Борисов: Пилотите като свалят найлона да знаят, че са на нова машина и не са пушечно месо

Премиерът бе категоричен, че не създава напрежение между институциите. Той се похвали, че е осигурил 150 млн. лв. за хората с увреждания и коментира и референдума в Македония

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма такава простота като тая. Няма.

Ако баща ти се беше турил найлона ........

нашите пилоти са пушечно месо, тъй като ще трябва да защитават АМЕРИКАНСКИТЕ интереси, а не българските.

Господи,той не е виновен за нищо,а част от народа,че го е избрал.

И аз съм прос и вие сте прос електорат значи ще се разберем Найс А?

Точно така Баце, както винаги си прав с железна логика, неподкупен и непоколебим. Железен си с тия спортни зали. Скоро ще стане за " всеки спортист - зала". Нищо, че населението намалява с 50 - 60 000 годишно. При тия темпове след 10 г. залите ще станат излишни. То те и сега не отговарят на изискванията на международните федерации - пример новата зала в Пловдив за 50 млн., но там не проведоха първенството по волейбол, защото е с 1.5 метра по-ниска от норматива. Икономии, печалби за свой джоб, лошо качество - ГЕП.

Завършен идиот!!!!

А г-н премиера дали знае какво е това "найлон" ?

ЩО НЕ СИ КУПИТЕ С-400 сваля всичко под небето. КО ША АРЧИТЕ ЛУЧИ ПАРИ....

Изказ като на мутра...

ама самолетите ги завиват с найлон ли? Баси!!! Какви неща учат хората в пожарникарското училище. Ние не го знаехме това!

Паисе самолетите ги завиват с найлон като купен мерцедес от МУТРА за подарък на МУТРЕСА вързан с панделка и бутилка уиски!!!!!!!!!!!!!!!!!

слушай глупости и пълней

тука платени предатели искат да купим самолети от врага и да спонсорираме руския тероризъм?!?!?! Да не говорим че с руски машини загинаха десетки български пилоти. Що не питате сираците какъв е избора?

Той бацето не е специалист,затова не знае какви глупости бръщолеви.Пилотите като свалят найлона и като видят под него,че не е руска машина,ясно осъзнават,че са си баш пушечно месо...

Според някои от платените тук... Тези самолети били достатъчни да унищожим Руснаците.

Според мен, най-важната задача, която правителството, а и ние трябва да си изясним е какви са ни приоритетите и кой е врага. На база на това ще знаем какво ни трябва. -ПВО, -Самолети с малък разход на час, но достатъчни за съпровождане и охрана, -Или по-сериозна нападателна и съответно по-скъпа авиация. Има ли смелостта някой да излезе и да формулира, а и да се обоснове каква ни е визията и стратегията?

за какъв найлон става дума?

Прост, по-прост ... ББ

Много ми е трудно да разбирам какво е искал да каже с този сложен изказ Б.Б.. При вас как е?

"абе като стане война да могат да се сборят във въздуха" ! Какво казва този господин ? Ако е вярно, е тревожно и страшно !?

Просто не мога да си обясня как може да има още хора, които гласуват за подобно недоразумение.

Две изречения не може да свърже, ама нали е западноориентиран... значи става. Съвременен Бай Ганьо.

Боже, Боже защо ни наказваш така?

Как иска да каже....??? Много го търпяхме.

Чета, чета и не разбирам, явно българският ми доста се е развалил....какви гимнастики, какви волейболи, как не го беше срам президента да отиде и да се кефи да гледа....и сега най- после хората с увреждания ще могат да си купят фракове и бални рокли да влязат в парламента....щото те само пари искат, не законодателни промени и решения относно интеграцията им в обществото...и македонците...ми те били отделен народ, нищо че намат нужда от преводач, говорейки с нас...изобщо голям Йекшън,голямо кънгратчулейшън, браво

кои са другите изтребители срещу, които ще се бият нашите изтребители?

Както винаги, Анекдота не може да свърже в 1 изречение няколко думи и да изкаже мисъл. Толкова за хонорис-кауза, удостоен с титула заради прочитането на "Винету". Тодор Правешки има достоен наследник.

Е! Ми не си прав;) - просто полетът на мисълта Му изпреварва богатството на речта Му и затова се получава така - от главата за краката;) Но пък важното е, че има мисъл все пак;)

Ще е добре да ги "инспектира" от задната седалка, докато президента го вози и показва фигури от висш пилотаж. След кацането е хубаво журналистите веднага да се втурнат за интервю и снимки. А, някой пита ли го, на каква тема са говорили с Тръмп ???? Ехооо .... журналиститееее ????

Поставяш говоренето в кавички

Питал го е дали няма против да се снима до него.

След кацането, не трябва първи да са журналиститите, а специалистите по детергенция и дезинфекция, а след това перачките. Като го измият, дезодорират и преоблекат, може да го интервюират.

Как бе, как може да сте такива ла%номети! Хем хвърляте, хем ядете... Престанете да плюете, имайте малко мозък, уважение и към Министър Председатела и към държавата. По този начин имате уважение и към себе си. Ако ВдЕвАтЕ. Дано да купят нови F16. България е имала, има и ще има летци, авиатори, пилоти... За яд на разни л%%%хвъргачки....

Това не беше на сериозно, нали?

Ти лентичка няма ли да резнеш , менче с вода няма ли да лиснеш , бай Тошо правеше така.

BRCK

Боце говори глупости както винаги. Найлона е ясно ,че няма какво да го коментираме. Ама да го светна ,че едни от най-добрите самолети в света липсват. 1. Липсват едни от най-добрите самолети в света - руските. МИГ, СУ - защо не са в офертите? 2. Липсват самолти в Топ5 в света, в същото врене едни от най-евтините - Китайските. И сега Боце да се появи и да каже защо 1 и 2 ги няма. И да не лъже, че е заради НАТО! В НАТО има доста МИГ-ове така ,че това не е проблем!!!

Пак счупи тъпомера, но всъщност тъпомера го чупи народът, който го избира!

Бие бай Тошо по остроумие - найлона, да се сборят , реален бой, пушечно месо........

Ф -16 са доказани. Лесно нанизват ракети в аспуха на Су-та, Му-та. Дори и младите кадъни го правят успешно.

Баце , ама защо да сваляме найлона бе , да си ги държим в найлон като дистанционна , да се не ябят бе.

много ша плущи докато лети

Ха ха , добре че е Боце , че да има за какво да учат по История децата ви в бъдеще . От останалите чеп за зеле не става , ако бъркам да ме поправите .

Ами чети по-надолу , за да разбереш сам бъркаш ли или не.

Ти този форум за критерий на общественото мнение ли ми го даваш ? Хайде малко по сериозно , ако обичаш .

Диър Боце, за найлона на седалката се разбрахме, а тасовете са в багажника( и те са в найлон) освен ако не ги поръчаш с лети джанти за по 1 мил парчето, резервната е гифт!

"Президентът отиде, присъства на волейбола във Варна, аз не отидох на нито една среща. Отиде на гимнастиката, аз не отидох на нито една среща." Не плачи, Баце, не тъжи - ти пък игра мачле с тигроците. Още кацнал не кацнал самальота от ООН-то и ти хоп - на терена;)

Тоя защото по принцип го не чета , съм го пропущил това. Велико е , нема равно по глупост.

Недопустимо;)) Всички медии на Шиши възторжено отразиха и снимаха знаменателното събитие - мача с тигроците, де;))

Отиде на мача с Иран и паднаха. Карък и май и Началника се отказа от него И той го усеща.

"..Оттам нататък - да давам акъл на един народ, не е правилно, а и не е и честно", добави Борисов....." :))))))) .....ами А спри се де!:))))))) ...ама по цял ден ръсиш тиквен акъл и ръфаш цървулите на президента!:)))))))

Като свалите найлона на ''държавата'' , която съм ви направил да не изпаднете в шок. Дръжте се.

матраци са опаковани с найлон. Самолетите не.

Бацето много ги разбира тези работи , той е разбирач по всичко , не ти ри е направило впечатление , пък се и държи като , че е купил на внучета самолетче от ДетМаг , там може и в найлон да ги увиват.

"Боже, за някой грях ръце всесилни подигна ти и нас наказа"

Тупай топката Баце. Матриала се връзва на лъкардийки. Иначе парите заминават за Москва АЕЦи ремонти, КТБта Булгартъпаци, замя за без пари, неплащане на данъци, проектчета разни. Ще купиш добри самолети ама друг път. Ще направиш това, което ти нареди Москва.

До Хахо ако знаеш какво означава това ,защо само Москва ти е в главата,тук става въпрос за нови самолети,тук става въпрос за в случай на война те да имат по дълъг пробег .Това означава ли ,че ние с тези самолет няма да браним България а ще летим на майната си да изпълняваме задачи наистина като пушечно месо.Това за по дългия пробег го каза един от комисията т.е. това е обмисляно.

Самолети не се ядат.

Гриопен. Така каза Москва, но само след като платите луди пари за ремонт на тяхните таралясници. Галфон руски си Боко.

Капут Соросоиден. Грипен е Шведски не Руски и не виждам какво ги брига Руснаците! Ама нали ти плащат от другата страна няма как да вкараш Русия и да удариш едно рамо на остарелите американски кочини, които искат да ни пробутат.

Помисли нищо, че си военен.

най-после някой, който да му пука за народа, жив и здрав бъди и още дълги години да ни водиш напред

Боко Тиквата е последният човек на когото му пука за народа-виж отношението му към хората в неравностойно положение-"Да ми се мехат от главата". Долен крадец

Да бе,разбрахме майтапа, ама някои се връзват

Правилно го е казал, особено последното изречение! Не му е лесно с такъв народ!

А на народа лесно ли му е с него, а?

С това изказване - може да му излезе прякор - Найлона. Та кога ще сваляме Найлона викате?

Ей , голям биткаджия - да може да се бие, та да може да се бие. Може би намеква за прекрасното си минало този селски цар. Ако ставаше само с бой , а не и със знания управлението на летателна машина бай Бойко щеше да бъде Супермен. Не че и така не е де - съдейки по новините - разбирач от всичко и все друг му е виновен. Като гледам така, за жалост - единственото място , на което може да бъде уважаван е - с престъпните среди . Там сигурно го тачат като един от малкото сравнително, които са били на високи постове в държава. Е - ако смятаме, че България е такава разбира се. Досущ лика - прилика са си с ръководители на 'западните балкани' като Хашим Тачи например - и за него нямало доказателства, че е бандюга. А истината е една - и двамата - са удобни на командващите парада на Балканите - американски и руски мисионери.

"Умник Боко" пак се изказа неподготвен. Този човек като, че не знае нито какво прави, нито какво приказва. Хептем е объркан горкия, но защо да страдаме ние - целия български народ?

Летците започват да учат и бойни изкуства за да може като се сборят да не станат пушечно месо. Школа за обучение ИПОН - Банкя.

И защо трябва да му гледам нахилената физиономия всеки ден, час, минута. Вероятно за наказание.

Благодарим на президента Радев, че не се поддаде на натиска и медийната помия излята срещу него, когато отказа да одобри сделката за употребяваните самолети на лобито около Цв.Цв. и Плевнелиев, и двамата подчинени на Б.Борисов! Президента Радев се пребори и отстоя интересите на българските данъкоплатци и тези на българските пилоти! Затова ще имаме нови модерни изтребители, а не ония употребявни от лобито на Цв.Цв., Плевнелиев и партийния им шеф Б.Борисов!

100 ПЪТИ ЛИ ЩЕ ГО КОПНЕШ?

?