Бориславова: Общественици и политици взимат по 4000 лв. месечно от Русия, за да говорят в нейна полза

"Моето лично убеждение е, че трябва много добре да преценим рисковете от това да имаме хартиени бюлетини. Моралът на опозицията е много по-нисък", заяви тя относно начина на гласуване

Обратно в новината

Коментари - Бориславова: Общественици и политици взимат по 4000 лв. месечно от Русия, за да говорят в нейна полза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък казвам че прост Киро закопа България с пари от американското посолство . И сигурно милиони.

Лъжкиня!

А тази от снимката писаха за нея по нета, че взима по 14 000 лева на месец, заради някои и други кекс мурафети ! Дори не можела да дух@ като 'ората, ама киртака я държи на хранилка на държавата, щото му е кеф да я бара изодзад и затова момата взема по 14 000 на месец. Егати платената к.рва с пари от народа! На това му се вика извращение !! Даже не е хубава !

Или не е добре с главата, или е на бЕло. А може и двете.

Ами освен по цял ден да гледаме тоталната "обективна и честна" пропаганда по бтв и нова, за бнт или добро или нищо. Лена и пп съвсем взеха зрителите за малоумни. Да се говори за платена пропаганда от лена математиката и то след като любимия и патологичен лъжец Кикито, беше СПУСНАТ ултимативно от Байдън, е меко казано безочие и чиста гавра от страна на лена общата.

Много повече са платените от САЩ марионетки. Погледайте малко БТВ, БНТ, Нова и ще разпознаете веднага платените журналисти и предавания по еднаквите изразни средства. Разгледайте пресата и ще идентифицирате още толкова медии и журналисти. По тези медии се изявяват всякакви знайни и незнайни политолози, анализатори, врачки, наблюдатели, доктори и какво ли не, които говорят едни и същи опорки, с едни и същи думи, независимо по какви въпроси са ги извикали да коментират (толкова им е умствения потенциал на кукловодите и ПР експертите)

Ти добре ли си!?В центъра на София а и други градове,няма паметниците на американци,а само на съветски нашественици!?И то най-високите!?

Какво точно е направила за нас Българите Америка че да заслужи паметници?

Има бе, на летците бомбардирали София и убили стотици мирни хора през ВСВ. То с това се изчерпват заслугите на Америка за България, затова и само този паметник.

Ти явно си от село и се разхождаш само в центъра на София. Има паметник и на някакъв президент в Южния парк, освен на летците, бомбардирали същия този център.

Ленчето е получило Тази достоверна информация, На парапета! Не може да има грешка! ПАРАПЕТА не греши

Може да я получила докато лапа шнура ня някой мангaл

Служебно правителство може да ни спаси от войната. Румен Радев обеща.

Каква война бе михлюзин!?!Пак си сънувал Ала Погачова!!

но слушайте какво говорят " водещи журналисти" от ННР Хоризонт това не е без пари

Америка колко плаща ,да се ориентират не разбралте ?

Тая даже не е бръсната отдолу.

Я питай Ристю Маджото Бобоков колко хонорар е взел от Америка за България.И той се качва по колите, като проститутка, но се продава скъпо. По скъпо и от Ленчето. Поне сто пъти по 4000 лв е заблажил. Но това сте вие, болните умни и красиви. Политически проститутки. Щом се прегърнахте с БСП сте съвършени. Опитвате се и другите да направите , като вас. Някой се вързаха..... Боклуци.

Да кога в България метреси като Кировата ще определят дневния ред на страната???

Г-жице Лена, защо толкова малко? Руснаците по-малко от 20000 евро не плащат. Трябваше да се консултираш.

Ало Лена, като си казала А, кажи и Б, кои са тези хора, моля?

ЩЕ ВИ ВИДЯТ СМЕТКАТА ПОЛУОМРЕЛИТЕ ЗАБРАВЕНИ БЪЛГАРИ ОТ ПРОВИНЦИЯТА ЩЕ ДОЙАТ ВЪВ ШОПЛУКА , НАПРАВИХТЕ БЪЛГАРИЯ ЗА ПУШЕШТО МЕСО , КАК НЕВИ Е СРАМ , ПОЗОР ???????? И З Ч Е З В А Й Т Е

Вие да не би да взимате по 4000 Е за да правите простотии Лено

Понеже лена и обкръжението й от порно актьори са свикнали да бъдат проститутки на повикване, смятат че всеки с мнение и позиция, трябва да е като тях - поръчан. Не ленче, има и хора с мисъл в главите, не са всички като вас в пъпъ, ДъБЪ, и бъкъпъ - проститутки на повикване. Вън вън вън вън веднага! Позора на България, седнали квалификации да дават кой бил купен, когато самите пъпъ купуват депутати!?!?

Изложеното демонстрира откровена неинформираност или неспособност за самостоятелно мислене. “Минус” означава: Ако съм информиран и аз не мога да мисля.

Кажи за танкерите на ленчето, тя нали ни информира, че са 4 ПЪТИ по евтини! Информиран тъпако, чакам отговор!

Попов, като сте толкова информиран, защо нищо не се случва в съдебната реформа? Щяхте да бутате Гешев, да чегъртате другарите от герб, ама май май нищо. ВЪЗДУХ под налягане сте и ПП и ДъБъ и герб и цялата ви порно дружина. Един информиран съвет - не скачайте много на темата морал, че да не извади Гешев ония видеа :) Пък че, всички от умнокрасивитета сте проститутки на повикване, то не е тайна.

Тая дрисла за каква се взе,разкарай де и ти и всички платени марионетки начело с Киро и Кокоро,България ви ненавижда,едва шепа соросоидни овце НЕ са България

Разстрел в челото за вас мръсни национални предатели,измитайте се от България

Каза най-скъпата проститутка в държавата. За която ние плащаме. А никой от нас не помни да я е.....ползвал. Ако някой все пак се сеща, да се обади....

Можете да разстрелвте в Москва. Не изпускайте днешния полет!

ти не си Йоан. Ти Юда

през 2005 в украйна 5 000 украинци са били на заплата от посолството на сащ в куев, а през 2014 в украйна е имало 150 000 (с думи сто и петдесет хиляди) украинци на заплата от посолството на уса в куев. колко българи са на заплата от козяк?

А вие безплатно ли работите за американското посолство?

Имената Лена, имената ако има данни.

Най-малкото, което трябва да се направи е да се публикуват списъците с имената им. Нека все знае кой му говори. Това е лустрация.

Тези 4000 лв сме ги плащали НИЕ,, като сме плащали МОНОПОЛНИТЕ цени на ЛУКОЙЛ и ГАЗПРОМ!

Лукойл Бургас отдавна е швейцарска собственост.И затова не плаща данък печалба. Газпром да, но сега плащаме на други още по скъпо.

Може би ? А такива като Теб Любовници на Премиери ! взимат за да прокарат Истанбулската конвенция по 500 хиляди Долара ! На Тиквата Пиарката също взимаше подкуп от Божков и си купи Имот за 3-4 милиона евро ! Бориславова а ти можеш ли да докажеш ? Приличаш ми на Мравояда с този нос в Профил да не си му роднина ?

Ленче, ти нали така взимаш 14бинки от ББР по линия свиркаджийка? Колкото трима и половина руски клакьори? Нормално е най-некадърните и продажните да взимат най-много пари - това е Бг, мила ми честна гургуличке.

На твоя не се гледа ич, щото го няма никакъв, червен келешо !

е бил баща ти, че те е създал. Ти си грешка на природата.

А това не я ли прави просто една скъпа проститутка??

с времето и с изгонените руски шпиони руското влияние в България ще падне.Русофилите искат пари.Пари вече няма.

Никога няма да падне, никога, нас ни свързват културни ценности, които наглосаксонците не проумяват. Не до пари.

платен от Козяк, не значи, че всички сме толкова прости, да продаваме България за центове.

Разбира се че любовницата Кирчо ще го защитава той също и плаща хотелите със пари от американските кърлежи.

Добре че скоро ТИЯ ще се махнат дамо бели донасят КАЖИ ИМЕНА МА НЕ някой казал че чул да се говори.

Множат се слуховете, че контраразузнаването е разкрило доста публични фигури, журналисти, всякакви -лози, които са на месечна заплата в посолството на Митрофанова. Задачата им била, разбира се, да създават публични настроения в полза на "Русский мир". Тези неща не могат да бъдат публикувани. Може да се направи, обаче, друго, за което има прецедент. През 1999 година, по време на Косовската криза, българските медии се взривиха от коментари на видни тогава анализатори, громещи намесата на Запада в кризата и предлагащи като алтернатива руската позиция по въпроса. Тъй като ставаше дума за война в Европа, западните служби провериха тези гласове от гледната точка на това, те независимо или зависимо заемат позициите, които заемат. Независимите продължиха кариерите и влиянието си. Онези, обаче, които се оказаха дългогодишни агенти на ДС, КГБ и дори ЩАЗИ (имаше един такъв български коментатор) бяха посетени от господа от западните служби. Беше говорено с тях да се спрат, за да не излезнат зависимостите наяве. Спряха се, всичките и веднага. И повече не се обадиха. Някои избягаха панически към Нова Зеландия и ЮАР, където се бягаше тогава. Винаги има какво да се направи, ако има сериозни хора да го направят.

НА ЗНАМ САМО ВЪВ БЪЛГАРИЯ МНОГО ХОРА РАБОТЯТ ТОВА КОЕТО НЕ ИМ Е РАБОТА . ПРИМЕР- МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ. АБСОЛЮТНИ НЕКАДЪРНИЦИ.

ШЕФКАТА НА КАБИНЕТА ВЪВ ОСТАВКА!- ТОВА СТИГА ЗА ДА СМЕ НАЯСНО СЪС ПОСТИГНАТИТЕ "УСПЕХИ".

Ленче, Ленче тъпа патко куромпирана. Колко доларта заработи с тези си изказвания? Вземи си куфарчетата и на терминал едно ще е най доброто нещо което можеш да направиш.

Ленче, вземай си куфарите и и се разкарай от България. Никой не иска, тебе и "шефа" ти, да ви види в София, камоли в парламента или другаде в България.

да каже колко пъти падна газта. Не сме забравили приказките й. Явно говори само глупости.

Таванната съветничка , абе много на сериозно се взе ? Нека цяла България я пожелае , нека мислено и задоволим амбициите !

Аз пък с удоволствие бих ѝ го втъкнал

Имаш ли 15 000 лв излишни? Лена не се дава евтино. Тя е от умнокрасивитета.

Когато гугъла говори, ГугЛена смъди! Няма ли прокурор да подведе, простакесата под отговорност??? Да я накара да даде факти!!!

Русия до такава степен е разочарована от недалновидните, продажните, прости политици в Бг, от техните лъжи, тъпотии и празни приказки, че не 4000 лева, 4 стинки няма да дадат! Забравете, не сте интересни отдавна, но, КАКТО ВИНАГИ!!! ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА КОПАЕТЕ ВСЕ ПО-НАДОЛУ, ЛУД УМОРА НЯМА

Явно не са намерили клошар или наркоман щом са правили интервю с тая тъпа грозотия. А иначе който има данни посочва имена, а не развива общи теории на заговора и създаването на вселената Тая е пример за това защо глупаците трябва да си мълчат

България - в епицентъра на източното русофилство Другият лидер и заместник на Суворов в двете фантомни организации е унгарецът Тамаш Йеньо Секереш, международна "звезда" на българското русофилство. На събрание на "Възраждане" през 2018 година лидерът Костадин Костадинов го представя пред партийния актив като член на унгарската националистическа партия "Йобик" и на самата "Възраждане". Започнала като крайнодясна екстремистка и антисемитска организация, "Йобик" в момента е направила завой към по-умерен политически консерватизъм. Разполага с 10 места в парламента в Будапеща и един евродепутат. Секереш е и бивш кандидат за европарламента на "Възраждане". "Всички много бързо харесаха Тамаш заради активността и предприемчивостта му", спомня си Емил. За пръв път името на унгареца се споменава от българските медии през 2016 по повод "награждаването" с фиктивни военни чинове на ловците на бежанци Динко Вълев, Петър Низамов и на граничаря Вълкан Хамбарлиев, който през 2015 уби афганистанец след рикоширал куршум. Кой контролира проруските организации? Въпросът дали българските служби притежават поне частичен контрол върху проруските организации в страната остава неизяснен. Такъв контрол би трябвало да бъде грижа на ДАНС, но ДАНС е пробита, коментира пред ДВ бившият служител от сектора на сигурността. В службите в момента има цели отдели, които не са лоялни към България, убеден е и Емил. Източникът на ДВ коментира още, че неправителствените организации, свързани с бивши служители в силовите ведомства и структури с военно-силова насоченост, са пълни с безкритични поддръжници на Путин. Твърди още, че част от участниците в проруските демонстрации през последните месеци са получавали пари, които са минавали през популярен криминален герой от Северна България. Българските и руските служби, включително и в момента, поддържат работещи линии на комуникация, обяснява експертът по национална сигурност. Пресен пример за това е освобождаването на моряците от кораба "Царевна", който беше блокиран в Мариупол. Още докато българите бяха на борда му, премиерът Кирил Петков обяви в края на април, че тече специална операция за освобождаването им, в която София комуникира и с Украйна, и с Русия. И докато прокуратурата се занимава с атрактивни за публиката теми като руските шпиони и русофилството, засега няма индикация българските институции да проявяват интерес към евентуално участие на приближени до властта в едри стопански афери с руско участие и корупционен потенциал.

На какво се дължи роенето на проруските организации в България - политически и обществени, неправителствени? Отговорът е прост. От "Атака", през "Възраждане", до учредената наскоро партия на Стефан Янев - проруският електорат и симпатизиращите на Москва винаги са били обект на сериозен интерес и ухажване от силните на деня. Експерт по национална сигурност и бивш служител от сектора, пожелал анонимност, заяви пред ДВ, че още през 2015 година Москва е взела решение да спре финансовата си подкрепа за "Атака". Причина за това, според него, било маргиналното положение, в което партията сама се поставила. Традиционно приятелската към Кремъл БСП пък, според самите руснаци, била с отслабващи позиции. "До анексирането на Крим през 2014 Русия провеждаше хибридни операции само в страните от бившия Съветски съюз. След това започна да го прави в целия свят", посочва бившият служител. Същевременно подчертава, че Москва още преди години си е давала ясната сметка, че с течение на времето влиянието ѝ в България намалява, а перспективите ѝ, включително в енергийната сфера, са силно ограничени. Кремъл знае добре и, че отношението към големите руски проекти в България е негативно, тъй като хората ги свързват с корупция и обогатяването на местната олигархия, посочва той. В стратегията си за България Кремъл изключва директни силови намеси и средства и залага предимно на игра с малцинства, проруски сили като партии и неправителствени организации, икономическа зависимост и инвестиции, казва още експертът. Русия е стигнала до извода, че понятия като "братски народи" и "братушки" вече са изтъркани и не работят. Случаите с отравянето на оръжейния производител Емилиян Гебрев и взривовете в редица български военни заводи, в които прокуратурата с години закъснение откри руска връзка, правят изключение от общата политика да не се използва сила. Същевременно роенето и вътрешната конкуренция между проруските организации и партии в България през последните години съвпада с описваната стратегия. Още през 2015 разузнаването е засякло руски военни инструктори, които обучавали "български патриоти" в габровския Балкан, посочва експертът по национална сигурност. През 2016 и 2017 германската телевизия ZDF и италианската RAI 3 показаха разширени репортажи, в които руснаци обучават варненската проруска паравоенна организация Войнски съюз "Васил Левски". Тя и свързаната с нея БНО "Шипка" нееднократно през годините са призовавали за държавен преврат. След обвиненията срещу Малинов: нови знаменосци След повдигнатите обвинения срещу Николай Малинов в русофилските среди в България е настъпила промяна. Новите лидери не блестят с ярки политико-пропагандни тези и се позиционират в паравоенния и охранителния спектър. Емил твърди, че малко известният Съюз "Русофили България" е спечелил много поддръжници за сметка на движението на Малинов, след като последният беше подведен под отговорност през 2019 година. Пред ДВ Емил обяснява отслабването на структурата със страх у последователите ѝ. "Русофилите в България са слаби. Точно това ги прави толкова опасни", твърди той. "Организацията на Малинов в момента е изядена, тя беше унищожена." Лидерът на Съюз "Русофили България" - организация, която не е регистрирана - се представя с името Максим Суворов и може да бъде видян на снимки с руската посланичка Елеонора Митрофанова в интернет. Той е организатор на охраната на паметника на Съветската армия и на шествието "Безсмъртен полк" в София. Във Фейсбук-профила си Суворов демонстрира подкрепата на своята НПО за една-единствена политическа сила - "Възраждане". От разказа на Емил не става напълно ясно дали според него нерегистрираният съюз на Суворов има като основна цел разпространението на руски тези и демонстрация на присъствие, или просто събирането на членски внос. С тази организация е свързано още едно дружество фантом - "Международна дипломация за мир". Според Емил то искало да популяризира идеите за руския мир и свят, както и да позиционира по-добре собственото си ръководство. Членската карта на "Международна дипломация за мир" имитира символиката и логото на ООН. На развален английски документът представя притежателя като дипломат и "одобрен агент на Обединените нации". Подобна организация също не съществува нито в българските регистри, нито в структурите на Организацията на обединените нации.

Ленче не могат да те стигнат с твоите 14000 лева.

Цифров и словом 32 ай пи адреса на тимаджийски възрожденци и руски тролове, единият почна в 6.46 сутринта и приключи в 8.05.. зи 4 бона им излизат през носа

Лена вероятно има предвид служителите на БСП, коалиционния партньор, които Нинова назначи в цялата администрация и във военната промишленост:)))) Ама заплатите ги плаща България, не Русия:))) Невероятен ход на Русия - друг да плаща заплатите на твои верни от над 100 години, неразривно свързани приятели:)))

И аз искам 4 бона на месец...око ще да е от цигански клан . 4 бона са си 4 бона.

Тотален автогол си вкараха ПП с това изказване на госпожица Лена. Кому е хрумнала "гениалната" идея за подобни небивалици??? Целта им беше една с тези скалъпени обвинения , но всъщност се получи точно обратното.

Лена явно е или супер много изнервена, че им се прецакаха нещата, или е твърде наивна да изговори толкова много безумия,/ които са й казали да каже/за толкова кратко време. Подозирам първото. От пространственото й интервю прозира само и единствено нервност и раздразнение, направо паника. Когато от нейната позиция си позволиш да хвърлиш толкова сериозни обвинения, то тогава си длъжен да кажеш всичко - поименно!!!