Борел пристигна изненадващо в Одеса, осъди "варварските" руски удари по града (видео)

Той обеща, че Европа няма да изостави Киев във войната за възвръщане на незаконното анексираните от Москва четири украински региона

Обратно в новината

Коментари - Борел пристигна изненадващо в Одеса, осъди "варварските" руски удари по града (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз много уважавам борката с акова.....те докато са на власт гарантират бърз разпад на съюзо.....

Нали ,вие карате украинците да воюват до последния човек.Ако не забелязвате,че НАТО губи войната срещу Русия,в Украйна,значи сте сте големи глупаци. И вие водите Европа към край.

Не се трае тая помия... Църквата беше разрушена с украинска ракета за противовъздушна обратна. Понеже инсталират обстановки в кварталите и се откакаха от голямата натовска експертиза. След 30 години провокации особено в последните осем особено в последните две където е засечен от огромно оръжие предназначен точно за тоя конфликт едва ли има някой който да се чуди защо руснаците са влезли в Украйна. Когато дърпаш мечката за опашката накрая ще ядеш хурката. От Украйна няма да остане нищо честито на свободните украинци които са най-потърпевши за съжаление. А нацистката клика честно казано не мога да се сетя какво наказание им трябва на тия хора

В Белград дали е ходил нещо да осъди? И към Косово дали е наминавал?

Бурене, там дето се вее руско знаме, връщание няма. Вчера празнуваха 1 година новите републики. Велоятно и още да има. Иначе, приятна помощ!

Голям Лапач на Кинти

Ходещ некролог!

Бий нацистите Володя, Борел също е нацист и освободи и Одеса, най-руския град в нацистка Украйна.

Ако си мъж, посети Одеса, но обяви предварително датата на посещението.

Нещо за изгорените хора каза ли? Брех, нашите избити са по-важни от вашите. Това ще е хуманизъм по-сегашному. Тичам да си запиша в бележника новите морални правила.

Дедоооо, аре чиба ве

Нали е с дипломатически паспорт,ползват го за куриер ! Носи куфари с кокаин да Зеленясалия ! Трябва да го успокоява !

Стратегията на Русия за дългосрочно противопоставяне на западните санкции и военен натиск ще доведе до това Европа да "експлодира отвътре", коментира пред Express Майкъл Роси, преподавател по политически науки в университета "Рутгерс". « "Русия играе дългата игра. Винаги го правят. Те имат ресурсите, парите и дипломатическите инструменти, за да се противопоставят на войната и санкциите. И да, този метод в крайна сметка ще доведе до факта, че Европа ще експлодира отвътре", прогнозира експертът. Според Роси почти 600 дни след началото на конфликта в Украйна част от населението на западните страни е започнало да изпитва икономическа умора. Това се улеснява от нарастващите разходи за живот, провокирани от ограничителни мерки и военни действия, заключи той.

Кво правиш в Одеса бре ?! По време на война,любовник ли си търсиш,извратеняк еврогейски !

Ти внимавай да не те ударят в дъртата чутура,че тогава ще видиш варварски ли са или не са!

Стой по близо до дома че миришеш на пръс

Дошъл да си прибере кеша от европейските помощи. Те затова току навестят Зеленски въпреки ударите. От голям зор ще да е.

Град Одеса е създаден и построен от Русия. А Споразумението за зърното беше системно нарушавано именно от ЕС и ФАЩ, с това зърно подбиваха пазара на европейските фермери, нищо не отиде за гладните хора в Африка. Такива лъжци като Борел и Лайнен да се омитат, защото им се смее целия свят!

Чел си доста руска преса другарю … то и Русия никога не е нападала Украйна, никога не е водила война в чеченя и все никога работи. Жалък руски гад.

Смучеш ли на Биидон чурката бе нещастнико зализан и смотан!

Пък никой не се засрами и не изпитва чувство за вина. И се правят на наивни, че не организират и мислят за това, поне от 2000 година, да не кажем, непосредствено след 1945 г.

Руzzпия = Кочина Руzzофили = малоумни идиоти руzzпийски тролове = човешки отпадък

Олигофрен.

Майка ти обаче не подбира - дащна е към всички.

Като за 76 си години.

не ставате вече бре. остаряхте, оглупяхте, видиотизирахте се. и путъо като вас.или гроб или затвор!!!

ФАШИСТА Борел.....

при нацисти ходи. Франко го е възпитавал.

и във европейския парламент извикайте един есесовец и му ръкопляскайте.

Много противен човек ... Погледнете ги тримата ,,първи" на ЕС - Борел, Мишел, Урсула. Кой ви харесва ? На мене и тримата ми са еднакво противни.

А на мен ти си ми по противен, но какво да се прави сънародник си…

Голям праз че на теб ти е противен. А Путин дърви ли те? Мъжкарче …

МЕН ,МАЙКАТИ МЕ ДЪРВИ

и не сте му пратили един ирански дрон?Как не сте разбрали че дъртия евреин ви е бил за отстрел?

Един преэ друг ходят да си търсят парите... Украинците обаче всичко надлежно са украли

страшно неприятен боклук!

Педал

Кратко и ясно

е тъпа свиня

дърта свиня

Така са политиците, обещават и раздават чужди пари, пращат чужди животи на смърт на фронта. Едни и същи боклуци Путин, Зеленски, Байдън и т. н. 90 % от украинците и руснаците, които са на фронта, не са доброволно там, обаче на Путин, Зеленски и Байдън, не им пука, важно е кинтите да се трупат, а хората да им разбиват живота, ако не бъдат убити в войната. Незнам, да е загинал близък на Зеленски или Путин във войната.

Тоя нагъл молоумник какво търси във временно окупиран от Бандеростан руски град?

5 млрд са месечните разходи на Украйна, те им ги дават годишно.. И 9 самолета, стари.

Отишъл, осъдил и се прибрал обратно с 300...

На някой пука ли му за това старо и изкуфяло пиянде?

Републиканците в САЩ блокират американските пари за продължаване на войната срещу Русия на територията на бивша Украйна. Същото прави и Унгария с парите от Брюксел.

Надявай се, злобен малоумнико.

Убил над 500 руснаци във финската война А в България още няма паметник на този герой

Всички укросвине в крематорск!

Бедни човече

В България имате паметник еа браЦките ви хамерски пилоти дет ви ебаха майката. Па и още си имате турски партии дет ще ви клатят още едни пестин години... ББААХАХАХА

76 годишен дедо, си е при внуците.

Аз па съм при щерката ...

Връви ли перемогата бе, миндилии :)

Не бе,путя не взривява жилищни блокове, просто на посоки трепе нацисти.Това му е специалната военна операция.Той се хилеше и на американците, когато казаха,че до дни ще нападне Украйна...

То в усраина където и да удариш, все ще си прав :)

Мама им мръсна руска!!! България трябва да обяви война на руските кучета!!!

България трябва да изтрепе тролещата усраинска мърша!

При спиране на работата на правителството на САЩ около 171 000 военнослужещи, разположени в чужбина, заедно с десетки хиляди, служещи в САЩ, няма да получат заплати през този период. Вече повече от година Байдън и неговата администрация водят политика на „Каквото е необходимо“ и „толкова дълго, колкото е необходимо“ по отношение на паричните средства и доставките на оръжие за Киев. Тази политика обаче вече среща силен отпор в Конгреса, а законодателите са готови да блокират работата на правителството, като много от републиканците обясниха, че интересите на американските, а не чуждите граждани имат приоритет.

Правителството на САЩ спира работа от полунощ на 01.10.2023г., когато започва новата финансова година в САЩ. Американските военни остават без заплати...

Какво си заревал като проститутка на чужди гробища

При ядрена война в Русия щели да оцелеят прочутите руски хлебарки, които щели да обявят победата!

Че всички световни лидери ходят на крака при зеленски А Путин даже и бриксаджиите го заплашват, че ще го арестуват

Че укропите мрат като хлебарки, напръскани с Райд :)

Как мислиш Дали ще го бавят още дълго

На опело!

Путин серизно нагази с антисемитските изцепки отпреди няколко месеца. Оказа се, че учените, които му разработват оръжията са евреи и масово са се изнесли към Израел. ВСРФ щели да преминават към лъкове и копия и брезови топчета..

Тъй ли рекоха по укротелевизията :)

Към Руската федерация ще се присъединят още 5 области от бивша Украйна!

Към лудницата

Това е изхвърлянето на Медведев, което в само за вдигане на самочувствието на руснаците. Просто нямат сили да мръднат фронта.

Като укропите сами им идват на мушка :)

Този стар глупак кой го бръсне за слива та все се бута при мъжете?

Руските БПЛА камикадзе "Геран-2" имат нови корпуси, двигатели, бойна част, сервоприводи, акумулатори и нови антени, устойчиви на средствата за РЕБ.

Разработваш ли го редовно

ATACMS имат 500 кг бойна глава и 380 000 тугстенови топченца и правят на кайма всичко.

Споко, няма да стигнат дарги използват укрите. А руснаците имат термоядрени бомби и могат дарги използват. Включитулно и срещу САЩ.

И като станеш на ядрен прах, какво ти пука от това?