Бориславова: Прокуратурата функционира като кол център за политици

Само Николай Денков е човекът, който ще реши дали да има промени в проектокабинета на ПП-ДБ, коментира тя

Обратно в новината

Коментари - Бориславова: Прокуратурата функционира като кол център за политици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лено, на тебе проблемът ти трябва да е....от Миро ли е, или от Киро ?? Или от двамата....??

Борислава....спри белото изглеждаш ужасно....па вреди ти на разсъдъка.

Оня от Банкя ли ти го каза ? Оня охранение красавец с чекмеджето ?

Тази минетчиика била политик Оле майко....

Хайде кажи ми някой политик ти бе ? Сигурнп ще е някои опитен в кражбите и как да те е..с 200?

Ти добре ли си бе ало?? В България няма нито един политик по дефиниция, всички в политиката са там заради нечий интерес или заради си собствения си , а тия дето ходят да им гласуват около 30% от всички гласоподаватели са пълни балсами и овце

Тази самоповярвала си „новаторка“ кога ще престане да досажда. То не бе жажда за показност и самоизява, погълната е от собствените си въображаеми престиж и суетност. Тази дама не бива дазабравя, че нарцисизмът е разстройство на личноста.

Това момиче няма умора. Работа, работа и пак работа.

Жива да я оплачеш.

От двете незнам кое е по-лошото - Парапета или Калинката. Но знам, че и двете са вредни и ме трябва да се допускат до власт.

Специализация към университет не означава, че си завършила същия този университет! На твойта логика аз трябва да съм лекар, защото съм карал специализация към Медицинска академия - е да де, ама не съм!!!

Държавна издръжка, пак се прояви!

Кол център бе твоето и на Киро Простото изпълнение в тайната квартира. Звъннеш на хазяйката и хоооп - терен за мачкане на чаршафи осигурен...

А Лена Бориславова като каква функционира?

Я си крепи семката там и не коментирай много. Видяхме те и теб що за си Парапетке.

Пак ще имам кошмари.

КИРчу Е смел!

Егати мумията. Добре че явно върти добри парапети иначе доникъде нямаше да стигне

А аз мисля, че Бориславова функционира, като обслужващ персонал в бардак!!!

Те ако назначат такива уроди кой ще ходи в бардака.

Докато не се появихте вие в политиката , нямаше нито политически колцентрове , нито ротации - нито при председател на Парламента , нито при Киро и Миро. Токсичните сте вие , драга.

На моменти се чудя кой е по противен мравояда или мустакатото Ленче?

Тоз миндил до кога ще ни го навирате, да го ева .

Ами докато има кой да го .... ще ни го навират. Това си е природен закон.

тази пача като каква се изказва изобщо , и в частност за българската прокуратура?

Може да я опиша само с една дума. Миндил!

Уморена победена на парапета прострена.

Ноеия кмет на София.

Боре е.

Почти е налучкала с "кол център". По правилно е да се каже "кютук център", защото от там излиазт само кютуци.

Лена обратно е Анал!

парапет! Фостата,фостата!

Кокошка..

ПП са политически боклуци, ще има отново избори и ПП изчезват от полит. хоризонт. Управляваха 8 месеца и показаха, що за боклук са. Ако не бяха ДБ на тези избори то се разбра колко избиратели имат, нямат избиратели, но ината им да управляват е голям, Денков бил голямата работа и т.н.. При тези реални условия да управляват, не заслужават, та те нямат подкрепа дори колкото имат ДПС, БСП, е как да стане тяхната работа.

Тя лесно ще разпознае кол центъра... с тоя интелект ако го нямаше канадското недоразумение щеше да пъшка в някоя слушалка.

вие искате избори и ще ги получите. Само че гласоподавателите ще ви накажат, защото проваляте държавата.

Лрна функционира като компаньонка на повикване в ПП, кято даже има клипче и песни в интернет за работата й, като такава.

Развратната пикла Еуглена Парапетова няма грам житейска и политическа мъдрост, за да коментира изобщо Прокуратурата!

Парапетната курвалеса на Простото Киро Гуглена е оперирана от срам!

А ти като кол център за рогаЧи и кръшкаЧи.

кол под точнния ъгъл го е поела , щом като е непразна ... мдааа , няма майтап :)))

защото един ден детето ти ще чете за "парапета" съоръжението за което болшинството БГ медии подробно описаха! Колкото по-бързо те забравят медиите и публиката толкова по-достойно ще гледаш детето си в очите. Защото ДЕЦАТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЛЪЖАТ, за да не станат и те лъжци. Лъжата се върши от страх и води към упадък. Скрий се моме, скрий се в името на детето си!

и детето може и да пита , от кой точно е аджеба

Тази нсистина ли е бременна, или го казаха само за парлама. И нали я махнаха от НС, защо все още се меси там.

Ако има някой кометентен по "колците" това е Лена! И вместо да говори за другите да погледне себе си и коалицията на провалите и доносите! Не ББ а Пинокио правеше срещи по телефона с Маджо и в джипа на Бобоков! Не НБ с иолигарсите начело с Божков , Цв. Василев , Прокопиев и сие платиха протестите и доведоха провялената коалиция на власт , довелс до сегашното положение страната! Така че от шарлатани , мошеници и доносници нощо не става!

В парапета е истината, другото е бошлаф работа!

Нали знаеш за "стойка бобър"

ро същество е права в политиката се иска резултатност а ПП такава нямя ното ИТН,четеш ли Трифон? Демек ГЕРБ са по резултатни

Епа като имахте мнозинство, що не направихте нещо по въпроса? Или и вие като останалите, които са били на власт - като сме в опозиция, много знаем.

4udih se tazi Lena otkade gi razbira tezi call-centrove i se setih, 4e tia sashto beshe call-girl samata tia... Ot prezidenta do poslednua kelesh v tazi darjava vsi4ki sa podkupni. Mat'riala e kalpav, po-dobre zakrivai. Otivaite kam Putler i da se priklu4va.

Лена е компетентна единствено по колците! ГЕРП рухна ! Позорно се предаде на Ердоган и Байдън! Тая няма да я бъде!

ГЕРБ не е рухнала! Къде видя да се предаде на Ердоган, пък и на Байдън! ПП-ДБ изтекоха в канала! Толкова много простотия? Да се чуди човек! На следващите избори ще се борят да преминат бариерата! Но, както са казали хората "кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи"!

"По думите ѝ на акад. Николай Денков е гласувано доверие"... доверие на професор, който сам се е направил академик докато е бил министър? И как точно този "академик" ще реши проблема с прокуратурата и това ли е най-належащия проблем сега? Нали като бяхте на власт го арестувахте Борисов, какво стана с тая Барселона... сега академика ли чакаме да реши проблема, който вие не можахте?

Той академика обича да раздава - на жена си и доведената си щерка даде по една награда Питагор за големи заслуги в науката. Явно не вижда по далеч от .... ааа носа си, ама ще оправя заедно с Лена държавата, защото му било гласувано доверие.

Много интересно хората, събрани в проекта ПП, за какви се имат, след като им се плаща от уж неправителстени организации - организации, на които не "плаща" определено правителство и които "не" извършват политически дейности на територията на това правителство, което "не плаща".

а ти функционираш като парапет. седи си при Мирко Рогачев и недей да шумолиш много

да изкараш близнетата живи и здрави и не си мушкай главата там де не влиза , просто не е полезно за непразни жени :)))

Кой е политик и кой не е се решава от ДПС. Това се е доказало. Ако служиш на сарая - имаш бъдеще, а ако не служиш значи си бунак. Българския народ това отлично го разбира и гласува само за политици, които ще изпълняват Програмата на ДПС! Така е било винаги и така ще бъде! Това са геополитическите аксиоми. Който не ги разбира, по-добре да си седи на село и да гледа някоя кокошка, да не умре от глад!

... казал един парапет за политици.

Лена, не ти прилича да говориш каквото и да било, минаха вашите дни в политиката. А ти имаш и друга вина, унизи една добра съпруга и майка. Замълчи

Аз си говоря за едни парапети, всяка прилика и разлика е случайна, а ти недей да подскачаш толкова с гръмки изразни средства :)

опа, то т'ва май беше за Ленчето :))))