Коментари - Прокуратурата преследва над 20 местни феодали | dnes.dir.bg
назад

Прокуратурата преследва над 20 местни феодали

Във всеки български град има местен феодал, който създава впечатление със съмнителните си контакти и с високия си стандарт на живот, а по-късно научаваме, че той не плаща данъци, коментира главният прокурор Борис Велчев.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата преследва над 20 местни феодали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГАРВАН, ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ!!!

Преди да плюете прокуратурата, погледнете законите.Колко престъпници се крият в парламента като кандидати и ги вписват в листите само и само да ги пробутат за депутати, за да са защитени от повдигане на обвинения дори и при налични и доказуеми улики по тях.Законите защитават непреследването на едрите риби в българската престъпност.Наивника киро циганина дори се опита да се измъкне, създавайки партия, та кво остава за по-обиграните в кондиката мутри с докторати и по две-три висши дипломи зад гърба си.Четете законите, бе хора, самата Фидосова се нахендри в парламента, за да не я обвинят в неправомерно изземане на хляба на монтанските си колеги. Ами Доганчо - той хем е депутат, хем до парламентарната зала не ебава дори по веднъж на тримесечие да се дотътри. Ами всичките перманентно отсъстващи от гласуванията... те просто с отсъствията си правят публични самопризнания, че са станали 'народни избраници" с едничката цел да са защитени от съдебно преследване за злоупотреби. Четете законите, бе хора, не квичете само наизуст!

Този на коя планета живее? Май е паднал в България с последният дъжд щом чак сега разбира, че си имаме и феодали и хора, които не плащат данъци и такива, които ползват различни чадъри - полицейски, прокурорски, съдебни, политически. Ами да попита децата около някоя катерушка да му обяснят. Много неадекватен изглежда за позицията, която заема ама май и той е на сухо и сянка под някой чадър, който явно толкова му е нахлупен че не вижда почти нищо извън него.

Не разбрах-20 бр. ли са градовете в държавата, та само толкова проверяват след като неплащащ данъците си феодал имало във всеки град и какво точно иска да каже т. нар. "Главен прокурор".

Дали този палячо Велчев си вярва на думите? Та нали заради бездействието на прокуратурата от години наред, излязохо хората на улицата.

Поне 2000 са, а не 20

КОГАТО ИМА ДЪРЖАВЕН ЧАДЪР НА НАЙ-ВИСОКО НИВО, ЗА КАКВО МУ Ееее>>>По думите му, няма данни над Кирил Рашков да има прокурорски чадър. !?!?!?!

Значи, другарят Главен прокурор е прав - Прокуратурата не е разпъвала чадър над престъпника Рашков. Тя само си е свалила гащите пред него и се е по навела /гърбом, де/.

Казано е: репей смокини не ражда! Как искате тоя червен катил да ви каже истината, след като е отроче на червени престъпници и беше съветник на един друг антибългарски червен боклук - агент гоце?!

Посочи ми един от сегашните властимащи, че и от предишните дето не е бил на ясла в БКП.

как не вие срам няма чадар лелелеле нагли хора гадни има чадар от всички през годионите не само сега *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добро утро. Събудихте ли се?

Разбирам защо Катуница е изтеглила лошия късмет. Киро е роден в Столипиново. Прави фабрика за спирт в Катуница. Дали заради "бизнеса", дали не е поделил нещо с тия от плодвивското гето, Киро се заселва в Катуница и оттогава на местните хора жална им майка. Полицията разследва ли връзките на Киро с хора от Столипиново? С хора от Турция? Занимава ли се с друго полицията, освен да разгонва мирните протести на хората? Чакаме нови доказателства срещу Киро и съд за Киро в най-кратък срок. Не знам дали ГЕРБ не разбират или не им пука, че чрез полицейския терор отблъксват от себе си избирателите си?

ако циганите миришат парите не им миришат на наще пазители от властта..................в игнатиево - варна има един циганин, който не си знае също парите но никой не го проверява защото полиция, съдии и прокурори са непрекъснато на гости и ядат и пият, че и с пари си тръгват.........а софиянци от властта колкото щеш, дори и от гранична полиция са му приятели, нали внасят далавера без мито...

ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ ПОВЯРВАМЕ ......

Има, има чадър! И не, само върху Киро циганина, а върху всички местни богати феодали (иначе нямаше да са такива, нали?!). Велчев лъже, че "така се постъпва с ВСЕКИ български гражданин, който е под заплаха" - факт е, че животът на прегазеният младеж е бил застрашен, но за него полицейска охрана не се полага.

Г-н главен прокурор,ако вашето твърдение,че няма протекций по отношение на лицето К.Рашков,то излиза ,че в България няма нито полиция нито правосъдна система.Ако пък има те са до един самуилови войници, но без еднооки стотници.Всички са с тежки увреждания на слуха и зрението,В такъв случай ние живеем в държава инвалид.Верно ли е това или грешя.ако греша,добре ще си вземадумите назад.Но ако съм прав какво излиза,че всеки лев данъци които съм платил на държавата инвалид са отишли на вятъра и следва да си поискам парите обратно.С лихвите.Както бих посъветвал да направят и всички мои сънародници които се чустват ощетени от липсата на държавност и са пострадали от бездействието на нейните органи-инвалиди.Мислете когато говорите.Прокуратурата е институция,но е съставена от живи хора и те са тези които могат да разпъват чадъри стрехи и други подобни.Хубаво си огледайте подчинените и тогава се изказвайте,че ставате за смях.

Тоа па Велчев ! ... То наистина -- кой ли му слуша плямпотевниците на тоз чобанин ?!

А бе като припари под задника всички започват да разбират. Даже и Велчев. Но жегата не трябва да спира преди да видим резултати иначи всичко ще умре в зародиш. Тези хора са по-нагли отколкото може да си представят повечето хора.

Като начало всеки който прочете призива може да го препрати на приятел,да го разпечата и лепне някъде,за да го видят повече хора.рано или късно ще трябва да отвоюваме България от бандитите и мафиотите,но колкото по рано толкова по добре.Власта има лостове с които може да се опита да спре всякакъв тип инициативи,защото тя е сраснала с престъпния подземен свят.Имитацията на правосъдие през последните двадесет години е показателна.Спорадично се разиграват режисирани спектакли за търсене на отговорност,но разбойниците обикновено са болни или имат имунитет.Политическите партий са проводник на корупция и прстъпност и в този си вид са вредни за обществения живот.Изглежда е дошло време Конституцията да започва с думите "Non rex est lex,sed lex est rex" и България да се превърне в ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА.

Верваш ли си Велчев на туй що думаш, или нас баби ни смяташ за абдали? То че сме абдали, абдали сме, щом си траем на всичко туй що става около нас, ама чак толкоз не сме...

Е щом Киро е с чисто съдебно минало и то по думите на главния прокурор,аз пък нямам думи изобщо!Той 22 години вършал съселяните си наред,тормозил, мачкал,не плащал данъци,правил фалшив алкохол,строил палати и хотел незаконно,търгувал с гласове,но чадър над него нямало.Хвала!На него с чистото досие,на прокуратурата,на всички управници,които нямали нищо общо с него.И най-вече на нас-за търпението.

Рашков е мащабен криминален престъпник, но освен лични интереси и потребности задоволява партийни такива ( на различни партии - който повече плаща, той ще бъде обслужен)! За съжаление РБългария е допуснала в продължение на 20 години Рашков да отгледа и обучи ( за възпитание и дума неможе да става) огромен брой ПРЕСТЪПНИЦИ, които са расли в НОВОТО ВРЕМЕ и по рождение са оперирани от човешки ценности! Това ги прави достатъчно ЖЕСТОКИ, БЕЗМОЗЪЧНИ, НЕАДЕКВАТНИ, НАГЛИ, АГРЕСИВНИ И СИЛНО АКТИВНИ ( в лошия смисъл на думата)! От психологическа гл. точка ще бъде много трудно Рашковчетата да ОСЪЗНАЯТ, че такова поведение е ИЗВРАТЕНЯШКО И НЕДОПУСТИМО!!! Заради погрешно изграденото им ЕГО няма да бъде възможно да бъдат променени с традиционни средства (всичко ЧОВЕШКО ИМ Е ЧУЖДО)! Следователно ще трябва да се търси специфичен подход и начин ( който аз наричм "ВЗЕМИ СТРАХА НА ДИВАКА"), който да се приложи масирано, настойчиво е безприкословно ДЪЛГООО ВРЕМЕ! Пожелавам успех на всички нас - НОРМАЛНИТЕ ГРАЖДАНИ НА РБЪЛГАРИЯ!

Тоя що не се махне? Тия всичките кръвопийци не се назначават, контролират, уволняват от народа? Хайде да работят за нас а не за себеси!

Г-н Прокурор, Обясненията са Ви като за малоумници.Добре е да си направите анализна свършеното и да си тръгнете сам.Да дойдат по кадърни хора и да помогнат с работата си на гражданите на България.Не може едно досъдебно производство за дребни кражби да продължава 3 години.Набеденият човек може да умре докато чака справедливост.От обжалване до обжалване най-малко минават 6 месеца или година.Какво е това.А се отчита, че България е на първо място по брой на прокурори на глава от населението.Абсурд.По-добре не се показвайте в публичното пространство

Хубаво и съдържателно написано. Но ще отиде в забрава, както и всичко написано в този сайт, ако ние ВСИЧКИ БЪЛГАРИ не застанем един до друг и дадем израз на нашата непоколебима решителност. Нашите деца ни показаха ! В тази връзка предлагам да разгледате едно предложение от мен - създаването на Гражданско Интернет Движение (ГИД), като основна цел на това движение да бъде размяна на информация и мнения по жизненоважни въпроси от обществено-икономическия и политически живот в България. При съгласие и подкрепа от Вас за гражданско обединение, ще помолим ДИР.БГ да ни предостави интернет прострамство. В обединението е силата!

Господин Велчев, проблема е че постоянно правите някакви проверки, но резултат от тях няма! На всичко отгоре ние данъкоплатците плащаме за Вашите т.нар проверки

Тези ги разправяй на старата ми шапка. По-добре провери имотното състояние на окръжния и градския прокурор. Иначе излиза, че Рашков загражда земи, произвежда метета, заплашва с убийства, кара суперлуксозни коли, дерибейства, строи луксозни къщи, но нито МВР, нито Прокуратура, нито съд, нито данъчни нищо не знаят и не виждат. Аман от гьонсурати!

Може ли да каже г-на зашто Кирил Рашков преди 89 година е лежал в затвора при политическите а не при криминалните и кой взема 6 кг злато от него за да баде пуснат от затвора

"Във всеки български град има...." .... и после "... над 20 такива лица са проверявани...."... Интересно, ако 20 лица са проверявани, а във всеки град ги има, какво се случва с останалите над 2000, които не са проверявани???!!!!

Ама ти си наистина много недосетлив! Останалите 2000 са тези които си плащат, а тези 20 са тези които се правят на тарикати и не плащат. Тях ги разследват !

Мдаааммммм....... как можах да не се сетя!!!! :))))))

Тоя толкова време нищо не свърши, ама то било защото броял феодали.И стигнал до 20! Защото толкова са му пръстите.Ти за какво получаваш заплата бе, преброителю?Какво свършихте ти и васалите ти прокурори освен да взимате високи заплати и рушвети?Убийците са на свобода, стане ли нещо прокуратурата научава последна, а ако се наложи да заработи го прави толкова противоестествено, че по-добре да си беше останала да спи.

ПЕТСТОТИН СТРАНИЦИ ДОКАЗАТЕЛСТВА - Вие господин Велчев гл. прокурор на България ли бяхте??? Или ...да не би да сте от Марс??? Случайно да не би да сте от комунистическо семейство? Питам защото само комунисти могат да бъдат лицемерни... убиици на народа си - защото те по дефиниция са интернационалисти...глобалисти и не на последно място анти-българи... за справка цялата история на БКП(БСП)... унищожаване на елита на нацията било военен било интелектуален, унищожаване на моралните ценности на българина(създаване на ДС мафията...подкупи...излишна бюрокрация от "свои" хора) и т.н. и т.н. и под лозунга "Етнически мир" физическото унищожаване на българския народ.

Простете господин главен прокурор, не ви разбрах май казахте че всеки заплашен български гражданин има охрана?Къде е била охраната на заплашеното няколко часа преди убийството му момче?

+1

+100

То оставаше и да си признае... Но много интересна как всички подадени жалби срещу него са намерени в дома му и как толкова години се е разминавал всеки път само с парични глоби...

Има обществено подозрение,г-н Велчев, че тези т.н. феодали си откупват ненаказуемостта и незабелязването на престъпленията им с дарения към МВР, на който г-н вътрешният министър Цветанов сам официално си призна пред медиите, че гледа много благосклонно и че нито мисли да се откаже от тая си реципиентска практика, нито намира в нея нещо нередно, камо ли незаконно. Самосезирайте се и направете ПРОКУРОРСКА ПРОВЕРКА НА ВСИЧКИ ДАРИТЕЛИ НА МВР. Вероятно 'цар киро' и такива като него хранят надежди, че за данъчните им престъпления някак ще се уреди, по нечие нареждане, да бъдат непреследвани, понеже с даренията си към МВР те всъщност са пренасочили САМОВОЛНО дължимата на хазната сума към само едно от държавните ведомства. Даренията към МВР ощетяват социалните натрупвания в хазната - косвено, но от тях и парите за пенсии намаляват, и парите за социални помощи, и парите за детско здраве и прочее. Настояваме да направите връзка между укритите и неплатените данъци на т.н. "местни феодали" и сумите дарени от тях на МВР през годините.

е, вие да не очаквате да си признае комунистическото мекере?!!

велчев,знаеш ли по какво си приличате с киро циганина - и двамата лъжете нагло като ЦИГАНИ.

Например в Стара Загора такива като В.Драганов намесник на Масларката не могат да го осъдят не могат да разберат от къде аджеба толкова много пари ...за 10 годити демокрация кой може да направи няколко нефтобази ,строителни компании, хотели да не говорим колко от града е изкупил ...

АМИ КАТО ЗНАЕТЕ ТОВА ДЕЙСТВАЙТЕ БЕ ХРАНТУТНИЦИ ТАКИВА ! ЗА КАКВО ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ ? ЗА ДА ВИ СЛУШАМЕ ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ ЛИ ?

Та те милите, ако АЗ не им плащам, кагато останат само на заплати, ОТ ГЛАД ЩЕ УМРАТ. Зер имат по няколко задника магистратите.

а по-късно научаваме, че той не плаща данъци, коментира главният прокурор Борис Велчев. е не е късно -има няма 20 години минаха откак не плаща данъци... траете си и го защитавате защото ви осигурява гласове в изборите. основното причина и в продажните ни политици..

Така е но във Варна са повече от 1.

А добро утро!

Прав е ! И България си има феодал- ББ !?!?

велчевото е гадна червена мижитурка, идеална за главен прокурор в една цигано-мутренска държава, в която осъждат само тези, които протестират

Как така направи тази констатация за 3 дена, че не било имало чадър, а сега поне 5 години ще върви разследване с очакван край-НЕВИНЕН!!!??? И ако знаеш, че във всеки град има по един феодал, защо не си се задействал до сега Г-н Главен Прокурор? А ние, хората на тази държава, какво очакваме от Прокурор Велчев, след като и избора му за тази длъжност мина със скандал?

Абе, Велчев, ми да те питам тогава: Защо след като цялото ни съвременно законодателство сте ги свели до народната мъдрост "За кокошка няма прошка, за милон - няма закон", защо изобщо са ни окръжните, апелативните, касационните, върховните и всякакави други прокуратури и съдилища? Ами те са нужни само на вас - да си седите на топличко, да изказвате констатации от сорта, че навсякъде в държавата имало феодали и да получавате тлъсти заплати и "бонуси" за гениалните си прозрения! ЪЪ- свърши, байно, вземай се в ръце и си върши работата - и ти, и подчиненото ти котило!

До РДНСК, ХЕИ, Инспекция по труда, НАП, Агенция Митници и т.н., абе вие СПИТЕ ЛИ? Гледам вчера по новините тоя "бизнесмен, че и Цар даже" К.Рашков има огромна инсталация за производство на алкохол, която и от самолет се вижда, само нашите неподкупни държавни институции не я виждат, камо ли да припарят до нея. Та питам аз, с какви пари е построена, върху земя с какъв статут, има ли разрешително за строеж, респ. за ползване, а лиценз за производство на алкохол???, отколко време я експлоатира и внасял ли е данъци, акцизи, осигуровки, а нает персонал има ли, ако е законна постройката плащал ли е данък сгради и т.н. и т.н. Алоо журналистите, поровете се и вие, потърсете отговори!!!

Всички държавни институции и всички официални медии са глухи и сляпи за тези въпроси.

След такива изказвания децата добавят "И един мармот увива шоколада в станиол..."

АБСУРД!