Борис Джонсън говорил 18 минути с измамник, представил се за арменския премиер (видео)

Авторството на записа се приписва на двама известни руски политически шегаджии

Обратно в новината

Коментари - Борис Джонсън говорил 18 минути с измамник, представил се за арменския премиер (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тука вече вярно пресолихте манджата с тези простотии!

Най-якия майтап ще е ---ако някой, като тия зевзеци му се обати на Ритнатия у главата----и почне да му реди, че има данни кой е отровил Скрипалите!:)))))))) ....Ритнатия у главата----съвсем ще издивее, това тук нищо не е!:)))) ... ....не съм подстрекател,ама що да не е от името на нашия дюмбелин?:))))))))

за СМС измамите с цел теглене пари от банката на измамените, - познавателен клип и за мятащи пари през терасата. накратко - проучване на телефонна измама -като нищо и у нас се пробват. Откровения мошенника: У лохов денег дох... Надо делиться! Иначе британците хич да не се оплакват, един нищо и никакъв разговор. Я да чуят това: Парубий обсуждает с роботом вступление Украины в НАТО Андрею Парубию и его переводчику пранкеры включают заранее нарезанные фразы президента Парламентской Ассамблеи НАТО Паоло Алли (из предыдущего пранка). Парубий и его переводчик уверены, что разговаривают с реальным человеком. На самом деле, можно сказать, что Парубий общается с роботом; просит у того поддержки, отчитывается ему о реформах на Украине и о вступлении страны в Альянс. В конце записи в диалог вступает пранкер под видом помощника Алли.

Като са толкова умни английските политици, защо толкова лесно са се избъзикали с тях руските комици? Това е наистина много весело.

Трябва Борис Джонсън да го разследват защо е толкова прост !!! Онова със Скрипал само журналистите си вярват че станало така както те казват

глупака си е глупак ако ще да е външен министър

Най-весело е било обаждане на член на правителство в Сащ Максин Уотерс. Те от името на премьера на Украина Гройсмана съобщили ,че руски хакери се намесиха в изборите на република Лимпопо, направили преврат и аменили законния президент Бармалей с проруски Айболит. Ето отговор: «США винаги ще е на ваша страна, момчета.Тази нова агресия на руснаци ... Аз не снам с колко хора от наши разузнавателни ведомства разполагате, но се нуждаем от повече инфо. », — съобщила Уотерс, по повод на преврат в Лимпопо. Лимпопо - страна от приказките на стиховете на Чуковски за мънички дечица. Бармалей - зъл пират. Айболит - добър доктор ,който лекувал животинки. Просто не истина идиотизъм на краварски политици.

НАЙ ТЪП, СУПЕР ТЪП АНГЛОСАКСКИ ТАЛИБАН .ДОБРЕ ЧЕ КЪМ ДНЕШНА ДАТА ТЪПИТЕ И НАГЛИ АНГЛОСАКСИ ГИ ПРЕТОПИХА И ОСТАНАХА САМО КРЕСЛИВО МАЛЦИНСТВО.

хваната гъзоглава свиня в крачка... Много, много зле... След постановката със Скрипал и издънката с "химическата атака" в Сирия, това е поредният бисер в трънения венец на западащата империя... Добре че беше сватбата да поразведри малко обстановката, че иначе човек се чуди да се смее ли, да плаче ли.

Хвърлил ли е 20 000 долара и две огърлици през балкона?

Пак ли им е виновен Путин ? Това вече е пълен абсурд ! Излагат се ингилизите, оправдават глупостта си с руснаците.... Никой не е застрахован от телефонни измамници !

Ами много добре се изказа Джонсън. Добре е, че агентите на путин са чули нещата от първа ръка.

ХА ХА ХА , опохмел !

Сами можете да прецените колко струват т.нар държавници Майтап бе , Джонсън ;) Умният , красив министър на външните работи на Нейното величество - хванат в крачка. Като 100 % баламурник Борис Джонсън обсъжда теми от световната политика с двама шегаджии , за които вече съм писал. за 18 мин Великобритания отговаря повече на въпроси зададени от Русия - не само по случая Скрипал, отколкото за месеци , но зададени по стандартните дипломатически канали Явно това е начинът да се разговаря с Великобритания ! Може би и с подобните им по перчене и измамнически операции Този път двамата шегаджии се свързват с Гардиън и им предоставят достъп до 18 мин запис с Борисчо Насладете се на плъзгането по динена кора и преценете умствения багаж на човек , който все пак е външен министър на една англосаксонска империя. Ще бъде съвсем бивша , когато се освободят и последните завоювани страни - Шотландия, Северна Ирландия и Уелс. Със сигурност подобна Калинка би била позор дори и да беше Български външен министър

не само с политици, а на разни битови теми, да речем това: Трудоустройство для девушки в сауну - Vovan222 Така че британците да не се излагат, тия отдавна са известни с подобни разговори и намерението да бъдат разследвани е смехория.

Намерете клипа и го послушайте,ще ви оправи деня. Тоя рус юнак не ми е симпатичен,ама се справи относително добре. Вован и Лексус са абсолютни пичове, заслужава си човек да им послуша защурванията на безкрайно тъпия US политически елит.

Ако забележат мистър Джонсън да хвърля пари от терасата си, това ще значи че току що е провел разговор с наш ало специалист.

Лично аз се кефя на едно от най-леките отмъщения за английския разплетен перчем, защото той беше в основата на истерията със Скрипал :-))))

Тоя май е по-малкия брат на Тръмп!

Джонсън нещо греши. "Руските" олигарси са етнически евреи, както и самия Джонсън.

Руските шегаджии са разбрали, че в лицето на изрусения Борето Джонсън, са попаднали на още по-голям мошеник и от тях!

Ми6, агент 007 и другите еврейски простотии, не успяха да се справят с двама младежи с посредствени познания по електроника. По същия начин може да му се обади и крал Артур.

с която са разговаряли от името на премиера на Полша? Толкова разговори са провели, а вие сте се хванали за тоя с Джонсън, който общо взето се е справил добре, за разлика от госпожата: Пранк с Никки Хейли (Представитель США в ООН) "Пранкеры Вован и Лексус разыграли Представителя США в ООН Никки Хейли (Ambassador US to UN Nikki Haley). Они связались с ней от имени премьер-министра Польши. Пранкеры рассказали Nikki Haley об острове Биномо в Южно-Китайском море, в выборы на котором вмешался Путин (на самом деле такого острова просто не существует). Некомпетентная Хейли совершенно серьезно заявила, что знает о ситуации на острове и подтвердила, что Путин вмешался в их выборы! Хотя такого острова вообще нет в природе. Также, стороны обсудили домогательства Кевина Спейси к президенту Украины Порошенко и домогательства Трампа якобы к экс-премьеру Польши.

Най-весело е било обаждане на член на правителство в Сащ Максин Уотерс. Те от името на премьера на Украина Гройсмана съобщили ,че руски хакери се намесиха в изборите на република Лимпопо, направили преврат и аменили законния президент Бармалей с проруски Айболит. Ето отговор: «США винаги ще е на ваша страна, момчета.Тази нова агресия на руснаци ... Аз не снам с колко хора от наши разузнавателни ведомства разполагате, но се нуждаем от повече инфо. », — съобщила Уотерс, по повод на преврат в Лимпопо. Лимпопо - страна от приказките на стиховете на Чуковски за мънички дечица. Бармалей - зъл пират. Айболит - добър доктор ,който лекувал животинки. Просто не истина идиотизъм на краварски политици.

Борис Джонсон говорил с Измамник ! Голяма работа Измамник говорил с Измамник ! Този Измамник дали има висше образование , а ако има дали има понятие от Дипломация ?

Абе тоя чорльо не е ли братчед на тръмп?

в тубата може да се чуят доста смешки - разговорът се превежда в ефир. "Пранк-шоу "Звонок". Выпуск №6. WADA (22.07.2016)"

Нова серия на Новичок се казва Ташакчок.

Най лесно е да си направиш майтап с джендърите и да се изгавриш с тях!!!! Те това заслужават!!!!!!!!!!ДЖЕНДЪРИ какво да ги правиш?????!!!!!

Руският народ масово гладува и се трови с одеколон, а те седнали да се бъзикат . Като са толкова отворени що не се избъзикат с ботоксовото джудже. Ама не им стиска защото ще им пуснат поредната доза новичок. !!!!!!!!!!! Джендъри в раша колкото искаш, но се крият???????!!!!!!!!!!

Дженди, а влез в мир със себе си. Веднъж гладували, втори път нямат пари за водка, а трети път пият по-скъпия от водката одеколон, за да се тровят. Или ти говориш за събратята си джендър от едни държави над Брюксел, които много обичат да се самоубиват.

Руски народ би се изненадал,че гладува - по твои думи. От тоз глад са изкупили имоти по Черноморие, в Испания. От тоз пустия глад се явяват за една от най-големи групи туристи , на които разчита икономика на Гърция Испания българия Турция. Да му се ни види и гладът. Искам и български пенсионери-европейци в северна българия да гладеуват така както руснаци. Най-накрая ще процъфти Северна България

питат Порошенко дали е пил бояришник - в тубата: Порошенко о Саакашвили и заднице (пранк) и си направи ОПОХМЕЛ - съвет към Петро в край на клипа. Опохмел е съвет да пийнеш нещо за махмурлук. джудже си ти.

може да чуе разговора тук, в тази статияима видео: Пранкеры Вован и Лексус разыграли главу британского МИД. «В Кенсингтоне куда ни плюнь — одни русские олигархи». Списъкът на хваналите се на въдицата им е дълъг, Порошенко (представили са се като Йенс Столтенберг), Маккейн, Саакашвили, шефа на ОЗХО, и т.н. Това е един голям майтап тука: Максин Уотерс: Россия атакует Лимпопо и телевизор Порошенко! (Prank: Maxine Waters) Congresswomen Maxine Waters. Член Палаты представителей Конгресса США от Калифорнии Максин Уотерс, недавно заявившая будто РФ напала на Корею, получает тревожный звонок якобы от премьера Украины Владимира Гройсмана. Тот сообщает, что русские хакеры вмешались в избирательную систему Лимпопо, а армия Путина уже захватила Львов и Габон!

Изгледах всичките и разбрах че англосаксонците мразят славяните. Но разбрах че ги е страх от Русия яко. :)))

това е яко, сърч в тубата: Порошенко о Саакашвили и заднице (пранк) става дума и за бояришник...

в тубата, със субтитри е: Пранк с Никки Хейли (Представитель США в ООН)

Искам такава ебавка и с Плевенлиев, аме вече е невъзможно. Какви ли щеше да ги ръси, като господаря си от Банкя. :))))

Свестните хора не могат да допуснат, че някой ще тръгне да се бъзика с тези неща. Аз предлагам да се обадят на льотчика, ще бъде интересно

Борката е бил махмурлия.Не е познал приятеля си!

Трябва да изгледате всичките им ебавки. особено с шефката на ООН. :)))) С преврати в измислени страни в които руснаците правели преврати и търсят помощ от САЩ (смерикански сенатори) за противодействие. Абе всикчи американски политици са тръгнали на лов за руснаци. Голям смях, да не казвам трагично!

Той е много прост ! Това е положението.

тъпите шегаджии. Що не се обадят на ББ да видят как ще ги отреже на секундата !

Понеже мутрата ти е мноо умен! :))) предолагам като теб!

пък що се нервиш ? Секунда след позвъняването Цецо ще ги локализира и после ще има легни - стани.

малка ви е агитката тая сабахлян - вижте колко минуси получихте ;-) тряя да викате по-силно за да ви чуят: "Вооолен! Вооолен!"

Ебаси глупака!

Политиците са тъпи парчета, докопали се до властта. Оставени на картофи и лук, от рецептата на Винету те няма да могат да преживеят.

Крайно време е да се обадят на Тиквоний и да се представят на папата.

Сега му остава да се жалва на арменския поп. Умния ми той - хахахах

Ако пак се обвини Русия и за това и се измислят поредните санкций, ясно до къде стига акъла на те тъпанари !!!

Борката явно е много тъпо парче. Нямам предвид, че са го метнали тези шегаджии, а че отново Путин му е виновен. Толкова е тъп колкото новия дирнишки сайт - натискаш +, превърта един + и един - Ей не го оправихте, некадирници!

о боже свещена простота... не е виновен ДИР.бг бе, келешче, ти чувал ли си за физични закони като действие и противодействие? натискаш плюс на себе си и другите помияри, и веднага получаваш минус

Чудя се, дали е възможно наистина да си толкова прост или някой ти плаща за това :)))

Из Британската преса - „насрах се !”. „Зад случилото се непременно стои Кремъл !”

Изобщо не се учудвам. Отдалече му личи, че има специални потребности...

Борката е мега тъпо парче. Бързо приключил разговора след 18 мин. Колко ли щеше да продължи бавното приключване. И сега щели да разследват, какво ли? Колко е IQ-то му, може би?

Този е тъп маймун ,щом Лексус и Вован са го базикнали ! Тези пичове са голяма работа , Ердоган и Потрошенко бяха техен контингент , а един Борис им беше забавачка ! Голям смях ! Сега и да разследват , кел файда ,видяха всички че този маймун е калинка !

и последния помияр в Русия знае че Лексус и Вован са КГБ-истки курвентии, само английските спецслужби не знаели... двамата пранкери са стари като света, залъгалка за широките руски плебейски маси - един от символите на руското величие, заедно с 9 май, Путин, църквата и тн...

Какво точно против имаш Русия, бе помияр.

Не се ли досещате. Дразни го това, че е велика. Че хората и са велики. Един живеещ в България плазмодий с неясен произход и тъп псевдоним-барабата.

Вие прсти рубладжии, величаете рашата повече от България. Я марш в раша да лочите бояршник. Била велика. Не може да бъде велика страна чийто народ тъне в мизерия. Не гледайте Москва. Русия не е само Москва. Извън столицата всичко е замръзнало в началото на 20 век. Видял съм го личн с очите си. Нещастен руски народ.

Значи е разбрал англето какво е арменския поп хахаха.

"Борис бързо разбра за какво става дума и прекрати разговора"! Е, за 18 минути си е "бързо" разбиране все пак, нали!

... само дето не разбра какво е ОПОХМЕЛ и каква е противоотровата за него... :D ----------- Гледайте целия клип и се смейте от сърце :)