Борис Джонсън даде на вируса 12 седмици

Британски учени ще започнат изпитания на първите ваксини в близките месеци, каза премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора спрете да пишете. Глупости и простотий. Кротко и спокойно. Спазване на хигиена и отговорност за хората който са уплашени и не знаят какво се случва. Бъдете здрави. Благодаря. За времето.

Екземпляр е кармичен брат на нашата тиква. Пълен олиговфрен и случайник. В Лондон съм и виждам неадекватното му поведение. От миналата седмица се чувствам със симптоми на вируса В неделя извиках 111 Прегледаха ме Никакъв тест Написаха,че имам симптоми И толкова Не бива да се ходи в клиника Никакви медийчкаменти не предписаха. Стоя си у дома и чакам да ми премине А тоя палячо се вихри по тв,знаете като кой друг

Въпросът е колко седмици ще даде вирусът на Борката...

Абсолютно самонадеяно и безотговорно изказване и държане за един държавен глава. Джонсън меко казано не е в час. Ще се аргументирам - Следя ситуацията с вируса от началото. Цифрите, които се дават сега за Англия - 3269 заразени и 144 починали отговарят на ситуацията в Италия на 15-иа ден от регистрирането на първите 3 случая т.е. 3858 заразени и 148 починали т.е. Англия е на около 15 дни от това, което се случва днес в Италия - 41035 заравени и 3405 починали. Направил съм логаритмични графики за Италия и Франция. Франция се движи на 10 дни закъснение след Италия по отношение на заразените и на 8,5 дни закъснение спрямо починалите. От математиката и статистиката никой не може да избяга! Китайците изпуснаха началото, но после с драконови мерки и военна дисциплина успяха за 16 дни да стигнат пика, обърнат кривата и за още 16 дни свалиха вируса на нула. Според моите графики,днес на 30-ия ден от началото в Италия, за съжаление все още няма тенденция за достигане на пика, а Франция както споменах е на 8-10 дни след Италия, а Англия е на около 15 дни от трагедията в Италия! Както виждате, това което прави Джонсън е безотговорно и е на път да вкара страната в бездната....на вируса!

за каква трагедия говориш смъртноста никъде не се е повишила?

Не схващам смисъла на репликата ти.? Италия имаше днешните цифри на Англия на 5.03.2020. Днес на 20.03.2020 след 2 седмици положението в Италия е повече от трагично със 41035 заразени и над 3405 починали! Цифрите показват също, че Франция е на 8-10 дни след Италия, а Англия е на 2 седмици от това, което се случва днес в Италия. Графиките са ми пред очите! Не знам дали схващаш за какво става дума, но 12-те седмици, които си дава Борис Джонсон, т.е. до 20 юни 2020, ако нещата се развиват със същата динамика, то в кралството няма да останат много хора. Това, което говори и прави просто е безотговорно!

Англичаните си го избраха.

По заглавието имам чувството че Борис Джонсън е дал ултиматум на вируса ако до 12 седмици не изчезне ще има тупаници или нападение с бойна техника! Направо ме убивате с тези заглавия :D

Самодоволната бабичка и семейството и щели да поемат дял. буахахаха ! Дялът им се състои в това да се скрият в някой замък с лакеите си, докато другите се оправят както могат. Парите от данъците естествено си вървят.

Ваксината е превантивна мярка. Никой болен няма да бъде излекуван с ваксина.

Но докато няма създадена ваксина, единствено естественият имунитет може да запази хората. И досегашните епидемии показват, че разпространението спира едва когато над 85-90% от населението има имунитет. Което при смъртност от 3% означава, че около 2.7% от населението ще бъде отписано при британския план за стадна имунизация. Може и да са по-малко ако успеят да изолират възрастните, за да получат имунитет само 85% от най-младото население. Но каквото и да правят, при този план едва ли ще има смъртност под 1.5%. Т.е. около милион за 70-милионното население на UK.

Споко той тоя при- матия им министър-председател вчера се обърна на 180 градуса. Вече няма стаден имунитет. Опразниха си магазините. Обаче лошото е, че вчера са починали ако не се лъжа 84 човека в Англия от Коронавируса. Не случайно бабата крали;ца се заключи в бункера и сигурно ще излезе след 5 месеца от там ако е минала заразата. То добре ама , колко възрастни има където няма къде да се скрият.

В текущата ситуация, мисля че вируса е дал 12 седмици на Борис Джонсън ... трябва да се смени заглавието на статията

тоя се е вманиячил да докара пълен Брекзит...

Тая кралица е време да мре.... 93 години и стигат... Щяла да дава нейния дял на народа... Ами да спре да яде тогава та да има за народа

ДНЕС КОЙ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ Човечеството е едно и проблемите са международни, но ние винаги търсим решения на национално ниво. Няма нация или държава, или съюз от няколко държави, която да може да реши сама тези проблеми. Нациите и държавите трябва да се слеят в едно общо световно правителство. Трябва да има едно служебно световно правителство, защо. Всички нации и държави трябва да предадат армиите и оръжията си на световното правителство. Разбира се, ако има служебно световно правителство, няма да са необходими нито армии, нито оръжия, нито биологични оръжия. С кого ще водиш ти война тогава, трябва да търсиш най-близкия съсед сред планетите наоколо, за да водиш отново някакъв вид война, това изглежда почти невъзможно, нали. Нациите и държавите, и религиите са нещо твърде остаряло, но продължават да съществуват и те са най-големият проблем. Когато погледнем към света у нас се поражда странно чувство: "Имаме всичко друго, от което се нуждаем - необходимо е само единно човечество". Проблемите са световни. Решенията също трябва да бъдат търсени на световно ниво, и е абсолютно ясно, че има неща, които не са необходими на едно място, но на друго те са жизнено важни. Едно служебно световно правителство означава да се погледне на ситуацията глобално и ресурсите да отидат там, където е необходимо, защото човечеството е едно. Необходимо е да се погледне на света като на едно цяло. Нашите проблеми са ни довели до ситуация, в която или ще се самоубием колективно, или ще трябва да трансформираме човека - неговите стари традиции и модели. Тези модели, тези държави, тези закони, тези образователни системи, тези религии, които човекът е следвал до сега, са довели до настоящата криза. Тази глобална криза е крайният резултат от всички наши култури, философии, закони и религии. Те са допринесли за това, защото никой никога не е мислил за цялото, всеки е гледал в своето малко парченце, без да се притеснява за цялото. Всеки е грабнал определена част от живота, игнорирайки останалите части, които са неизменно свързани с него. Хората продължават да се държат по начин, който съсипва цялата земя, тези които правят това, го правят скрити зад големи думи: нации, държави, религии, закони, политически идеологии, "свобода" и "демокрация".

Смени дилъра и по берзичко

...са нашето богатство. Можеш да мислиш и за частното и за цялото едновременно: както за себе си и за семейството и за улицата и града и нацията и другите нации и човечество и всичките животинки...Няма нужда от твоето искане всички да се 'слеят в едно общо световно правителство', защото свръх централизацията не е на добро никъде. И питам аз кой ще го яхне това правителство?

Ти си вреден за обществото.

Може само ако сложим Путин начело!

коронекзит?

Борис е новия Чърчил на Британия! Извади ги от ангарията на Брюксел, сега ще прекара Британия далеч по - успешно през кризата с короната и накрая ще постигне договор за свободна търговия и с ЕС то и със САЩ!Паметник ще му издигнат един ден, помнете!

Към момента единствено извади Англия от ЕС и то с триста зора. Сравнението с Чърчил е доста неуместно виж с Мистър Бийн по бих го приел за достоверно. Виж паунда за 1 месец с колко е паднал, а това е само началото. Не съм много сигурен, че Англия пройзвежда нещо, което не пройзвеждат в ЕС страните. Плюс това те бяха Троянския кон в ЕС.

Интересно защо си харесват Чърчил? Все пк той ги постави на колене пред Сащ и Германия. И заради него не са първа сила в света вече а кученце на Америка.

е БоДжо бе, чевоек. Извадил ги бил от ангарията на Брюксел ха-ха-ха. Та той не смее да пръдне, без Доминик Къмингс да му каже кой бут да повдигне, за да изпусне напрежението - левия или десния:)))

да бе, сега се сетихте. До оня ден говорихте, че всички трябвало да го изкарат, че да развиели имунитет. Целия свят така, вие наопаки. И щели сте да почнете да работите за ваксина след няколко месеца. Те дотогава китайците ще я измислят. Ама както и да е, нали кралицата я изолирахте, другите да се оправят.

Менаджер на първо място. Ако мине. И като не мине обръща палачинката на обратно.

Ваксината е създадена в поне 4 държави > Германия, Израел ,Китай , САЩ , Русия. Руснаците преди 2 дни разкриха генома на вируса и даже го ЗАСНЕХА, предоха данните на СЗО а от днес почват изпитания на 6 типа ваксина в/у животни.

Setila se Mara da se pobara. topzi kakwi gluposti razprawq[e predi sedmitsa?

За целта подготвя съответните промени в Конституцията.

"Ще поеме (ще вземе) своя дял"? Не, "ще даде своя дял"! Програмирани са да поемат, да вземат, а не да дават.

Това като в каубойските филми! Давам ти срок12 седмици да напуснеш града! Предполам вируса е умрял от страх!

Мое да е умрял от смях.

Късно е г-н Павиан! До дни ще имате над 20К болни, а след това обръщането на тенденцията ще е невъзможно!

Борката ще прави Вирзит май ?

Този не го слуша главата. И му личи.

Ингилизите сами си го навряха с избора на тоя глупак.

Не е толкова глупав но леко(а дали само леко?) му хлопа дъската,тоест малко шантав е.

ЗАРАЗЕТЕ СЕ С ВИРУС ДАНС ДАР ГДБОП гътнете се всички куршум за вас утрепки мръсни

смърт за ДАНС смърт за тираните ЗАРАЗЕТЕ СЕ И ПУКНЕТЕ КЪДЕ БЯХТЕ ПРЕДИ ПОЯВАТА НА ВИРУСА СРЕД МАСИТЕ КЪДЕ БЕШЕ РАЗУЗНАВАНЕТО ДАР ГДБОП ДАНС МВР никъде по кръчмите и публичните димове под прикритие ли?Страхливци смотаняци защо мачкатте АТИЛА лайна цапащи защо не ловите престъпниците издирвани а мачкате мъртъвци пушейки цигари и придавайки си вид на много загрижени КУРВИ И СТРАХЛИВЦИ ЛЕНТЯИ

страхливци защо не ловите престъпници а тичате след такива като АТИЛА вие калтаци мръсни лайнометни лайнояди ДА СЕ ЗАРАЗИТЕ ЦЕЛИТЕ ВИ СЕМЕЙСТВА И ДА ПУКНЕТЕ "Да го дух.!" току що го каза това всичко се чува всичко се подслушва

мрете мрете мрете боклуци ДАНС корумпиране заразете се да се заразят децата ви и внуците ви ВСИЧКИ В ДАНС на легло да заболеят от заразата и да умрете дано лайномети службите ги дайте на прокуратурата стига с тези корупции държава няма разберете това

ПРАВ СИ АТИЛА българите не са българи те са по животни от ДАНС тук няма българи тук има само психопати те са свине те са измет пази се АТИЛА ДАНС те следят навсякъде искат да те убият имат лоши мисли за теб хората не те обичат също ДАНА НА ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ ДАДАТ ИЛИ ВЪЖЕТО С БЕСИЛОТО СЛЕД КУРШУМА ЗА ТЯХ

ВИРУСЕ ИЗТРЕБИ ГИ ВСИЧКИТЕ НА ОСТРОВА НА ЛАЙНОМЕТИТЕ ВСИЧКИ АНГЛИЧАНИ ДО КРАК МЪРТВИ БОКЛУЦИ ЗАРАЗЕТЕ СЕ СЛАМЕНАТА ТИКВА ДАЛА 12 СЕДМИЦИ НА ВИРУСА А ВИРУСА НА ТЕБ КОЛКО ВРЕМЕ ТИ "ДАДЕ" ?

ДАНС убиват бавно издигат се върху въздушни кули ДАНС КУРВИ ГДБОП лентяи ДАР същите не се страхувай и Емо не се страхуваше браво АТИЛЕ продължавай да пишеш те са изроди и упадък ще страдат някои от тях ще платят много висока цена не са недосегаеми само се мислят за богове но са животни като повечето хора

АТИЛЕ пиши не се предавай,не хвърляй перото те искат всички да убият те създават престъпници чрез глад и смачкване на кяйого те са малоумници дори когато загубят всичко искат да продължат да издевателстват те са БОКЛУЦИ КУРВИ котило на зли създания пази се АТИЛЕ

напиши няколко реда АТИЛЕ,не се предавай ,не прекланяй глава пред тях,не им пука за теб те чакат пенсия гледат как да избутат за да приберат 20 заплати и големи пенсии не работят само се шляят,не търсят престъпници а създават такива ДАНС ДАР ГДБОП ИЗМЕТ УБИВАЩА ДОБРЯЦИТЕ пази се АТИЛЕ разбра ли пази се момче мило

напиши няколко реда за да знаем че не са те убили от ДАНС ДАРА ГДБОП МВР жив ли си приятелю как си дете малко нали не са те смачкали мръсните тези животни ПРАВ СИ АТИЛА те не са хора те са подчовеци те са изроди те са убийци те са страхливци те са лентяи те са психопати те са рецидивисти те са зло те са лошо те са дяволи службите са шлака

ПУКНЕТЕ ГЪТНЕТЕ СЕ И УМРЕТЕ ДОЛНА ИЗМЕТ ЖИВОТНИ ХОРА МАЛКИ БУБОЛЕЧКИ УМРЕТЕ ЗАРАЗЕТЕ СЕ С ВИРУС И СЕ НАТРЪШКАЙТЕ И ПОПА ДА ВИ ПОГРЕБЕ ПАК ИМАМ ИНТЕРНЕТ БОКЛУЦИ

МРЕТЕ ГЪТНЕТЕ СЕ ПУКНЕТЕ ЗАРАЗЕТЕ СЕ хората са животни и най добре да се заразят с вируса и да се гътнат всичките и да умрат ЯЖТЕ ВИРУСИ МРЕТЕ БОКЛУЦИ МРЪСНИ БРАВО НА ИТАЛИЯ ЧЕ СЧУПИХА РЕКОРДА НЕКА ДА ГО ПОДОБРЯТ РЕД Е НА АНГЛИЯ ДА ЗАТЪНЕ ПРИКАЗВАЙ СИ БОРИСЕ СЛАМЕНА ТИКВО ЗАРАЗЕТЕ СЕ АНГЛИЧАНИ И ПУКНЕТЕ ДО ЕДИН В АНГЛИЯ ДАНО БОКЛУЦИ МЛАЙНОМЕТНИ ХОРА ЧЕРВЕИТЕ ЩЕ ВИ ЯДАТ

Мдаа, даде 12 седмици на вируса и той, вирусът, наведе глава и каза "Дадено, Боре, 12 седмици и после ще говорим..."

Viruxit! Имат мнозинство и като нищо ще го прокарат в парламента. Даже ще го гласуват онлайн, за да му покажат, че не ги е страх от него.

За какво са му ваксини на Джонсън. Той нали щеше да изолира всичко що е над 60 години и да остави вируса да циркулира управлявайки чрез училищата. Т.е ако има спад на болни ще се учи а ако броят на заразените е голям няма да се учи. Използувайки учениците като пионки. С други думи мисли първо за икономиката , а не за здравето на хората. Ще видим резултатите.

Да. Прекрасна възможност да имаме правилните изводи от чуждия опит. Благодарим Обидинено Кралство.

Борката ги сложи в джоба си с Брекзит, ще ги сложи и с короната! Великобритания се справя къде по - добре от Италия, Франция, Испания, Германия! Явно Брекзит работи!

Великобритания се справя по-добре с епидемията само на хартия. Поддържат сравнително малък официален брой заразени, тъй като от поне седмица спряха да тестват хората за вируса, освен тези, които са в много тежко състояние и са в болница. На всички останали казват да се самоизолират и да си мият ръцете, дори да не звънят на лекар. И позицията му с епидемията, и с Брекзит, и с всичко останало е въздух под налягане и може да впечатли само незапознати и неинтересуващи се хора.

Ами точно в това е номера! Като имаш грип търчиш ли в болницата? Не, седиш ви вкъщи и чакаш да ти мине, като ти мине си имаш имунитет! Този път англичаните ми харесаха! Както и с Брекзита!

Пт доста отдавна живея в Англия, та не обяснявай че брекзита работи.

Ами премести се в Италия тогава!

Различни кора различни идеали и аз от доста време живея в Англия и за мен Брекзита работи перфектно. Като на теб не ти харесва, премести се в Италия

Така е ! След 12 седмици Бам-бам ще излезе като Б.Б. и ще каже нещо на 180 градуса . Обаче за едно си прав и на мен Брекзит ми харесва и верно че работи.

Този тиквеник няма да изкара дълго начело на пиратската държава!

"... Борис Джонсън даде на вируса 12 седмици ..." Абе те там толкова даваха и на Брекзита да се случи. Значи умножаваме 12 седмици по 5 най малко.

А вируса на тях колко седмици им дава....

Не прост Борката. След 2-3 месеца здравната им система ще си отдъхне както и пенсионния фонд, че много пенсии имаше там

to^e lud za vryzvane po=lud ot cybrata v amerika

страння теария на джонсън малко налудничева..но пък е докязяна че колкато повечекарявтина по дълго се влачи болестта

като отделен остров от Европа имаха прекрасна възможност да спечелят време и да въведат пълна карантина.Принципно са напред със материала и вероятно ще открият лекарство и ваксина но защо се забавиха и изпуснаха нещата?

Ще открият дръжки! То така се открива ваксина и лекарство. Да не говорим , че от 3 дена се осъзнаха какво става наистина!

да

би вируса като го погледне този горе на снимката ще избега бърже

Поне двойно повече ще е... много са ми интересни някои, дато са се настроили за 14 дена

В Русия на границата й има работещи лаборатории. На всеки влязъл се взема проба и се изследва Веднага. На Шереметево има лаборатория. Май пак не сте осведомен.

А стадния имунитет?