Борис Джонсън ще поиска ново отлагане на Брекзит, ако няма сделка до 19 октомври

Депутати от опозицията и "бунтовници" от управляващата Консервативна партия, принудиха чрез закон британският премиер да поиска удължаване на срока за Брекзит

Обратно в новината

Коментари - Борис Джонсън ще поиска ново отлагане на Брекзит, ако няма сделка до 19 октомври | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аааа, не може така. Нали каза на 31.10 излизаме всякак, сега щял да иска удължаване. Ей това е поредното доказателство, че е слаб в политиката. Плямпа без мярка и мисъл, след това маже. Същия клоун като Тръмп. Направиха ОК за смях пред целия свят нескопосаните британски политици от последните няколко години.

Няма друг подобен циркаджия. Ду се, ду се, и накрая произведе едно огромно нищо. Има ли някой изненадан от "предполагаемата" отсрочка? Едва ли... Хем но се иска, хем не ни стиска.

Този по- дрът лъжец и от Тиквоко!

ха-ха-ха

Махайте ги тия пумпали от ЕС. Нямат право, на повече от една молба за удължаване. До кога ще им търпят цирковете, тия съсипаха целия ритъм на ЕС.

Тази история с Брекзит-а писна вече на всички...а всеки изминат ден носи нови английски палячовщини.

На хорото, под съпровода на неравноделно политическо припяване в стил, а насам, а натам, горна октава, долна октава, ляво, дясно, приклякаш и викаш ихууу и така до отмала.

Все едно, сме март месец. А гвардията, дали е на страната на правителството, с цел обезпечаване на успешното самоубийство? Айде, да пише молба за отлагане, пък ще видим дали 27-те ще се съгласят. Аман, от циркаджийски номера!

Ами нали искаше, без сделка?!

На тях така си им е добре, хем не са в ЕП и никой не може да ги ангажира с нищо, хем са забили хобота в ЕС. Може да са безкрайно нагли, но не са тъпи да се самоубият така левашки! Това са изпечени измамници. Само раздори и несигурност, са донесли на Континента.

И на тоя балона му се спука :(((((защото се заблуждаваше че някой от депутатите там мисли за хората а не за собствения си зад,к

Макар англичаните да са действали винаги срещу България, трябва да се поучим от тях. вече години наред те показват как трябва да се устояват интересите на една държава. Борисов, за разлика от тях, не се съобразява с нашите интереси, а направи така, че да се хареса само на западните си господари. Той пожертва окончателно Македония (стара българска територия) и македонските българи. Резултатите от неговата политика ще бъде признаването на македонския диалект за македонски език, а с това и наличието на два народа.

И тоя е един... Голямо аху-иху и пак същата песен. Ясно е, че се разчита привържениците на напускането да се уморят и да загубят интерес. Ще треснат втори референдум и готово (може би). "Демокрация". Гласуване, докато либерастката сган бъде доволна.

е щом иска да е така, да не му пречим.