Борис Джонсън пое отговорността за "Партигейт", но отказа да подаде оставка

Британският премиер заяви, че "е получил урок" и е "се е смирил", и призова "да се продължи напред"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все едно да признаеш че си педераст но да кажеш че не е вярно.

Тая рошава лисица все се смирява и снишава. Не го интересува нито Англия, нито англичаните. Единствено лае срещу Русия и събира оръжия за пращане.

Британците са толкова задръстени, че и тиква на врата да им вържеш, ще мислят че е медал, няма в Европа по тъпа нация от тях.

Естествено, че ще се продължи напред. Те и азовците продължават напред. Само пътя го пообъркаха.

Боклука, а тръгнали да оправляват света!? Естествено,че нямв да подаде оставка, кльопачкааааа, в внглиганите са толкова прости, че от години нищо не им се е променило! Само смучат и те като американците, за това се подкркпят!

Няма да крадеш репликите (и двете) на Пулев.

Джонсъна пое отговорност по същия начин, по който го правеше и Биби. Вместо ние да настигнем западняците, те ни настигнаха.

И как е поел отговорност тогава?

Докато овцете са стояли затворени в кошарката заради опсаният лош вълк Ковидчо, овчарите са пирували непрекъснато :) Така де.... както казвашв един познар поп по време на поси - "постенето е за миряните, я дай мезето", така и сега - мерките са за овцете, сипи още едно :)

В халби от по полин литър.

Значи, не разбирам: Ковида е много опасен и много заразен вирус. За това: имаше ежеминутна пропаганда и лозунги "остани си вкъщи", как да сме носили маски, да сме се ваксвали, да сме се пазили и какво ли още не... В същото време обаче - тези, които казват кое колко е опасно и кой какво да прави - си организират партита, и нарушават собствените си правила :) Е, кое е опасно тогава???? Ако ковид наистина беше толкова страшен и заразен - то първо тия щяха да са скрити в бункери, и ако изобщо се показваха навън - щяха да са не с маски, ами със скафандри :) хахаха.

Какви ли идиоти са англичаните, за да приемат за нормално поведението на този кретен... Това е шизофренична нация. Иначе на целия свят дават акъли какво е нормално и какво не е..., кое било морално и кое е не е.... А в същото време този боклук си ходи по партита и си прави кефа. Наистина ме учудват тъпите англичани- големи говеда са явно!

Айде стига с тов хахаха, бе, .кретен. запАзената ти марка

Вярна е мъдростта народна,че"луд умора нЕма".

Аз живях 2 години в пост-Брекзитиална Англия. Същия комунизъм и педераслък е, както и в ЕС.

Както винаги англетата са идиоти - те открай време се женят по родниниски

Знаех си, че има нещо нашенско в тоя човек и ето ти на! Явно е наше момче, внедрено и издигнало се благодарение на срещащия се само тук естествен талант. Сигурно до кметуването си е бил само един незабележим борис Иванов, та си е изкилифарчил името да звучи по-тамошно и международно...

Демокрация в действие - западната цивилизация се самоубива бавно, ама сигурно!

Рошавото недоразумение е напълно подготвен за балкански политик. И у нас и във всички балкански държави наоколо е пълно с такива политици като него: правят страшни гафове и даже злоупотреби, след това напоително ни обясняват от телевизора как поемат цялата отговорност, взели са си поука и смело остават на поста, защото в момента има много важни проблеми за решаване и ще бъде много безотговорно да подадат оставка. Най-пресните примери: Корнелия Нинова, която така и не подаде оставка като лидер на БСП и Кирил Петков, който уверено води държавата към икономическа пропаст.

Либералните демократи на новия ред са моралното дъно. Имаше времена където за такова нещо се подаваше оставка.

има нещо вярно, че е "наш" човек, разбирайте - балкански субект. Дядо му по бащина линия е Осман Кемал (по-късно сменил имената на Уилфред Джонсън) и Ирене Уилямс, правнучка на Сър Джордж Уилямс и Мария-Луиза де Пфефел. Видно чедо на няколко расови кръвосмешения... Луд, та дрънка, но роден в Щатите и техен гражданин чак до 2016 г.

Поемам пълната отговорност, но без да пускам кокала.

Поемам отговорност, но не поемам вина, цинизъм и лицемерие до небесата.

Борис Джонсън е като Зеленски - Искат да са вечно на Власт .

Аз ли нещо не разбирам......? Поемането на отговорност ,не беше ли да признаеш,да се смириш,да се съгласиш със последствията или наказанията които следват ?! .....Или......да бе да,оставка не ми се подава,било каквото било,аз повече няма така да правя ?!

Този е готов за политик в България......нахален,безпардонен,високомерен !