Борис Джонсън пое отговорността за "Партигейт", но отказа да подаде оставка

Британският премиер заяви, че "е получил урок" и е "се е смирил", и призова "да се продължи напред"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е готов за политик в България......нахален,безпардонен,високомерен !

Аз ли нещо не разбирам......? Поемането на отговорност ,не беше ли да признаеш,да се смириш,да се съгласиш със последствията или наказанията които следват ?! .....Или......да бе да,оставка не ми се подава,било каквото било,аз повече няма така да правя ?!

Борис Джонсън е като Зеленски - Искат да са вечно на Власт .

Поемам отговорност, но не поемам вина, цинизъм и лицемерие до небесата.

Поемам пълната отговорност, но без да пускам кокала.

Либералните демократи на новия ред са моралното дъно. Имаше времена където за такова нещо се подаваше оставка.

Рошавото недоразумение е напълно подготвен за балкански политик. И у нас и във всички балкански държави наоколо е пълно с такива политици като него: правят страшни гафове и даже злоупотреби, след това напоително ни обясняват от телевизора как поемат цялата отговорност, взели са си поука и смело остават на поста, защото в момента има много важни проблеми за решаване и ще бъде много безотговорно да подадат оставка. Най-пресните примери: Корнелия Нинова, която така и не подаде оставка като лидер на БСП и Кирил Петков, който уверено води държавата към икономическа пропаст.

Демокрация в действие - западната цивилизация се самоубива бавно, ама сигурно!

Знаех си, че има нещо нашенско в тоя човек и ето ти на! Явно е наше момче, внедрено и издигнало се благодарение на срещащия се само тук естествен талант. Сигурно до кметуването си е бил само един незабележим борис Иванов, та си е изкилифарчил името да звучи по-тамошно и международно...

има нещо вярно, че е "наш" човек, разбирайте - балкански субект. Дядо му по бащина линия е Осман Кемал (по-късно сменил имената на Уилфред Джонсън) и Ирене Уилямс, правнучка на Сър Джордж Уилямс и Мария-Луиза де Пфефел. Видно чедо на няколко расови кръвосмешения... Луд, та дрънка, но роден в Щатите и техен гражданин чак до 2016 г.

Както винаги англетата са идиоти - те открай време се женят по родниниски

Аз живях 2 години в пост-Брекзитиална Англия. Същия комунизъм и педераслък е, както и в ЕС.

Вярна е мъдростта народна,че"луд умора нЕма".

Какви ли идиоти са англичаните, за да приемат за нормално поведението на този кретен... Това е шизофренична нация. Иначе на целия свят дават акъли какво е нормално и какво не е..., кое било морално и кое е не е.... А в същото време този боклук си ходи по партита и си прави кефа. Наистина ме учудват тъпите англичани- големи говеда са явно!

Значи, не разбирам: Ковида е много опасен и много заразен вирус. За това: имаше ежеминутна пропаганда и лозунги "остани си вкъщи", как да сме носили маски, да сме се ваксвали, да сме се пазили и какво ли още не... В същото време обаче - тези, които казват кое колко е опасно и кой какво да прави - си организират партита, и нарушават собствените си правила :) Е, кое е опасно тогава???? Ако ковид наистина беше толкова страшен и заразен - то първо тия щяха да са скрити в бункери, и ако изобщо се показваха навън - щяха да са не с маски, ами със скафандри :) хахаха.

Айде стига с тов хахаха, бе, .кретен. запАзената ти марка

Докато овцете са стояли затворени в кошарката заради опсаният лош вълк Ковидчо, овчарите са пирували непрекъснато :) Така де.... както казвашв един познар поп по време на поси - "постенето е за миряните, я дай мезето", така и сега - мерките са за овцете, сипи още едно :)

И как е поел отговорност тогава?

В халби от по полин литър.

Джонсъна пое отговорност по същия начин, по който го правеше и Биби. Вместо ние да настигнем западняците, те ни настигнаха.

Няма да крадеш репликите (и двете) на Пулев.

Боклука, а тръгнали да оправляват света!? Естествено,че нямв да подаде оставка, кльопачкааааа, в внглиганите са толкова прости, че от години нищо не им се е променило! Само смучат и те като американците, за това се подкркпят!

Естествено, че ще се продължи напред. Те и азовците продължават напред. Само пътя го пообъркаха.

Британците са толкова задръстени, че и тиква на врата да им вържеш, ще мислят че е медал, няма в Европа по тъпа нация от тях.

Тая рошава лисица все се смирява и снишава. Не го интересува нито Англия, нито англичаните. Единствено лае срещу Русия и събира оръжия за пращане.

Все едно да признаеш че си педераст но да кажеш че не е вярно.