Борел изключи възможността ЕС да е посредник в преговори между Москва и Киев

Според върховния представител на ЕС по въпросите на външната политика Украйна трябва да седне на масата за разговори от позиция на силата

Обратно в новината

Коментари - Борел изключи възможността ЕС да е посредник в преговори между Москва и Киев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надежди говежди!!!!

Отношенията на България и РСМ също е външна политика, защо тогава се обаждат за нашата?

Нещата са елементарни. САЩ не искат войната да спре, а ЕС е солт@шак на САЩ. В западните медии, особено в САЩ, открито говорят: "Целта е - изтощение на Русия" и "не можеМ да си позволиМ да загубиМ тази война".

"Борел изключи възможността ЕС да играе ролята на посредник в тези преговори." За какви преговори говори и кой го е викал?

Дърти и ояли се европедали квичат. Не знам хората колко още ще търпят - цената на тия квичежи ще я плащаме ние и децата ни, лоясалите педали ще са се оттеглили с крупни заработени суми.

Да...САЩ ще се бият до последният украинец!

Значи не ги интересува колко хора ще измрат, като искат тяхното

да, ако има мирни преговори войната ще свърши, а не е това целта на САЩ и ЕС.

Войната няма да свърши скоро. Обаче ми е интересно каква ще е новата опорка за намаляването на стандарта на живот? Ясни са ми тия от ИТ сектора - смятат останалите за тъпи и мързеливи и заслужено не получават, ама като тръгват да си правят баня и оревават света как ги дерат.

Че кой ви иска за посредници!? Нали бяхте 8 години...свърши вече тая с посредниците...посредствай на жена си

Какво плащаш ти бе прошляк. Пък и деца бил имал, алкохолизирания безуяк.

Ми Русия може много яко да ги преебе - прибира си орките и бяга от Украйна. Ма явно и Путлер е агент на ЦРУ, че прави каквото искат те.

Борел е страхливец . Вероятно доставките на оръжия и боеприпаси ще продължи -нали У."трябва да преговаря от позиция на силата". Приказките за права на човека , европ. ценности ,демокрация са само димна завеса, зад която се крие нешо друго,което вероятно е нелицеприятно. Ще разорят У. и ще я изкупят за центове правилните хора и компании/западни и демократични/.

Разбрах го някъде на ден5 от войната. Нямат интерес на спиране на войната. Укри и руси да мрат. Парите да текат към САЩ и ЕС масоните. Отврат. Това е новият световен ред към който се стремяха. Започна се.

прочистват старото си оръжие, което дори не стига по предназначение

Хехе от позиция на сила.... Хохо леле поне се посмях от сърце.

Борел нищо не може да изключи, нито да включи. Начело на ЕС са назначени посредствени и ограничени хора, като самия Борел. Говорят и вършат глупости, против интересите на собствените си народи. Така е било и преди ПСВ, и преди ВСВ, когато също така имаше подобни съюзи и подобни Борелчовци

Другарят Борел, от Политбюро на ЦК на ЕС. Без легитимация, без мандат, никой не го е избирал, не представлява никого, назначен по партийна линия.

Това ли са ценностите ви да гледате как два братски народа се избиват и да чакате единия да победи другия. Какво лицемерие.

Поради вродена и придобита глупост, този тъпанар Борел може да предизвика по-голяма война

Ама как бе, Дядо Борел ще може ЕС да е посредник, нали всичките сте надупени на Америка?

Детето ми има такава кукла - дето си пъхаш ръката в задника й и управляваш устата. Та в този случай ЕС е куклата, а в задника й дълбоко е бръкнал САЩ и говорят чрез официалните лица на европейските институции....

за да си посредник в преговорите,първо някой трябва да те повика или помоли,да има такъв???? И още нещо,когато руснаците печелят не преговарят,набий си го в тъпата чутура.

Този е типично мекере на САЩ. Значи да се избиват украинци и руснаци за да може Русия да бъде изтощена, победена???? Този нормален ли е?? Това възможно ли е?? Не, не е възможно.

Този дъртофелник е поредното доказателство, че геронтокрацята съсипва всичко, до което се докопа. В сащ управляват същите кретеноди на преклонна възраст, те не осъзнават какво правят, и че с действията си вредят на всички останали! Закостенели мумии от "студената война". На този изкуфелник няма ли кой да му каже, че скоро няма да има желаещи от укранците да се бията и украйна никога няма да бъде на масата за преговори от позцята на "силния"...И този, и фон дер лайнен са зключтелно вредни за ес, унищожват го успешно!

Рано или късно военнослужещите на Украйна ще свършат и тогава какво ще правите ?!

Шило

На тия хич не им пука, още колко народ на страна, кандидат за член на ЕС ще бъде затрит. Е, това е. И после, ЕС мислел за хората?

Шило

Трябва им територията, не хората. Да не би да са се загрижили за нас? Я, погледни с унгарците кво правят? Анатемосват ги и да има, как да изгорят Орбан на кладата, щот мисли на унгарския интерес

Трябват им природните ресурси ! Само , че този път няма да ги огрее !

ЕС е далече от политиката на стеаните си те слушат и исссспълняват какво им кажат от Америка.

Да, господин зомбиран европапагал, не ни интересува КАК ще завърши “войната”, нито че е по-демократично да купуваш газ от шериатски държави, където всички човешки права се спазват… Ще си позволя да цитирам Сър Тери Пратчет: “ Всяка една война в човешката история винаги завършва с абсолютно един и същи резултат: гарвани - 1000 точки, хора - 0 точки. ” Просто спрете да наливате масло в огъня! Умират хора!

Така е! не може да си посредник в преговори за мир, когато целта на господаря ти е война!

Войната обаче ще завърши с катастрофално поражение за Усраине и НАТО. Тогава ще преговаряте за условията на капитулацията. Путин ще ви каже как е станало през 1945г.

Губещи ще да са хората, за да имат бъдеще ЧОВЕЦИТЕ. Статуквото със зъби и нокти брани съществуването си. И докато двете империи на злото се сблъскват в Украйна, ще е като в днешния ден светът на хората и човеците.

ЕС Мълчеше когато .. 8 години Украйна ОТКАЗВАШЕ да спазва Подписаното от Украйна и Гарантирано от ЕС... Минско Споразумение за МИРНО урегулиране на и някаква автономия на Донбас като част от Украйна!! ЕС Мълчеше когато... Украйна 8 години Избиваше цивилни в Донбас с далекобойни оръдия и минохвъргачки!! ЕС е Свръх Активен сега.. За да въоръжава една нацистка Украйна, и да продължи Кръвопролитие между два братски народа!! ЕС и САЩ са Злото, трябва да бъдат разглобени, и краят на Долара ще го направи по естествен начин.

Тоя го наритаха в Москва като краставо куче. Още не може да го забрави. Казаха му повече да не ходи там.

Това е ясно и на децата , че няма как да стане. Русия вече не приема ЕС като самостоятелен субект в международните отношения. Смята ЕС за придатък на САЩ, и с право.

И тоя запя в синхрон на болшевишкия хор на Лайнянен и Макарон- решенията в ЕС да са с болшевишко мнозинство. ЕС се превръща в болшевишки коптор. С болшевишко мнозинство интересите на малките страни ще бъдат потъпкани. Като не върви пълен консенсус за 30 държави, тогава явно ЕС е надхвърлил капацитета си към разширяване и се е превърнала в изкуствена структура.

Защо бе,тикво!Защо не мирни преговори вместо война???Защо оръжие,не мир!

От друга страна е прав. Такива фашистки държави като трите прибалтийски и Полша, трябва да бъдат изолирани по някакъв начин. Тогава ЕС би бил доста по маневрен и с по-големи възможности за разумни решения. Сега всеки олигофрен с власт и фобия от няккого прави проблеми на всички.

ми то какъв смисъл има?... те фашагите от Киев си убиват наред 8 години вече със съдействието на гейсъюза. Нали Франция и Германия бяха в минските споразумения и какво??? 15 хил. убити в Донбас.

Фашистки държави, малки или големи по начало нямат място в ЕС. Фашистка практика е да приемеш задължителна вакса с експериментална ваксина, като Австрия. Фашистка практика е да глобяваш неваксинирани, както в Гърция. Почти приеха задължителна вакса и в Германия. Фашистки беше и договора за доставка на ваксини, със скрити клаузи който сключи Лайнянен. Изобщо, фашо-болшевизма в ЕС май стана норма, а!

Всички сме съгласни за преговорите - Русия си подвива опашката и се прибира в границите си; след това започваме разговорите за репарациите. Съгласен? Нали искаш мир?

Лавров каза, че външната политика на ЕС може да се обсъжда със САЩ … Борел е излишен, защото ЕС няма собствена външна политика! Нещо се цупи т’ва лайно, кат Киро Простото се цупи!