Борисов цитира папа Франциск пред евролидерите: Мир на Земята

Българският премиер посочи 5 предизвикателства пред единството на ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Само една обединена и силна Европа може да гарантира мира и справедливостта", затова: - Създадох и подарих 4 Български военни бази на САЩ Безплатно. - Готвя се да създам още една безплатна военна база за САЩ на Черно море - Атия. - Ще осигуря възможност за още 2 безплатни САЩ военни бази за локализиране и използване на нападателни и унищожителни Ядрени оръжия. Ще продаря България на САЩ за да купувам американски изтребители проектирани преди 50 години...

Пропуснал е да упомене, че Папата призова за строеж на магистрали.

Само не МУ давайте думата на нашия пишман Премиер , ще надрънка глупости на куб , само да МУ берем срама!

Обзалагам се че евролидерите са положили неистови усилия на не им проличи досадата при мъдрото послание от Борисов. Все едно да си имате доста работа, нерви и грижи и някое дете да ви задърпа за да ви каже, че 2+2=4.

да питам - този папа галил ли го е по главата?

той е виден папа гал и всички са го гаЛИли

Внимателно разгледах снимката. Явно ББ си говори сам. Този до него гледа през него.

Всички лидери, присъствали на срещата са извадили бележници и са записвали внимателно всичко казано от НЕГО. Нали е почепил опит от срещата с Папа та.

Папопогаления маха с ръка като папата :)))

Досега копираше този, на когото е бил охрана.

Снимката е фотомонтаж!!! Още на летището Боко е арестуван и отведен в психиатрична клиника!!!

Разгеле, а ние се изтрепахме да го търсим из столицата!

Както е казал народа : "Какво ще те правиме тебе, къде ще те криеме по празниците?" А ние вместо да се поучим от народната мъдрост и да го криеме по празници и да му збараняваме да хо ди по пладне на мегдана, сме го пратили на назй-всишите форуми пред очите на целия свет под светлината на прожекторите...

Много добра реч на Бойко Борисов!

Цървулане, колкото и да се мазниш на вожда си, пак ще ядеш кура на бай Ставри!!!

Достатъчно е Бойко Борисов да издаде книга за живота си и ще стане милионер

Проблемът е, че чукча/Баце е писател, а не читател!

Хора най важно е да гласувате и то от собственна гледна точка - тук тъпите лафове и лъжи не вършат работа

репортер: - На какъв език говорихте с хер Курц, след като германският не ви е силна страна? Боце: - Германския ми е салб от прогимназията още, но австрийският го знам перфект.

Няма спирка от глупостите му и самохвалебствията му на тоя сякаш само той се е ''видял'' с Папата и сякаш саде Папапта иска мир....Събрали се там както се събираха и тук - аванта софри, псевдопредседателстване....Боко отдавна не е проумял че единство няма как да има защото все едно той и съпартийците му да се откажат от мангизите си дето ги крадоха и да ги дадът на обеденелия заради тях народ...

БСП най много да изкарат реми - ГЕРБ 6 евродепутати, а БСП 6 евродепутати

600 000 ще излязат бесни на бецепето и 600 000 бесни на герберунгелите. А останалите ще са или пеленачета или трудно подвижни стари хора.... на там отиват нещата.

според социолозите ще гласуват 2 милиона, а ГЕРБ има 1.1 милиона твърдо ядро

Според цоциолозите ще гласуват 2 млн души, а за ГЕП ще има 23% - демек под 500 00.... От копито повечето са администрация и полиция...

Все тая, защото 17 души няма как да направят нещо срещу алчните самоназначили се лидери на еврогейския щом нашите властници приемат всичко да изпълняват.

Определено трябва да се прави разлика между европейски и парламентарни избори - не разбирам кауните защо ревът "Оставка"

Много ми е интересно,какво и на какъв език си говори г-н Борисов с австриийския министър председател.Като гледам снимката от заседателната зала не виждам преводач????Или нашият нали си е простичък -нему пука!!!!! Пък и ги наставлява!!!!!

След като си изкарам мандата се отеглям в Партията. Ще дам път на много млади хора! - обяви Бойко Борисов

Ама кът гледам то по-малд и красив от мене нема!

Кауните ще чкат 3 години, но тогава ще останат наполовина

И се усмихна нагло и ехидно, примигвайки лукаво с присвити очички...!!! - Мост, магистрал и Мир Вам...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

И стройте мостове и магистрали нали тикво?! АХАХАХАХАХАААААААА

Ако спечелят Евроизборите ще крещят - "Оставка" Ако загубят Евроизборите ще крещят - "Изборите са фалшифицирани"

Толкова истерия, толкова злоба и накрая ГЕРБ 7 евродепутати, а БСП 5 евродепутати като през 2014година.

С този призив,,да понесем заедно тежеста,,ти ли хи кани тези хора.Погледни изчезващата си нация последните години,напускат и нокой не иска да се връща.Бедни сме ,а ние да понасяме ,,тежеста,,Ще чака да те изберът.Бсп , също нямат поротив мигрантите,еехх народа коако ли ни още чака

Само не разбрах защо, ако управлението загуби изборите, ще трябва някой да и9м скандира "оставка", вместо управниците сами да си я подадат своевременно? Мигар може да се управлява след загубен вот?

Трябва да се прави разлика между европейски и парламентарни избори

Много добре се разбират със С. Курц, понеже Ангела им превежда, Борисов не знае австрийски, но с немския е много добре - още от 94-та го знае перфектно: айнцу, цвайнцу, трай, дрън!

Здравейте червени кратуни пълни с бръмбари! Призивите за оставка оставете след като спечелите европейския вот. Сега се концентрирайте върху пропагандата - лъжете и повтаряйте лъжите по 10 пъти, за да ви повярват.

Ако лъжите, повторени 10 пъти, ставаха истини - какъв ви е проблема? Че те медиите ваши - от 12 години повтарят вашите лъжи нон стоп.

Този нещо за оставка не спомена ли? Да беше обсъдил защо сме най бедни, най корумпирани и ред други негативни класации оглавявани от България след 10 г. диктатура на ГЕРБ! Нещо да споменеш за инфлацията и цените, осъдиха ли Искра Фидосова, Филип Златанов, жилищата на Владислав Горанов, който открадна лихво точките на 60 000 Български граждани. Това е дневния ред на нас обикновените Българи, които ви плащаме масрафът и кражбите!

И комунистическият и турският грабеж,а и Ндсв.Та изказвай се докрай,а не избирателно

Като гледам снимката,си мисля,че Борисов си говори сам на себе си и никой не му обръща внимание.Дори и австриският канцлер , който е най близо до него е погледнал някъде встрани.

Гледам другите държавни лидери, гледам нашия... По-тъпа физиономия на мога да открия, честно!!! Този примитивен индивид ни представлява пред света вече 10 години ... и ни пропилява шансовете да станем нормална държава. А животът си минава....

От публиката никой не гледа към него , той я поздравява.

да им привлече вниманието ....явно неуспешно.

Хитро са ги снимали родните милиционери. Обаче Курц не гледа към ББ нито го слуша. Погледа му е поне 30 градуса в друга посока. Ако се беше мръфналоще малко, щеше да е още малко извръшане с погнуса...

Бойко трябваше да чака попа да го светне на далаверата. Сега той ще просвещава неграмотните европейци, че мирът е далавера.

СЕБАСТИАН ДА КАЖЕ - НЕЩО РЪКОМАХАШЕ, НО НЕ РАЗБРАХ ЗА КАКВО ТОЧНО !

ТОЗИ ЩЕ НАДМИНЕ МИСТЪР СЕНКО.

Ще цитирам моя приятел Фран... к Лойд Райт

А-а-а гусин Куртз таковатааа.... гутенд таг ъъъ нали

Аааа супер е този монолог - автентичен !

Е ПОМИРЕТЕ СЕ НАКРАЯ С ВЪЛКА ! А СЕГА Е МОЙ РЕД ЗА ЯДЕНЕ -УТРЕ Е ГЕРГЬОВ ДЕН .

С каква ли ганьовска хитрост и хиляди перипетии се е добрал до г0-н Куртц, та да наклони глава към него като че ли комуникират (на какъв език?), а някаоя Калинка да си снима точно в тоз момент.... Ашколсум - с циркаджилък милиардер се ставало!

Момченце, гледай и се учи от менЕ как стават работите, да не те дърпам за щръкналите ушаци!

хаха че той на български не мое го каже това. Камо ли на германски

Ако “открия” очевидната истина , че небето е синьо , че морето е синьо-зелено и т.н. това прави ли ме годен да стана ПАПА или поне МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ ?

ОТНОВО ПАЛЯЧОВЩИНИ

На латински, може би?!

ПО-ДОБРЕ ДА ГИ ПРОБВА НА КАНАДСКА БОРБА

ПАПАТА НЕ Е УПЪЛНОМОЩАВАЛ НЕГРАМОТНАТА ТИКВА ДА ГОВОРИ ОТ НЕГОВО ИМЕ

че Себастиян Курц е научил български,видно от снимката.

Баце вика "Шенген? Шенген?" Курц отговаря "Нанай Шенген!"на чист български;)

Единственият човек, който е съградил нещо! Хора, създавайте мир и братство, не войни!

ходил ли си скоро в България. Аз да, и не видях нищо съградено. Магистрала, цялата нацепена и в ремонт, градове с мръсни и разбити улици и тротоари като след бомбадировка и пълни с кичозни стъклени сгради. Полета само с трева. Изоставени разпадащи се къщи.

2 снимки към статията, а колко много казват! На първата снимка наш ББ току като папата е застанал! А цялата навалица гледа у лево!? А на втората снимка ББ липсва! Очевидно е, че евролидерите точно го приветстват при появяването му! Дали не се обърках нещо….

Курц си мисли: "Какъв е този човек и за какво ми говори?"

"ТОЙ" ГОВОРИ, А ТЕ ДАЛИ ГО РАЗБИРАТ?

ПО-ДОБРЕ ДА НЕ ГО ПУСКАМЕ ЗАД ГРАНИЦА ТОЯ ПАЛЯЧО

БОКО ГОВОРИ НО СЕБАСТИАН ?!? ШОКИРАН СЪМ !

МНОГО СМЕШВО ТИКВЕ.........