Борел в писмо до България и всички в ЕС: Осигурете боеприпаси за Украйна

Призивът е заради безпокойството, че година след инвазията в Украйна "Путин не показва, че е готов за мир, а точно обратното"

Обратно в новината

Коментари - Борел в писмо до България и всички в ЕС: Осигурете боеприпаси за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Луд умора няма, още повече, когато децата на други умират! Луди има и у нас, щом К.К. събра 14%. Това е по-скоро протестен вот, но трябва и акъл! К.К. е за възраждане, ама съветско такова. Войските на Путин веят червеното знаме, това трябва да говори нещо и то е доста тревожно. В условие на война е доста безотговорно да гласуваш, за К.К.. Ако К.К. вземе властта, Б-я може да стане като Украйна, кой желае това?

Каква пародия, как здраво са се вкопчили в Украйна като диви зверове и не щат да я изпуснат! На една Англия и трябваха години за да се откопчи от хватката на "демократичния" ЕС, а какво остава за дребосъци като нас! Правете си сметка каква кръв ще се лее за излизането ни!

Абе тоя корумпиран олигофрен защо не се погрижи за освобождаването на Европа от Щатите , а се е захванал да се бори срещу освобождаването на Украйна от европейските и американски окупатори? Има ли страна в "демократична" Европа, в която да няма по 3-4 американски бази? Само в Германия окупационните щатски войски преди воината бяха над 70000! Политическия елит на ЕС се състои от проамерикански лобисти и шпиони платени директно от подставени шатски съветнически фирми. съмнителни организацийки и мултинационални компании, а в замяна те получават милиарди обществени средства от еврофондовете без обществени поръчки, без отчетност и с тайни договори зад гърба на европейския данъкоплатец. Европейските политици са хванати за топките от янките с хитри корупционни практики и работят против собствените си страни!

ПИПО

България до Борел. Еби си майката.

този изкуствено провокиран конфликт, трудно ще приключи, освен ако заплахата за политици и инициатори на войни и доставки на оръжия не бъде еднаква с тази за рускоезичното насление в украйна, при това условие ще завърши в рамките на часове, в момента хора, със забавени мисловни и психически процеси заемат висши политически позиции, живеят в супер лукс за сметка на своите граждани и говорят само за оружия, военни блокове, масово избиване на другите, но без те да участват, т.е. разполагат с прекалено голяма власт, и това е най-голямата заплаха за света. Онези, които разполагат наистина с интелектуален потенциaл и могат да управляват ефективно са изолирани, не се чува техния глас и всичко е оставa в ръцете на ниско комптетенни, своебразни пратийни монархии, за които властта им носи свръхдоходи, коитo не могат иначе да генерират освен да изполват обществен ресурс.

Този Борел май е по-скоро Любител на Бърел. Или може би пуши нещо друго, не тютюн. Този Бърел цар ли ни е? Или някакъв друг началник? Никакъв не ни е! Координатор на външната политика на ЕС. Без ръководни функции. Кой му дава право да прескача от външната политика към войната? Само не казвайте: Клаузевиц. Нашите медии също за виновни за състоянието на духа на членовете на ЕК. Защото се постилат пред тях и допринасят за грандоманията им. За нашите медии това е традиция. Помня как БНТ по идеологически причини не показа през 68 г. мисля, кацането на американците на Луната. помня как "професионалистите" от БНТ не успяха да покажат слънчевото затъмнение от Калиакра, за смях на народа. Сега БНТ пак по идеологически причини не показа посланието на Путин пред Думата. Но сега зад гърба на медиите е съвета за електронни медии. който се основава на някаква хартийка от ЕК. В същото време целия свят - Украйна, САЩ, Германия, Франция, Великобритания, както и приятелските на Руската федерация страни показаха речта на Путин. Защото хартийката на ЕК има препоръчителен, а не задължителен характер. О, времена, о нрави! Очаквам след две-три години, когато Въоръжените сили на Руската федерация влязат за пореден път в България да ни освободят от поредния поробител, членКИТЕ на СЕМ да са на първо място с букетчета и обич в очите! Тогава и Борел за тях ще бъде диктатор и враг № 1, който ги е принуждавал да правят срамни работи.

Европа от много време се скатаваше и съкращаваше военните си разподи. В БГ разпродадоха имущество. Е кочете се в Лозен планина да видите какво е останало от базата -само бетонни колони. Така че няма какво да се прати на Украйна. А освен това Крим е Руски.

За шенген ни нямате доверие, а за боеприпасите как така ни имате доверие?! Ами корупция с боеприпаси не е ли опасна?! Или като ви изнася всичко е ок?

Гарван на гарвана око не вади. Отново комунистите са на власт. Отново комунистите декларират лоялноста си към Кремъл а не към интересите на България и свободния свят. Ще измислят хиляди безумни причини да не помогнат на Украйна и да подкрепят престъпниците в Кремъл. Трябва да се приеме закон за 100 % лустрация като в Чехия. Забрана на всички бивши и настоящи комунисти да заемат държавни постове. Като бонус да ги натоварят на един влак и да ги пратят в Москва с безплатен превоз.

Живееш в отминали времена, представите ти за света са архаични. Днес не става дума за комунизъм. Става дума за фашизъм и той отново е от Запада. САШ отледаха фашисти в Украйна, което е докладвано с години из ЕС например. Докладвано е и от Русия. Докладвано е в парламенти от ЕС, като в Германия например, където го нарекоха в Бундестага фашизъм. При това из интернет се наледахме на фашистки видео материали от Украйна - хитлерситки поздрави и прочее, даже дечица по улиците с вдигната дясна ръка на групички. Ела в днешно време и ще прогледнеш какво става. Западът се фашизира и имаме един лидер със цял ЕС васали. Урсула фн дер Лайен е изпълнителен директор на САЩ за ЕС. ЕС стана клиент на скъпия газ на САЩ, докато в САЩ е евтино - огромните концерни на ЕС се изнасят да плащат данъци в САЩ, от което ти ще ладуваш. Всичко това поради насъслването на Украйна срещу Русия от 8 години с избиването на 1500 руснаци средно годишно в Украйна. Избиха и 100-на българи нацитата... Спрете с тоя комунизъм. Русия не е комунистическа, освен това не е нападала Европа. Непредвидима страна е, но не и аресор срещу Европа. Докато САЩ напълниха Европа с оръжието си, сякаш ЕС е бедна и изостанала и не може да се отбранява сама - това е фарс. ЕС няма нужда от САЩ. Никой не смее да нападне високо технолоичен съюз с население, което наближава милиард. Случващото се е набе от САЩ и изцеждане на икономиката на ЕС. Докато сънувате комунизъм, посрещайте фашизма, който надига глава с все повече атрибути. Само да споменем, че САЩ финансира победата на болшевиките в Русия, което отдавна е известен факт. Заедно с малко индустриален капитал от Германия. Иначе как селяци ще вземат власт?! И после на Ленин му осиуриха влак до Женева, за да му обяснят какво да прави. Учебниците по история за за тъпаци като тебе. Документите, които са вече достъпни и се цитират свободно в документални материали в интернет - са реалност и описват съвсем друга картина.

Дедо Бай Дън даде на шмърколета З. до сега 200 МИЛИАРДА долара от парите на данъкоплатците! Да си купуват боеприпаси с тях! ДВЕМ на всички!

ТОЗ БАСТУН ЗАЩО НЕ ПИТА ЗЕЛЕНСКИ И УКРАИНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО???ЗАЩО....???!!! ЗАЩО......!??? СА ПРИЕЛИ ЗАКОН С КОЙТО СЕ ПРЕКРАТЯВА ИЗПЛАЩАНЕТО НА ПЕНСИИ НА ПЕНСИОНЕРИ БЕЖАНЦИ НАПУСНАЛИ УКРАЙНА И ЗАЩО НЕ ИЗПЛАЩАТ НА УКРАИНСКИТЕ ГРАЖДАНИ ФИНАНСОВИ ПОМОЩИ ОТПУСНАТИ ОТ СВЕТОВНИ ХУМАНИТАРНИ ОРГАНИЗАЦИИ.....КЪВА ЕВРОПА И ЕС КОГАТО 80% ОТ УКРАИНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ТРУПАТ НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА И ДИВИДЕНТИ.....ЗА СМЕТКА НА НАРОДА,ЖЕРТВИТЕ ....НА ФОНА НА ВОЙНАТА ОКАЗА СЕ ЧЕ УКРАИНСКИТЕ БЕЖАНЦИ НЕ С ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕВРОПА.......СХЕМА ЗА ДЕТРОНИРАНЕ НА ЕЛЕМЕНТАРНИ ЗАКОНОВИ СОЦИАЛНИ ПРИДОБИВКИ И ЧОВЕШКИ ПРАВА В ГЕРМАНИЯ(БЮРОКРАЦИЯ ДО ШИЯ... БЕЗ БУМАЖКА ТЫ КАКАШКА)ДОЙЧЕ ПОСТ УМИШЛЕНО ДОСТАВЯ ВАЖНИ ПИСМА ОТ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ С ЗАКЪСНЕНИЕ ОТ 2-3 СЕДМИЦИ В ЕДИН ГРАД (ИЗКЛЮЧВАМ СЛУЧАИТЕ КОГАТО ПОЩЕНСКИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ПРОТЕСТИРАТ)ТАЗИ СХЕМА ПРОДЪЛЖАВА ОТ ЕДНА ГОДИНА ЕДВА СЕГА РАЗБРАХ ЗАЩО СИРИЙСКИТЕ БЕЖАНЦИ НАВРЕМЕТО ВИЛНЯХА ПО ГЕРМАНИЯ ЗАЩОТО СА БИЛИ ПОДЛОЖЕНИ НА СЪЩАТА СХЕМА ОБАЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ И МЕДИИТЕ НЕ РАЗКРИХА НА ОБЩЕСТВОТО ИСТИНСКИТЕ ПРИЧИНИ......ЗА ВАНДАЛСКИТЕ ПРОЯВИ КЛАТЕНЕ ПО УСТАВ,СОЦИАЛЕН ИНЖИНЕРИНГ НА НИВО ИНСТИТУЦИИ И ПАРТИИ......ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КОГАТО НА 9 МИЛИОНА УКРАИНЦИ ЖИВЕЕЩИ В МОМЕНТА У ДОЙЧЛАНД ИМ ПИСНЕ ОТ ТЕЗИ БЮРОКРАТИЧНИ ИНФАНТИЛНИ ПЕРВЕРЗНИ ИГРИ И ИЗЛЕЗНАТ НА ПРОТЕСТ ПО УЛИЦИТЕ ...ИНАЧЕ ДЕМОКРАЦИЯ ....ГЕРМАНИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ НАЦИСТИ,КОМУНИСТИ И ПСЕВДОДЕМОКРАТИ......ДОБАВЯМЕ И ГОЛУЕМИЯТ БРАТ С ЯДРЕНИТЕ ТАШАЦИ КОЙТО ГИ ОХРАНЯВА(У ДОЙЧЛАНД ВСИЧКО СТАВА С БЛАГОСЛОВИЯТА НА ВАТИКАНА И ВАШНГТОН)

А Бореше, а Урсулке Славният български народ отправя настойчив апел към институциите в ЕС- БРЮКСЕЛ: -1. Утре до 10.00 България да бъде приета безусловно в Еврозоната ! -2. В петък- най-късно до 12.00 наобяд да бъдем приети в ШЕНГЕН!! -3. До събота да отпадне ангажимента за намаляване с 40% на въглеродните емисии от ТЕЦ- те ни !! -4. До три мес ца Брюксела да осигури изравняване на покупателната ни способност на 27- те страни членки в ЕС !! -5. Пенсиите в БГ да се изравнят с тези в Люксембург Урсулице и ти Бореше стига сте се ТУТКАЛИ...ДЕЛА ЪРЯБВАТ ДЕЛААА както завеща Дякон Левски !!

Нестанаха ли прекалено много неадекватните и изкуфели старчета които Ни Натрапват своя си тон в живота. Първо лимонадения ДжоБайдън, сега пък и тоя старец марионетка и радетел за пълномащабна война в региона ни. Българския Президент Радев да привика още утре посланика на Сащ и да му връчи 12 месечното предизвестие за закриване на 4-те американо/натовски бази у нас.( т.е. Процедура по излизане на България от Нато ) Такъв е протокола, за да се изнесат от България, на мудните и пипкави американци ще им са нужни цели 12 месеца за да си съберат нещата и да напуснат България. Време е Българското Правителство и Президент ЯСНО ДА ЗАЯВЯТ чрез връчване на официални документи,че от следващия месец България възнамерява да инициира създаване на Европейската Коалиция на Мира(ЕКМ) включваща всички европейски държави които са против войната, а именно - ШВЕЦИЯ, ШВЕЙЦАРИЯ, ИРЛАНДИЯ, АВСТРИЯ, БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА, СЪРБИЯ и още мн.други държави желаещи да се включат, за да се съхрани Европа от Безумните действия на новопоявилите се изкуфели старци.

Ха ха ха ха, тука е пълно с откачени!

Дъртият, тоя пръст да си го завреш отзад!

И да го оближе

ДАЙТЕ ....ПАРИ ,....бре Козел,.. опа БОРЕЛ !!;)

Другари, дайте да дадем.

Любопитно ме е дали дядо Борел осъзнава, че е американски пудел и това, че не всички са като него...

Това е ТОП дипломатът на ЕС.. като казвам ТОП имам предвид, че е на най-високия диломатически пост в ЕС.............иначе той копае дъното не само на световната дипломацията, а на човешката цивилизация...................... КАКВИ ЖАЛКИ АНГЛО-САКСОНСКИ ПОДЛОГИ СА НАЧЕЛО НА ЕС НАИСИТНА НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ!!!!! ВСИЧКИ НИЕ ПЛАЩАМЕ ЗА ОБСЛУЖВАНЕТО НА АНГЛО-САКСОНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ...... КОГА ЩЕ СЕ СЪБУДИ ЕВРОГЕЙСКОТО СТАДО НЕЗНАМ...........ДАНО ПОНЕ БЪЛГАРСКОТО УСПЕЕ ДА СЕ СЪБУДИ.......ДАНО!!!

Да ви се чуди човек на компетенции и претенциите че разбирате всичко най-добре... Същите простотии говорехте когато ЕС каза не искаме руска газ: О ще умреме спуд оо няма да можем да си плащаме парното... Оказа се, че знаят канво правят много добре.

Няма вече зеленчуци в магазините в Лондон,щото на производителите в парници не им излизат сметките!!?!? Ти не четеш ли новини!!!!!!!!!!

ЕС какво беше военен или икономически блок?Този чичко трябва да работи при Столтенберг.

И с оръжия и без оръжия украинците са бити. Скоро ще останат без мъжко население. А дедиците начело на Америка и Европа да спрат да призовават другите да мрат. Гадни старчоци!

Няма да се получи в Украйна има 20000000 словом двадесет милиона БЕЛИ мъже така че по леко!

Борел не трябва ли да се занимава с дипломатически въпроси, а не да организира логистична подкрепа за Украйна (още снаряди). То, разбира се, ЕС елита деградира със всеки изминат ден, ама все пак...

Чичо Борел , изпрати ново писмо до България с натоятелно- назидателен тон ( или казано по друг начин " НАПРАВО ИМ СЕ СКАРАЙ " ) да ти изпратят хеликоптера дето ще им дойде Декември ! С обич твой Володимир !

_stankow

Абе какви боеприпаси, източно-европейските политици трябва да мислят за страните си, за следвоенната уредба на Европа и новите отношения с Русия, след нейната победа. Ще ни помогне или ще ни навреди факта, че сме изпращали боеприпаси, които са убивали руски войници ? Що да го правим ? За кефа на Урсула и Бербок ?

Къде я тая победа ???

Проблема за мен не е че сме продавали боерпипаси, а че сме и подарявали. Тия които подариха 500 милиона на Украйна да ги платят. То и основния снабдител на укрианската армия с нафта е руския ( поне се води под руско управление) Лукойл. Ако небеше Лукойл украинците щаха да бутат танковете на вбойното поле.

Този изкуфелник Борел и Глиста Столтенберг трябва да бъдат изритани от Европата!

Този господин, размахал пръст и вид пръскащ се от злоба, по-близък до плиткомундзеста свиня, дали е наясно, че пожар с бензин не се гаси? В началото глупаците, които ви вярваха, че искате край на конфликта, мир и спокойствие за всички бяха много. Сега колко ли останаха? Ама е готино да водиш бойни десйтвия на чужда територия срещу враг, който не иска да клекне, нали? Колко му е - слагаш наркоман-глупак на власт с преврат, сговаряш хунтата около него да нарушат споразуменията, пращаш изроди да колят по граничние райони и хоп - готовоо - имаме чудесно нещо - няма да воюваме директно ние с Русия - имаме си пълномощник, пък ние му наливаме боеприпаси и въоражение от цял свят. Просто сте чудесни!

Нападайки суверена държава, която си признал в настоящите и граници под предтекст, че защитаваш руското население, вместо да го евакуираш първо, след провеждане на военни действия/операция изведнъж започваш да евакуираш това население и започваш да говориш как си върнал и връщаш територии принадлежащи на Русия, как да се оправдае каквото и да е. Целта на войната е ясна Русия да превземе нови територии на всяка цена няма други смекчаващи вината обстоятелства.

А размахвайки пръст и заповядвайки на суверенни държави каква политика да водят демократично ли ти звучи а ....

Нещо мълчите за Бахмут ? Новините не са добри за ВСУ. Дайте, дайте та Украйна - нещастници продажни, цените е нас са на критично ниво - искаш , не искаш даваш за Украйна. Обречена кауза, Русия не са овчари с калашници, нищо , че USA се провали и в Афганистан.

Оффф как ми писна от всичките тия натовци,Борел,Столтенберг...да не ги изброявам. Досега не чух никой да говори за мир.Само се иска и се изисква! Да продължава конфликта,защото за някой е удобен!

По просто и евтино е боеприпаси за Борел. Един патрон стига

Европейска и натовска България трябва да даде своя принос за Украйна заставайки на страната на жертвата ,доказвайки, че е част от свободния западен свят. Ако откаже, значи подкрепя агресора Русия и иска да бъде унищожена една свободна и независима държава каквато е Украйна. Срамно и позорно е да подкрепяш агресивна и корумпирана Русия и военнолюбците от Кремъл убийците на невинни украйнци.

Не си добре дошъл в България

свободният свят. Буахахахаха кой свободен смят бе деди? Тия западнали остатъци от маргинални корумпирани талибани, под 10% от света .Като им спряха кранчето на "запада" и без колониите си от педи 50 години станаха Зимбабве с фондова борса ама пак фалирала. Капута им е неизбежен.

свободния западен свят знаеш ли колко хора е превърнал в жертви, за които никой не ти дудне по телевизията?

Какъв свободен западен свят, бе - робите на САЩ ??? Такива като тебе трябва насио да се мобилизират и да се пращат в 404, да покажат какви да герои, а при отказ: в урановите мини !!!

За да има истински мир агресивна и корумпирана Русия трябва да си изтегли войските от окупираните украйнски територии. Проливайки украйнска кръв Украйна защитава териториалната цялост на държавата си. Какво прави руската армия на чужда територия убивайки невинни хора. Това не е ли срамно и позорно за Русия и то през 21 век. Един ден Русия ще бъде осъдена в Хага за извършените военни престъпления в Украйна.

Когато САЩ признаят съда в Хага, тогава и Русия ще го признае.

Това хубаво ма окупираните украински територии са населени с руснаци, които направиха, референдум и се присъединиха към Русия. Та светът трябва да рАзкара Украйна от руските територии

БГ-изтривалката е уникална изтривалка - няма невъзможни неща за нея, прави всичко. Обикновено получава команди от Големият бял баща в Бялата къща оттатък големият океан. Получава команда по дистанционното: "Падни" - тя пада. Команда: "Легни" - и изтривалката ляга. "Стани" - изтривалката става. Или пък друга команда: "Надупи се" - изтривалката се надупва. Върхът на сладоледа е обаче тогава, когато се подаде команда: "Лапай и смучи" - майко, мила, това е велико зрелище - тогава изтривалката започва да лапа и смуче толкова усърдно и със страст, че чак ушите й плющят.

Това е по настояване от САЩ.

Можем да "осигурим".Ама не боеприпаси,ами жива сила-доброволци.Всичките "ястреби" по форума,плюс привъженици на "коалицията на войната"-каски,паласки,суха храна за 3 дена,мешки и ...на влака за Киев.С еднопосочен билет!

Чиче самолета за Масква също е вариант. Що не се възползваш. Ще си сред дегенерати като теб.

Кеф ми е да съм между декаденти, хипстъри и и .... като теб.

Москва нищо не иска, Укр.иска

... и памперси!!!

То не сме спирали да ги снабдяваме от първия ден. По три четири самолета всяка вечер от летище Бургас през Полша и до укрофашистка Украйна.

Откога Борел стана министър на отбраната/войната на ЕС? Откога ЕС стана военна организация? Този човек не осъзнава ли, че неговият ресор е дипломацията? Като такъв какви дипломатически действия е предприел за прекратяване на конфликта ?

Нещо много се активизираха западните ястреби напоследък, явно нещата в украйна не вървят

англо-саксите са готови на всичко само и само войната да продължи до последно

Ами платете...и ще ви продадем...Имаме си даже и политици в този бизнес. Без пари не даваме и куршум.

а ти кой беше дърт педал?

Този за какъв се мисли ? Айде у лево, не си ни началник

Войната е нещо гадно, НО както се казва сиренето е с пари. А нашите военни заводи вече една година правят ГОЛЕМИ пари. Милиарди. Трябва да сме тъпи за да изпуснем този шанс. Като плюс помагаме на Украйна да замаже ватенките и да ги върне в блатото където им е мястото.

Не си разбрал, Борел говори за подаряване . Както казваше един подобен герой: "С пари всеки знае"

Не,не,не. Призоваваме да се работи за МИР!

И ти като зеления чорап и останалите ватнки ли искаш мир като - да оставим нападналия за бъде смазан и унищожен и така да има мир? Ашколсум бате, евала! Ей такива миротворци да им хванеш главата и да я заблъскаш в най-близката стена. Барем им дойде малко акъл в чутурата.

Исках да напиша "НАПАДНАТИЯ", "ЖЕРТВАТА".

Борел и всички американски лакей са големи боклуци.Затова ще страдат техните народи,а не лакейте.

Събирай помощи глупако!

у нас яйцата поскъпнаха, застояват и се развалят. Да им пратим запартъци-Фаберже.....

До кога,дърти склеротици,ще решават съдбите на хората?!

Докато ги търпим.... Само Владимир Путин и Русия се опълчиха срещу развилнелите се биологични отпадъци като тоя давоски урод...Живи и здрав Владимир Путин, давайте Альошки избомбете давоско-еврейската клика...

Алоо,не размахвай пръст ,това можеш да го правиш само със без характерните ,продажни и мекотели политици,със Българския народ не се опитвай

До Иво : В Норвегия живеят хора които разсъждават,а тук Българи.

Сорос, Борел, Байдън.....- Запада се командва от ботоксови мумии.

ЕС и НАТО тъждествени ли са?!