinge

Заев или Ципрас ѝ плащат заплатата?

Да се помаже на силните на деня- рецепта за оцеляване на политическите хамелеони. Те такива ни опредлиха и Преходът, ДЕТО според мен не е започвал даже.

Понякога казваш доста истини

Тикво банкянска, ти учил си география и стория на България, бе или само си джиткал футбол през това време. Ами и първолаците знаят, че част от Македония е в пределите на България, така че и ние, българите имаме право да участваме в шибаните им преговори, за да защитим интересите си и историята си. Но ти явно не си българин.

Още по -лесно е на Борисов да се прави на велик ......идиот!

"...Когато беше боят в парламента на Македония, тогава първият, на когото се обадиха и президентът Георге Иванов, и Зоран Заев, и Никола Груевски, бях аз. ..."---:))))) ....еми като има въргал----на МУТРАТА-охранител се обаждат!:)))))

ЗАЩО ТР ДА ПЛАЩАМ ЗА ТОВА МЕЧКАРСКО СБОРИЩЕ В СОФИЯ БЕ? ДА ИМ ПЛАЩА ПУТИН!

Не си пожелавай само Путин да им плаща. Нито тикви, нито други зеленчуци и плодове няма да останат на Балканите. Удоволствие ли ти прави да му скачаш на кура на Путин.

"Няма по-неразвит регион от нашия. Когато обаче станахме част от Европейски съюз, БВП се вдигна и страната ни коренно се промени..... Олеле, майко

Брутният вътрешен продукт (БВП) е икономически термин, който обозначава измерването на общата стойност на стоките (продукти) и услугите, произведени в определена териториална област (обикновено една страна), през определен период (обикновено една година), преди амортизация. Тези данни се изразяват в пари. Терминът се различава от брутния национален продукт (БНП) по това, че той изключва от изчисленията трансферите на средства между държавите. Това е един от начините за измерване на националния приход и продукция. Често брутният вътрешен продукт се използва като показател за стандарта на живота на определена нация, но има икономисти, които са против това. A Брутният Национален Продук увеличил ли се е по твое време гусин Борисов?