Месеци издирват открадната кола на Борислав Сарафов

Колата на зам.- главния прокурор Борислав Сарафов е била открадната на 30 май и не е открита досега, стана ясно днес.

Обратно в новината

Коментари - Месеци издирват открадната кола на Борислав Сарафов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От където дошло, там и отишло. Още колко ще открадне тоя, бедна Вие фантазията. Като гледам колко е млад, боя народ ще завлече. Според мен , трябва по здрава тояга. Ще се кандидатирам за службата "налагане с тояга" Ще работя за едната част и да са доволни клиентите.

111000 км2!!!!!!

Ей, това са 111000м2 , площ, да не ви е Борисовата градина, ей!

казва кой е престъпник и кой не е, защо другите да не могат да казват?

Този аристократ от снимката, кара най-селската марка ! Сега ми е ясно, че сигурно избива и комплекси в работата си, като канибалства и унищожава невинни по презумпция хора, бивши министри, банки и т.н. Извинявам се за израза... не унищожава, а осъществява действия по контрол и законност !

Тоя мяза повече на бандит, нежели на прокурор...

престъпник Цветанов отново се прояви. Всеки нормален човек не се съмнява, че по негова поръчка е извършена кражбата. Защо обаче срещу другия виден герберастки престъпник - Боко, прокуратурата не повдига никакви обвинения и не прави никакви разследвания, въпреки многобройните сигнали на комисии на НС, на легии, на организации и на частни лица?

А ти се замили с твоята закостеняла миниатюрна пихтия, при други индивиди позната като мозък, защо ли никой не обвинява Борисов, въпреки че мноооого им се иска и дават мило и драго да го видят в затвора и въпреки че имаха вътрешен министър, премиер, правителство и имат данс, мвр, прокурор, съдии? Помисли 3-4 дена, а ако не успееш прочети отговора в скобите (нямат абсолютно никакви обвинения и доказателства и това са миризливи партенки за идиоти като тебе)

така "мислиш", което очевидно е непосилно нещо за теб!

"Кражбата е била извършена ден след като бе четена присъдата на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов". Ден след като бе четена присъдата на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов в Багдат бе извършен самоубийствен атентат с 300 невинни жертви, жени, деца и старци! Какво са виновни те?

"Кражбата е била извършена ден след като бе четена присъдата на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов". Е ПО-ГОЛЯМА ТЪПНЯ НЕ БАХ ЧЕЛ МНОГО ОТДАВНА! ДАЙТЕ НА СЪД РАЗПРОСТРАНИТЕЛЯ НА ТАЗИ КЛЕВЕТА и ПАРТЕНКА

дя-до

На кой номер да пращаме есемеси за нова кола, че ще му се подуят краката да ходи пеш.

не се ли сещате че вече е на части и разпродадена!?

И защо това трябва да е на първа страница? Коли се крадат всеки ден и на различни хора, но за тях не пишете?

Браво на "колегите",откраднали колата на прокурора.Така господин Сарафов ще има преки впечатления как се чувства обрания човек. А за да сме на този хал виновни са преди всичко юристите, създаващи "удобни" за тях закони.Основна цел е да се поддържа достатъчен брой престъпници на свобода,които да бъдат"обслужвани" срещу скромни рушвети.

Стар келнерски лаф - "Скромния бакшиш (рушвет в случая) е обида и за двете страни".

какво толкова е станало от м.май досега, че ни занимавате, голяма работа, откраднали автомобила на един магистрат, друг ще си купи с бонуса тази година, но аз не мога да си купя и да открадна и ще вървя пеш със заплата от 340лв., а всички пазаруваме по едни и същи цени, дори и БМВ-та,така, че не се хабете и да ни занимавате какво им липсва на магистратите, да ходят пеш или с автобус....

откраднахте му БМВ-ето на г-н Сарафов, но не можете да му откраднете петте апартамента в България и апартамента в Испания!

Другари. Това не е кражба! Някой е взел колата на заем да се прибере у дома след качествен запой и на сутринта няма спомени откъде я е взел, за да я върне.

Не колата- тоя трябва да го задигнат нанякъде--ДА УСЕТИ ТРАГЕДИЯТА НА БЕЗЗАЩИТНИТЕ ОБИКНОВЕНИ ХОРА!-до кога ще пускат убиИци на свобода! Стига политика в тая служба! Почнете да гоните престъпниците,а не да търсите големи постове! Милиарди откраднати---тия вдигат рамене! Ами вижте кой колко харчи и от къде ГИ ИМА--бе ВЕЛИКИ!!

Тоя откъде има пари за чисто нов баварец?

За теб 6.5 годишно БМВ е чисто ново? Дай да ти продам и моя 30 годишен таралясник - той е "почти нов".

Прокурор с BMW , мутра - да, новоизлюпен бизнесмен - да, мангал с перачки - да , ама прокурор ? Колко заплатка му плаща държавата да кара BMW ? Що учителите, лекарите, инженерите не карат BMW-та ? Ами от където дошло - там отишло.

моито бмв си седи пред кащата ми,спя си спокоино и донт царе ,но ставе дума за една по-добра страна.чеерс. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най-крадени са швабските каруци, факт. значи най-лесно се крадат.

Борка, за кво го взе тоз нов баварец кат не го караш?

Да си беше купил ЖИГУЛА на старо...

Ми да беше карал едно сносно мондео...

"Сносно Мондео" е оксиморон. :)

Това си е лично твое мнение.

Да, така е, и държа на него. FORD значи Faster Only Rolling Down и Fix Or Repair Daily.

8901

Карам си Трабанта и ми дреме на чурека. А и празник имам на 24 май. Кеф. Най много клошар да го върне за хартиени отпадъци.

близо до терминал 2 има едно старо соц. подземие. там сега боко си държи двата майбаха в контейнери запечатани с 12 човека охрана. та може там да е беемвето...случайно...

Стара ти е информацията. Двата Майбаха са на яхтата му, закотвена на Перловската река. :) :) :)

Вече са в атомната му подводница в Панчаревското езеро.

Колко коли с изчезнали докато се издирва въпросната кола? Кога най-после ще се изхвърли от употреба мекия брус?

Смятай колко са изнаглели крадците, щом този не си е намерил колата... БСП/ДПС - всеки път едно и също!

и ГДР-ешкото BMW (трабито) ми го отесаха мангите, барабар с шибидаха.

Най-крадените са немските BMW, VW, Mercedes, Audi и Opel. Колко утешително за прехвалените японски, френски, корейски и италиански бангии :)

"Кражбата е била извършена ден след като бе четена присъдата на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. На 29 април той бе осъден на 4 г. затвор." А защо не е в панделата, след като е осъден?

Поограмоти се малко и може и да разбереш.

кой язовир на дъното е..........БМВ 5-ца на 6 години е на 40% от стойността му в ново състояние, значи застр.сума е към 20 хиляди евра

Дни преди кражбата, зам. глав. прокурор е участвал с бмв в п.т.п. бил е в видимо не трезво състояние. Не е дочакал полицията ! Заминал си. Пита се същото ли бмв е откраднато? подробност -Го- ина имал 6 апартамента като 6 бил в Испания!

Факти брато ,ФАКТИ! Знам че може и сам да го е бутнал в гьола на Дружба ,ама ФАКТИ?

Интересно! Колата била на Сарафов и това не ги смутило !!! Да разбирам ли, че ако откраднат моята и ги заловят нищо не им се случва, но ако ги хванат че са откраднали на Сарафов е друго нещо. Смотана държава със смотани журналя:)))

Да не го мисля, щом има 100 000 за БМВ от магазина. Бях се притеснил за тоз' чуек !Пък ако има сантиментална стойност тази кола да се обади на АГЕНТ БУДА, той оттам му започна мутренската кариера връщаше откраднати коли срещу определена сума..