Опозицията бойкотира парламента

Ако и този път вотът на недоверие към правителството на 24 юли не мине, всички да напуснат парламента, каза пред bTV столичният кмет Бойко Борисов и лидер на ГЕРБ. Според него само по този начин ще има обединена опозиция.

Обратно в новината

Коментари - Опозицията бойкотира парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

boiko president a goze na mestoto na stanischev tova e igrata na gerb goiko kmeto pojernikar mutra i vsesnaiko v bankja ama koi go isbra da si go nosi na ramo

ATAKA I GERB NA PREEED !!! VIJDA MU SE KRAQ NA TOVA MAFIOTSKO PRAVITELSTVO.

Учудвам се колко много неграмотни хора,и в правописа,и като информираност,и за политиката като разсъждения ,анализи и прогнози си позволяват да ни занимават с глупости.Още по-опасна е сместта от неграмотност и злоба,която ни залива от този форум като помия прасета.Пуснете парата в двигателя,а не в свирката на локомотива!Иначе все ще сте на свирка.

Чета поредните български глупости и си мисля що за нация сме , що за хора избираме и какви ли не шадьоври не редат . БЪЛГАРИНО НЕ СЕ ДОВЕРЯВАИ , ВСЕКИ КОИТО ИДВА , КОИТО ИЗЛИЗА И СЛЕД ТОВА КАЗВА - НЕЗАВИСИМ Е ЗАВИСИМ - ВСИЧКИ ЗА БАНИЦАТА . ДАИТЕ СИ ШАНС ЗА ДА ВИДИТЕ - КАКВИ СМЕ ВСИЧКИ НИЕ - ПРОДУКТ НА ЕДНА СИСТЕМА , ЗА КАКВА ИДЕОЛОГИЯ ГОВОРИТЕ , ЩО ЗА ГЛУПОСТИ - АМИ ГЛЕДАТЕ АЛЪШ ВЕРИША . ОБЪРНЕТЕ СЕ АМИ ИМА ХОРА В ПАРЛАМЕНТА ОТ НАЧАЛОТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА . КАКВО ОЧАКВАТЕ - ТЕ СА КОСТЕЛИВИ ЛАКОМИ . БЪЛГАРИНО , ЖИВЕЯ В ЧУЖБИНА КАКТО МНОГО ДРУГИ - ТУК НЯМА ТАКАВА ИГРА ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВА , ПРЕЗИДЕНТ - ИМА ИЗБОРИ И ТЕ СА ВОЛЯТА НА НАРОДА . зАЩО СЕ ХВАЩАШ ЧЕ НЯКОИ СИ ЩЕ СВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВО - ТОИ НАРОДА ЛИ Е ИЛИ САМО ДА ВИ ОТНЕМАТ ВНИМАНИЕТО ОТ ТЕКУЩИ ВЪПРОСИ. МИСЛИ БЪЛГАРИНО А НЕ ЗЛОБА БАИ ГАНЬОВСКА- БЪДИ СЕБЕ СИ

BUNT BUNT NA ORUJIE ! PODKREPETE B.BORISOV I ATAKA-TE SA EDINSTVENNIA NI IZHOD !

Костов няма да влезе в Парламента. Не заблуждавайте дядо Петър ! И не обиждайте ПАНТЕРАТА ! Тя има метафоричен изказ. Нейните мнения и на ДЯДО ЙОЦО са най - открояващите се, макар и противоположни.

Герб и АТАКА са следващите управляващи,въпреки накой платени глупости по техен адрес тук и в други форуми е пределно ясно че коалиция съставена от Герб,Атака и Дсб да речем е най-добрия вариянт за управление...даже бих казал единствения!Всеки нормален българин е на това мнение!Най-малкото че те не са опетнени от корупция и залоупотреби и май останаха единствените!Нека да ги изберем за да видим какво ще направят те ,защото като се замисля така или иначе нямаме друг избор!

алеко константинов най- точно го е казал--- итези ионези все са маскари а на нас господ да ни е на помощ

ВИЖТЕ ТОВА: ПРАВИТЕЛСТВОТО Е НАЕЛО PR ФИРМА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ИМИДЖА НА БЪЛГАРИЯ Срещу 1,53 милиона долара австрийската компания Хохегер Комуникационсбератун ще провежда кампания за укрепване на положителния имидж на България в Европейския съюз. България отвърна на критиката на ЕС за организираната престъпност и корупцията, като нае PR компании от САЩ и Австрия, които да променят нейния имидж, пише Ройтерс и съобщава информацията, че през декември миналата година българското правителство е подписало договор за 1,87 милиона лева (1,53 милиона долара) от парите на данъкоплатците с австрийската компания Хохегер Комуникационсбератун според данни от официалния уебсайт на Агенцията за обществени поръчки. Задачата представлява провеждане на кампания за укрепване на положителния имидж на България в Европейския съюз. Австрийскат компания е спечелила договора за PR в конкурентен търг. Задачата на Хохегер по отношение на българското правителство включва цялостни комуникационни услуги за България. Компанията Хохегер е свързана с базираната в САЩ PR консултантска компания Бърсън-Марстелър ЗНАЧИ, ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО РАБОТИ СЪС ВСИЧКИ СРЕДСТВА, ЗА ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ. ТАЗИ ЛИПСА НА ОБЕДИНЯВАЩА ОПОЗИЦИЯ НЕ СЕ ЛИ ДЪЛЖИ НА ПОДОБНА РАБОТА НА РАЗНИ PR-И???

Къде е реалната опозиция на това правителство? Не я виждам нито в НС, нито на площада. За кого да гласувам, бе хора?

Kakvi sa dalaverite na BB. Az ne sum mu fen che malko prostee, no mnogo hora kazvat che bil takuv onakuv. Ama malko info moje li. Che to s epiteti malko razvalen gramofon mi izglejda.

Това е най-смисленият коментар, откакто влизам в този форум. Казал сте го кратко, точно и ясно. Надявам се, че има достатъчно мислещи хора тук, като дядо Петър и се надявам поне те да са се повлияли. А другите кукумицини, като Пантерата и т.н. - майната им, ще минем и без тях.

Уважаеми, господине, аз също все още не знам, как ще гласувам. И моите коси са леко прошарени, ама се боядисвам. Сега, сериозно! Смятам много внимателно да следя събитията, да гледам кой какво прави, а не какво казва! Живот и здраве ще ида да гласувам, дори да зачертая бюлетината, но не да ми вземат гласа. Не да ми решават съдбата хора, които живеят извън България от десетки години, не говоря само за българските турци, а за всички извън родината. Просто не е справедливо, те да решават как аз ще живея и детето ми. Не е справедливо ние, обикновените хора да плащаме половин милиард на ЕС и да се срамуваме, заради крадливите ни политици. Имам роднини в Германия и Франция, питат ме непрекъснато, ама защо търпите този грабеж и унижение, и мизерия. Ама мъчно ни е да пишат в ЕС страните, че България е крадлива, корумпирана страна, която е отвратителен проблем на ЕС. Непрекъснато ме питат, защо търпим. И аз питам, и моля, да си отворим очите, да не търпим повече!

Този бат Бойко да не се прави на месия, защото знаем и неговите далавери

Този бат Бойко да не се прави на месия, защото знаем и неговите далавери

Точно това се опитват да ви внушат, че няма за кого да се гласува, ГЛАСУВАЙ за обединена десница, в най - лошия случай за ДСБ! ЗА съжаление ситуацията е такава , че в страната най - малкото зло по време на прехода се оказа Костов! за тия 19 години това е истината! Всичко постигнато е благодарение на него. Крадец -не крадец, това е! Най- серизоните реформи, стабилност развитие.

Като толкова настоятелно призовавате да се гласува ,кажете ми за кого да гласувам. Посочете ясно,точно и поименно! И от телевизия,вестници призовават-Гласуваи народе!!!! Аз не знам за кого като всички са едни и същи! Колко пъти вече.... Аз остарях,по младите също започнаха да се прошарват! До кога,сега някой ще ме съветва,за Костов,Бойко,Станише НЕ!НЕ! Аз си имам мнение,всички са долни боклуци. След като и те не са наясно,как да се промени закона,мажоретарно ли? не знам как си. ЧАКАМ ОТГОВОР ЗА КОЙ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА? Аз съм дядо Петър и ще помисля върху компетентните отговори.

Каква малка и хубава страна, с какви проблеми. Толкова ли е трудно да има работа за всички, да спим и се движим спокоино. Хайде бе мъже докажете, че най-после можете да направите нещо. Разчитам на Б. Борисов да обедини опозициятя, дано има край на това което става в страната.

Личи си по мненията във Форума кой кой е!просто сте толкова прозрачни Вие,които неистово плюете по Бойко Борисов и цялата Опозиция!Колкото и да Ви е мъчно,Бойко Борисов ще бъде следващият Министър-председател на България!Глас народен-глас Божи!

Както е казвал др. Т. Живков да се наведем докато бурята отмине. Велика повеля, която БСП спазва.

КАКТО ВИНАГИ БОРИСОВ КАЗА ВЯРНИТЕ ДУМИ НА ВЯРНОТО МЯСТО . НАРОДА Е ЗАЖЯДНЯЛ ЗА ДИКТАТУРА И В ЛИЦЕТО НА БОРИСОВ ВИЖДА СВОЯ ЛИДЕР .

Всички вие, които нападате опозицията сте пълни и непоправими идиоти!!! Казвам го дълбоко убедено и хич не ми пука как ще реагирате - да го духате нещастници!!! Всички комунисти трябва да бъдат избити, до крак, за да няма никакъв шанс изродите, които доведоха страната ни до тук отново да си помислят да управляват.

Днес е годишнина от рождението на Левски. Добър повод да си припомним делата му.

ХОРА! НЕ ВИ ЛИ ПИСНА НЕОРАЗОВАНИ ПРОСТАЦИ ДА ВИ ПОВЕЖДАТ НА КЛАНИЦАТА? ДО ТАМ ЛИ СТЕ ОБЕЗУМЯЛИ, ЧЕ ЩЕ ДОПУСНЕТЕ БОЙКО БОРИСОВ ДА ВИ ОПРАВЯ? ГНУС, ГНУС, ГНУС

ХОРА! НЕ ВИ ЛИ ПИСНА НЕОРАЗОВАНИ ПРОСТАЦИ ДА ВИ ПОВЕЖДАТ НА КЛАНИЦАТА? ДО ТАМ ЛИ СТЕ ОБЕЗУМЯЛИ, ЧЕ ЩЕ ДОПУСНЕТЕ БОЙКО БОРИСОВ ДА ВИ ОПРАВЯ? ГНУС, ГНУС, ГНУС

Най-много и винаги са крали в България червените. Веднъж на 9-ти септември взеха на хората всичко-земя, добитък, инвентар, фабрики, мелници, всичко. После ги обраха, ама яко след 10-ти ноември-преврат организиран от Луканов и Петър Младенов, най-много ги обраха, като им взеха парите от банките при Виденов, Царя и той дойде да си вземе своето, сега триглавата ляма доопосква каквото е останало, а такива червуне боклуци като теб, пак ги избират. Само че сините изкараха държавата от блатото на хиперинфлацията, в която ни натикаха комунистите. И сега, пак те ще трябва да оправят, стореното от комунистите.

Пантерата (18.07.2008 г. 11:11ч.). Баба пантера май е духът на Цола Драгойчева. Как е възможно да се вярва в загубена кауза докарала толкова кръв и страдания на лъганите пролетарии от хора които никога не са се трудили истински.

Хайде де! Отдавна чакаме този момент - да изгонят полуграмотните пенсионери от властта. И дано поне 10% са се споминали, а останалите да четат и гледат новини та да не гласуват пак за тая многобройна крадлива паплач - уродливите комунисти. Хем тъпи, хъем грозни, хем мнооооо прости, хем и дърти. Заради тия всички нормални млади хора драпат на запад. Аз ако не бях семеен и аз нямаше да съм тук маа ви крадлива. Кво искате - хора, учили преди 30-40 години се намират на високи постове. Та те не знаят как да работят с имейл, кво искате от тях? - ми разбира се, че нищо не може да се иска от хора без образование. И да откраднат не знаят как, маа им тъпа.

До КВИК:Не пиши тези глупости,че ти се смеят всички.Ако пък те добарат,че те заболи на едни тъмно място.Иначе ако много ти харесва това държавно иправление,иди пред министерският съвет и си предложи услугите.Разрешава ти се да подбиеш цената на каките от околовръстното.Успех в начинанието.

Бойко, уцели в десятката! Ха да видим сега, опозицията дали ще излезе от парламента!? Дали, уважаемите депутати, дето избираме и хрантутим толкова години ще се разделят с депутатските заплати и благинки, в името на народа!? Българи, следете събитията, мислете и внимавайте за кого ще гласувате, и най-вече, народе, ГЛАСУВАЙ! Не други етноси, които дълбоко уважавам, но много от тях са далеч от България и съдбините й, да решават твоята съдба! Гласувай, народе, умно, а не да стоиш вкъщи и да си събираш сълзите в капачка от мастика, че вече хич не е до смях и веселба!

Най-големите беди за България тепърва предстоят - Бойко Борисов ще е инициатора - от яд, че не е в парламента ще изкара тъпаците навън и ще се прави на обединител. За всеки нормален е ясно, че България няма нужда от това, че тези действия няма да доведат до нищо добро-това упражнение вече е правено.

Как така кмет ще предизвиква размирици в града и парламента ?!

Сините изроди пак искат да крадат

Този ББ напоследък е нещо изнервен - защо толкова много иска да влезне в парламента - дали не го е страх, че догодина рейтингът му ще е толкова нисък, че ще го пропусне ? Ебати инфантилната работа - кой е тоя тъп пожарникар, че ще казва да се напусне парламента ??? Не е част от парламента, но се пъне да дава акъл ! Защо не си гледа дупките и задръстванията, защото това му е работата, а както се вижда - и нея не я върши - да напуснат ли останалите общината тогава ? Пълен мутроподобен олигофрен !

Като е в негова полза веднага дава разрешение

Що не вървиш да си квичиш в кочината ?? Сигурно ти е жал да се разделиш с тези,които защитаваш ?? Или няма да има кой да ти забърква да плюскаш ??

РАЗСТРЕЛ!!!!!!!ОТ ПРЕЗИДЕНТА ДО ПОС- ЛЕДНИЯ МИНИСТЪР И ДЕПУТАТ.

Добре, Бойко, добре Сидеров! Хайде да ви видим! Ако успеете да обедините опозицията и да материализирате добрите идеи, които имате, народът ще е с вас. И ще гласува за вас, само внимавайте с кого ще се коалирате, че ако е с някой от триглавата ламя, народът няма да ви прости. Успех, ще ви дадем шанс!

Обединена опозиция предлага бате Бойко. Обединение не на принципа на идеи, а на - недоволство. Мноооого дълго ще просъществува тази евентуална сбирщина от критикари.

да ги изнесем крадливата сган от парламента

Само В. Сидеров ще изкара България от тинята. Ние сме с теб, Волене!

Абе овце,в палатките ще сте вие а не вождовете ви.Докато е пълно с простаци няма как милионерите да кацнат в палатки.Европа е права-всички са неспасяемо тъпи в тая държава/увреден чип,балкански манталитет,животинск омраза,мързел завист до озлобление и компетентност по всички въпроси/.

Идеята е добра,даже много добра.Когато ги видим навън и ние най сетне ще си спомним 1997 и ще ги подкрепим.И тогава - Иван Костов -премиер,защото само той е доказал,че може да вдигне на крака една държава в криза.Стана ясно колко са несъстоятелни дрънканиците на ГРупата на Гоце-Тошо Тошев,Валерия и всички ченгета,вкл.Симеон,к се обединихаза да свалят Правителството на ОДС.А Бойко да оправя София,че вече взе да ни писва от изцепките му. И не ме редактирайте!

А кое според тебе не е вярно в изнесеното ,че не се краде , че няма корупция, че няма конфликт на интереси- батко на братко/пътната инфраструктура/или братко на батко/братя Станишеви за строежа на морето поредните къщички за милиард/?

Много си тъп /или тъпа/. Нима не знаеш, че България е направила своя избор още през 1997г., и той е членуване в Европейския, а не Росийскоазиатския съюз? И въпреки напъните на червените изроди българите наистина са си направили своя избор!

Не забравяйте,че когато ББ подписа заедно с Коритаров бележката в Нова Телевизия с текст:ГЕРБ няма да прави коалиция с БСП , успя тихичко да каже :Ако БСП е с това ръководство.

Опозицията в момента не се опитва да върши работа ами само се чуди как да наклепа управляващите и да дойде по-скоро на власт. Че може да навредят на страната докато се боричкат на никой не му дреме. И опозицията и управляващите са зле ама за това сме виновни ние щото ние ги избираме и те са такива като нас. Повечето от Българите биха се разсипали да крадат ако им падне. Ама докато не са на власт се насират да лаят и да се правят на светци.

Ей, калъф, кой от тези дето ни управлява е роден в София?

ББ, Ив.К, В.Сид., Ст.Соф. - в единен строй. Защо ни е нова сграда за цирк. Слагаме временна шатра пред Ал.Невски , а циркаджиите си ги имаме. Лошото е, че са третокласни артисти и зрителите не ги искат да ги гледат. Освиркването им е в кърпа вързано. Баш клоуна ББ пак ще се опита да разсмее малкото зрители, но ефекта ще е обратен - ще ги разплаче, защото и и за клоун не става, то за това се иска и малко акъл, пък при него той е в огромен дефицит. Почвам да събирам яйца. Ще ми потрябват много скоро.