Борис Джонсън: Споразумението за Брекзит е мъртво

Британският премиер изключи нов референдум за независимост на Шотландия

Обратно в новината

Коментари - Борис Джонсън: Споразумението за Брекзит е мъртво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на тия дето плюят по ЕС ще кажа че ако не беше ЕС, щяхте да се редите за хляб, а киселото мляко да го гледате само по Канал1

Тези дето плюят по ЕС в мнозинството си са руски тролове, редовно тролещи коментарите под български медии ...

Но виждам начело на ЕС една мощна източноевропейска здрава ръка. Иначе е ясно, че всеки си стиска колкото може това, което си има.

верно е, не се редите на гей парада, наплив е при вас.

Тоя си вярва яко :) Ако не е ЕС на кой ще продаваш бате? На бившите колонии? Има 2 проблема обаче: 1. Не ви долюбват много 2. Със средна месечна заплата 30 долара, не виждам какво могат да си купят.

все идиоти си избират ....нещо кат българите!

Борко ши им сипе да папат на европата. 39 милиарда през крив макарон. Всичкото тежкар да стяга багажа. Мелихи, селяндури и тем подобни дет се правят на голяма работа по летищата обратно към бг

39 Милиарда ще спестят, но ще загубят 45 милиарда от ЕС! И отделно ще загубят огромния пазар на който изнасят 80% от продукцията си ... Това е резултатът на чисто политически боричкания в Британията, а масовия английски плебей е просто използвана масаовка тип селския идиот.

Външният вид и физиономия на точи човек изразяват неуравновесеност,хаос,незлялост и комплексарщина. Фактът,че не е женен допълнително говорят за егоизъм,нерешителност и неспоспособност да взема нужните решения на определин етапи в живота си. Случаен човек в политиката. Случайни и необосновани решения. Него.вата "експкурция" в голямата международна и национална политика ще бъде отчавйща и катастр.офална. Липсата на лидерство се задълбочава. Англия се оправлява от "екскурзианти" без истински аристократично потекло с традиции и качество. Дальше, больше.

.. за съжаление, такива лумпени са удобна маша за "разбъркване на международните отношения", което Тръмп започна с мандата си. Този ще му приглася, което означава, че ще стъава по несигурно за малките като нас. Единственато ни бъдеще е Силна Европа, което този не иска да допусне! Ключовата дума е КОНСОЛИДАЦИЯ

Фани Тръмп, бутни Борко, па като гледам френския бабоеб, германската комсомолка... Естествео, Путин ще им е виновен за всичко, което... не са.

плаши гаргите

главният преговарящ за Брекзит от страна на Франция и ЕС Мишел Барние ще бъде преназначен на любимия му за него пост-главен мнетчия в забутаните улици край река Сена. Честито Мишо!

Мишел се справи блестящо! надявам се, че ще покаже съсъ същото хладнокръвие на този клоуч, че Европа е печелившия играч, в тази авантюра която англедата сами си спретнаха от егоистични амбиции, подктрепяни от чичо Дони.

Европа нищо не печели. Европа само губи от излизането на ОК от съюза. Единственото, което остава е да се намалят загубите.

Ако имаха достойнство щяха да са напуснали още през март тази година, но нямат и искат привилегии. Просто сега е време да бъдат отрязани. Ако не искат споразумението да си платят там 300 млрд и да се приключва. Циркът вече е досаден.

ей така, капризно дете разиграва родителите си до безкрай. дадът му квото поиска и то земе, че поиска нещо на 180 градуса. Дано ЕС да им тропне с крак или негрежира. Че това дърдорене и постоянно шикалкавене не се издържа.

Драги палячо, ти си " умряла работа "! Така че великите британци скоро ще те погребат, за да не се наложи да присъстват на собственото си погребение. Всъщност има вариант ти и другият палячо ,чичко Тръмп , да се опитате да погребете целия свят. Ще видим скоро. Поздрави!

Популиста и болния за власт БД говори така сякаш е влезнал вече в предизборна кампания. Предоговаряне без "back stop" клаузата е технически изключено да стане. Парламента ще се опита да спре излизането без сделка. БД ще се опита да прецака парламента с небезпрецедентния механизъм, предложен от върлия "брекзитър" евреина Доминик Рааб - "proroguing parlament" или принудително междусесийно разпускане. След което през задната врата да изкара UK от ЕС. За това ще се наложи да иска одобрение от кралицата, което от своя страна може да доведе до нейното абдикиране. За да се спаси кралицата майка ще се мине на варианта избори след 3 месеца, когато ще скръсти шпаги с Джерами Корбин, най-омразния си (на думи) противник. Англичаните отдавна са в патова ситуация, с "прострелян крак". Надменните Тори дори да спечелят, ще имат малцинство в парламента и ще търсят коалиция. Това може още да удължи "развода по сметка" поне с 6 месеца, което ЕС тихомъшком ще подкрепи. Сеира продължава с пълна пара.

Бъркаш се - ей на Тръмп говори по тоя начин и без редизборна кампания.

няма смисъл да коментирате тук, дебили. Нито разбирате британците, нито езика им. Джонсън е човек, който не се взема на сериозно. Носи на шеги и има много ясна визия. Не е зализан и замазан. Не. от управлението му, за вас няма да е добре. за юк ще е добре. същото е и с тръмп. Те си имат техен си народ и интереси. За вас ще е само по зле. Вижте си бойкото и урсулата....

По-скоро няма смисъл ти да коментираш тук, защото това е български сайт и хората в България ги касае много повече темата Брекзит отколкото българските емигранти в Австралия, като тебе, които, поне на думи, във всички коментари изписани в този сайт от теб се разграничават тотално от българските си корени и от страната от която са произлезли. Карай си там Хюндая сглобен в Ю. Корея, а не в ЕС, и си гледай живота. Не ни се обяснявай на нас колко са велики Тръмп и Джонсън. Ще ги видим и двамата, Тръмп след 15 месеца, а Джонсън след има няма 3 месеца. Тогава ще преброим дебилите колко и къде са: в България, в UK или в Австралия или САЩ?

Хюндая сглобен в Ю. Корея, а не в ЕС означава много добро качество.

...означава трънки

СТандартната песен на руската тролеферма, всички отдавна я знаят. Не се напъвай.

де що имаше Сороси днес плюят по сорос, така беше и по времето на Комунизма в БГ плюеха честните хора и се правеха на някви порядъчни комунисти, дойде демокрацията и почнаха да плюят честните хора от позцията на Демократи, после ядоха пари на Сорос, и плюха честните хора, сега плюят сорос и разбира се наричат честните хора Соросоиди. Момчета МногоПластови деца на ЛЪЖАТА .....

Турчина Борис Джонсън приказва против имигранти... Накъде отива този свят!

той е с помашки корени....обаче препочитана да казва че е с отомански...и че името му има руска връзка

Момчета и момичета СОРОС е з аотцепването на Великобритания от ЕС, и как стана така че всички соросоиди днес обвиняват нормалните в соросоидство.... ЕХХХ мъни, мъни.... Един ОРбан от най редовен стипендиянт и най корумпиран приватизатор днес е пример за другите учници на Сорос.... Сорос провали втория реферндум, още в наченките му .....

Това,което си написал е най-сигурното доказателство,че си соросоиден трол! Едва ли можеш да излъжеш някого...

:) Спекуланта Сорос, и ученика му Орбан добре изиграха фарса....А аз бях първи в българия който заговори за Сорос , и за някой негови влияния, разбирай срещу него.....тогава вие ми скочихте щото ти пак си бил същия льольо продажен и не мислещ. ТОгава направо ми налитха бой като говорих срещу Сорос, а Жан Виденовото време , беше най оплювано и то от Соросовци....Сорос срещу ЖАн Виденов, и кой каза че Жан виденов е бил зле ?

каво предпочита Сорос си е негова работа - в България предпочитаме ЕС защото иначе отиваме при Тюркие и капалъчарши!

Дано да не влиза Турция в ЕС, защото тогава ще трябва ние да излизаме.

Аз съм в България и не предпочитам ЕС, напротив, убедена съм че повечето тегоби на гражданите в този вилает идват именно от ЕС. За това, моля, не говори от името на всички българи!

Хмм (нерегистриран) Меркел, Макрон, Хилъри и Обама всичките са едни гнусни продажни гадове които се опитват всячески да ислямизират и изпедерастят Европа и САЩ. Американците се събудиха. Англичаните се събудиха. Италиянците се събудиха. Вишеградската четворка се събудиха. А ние кога? Или пак ще подкрепяме някой потъващ кораб (като тоя на Меркел) до последно както едно време подкрепяхме Руснаците избирайки Жан Виденов.... Българи събудете се.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Жан Виденов ако беше се задържал щяхме да изпревварим Гърците по заплати само че бяхме с по малък дълг от тях и с по голяма промишленост и по голямо селксо стопанство и по мощна ИТ индустрия и имахме ток на всякъде а те още нямаха ток в някой селища, те и до днес позлват дървени стълбове и трансформатори като от вторатат световна на някой места.....А Обама беше за мир, Меркел беше за Мир, макрон не виждам как може да го вкараш в тази група. разбирам че работиш за чужди интереси даже и знам за кои не са за българските ....

Отде ви изравят бе.

Не мога да взема на сериозно думи на човек, който пише "италиЯнци"

единствена им опорна точка беше да спрем българите.... на базата на тези си комплекси стигнаха и до БРЕКЗИТ....

леле-мале, мозъкът ти е пилешки.

Соросоиден трол е!!!

що да е пилишки :))) нещата които се лслучват ги виждам поне 10 години преди да с еслучат а ти не ги виждаш и днес . подготвят великобритания за нещо ..... ама няма да го кажа за да не си градиш имидж на чужд гръб....а е ФАКТ кампанията им беше не толкова анти Европа колкото анти БЪЛГАРИТЕ.......ФАКТ!!!!!!НЕОСПОРИМ....но ....едва ли ще го разбереш , може да го запаметиш но да го разбереш.........

Междувпрочем, британците с всичките им кусури имат доста по-уравновесено и нормално отношение към българите, отколкото германци, французи или скандинавци. Самият факт, че много британци си купиха имоти в България и дори много живеят из българските села и показват съвсем нормално отношние към местните, говори сам по себе си. Французите дори не идват на почивка в България, германци и скандинавци идват само по курортите и се отнасят с местното население като с подчовеци. Повечето българи ходят във Великобритания да работят или да емигрират, в ЕС са основно от малцинствата и вършат черна работа. По някакъв начин трябва да приемат българите на острова, щом толкова много сънародници живеят там.

Борисчо, започна много да ми допада. :)

На англичаните им писна хем да са донори на ЕС, хем Германия и Франция да ги командват. Всичко в този живот си има граници...

на англичаните им се прииска да имат бълграски роби а ЕС им пречи. и понеже винаги е имало предатели сред българите се появи инфо да лъже .

марсианецо, много си "забавен".

15000000000000000000000000000000000+

Ако Великобритания напусне ЕС ще се разпадне. ЕС не може да си позволи брекзит без сделка защото Ирландия ще е голямата Жертва. Ще граничи само с Великобритания и то с твърда граница. Това ще извие ръцете на ЕС и за да са толерантни към Ирландия ще приемат всичко. После стой та гледай. Бенефити на ЕС и собствени закони и никакви вноски. Ако това, което тоя рошавия го е замислил стане в Англия ще стане рай. И цялата гнеч ще си я изгонят обратно. ЕС няма да понесе финансово зубата от ингилизката вноска. Ще видим.

Абсолютна Истина!!!!!

Ще клекне до 3 месеца.

Маргарет Тачер ще се обърне в гроба, ако вижда днешните политици/смешници на Англия.

Лудите вече изцяло контролират лудницата, LOL.

педераси колко и да триете и не допуската коментара ...пак ви казвам Брекзит няма да има ...

Брекзит ще има,колкото и да се мъчи Сорос да го предотврати!!!

мноо умници в дира, ве! Финансови корифеи, политически експерти и прочие кауни и мушмули. Глейте си съдраните джобове и скъсаните чорапи, и празните хладилници и кротко

празноглавецо , изглежда бистриш политика та затова хладилника ти е празен ...мдааа

Ми прав си е човека. Какво те интересуват теб ингилизите? Или си лаеш ей така, за спорта?

Тоя е по-кух и от нашите! Как можаха да го изберат, мислех, че ние сме най-загубени!

Борисе когато се проведе референдума в Шотландия , все още нямаше референдум за БРЕКЗИТ ...та да няма нещо като С. Ирл. ...пардон Северна Шотландия ..

Осра се, Борис, преди да си стигнал нужника!

Без споразумение да вадиш Великобритания? Кво мрънкаш сега. Кво ново споразумение дириш?

ами щом искате да правите нещата както вас ви устройва, никой не ви пречи! но няма и да ви помага

Референдум за Шотландия не им оттърва и няма да има. Бахти и демокрацията.

Напълно съм съгласен с Пламенчо. Ако ЕС и новата ЕК клекнат пред претенциите на Тръмп и Джонсън, това ще е краят на съюза. Никой разумен европеец не би приел глезотиите и рекета на такива тъпанари. Населението на ЮК е 10 % от това на ЕС, но 98 % от мръсните пари се перат в Лондонското Сити. И на тарикатите там това трябва да се каже ясно. Ако Джонсън ще се репчи, край на операциите в евро на британските банки. И точка.

Те банките се поизтеглиха. Сега като излезе без договор и ще му казват лондонското гето на ситито. Щото нали се сещате, че на лондонското Сити се търгуват немски, френски, италиански, холандски и т.н. европейски пари. Просто тия пари няма да ходят там.

Тоз да не е брадчет на тръмп

не ... далечен брат'чет на Ердоган ... Тръмп е шваба ...

+++++

Джонсън имаше достатъчно време 2г., като външен министър в кабинета на Мей да изложи вижданията си и да ги обсъди с Мей и европейските си колеги. Вместо това той подаде оставка. Сега иска да говори. Добре, нека да го чуем. Но Мей стоеше сама и изправена пред Европа, а Борис се провиква от затънтена шотландска военна база "шъ видите вии".

май ще опдсмърча като путин да му отменим ембаргото...

са изперкали! да го направят тоя смешник премиер! той е по- зле и от бойко!

А бе, долен педераст, с педераст, ти ли ще кажеш, че Шотландия няма право на референдум, а? А можеш ли да си евеш пичката майчина недоклатена, м? Тъпо циганско копеле! Жалко за всички, които ще страдат от такъв тъпанар като теб...

ще нахендри юк още повече.

Ще поживеем и ще видим. За сега прави осезателно впечатление ... мълчанието на европа. Медиите учтиво ни натякват какво иска Борис Джонсън ... като новоизлюпил се премиер. Ще видим. Докато мигнем и ще дойде октомври. Отпуските ще свършат. Ако сега ЕС клекне... и не е единен - това ще е началото на разпада. Надявам се много хора да го осъзнават. В крайна сметка САЩ искат точно това. Въпрос на време е да се прецени какво се случва и как ще завърши. За съжаление няма да сме живи, когато някой реши да каже истината за референдума ... и как с тази разлика стана задължителен. И какво всъщност целят различни държави. Дали пък са само САЩ?

Този Брекзит се превърна в истинска сага. Гледано отстрани, поведението на британските политици започва да изглежда налудничаво.

Борис Джонсън: Споразумението за Брекзит е мъртво Боре не знам дали е мъртво,но ти си нещо смешно. Къде ги тези лидери от 70-те и 80-те години на миналия век,няма такива,някакви мухлювци определят световния ред ,и той е ужасен.

Горкичкият! Борето съвсем се е хумнал! Защо си мисли ,че някой иска да предоговаря с него!? Има си съд! Като не е съгласен с нещо да отнесе иск и нещата ще му се разгледат! Естественно като си плати предварително! Типично по английски!

Тежки времена стоят пред Англия. Забележете, не пред Обединените Кралства, защото такива няма да има само след няколко години. Ще остане само Кралството, даже и съюзниците им от Уелс ще се махнат. Щотландците вече дадоха да се разбере - гласувахме "да", но при условие ОК в ЕС. Ирладците днес в прав текст заявиха, че при твърда граница, въпросът за обединението на двете Ирландии излиза на дневен ред, а това минава през излизане на С.Ирландия от ОК. Та така, Борис. Хората ясно ти го казаха - свободно движение на стоки, услуги и капитали САМО със свободно движение на хора. И както и да го въртиш, това няма да се промени. И на есен, взимате си овчарския пай и дома. Вратите на един 17 трилионен пазар се затварят за вас, пък вие си търсете нов пазар в Индия, Пакистан и другите страни от Комън Уелта ви.

глупост...обединеното кралство е начело на страните от британската общност-над 52 държави...и те разбира се ще оставят патронът им да падне от стола....абе ганьо беден,гламав,смотан...от кои дървета паднааахте бре....още ли не можете да разберете че британия тръгна нагоре и нагоре..а прехваления ви ес надору...

Защо ни занимавате с умствените полюции на този клоун? Защо? За кого и защо е важно? Да правят каквото си искат. Как ще излязат без сделка? Как? Та те не могат без внос от континента даже да се изхранят. Това е елементарно да се провери дори за обикновен юзер.

Това е. Можеш да излезеш от магазина без да платиш ама как ще се върнеш утре?

God Save the England

След като не искат да са в ес, не виждам защо да не може да се махнат от него. Хората си направиха избора...

Нека ти го кажа така: и ти може да напуснеш жена си и децата си щом искаш. Въпросът е че трябва да плащаш - и взетите общо кредити, и поръчаните общо мебели, и издръжката на децата, и...и... Просто Англия не иска да плати договорената цена "излизането". Ама който е скъп на триците...

Някакъв си тип ни обяснява какво трябвало да плащат и колко трябвало да плащат и ни прави някакви евтини съпоставки със семейство и разводи. Тоя анонимник познат само на роднините си тръгнал да дава съвети на цял един народ...

Какво става с Брекзит, какво е правила днес Мая Манолова и какви нови рокли и бижута си е купила първата дама. Това са най-големите безмислици на света...

Хе-хе.

Аааа , аз се интересувам от кюлотите на Данчето Фандъкова.

Обичкаш да ги миришеш, а? Ах на мама социалистчето...

Абе боклук.Кой си ти да диктуваш правилата.Вземи братчето си от Америка и идете да се гръмнете

Никакви нови споразумения с наглетата! Щом не спазват договореното с Тереса Мей, значи са ненадежден партньор!

странно е да се говори така неадекватно.

от цялата тази история с брексзит накрая май пак ганя бантускотов ще духа супата като секнат евро фондовете за ганя лапачите ще изчезнат и трохите и за бантускотовете ...дойчовците няма да издържат да хранят сам сами малаки,ганювци,мамалиги че италиано и испанци само стиснатите французи се оправчт долу горе сами но не се знае до кога ще устиска бабоеба макрон