Коментари - Борисов възложил закриване на Държавната агенция за българите в чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По тази логика трябва да се закрие и Агенцията по горите, КФН, Министерство на земеделието, АПИ, МРРБ, МФ, МОН,... ХА-ХА-ХА ами трябва да се закрие държавата щом управляващите не се справят с корупцията!

поредната поръчка, това с паспортите на някого не е удобно та ББ така послушно се задейства скоростно, кой има толкова пари да дава, тия ги нямат за нищо 5000-8000 евро, аре взехте ни хептен за балъци.А не са фалшиви, защото корените на комшиите са си български, кажете си кой стои зад тая "операция", на кого пречи издаването на бг паспорти.

Ако е заради корупцията и продажбите на български паспорти от партньорите Му от ВМРО, то най-добре да помисли как да закрие държавата, която управлява последните 10 години. Както се вижда, ние сме на 113 място по свобода на словото, защото единствените, които разследват корупция в тая държава са журналистите. КОНПИ, следствие и прокуратура сги подминават с високомерно равнодушие, ако не са свързани с опозицията. Представяте ли си, скед като само от пресата научаваме за апартаментите на депутатите примерно и сме на 113 място по свобода на словото, на кое ли място сме по разследване и борба с корупцията. Дпоред мен е редно да има само един протест и той да е за ужасната, всеобхватна и абсолютно толерирана от властта корупция.

А Борисов ял ли е лук, или само го е мирисал?

един отдел към Външно.има десетки агенции,които са пълни с нищоправещи,но за сметка на това - високоплатени нищожества - чиновници.Време е!да бъдат изчистени от държавните структури много хора.

Простата банкянска мутра Борисов по НОВА: "Сега съм възложил и на няколко от колегите тук да мислят (с което доказва че е прост) как да закрием агенцията за Българите..."

А защо учебниците за българските училища в Сърбия се изпращат там втория семестър или накрая,кой отговаря и какво върши!Кой чува хората които искат да учат български,новите поколения,така ли се помага?

Освен министър Горанов и още четирима депутати от ГЕРБ имат апартаменти, ползвани без наем, или купени супер изгодно през щедрия „кръстник“ Сариев. Това са Десислава Атанасова, която ползва 250 квадрата в “Царско село” – отново обект на Домусчиев и отново формален собственик е Иван Сариев. Делян Добрев пък направо е придобил имота като “дарение” от Сариев. Самият Сариев преди това го е “купил” от Домусчиев за 400 хиляди лева. Банкянският “градски” на Бойко, Красимир Велчев, пък ползва офис в “Есте” без наем, като той отново се води на Сариев. Най-беден от всички е анти-комунистическият рупор Антон Тодоров. Той ползва малка гарсониера от 35 кв. м. в “Кошера” – сграда на Домусчиев точно до “Есте”. Отново – Сариев е номинален собственик, а Тодоров ползва „без наем“

Темата е за българите в чужбина и защита на техните права,ако не те интересуват,не се включвай!Сариев е в друга тема,и тук не му е мястото!

Айде сега очаквам протест от тези в тази агенция заедно със семействата им. Пореден протест в тази държава :(

Не е прав Дон Боко Али Баба. С тези пашпорти се обединяват Западналите Балкани с еврогетото.

Пак русофилистични пледоарии от тъпото червено!

Трябва да има организация,както настояват българските общности в чужбина с легитимен статут която да защитава правата и интересите им зад граница!Не смятам ,че външно министерство изпълнява в такъв обем тази функция!Имат двама трима служители за тази цел,чиновници, които само си вдигат телефоните,ако изобщо ги вдигнат,но резултат не се вижда!И тук не става дума за инциденти с туристи ,когато действително помагат,а за местните българи най вече в Сърбия,Македония,Украйна,Молдова и другаде разбира се!Какво се направи за Босилеград и отровената почва и вода?Даде се гластност,направиха ли се изследвания ,взеха ли се мерки!Е Македония и там не е розово с това фалшифициране на историята!Нужни са родолюбци и добри дипломати които да съдействат!

Единственото разумно решение е закриване.И е добре,че се е вслушал в мнението на задграничните организации на българите,което те му изпратиха в писмо.

Защо се прави на луд? През 2002 година той я направи тая държавна агенцийка, назначи си силно негови хора, сега видите ли, се прави на добрият вълк Лупи и я закрива.

Пожелавам му на този от снимката да закрие / затрие себе си. НАРОДЕН СЪД ЗА ВСИЧКИТЕ ПРЕЗ ТЕЗИ 28 Г.

Не ми се вярва тай работа с раздаваните от някакъв Сариев апартаменти! Прекалено плоско и елементарно.Освен да са много алчни и прости.Не мога да го повярвам.

Ами то на там вървят нещата- към закриване!!! Сега агенция, а пък после и държавата !!

В първият момент прочетох заглавието така: Борисов възложил закриване на Държавата.

Toya Boko se seti sled 10 godini. Sega BOko shpaklata pak shte zamaje vsichko i vsichki shte sa nevinni , samo deto pravi shpaklovkata s fekalii.

ОСТАВКА и Народен Съд.

Закрива една агенция, но открива друга, която да тормози българите в България. Боко Тиквата трябва да бъде съден и ОПГ ГЕРБ да се ликвидира.

И какво сега ? Още един бастион дето храни червените ще го затривате ? Не сте хора ! Ами ДАБЧ е едно от малкото пряко подчинени директно на Руци и келепиреца директно в партийната каса , а като ги затворите кой ще дава по некое кебапче на лобиращите за "президентска република" ?!?

Слушай какво, лигав женски полов органе, тая ти агенцийка си я откри Бат ти Бойко - той си я направи негова, държавна агенцийка. Стига са ви били други срали в гащите, вече 10 години тоя управлява и все другите виновни.

ПатрЕотЕто свършиха една "хубава" "работа".

Ами трябваше и те да свършат нещо , в случаят показаха къде са скрити мръсните гащи на Руци .

Закривайте държавата!

Ах как хитро ще прикрием далаверите!!!

Кръстникъта на Горанов е дал апартаменти без наем и на депутати от Герб! Вижте във Фрог нюз за кои и за какво става дума.... Антон Тодоров ...бореца за истината и той там.

Или Деса е прецакана с апартамент без бани или просто не си мие путката.

Ако Борисов реши да закрие всички ведомства в които има корупция,дали ще остане нещо в държавната администрация?Днес излязоха данни за още четири депутата ползвали,, безвъзмездно,, апартаменти.Интересното е ,че всичките жилища са в комплекси на Домусчиев ,а собственик е кръстника на Горанов,на всичко от горе същия е подарил апартамент на Делян Добрев пак в комплекс на Домусчиев.Депутатите са Десислава Атанасова,бившия депутат Антон Тодоров /само с гарсониера/ и Красимир Велчев.Е ще закриваме комплексите на Домусчиев ли,или кръстника е кръстник на държавата?

Като се замисля трябва да почне от всички органи свързани с пътища, от проектиране до контролиране.

Тиквоча си каза, че прост, обаче каза, че и мат'риала е прост (най-вероятно защото са го избрали) та това са неговите видими резултати - корупция и корупционни схеми на всички нива в управлението и администрацията.

ние сме в ЕВРОПА

Мног съм тъп. Прочетох грешно, че е закрил държавата и замалко да повярвам.

Аха, добре че европейски журналисти повдигнаха въпроса с паспортите, иначе нямаше да има арестувани служители, т.е. нямаше да има корупция в БГ :). Апропо, като е ' възложил Борисов да се закрие тази агенция', е трябвало да възложи и закриването на останалите корумпирани държавни институции, всъщност закриването на цялата държава защото корупцията е масова и почти няма изключения в съвременна България

Липсата на контрол води до абсолютна корупция. Няма значение как е наречена агенцията. Българите в чужбина се нуждаят от силна организация, която да се грижи за техните нужди и да запази жив българския дух.

Агенцийки и комисийки. Резултат-лапалома. Това е от алчността и безотговорността.

Я, каква стана тя! Щедрият Домус! Освен министър Горанов и още четирима депутати от ГЕРБ имат апартаменти, ползвани без наем, или купени супер изгодно през щедрия "кръстник" Сариев. Това са Десислава Атанасова, която ползва 250 квадрата в “Царско село” – отново обект на Домусчиев и отново формален собственик е Иван Сариев. Делян Добрев пък направо е придобил имота като “дарение” от Сариев. Самият Сариев преди това го е “купил” от Домусчиев за 400 хиляди лева. Банкянският “градски” на Бойко, Красимир Велчев, пък ползва офис в “Есте” без наем, като той отново се води на Сариев. Най-беден от всички е анти-комунистическият рупор Антон Тодоров. Той ползва малка гарсониера от 35 кв. м. в “Кошера” – сграда на Домусчиев точно до “Есте”. Отново – Сариев е номинален собственик, а Тодоров ползва "без наем". Накратко – доста народ е получил подкупи, но май са попрекалили да минат през един и същи посредник...

Добре де, КирЕ Домуса - шефот на ФК Монте Крезо, защо им раздава апартаменти ? И аз се питам и не мога да разбера, защо наш Цецко не им дава !? Нали имаше 5-6 апартамента ?

Този освен да заповядва и да закрива друго не е способен да прави.

избрали сте го

Ако не бяха разкрили далаверите, бб едва ли щеше да иска да закрие тая агенция.

Това е най-правилното решение, макар и закъсняло! Но всички се питаме, кога ще видим виновните зад решетките? Тук става дума най-вече за измяна и предателство към държавата... нали не си въобразявате, че ще замажете очите на някой само с това?!

И очакваме да оповестите колко фалшиви документи, издадени от корумпирани чиновници сте иззели! Няма как тези чуждоземци да останат и да се ползуват от едни нередовно издадени документи! те са издадени на базата на фалшиви документи за принадлежност.

МАЛКАТА ПРАВДА Боже мили, как се е разлистила пустата му неудобна истина, тоест мъничката правда, дето Живков все я сритваше в кюшето. Като мутра стволи е наляла, като фолк-звезда е разцъфтяла и със основание налита за достойно място сред елита. Амче тя елит е, няма грешка - в далаверите е безпогрешна, даже не пропуска да възхвали своите золуми и провали. С други думи, истината малка вече взе със нас да се будалка и навред – из цялата държава, в чудни роли се превъплъщава. Ту е бизнесмен от висша класа (два-три трупа преди два-три часа), ту министър чист като икона (чопнал със погнуса 300 бона), даже премиер! (Каквото каже, непременно лъже или маже). А я бива и във дребни роли: как чиновник беси, бирник коли, как рецидивист и магистрат с дружни сили си строят палат, как се борят храбри шоумени със властта, пълзейки по колени... Тъй наля се мъничката правда - от «Дондуков» чак до село Равда, че долавя се поне отчасти, как преливат задните й части. Тоест седне ли да заседава, за народа място не остава.

пътник си,мисли към коя пожарна ще работиш....

Първо той има право на пенсия и мислите ли ,че е толкова беден,че да си търси работа,ако ли пък ще му събираме помощи да не гладува ,,горкият

Вместо прокурор,политическия чадър предлага замазване на следите. Бюджета на агенцията ще отиде при шуро-баджанаците за коледни бонуси.

Явно това ще е новата схема!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ами като го псуват по целия свят тоя нещастник що ще работи с тях, нищо не може да открадне от тях

Да закрием Агенцията ? А, ще закрием ли корупцията - хахаха

ДО КАПИТАНА Искаш експертно правителство назначено от президента, защото всички са корумпирани. Демек президентът не е корумпиран. Не е корумпиран защото му спряха корупцията при закупуване на Грипен. Но ако състави "експертно" правителство, няма да има кой да му спира корупционните мераци. Сетих се за Деса.

Най-сетне нещо смислено. Ама има още поне 50 агенцийки и министерства,дето трябва също да се закрият. Половината и без това нищо не правят, за другите дейности да се възложат на частни организации или самоуправление на гражданите.

Бойколандия: Нямало нарушения за бонусите в Агенцията по вписванията. Всичко „е“ точно. Инспекторатът по чл. 46 от Закона за администрацията към министъра на правосъдието приключи проверката в Агенция по вписванията относно спазването на законовите, подзаконовите и вътрешноведомствените актове за организация на работата в Агенцията, съобщиха от пресцентъра на Министерството на правосъдието. Проверката бе разпоредена от министър Цецка Цачева по повод медийни публикации във връзка с изплатените допълнителни възнаграждения на служителите в Агенцията за третото тримесечие на тази годината.

И на децата е ясно, че даването на БГ паспорти е ЧИСТА ДАЛАВЕРА ! От половин година чух само един смислен отговор. ПОД 1% НА УРЕДИЛИТЕ СЕ НОВИ "БЪЛГАРИ" С БГ ГРАЖДАНСТВО ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ ! На всички им трябва паспорта и им е през оная работа БЪЛГАРИЯ !

Абе, най-добре ще е да ви закрият всички, защото сте корумпирани и крадливи. На ваше място да има експертно правителство, което да движи нещата. Разбира се трябва и онези 240 хрантутници да бъдат намалени на 100-120. И нещата ще потръгнат.

Боцко, а как ще коментираш твоите съседи от западните балкани "Бугарите са скитачно племе занимаващо се с ограбуване". ........ Боцко, Боцко ако не беше този много прост народ никога нямаше да бъдеш "кралят слънце".

Мм чи сига, Шкемби Воевода, откъде шъ съ финансира !?

Борисов!

Ашколсун, тлъста тикво?;)))))