Коментари - Борел: Държавите от ЕС сами ще решат дали оръжието им за Украйна да се ползва срещу Русия | Днес.dir.bg

Борел: Държавите от ЕС сами ще решат дали оръжието им за Украйна да се ползва срещу Русия

Държави, които са били първоначално против, са променили мнението си, обяви върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността след заседание на военните министри от Европа

Обратно в новината

Коментари - Борел: Държавите от ЕС сами ще решат дали оръжието им за Украйна да се ползва срещу Русия | Днес.dir.bg

Коментари

alex@

Когато икономическите мерки нямат нормално изражение на мерки и са изчерпани. :)))) Тук ме разсмяха и то доста. Аз предлагам да се вземат още 20 мерки.

Хахахахахаха алкохолика нещо дава на задна , нали щяха да побеждават Русия на бойното поле , сега наред са онези островни плъхове и подлеци и за десрт самохдният дядка .

Дъртия миндил си е изпял песнята , но колко млади украински момчета погубиха тоя и другите евроминдили......

Путин кога ще удари Шорош?

Обединеният запад май вече не е толкова обединен. Путин и това килимче им дръпна.

Развитието на интензитета на войната в Украйна зависи от развоя в Газа.Ако Израел ще натиска, то в Украйна/Европа ще става по-напечено.

Незабавно излизане от тази кочина и кенеф наречен ЕС ! Сърбия като не е в тоя кенеф да не би да е по-зле ? Да се разпуска тая пародия на съюз.

Вашето село какво общо има с ЕС? Паси си овцете и не разсъждавай,не е за тебе.

Тези, които искат да воюват с Русия да отиват в Украйна, но явно педалите в ЕС са много и гледат да се скрият зад другите.... Ако толкова много искат война в Европа/ колкото САЩ я искат- аз това виждам до момента/ ще я получат, но когато има руини от радиоактивна пепел из Европа дали ще се сетят като излязат от бункерите, че всъщност тези управляващи боклуци от Брюксел са виновни за всичко? Едва ли- те са оперирани от всякакви чувст освен от това за алчност. Да отиват от европарламента да се бият...., за да ми докажат, че не мамят в убежденията си, че всичко това е продукт на американската омраза към Европа и Русия.

Kalin

Хубяво е да се правиш на бабаит от далече ама я го прати на фронта и щесе насере от шубе и без да чуе един изстрел

КОи държави бе малоумник... решават дебилните лидери като тебе, мислейки за джоба и постовете си.

Нали уж единна Европа... и то 'ко?! Путин го нахърхлузи на европенделите.

Изпращаме Ристю, Дебелян и Баце! Като баражни балони! Ще ги натоварим на един голям кашон! После на един голям самолет и от Безмер право в Жежув! От Жежув през нощта с ТИР! Ще го подберем от онези с решетките дето возят рогат добитък! Гарантирано ще стигнат до Киев и ще има спонтанен изблик на симпатии и вечна признателност към солидарна братска България!!

Украйна не може да спечели войната срещу ядрена суперсила.НАТО ще внимава да не се намеси във войната,защото не им трябват ракети в Берлин,Париж,Лондон и САЩ.Ако американските политици въвлекат САЩ пряко във войната собствения им народ ще ги обеси.Украйна е обречена.

Стар съм вече и не разбирам - как така държавите, подпомагащи Украйна ще решават къде да се ползва оръжието което дават? Те нали не участват във войната? Или... !?!?

Ние искаме нашето оръжие да се използва срещу Брюксел и Страсбург!

Ние искаме нашето оръжие да се използва срещу Брюксел и Страсбург!

Сама ще реши на кого да "благодари" със хипер звукови ракети.

Тия удариха дъното!Олигофрен!Като че ли досега изпратеното оръжие се ползваше срещу някой друг!

Соросоиди да не забравите да гласувате че Възраждане ви диша зад гърба

Та пак да си го кажем, защото го трийнаха. ЕвроСифилистичките са яко опутИни!!!

Тъй както се развиват нещата, скоро на хохлю ще му трябват некви ракети с които да пуца по Русия от отвъдното :)

Разбира се какво искат или не искат украинците никой няма право вместо тях да говори, защото бяха лишени от правото да упълномощят някого по единствения възможен демократично признат начин, а именно избори. За това най-учтиво и с уважение моля, уважаемите политици да подбират по-внимателно начина, по който се изразяват.

Какво се случи помните ли , когато Осама удари "демократичния свят в сърцето на САЩ"? Какво направиха САЩ? Удариха Афганистан, "сърцето на тероризма" но им се видя малко, понеже Афганистан е полу-държава и съсипаха Ирак, като измислиха на Садам "ядрени оръжия". Защо Русия да не приложи същия американски протокол? А, да! Смятата я за слаба, за това ли!? Че няма сили да го направи?

Гледайте Трибун Тимур, много е забавно :)

Шубето е голям страх.

Вече знам коя държава първа ще изгори - Велика британия.

Залагам на Посейдон.

Че те до сега укропите не ги ли използваха? И кво от това :)

А американците какво мислят по тоя въпрос

Дано държавите сами да решават, но сигурно ще решават управляващите, танцуващи под свирската на щатските из-нуд-вачи. Сам никой няма да иска да стане мишена в чужда война.

А Русия сама ще реши, кои от американските проксита да избомби

После в отговор като литнат ракети по тези държави, да не реват за неоправданата руска агресия! Представяте ли си какво би последвало ако някой почне да удря цели дълбоко в САЩ със специално предоставено оръжие, например от Иран или Афганистан? Американците унищожават цели държави за много по-малки провокации.

Демек дай да накараме някоя по слаба държава да каже че може и да видим как ще реагират от среща, така ли ?

с руския газ-използваха ни за мюре,видяха реакцията и продължиха да купуват от Русия-всички без нас...

Но това е най-малкото. Освен това има проблем. Малките не са изнесли далекобойни оръжия. Но има и друго. Тия които издържат на натиска през ЕС, ще ги натиснат през НАТО...

Дам, джендерите нЕмат топки и искат да вкарат всички в мелачката... Да ама все още има мислещи хора... от двете страни! Жалко за нормалните украинци... Съчуствам им, но те са си виновни !!! Мамка му как е възможно един клоун да стане лице на държавата??? Всъщност в БГ е същото... Жалко, че домокрацията се оказа комунизъм в по-лоша форма. Господ си знае работата... всичко ще се подреди както трябва.

Мисля, че е спорно коя ще бъде първата европейска държава, която ще се превърне 99 % в радиоактивна пепел - Полша илил Литва. Моля се да не е Полша. САЩ са подлеци.

Дори пуснаха симулации как островът потъва :)

Нека потъва острова

А САЩ също ли е част от ЕС , защото за тях тая дилема не съществува. Техното джепане е навсякъде !

Да пратим наш "славний генерал" мунчо да преговаря с путкин за спиране на войната . Това перде отдавна изявява желание

Ще пратим Тагарчук да поведе безстрашните усраински орди! Че са с тоя руски генерал съвсем се оакаха :)

Бъркате го с тагаренски.

Да ескалира конфликта но в един момент няма да могат повече.След употреба на тактически ядрени оръжия ще трябва да продължат или да се откажат.Явно Украйна не се страхува но и бомбите не.

Путин да скочи от някоя от кремълските кули. Хитлер е цвете в сравнение с този психясал убиец

Да занули усраина :)

Да ти направим ганг бан

Ма носи и боров вазелин :)

Типичната мишка. Знае, че рано или късно дяволъка се плаща и опитва да се крие зад колективната безотговорност. "сами решавайте", как ли пък не. Направо да си каже - изпълнявайте заповедите ни, ние сме с вас... ама само докато стане напечено. После сте сами.....

Човекоподобни, които се възхищават на липсата на свобода на словото в Русия, изискват свобода на словото за тях самите и пищят... Ама свиквайте...

Лудост. Нима иранските дронове, севернокорейски ракети и китайски боеприпаси не се използват срещу и на украинска територия. Когато ти продават нож в магазина да не би да ти казват режи си с него само сирене. Украинците си губят живота, руските говеда насилват и убиват жените и децата им ,а вие ще им поставяте безумни условия.

Триперливи укрошаврантии и бандераюнгендчета ве!

Верно ли си толкова тъп-отговорът е във въпроса ти:)))))))"Когато ти продадат...."-на окраината не продават,а дават...И с посочените от теб дронове,ракети снаряди стрелят руснаци,които са си ги купили,а не иранци,корейци и китайци;)Но понеже с оръжията,дадени от нато,в окраината стрелят не украинци,а натовски "доброволци",всички се опитват да изглежда така,сякаш почти не участват...Защото ако го признаят,трябва да си поемат риска от ответния удар,а те точно това не искат;)

""Обсъдихме използването на западни оръжия по руски цели, както предвижда международното право, когато това е съразмерно, посочи той. Всяка държава от ЕС сама трябва да вземе това решение и да поеме отговорност", каза върховният представител. "" А кое международно право, господин еврогейски сбърканяк, предвижда в Покрайна да се забранява да говорят на руски, да се малтретират, изтезават, горят и убиват руско говорящи, в това число и деца? Вий тогава къде бяхте бре сбърканяци еврогейски, че не се намесихте? Ама иначе - всяка държава сама да решавала дали оръжията им да се ползват срещу Русия...!?!?!?!? Ма налЕ сте за мир бре мидили и пачаври еврогейски! Що подстрекавате и захранвате с оръжия, военен конфликт? Ама много добре знаете, че баба Меца има ракетки, с чипове от перални, дет' могат да дойдат до и одитът до всяка точка в света и да ви се взривят всички клоаки, включително и тази в с столицата на еврогея - Брюксел? Според Конституцията на Република България, свободата на словото е гарантирано от същата !!!

Тези лъжи се изтъркаха, дай нещо ново

Кой в ес може да решава сам? Кой ще посмее да каже, че вече не иска да дава на украйна? Няма такова нещо. Всички се подчиняват на началниците от страх, че ще ги заклеймят, че поддържат путин, а може и да ги глобят. Лъжа е, че могат да правят каквото сметнат за добре и да не се страхуват. Особено по отношение на помощ за зеления, щом фоннещоси и компанията са болни от омраза към русия и те диктуват всичко.

на Орбан не му дреме,ама в Унгария няма соросмърши;)Още повече има силен аргумент-правата на унгарското малцинство в окраината...А и той е наясно,че в играта с надлъгване с ЕС Унгария е в по-добрата позиция-те могат да чакат,но ЕС не може:))))))))Да не говорим,че след месец Унгария поема председателството на съюза,а преди изборите лайнената и кликата ѝ не искат да го натискат твърде много,за да не си вкарат автогол:)))))))))

Кликата отдавна мисли как да заобиколи унгарско вето, и ще го направи. Ще премахне изискване за единодушие при вземане на решения и готово.

Хич не трябва да се залъгвате, НАТО воюва срещу Русия и отговорът на Русия трябва да бъде ядрен и тотален за усмиряване завинаги на западните малоумници!!

стиска ли им? Ако им стискаше, до сега да бяха го направили, но знаят, че за часове ще се превърнат в димяща пустиня...

Нека всички ядрени държави да насочат към москва и постанят в бойна готовност ядрените си ракети сега.

Че те до сега накъде са били насочени?

па ти ганьо ядрения, ше насочиш ядрената каруца управлявана от мургав бълнапски ракетчици... ББААХАХА

Мирно бе, Соросмършата и вие, българските роби. Горди обитатели на занулената икономически, военно, исторически, идеологически, културно, духовно, морално и демографски ТЕРИТОРИЯ НА ПОСОЛСТВАТА. Викайте УРАААААААААА!!! Викайте с все сила да живей Америка, да живей Евросъюза, да живей НАТОто! Вижте докъде ви докараха - до пълно зануляване и изчезването ви като народ! Още сте в 1989г и не виждате как светът се променя и накъде върви. Напълно унищожена отвсякъде територия без човешки и без природни ресурси – това е днешната евроатлантическа България. Българският бизнес едни обикновени кашавари и келнери не може да намери, кво остава за всички други професии! За болниците не достигат 30 000 медицински сестри. Няма лекари, инженери, шлосери, стругари, шофьори, заварчици, зидари, мазачи, учители и какво ли още не. Дупка 404 – втората след Укро дупката 404. Част от един приключен вече проект – фалирал Евросъюз, успешно превърнал се вече в Еврохалифат. Бъдещето е на Изток – Евразия и Глобалният юг. Там са огромните пазари, огромните човешки и природни ресурси.

Важното е да се гони основната цел, изтребването на укропите и заселването на усраина с чифутляци!

Сектантите още сънуват, че Путин има все още някакви въображаеми сили, с които лесно може да победи Украйна и дори ЕС... Няма спасение за тези човекоподобни... Освен ядрените ракети, това е силата на Путин. Остана почти без черноморски флот! Бъдете сигурни, че ако можеше, щеше наистина да приключи с войната бързо!

И се чудя :)

И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ?

Мен мъ ебат едни циганя от "Филиповци". Порят ме като за световно.

А мен ме порят само у гъзо, че шундата ми много миришела :(

нали за туй са ядрените арсенали на Америка и Русия - за взаимно възпиране.....иначе другия вариант щеше да бъде като с Хирушима и Нагасаки!

Че ако слушат дъртата грозна вещица Лайнен - до сега да са захвърчали атомите !

боклук, та нима не виждаш че и с двата крака си вече в гроба и Европа искаш да завлечеш???

А ти кой си бе, Щерев ли си, гълтач козяшки !

Тези идиоти от ЕС искат Украйна да остане без население . Досега руснаците гледаха да има минимални жертви от населението ,но от тук нататък ще стане мазало

Може пък и да са прави ...

Коментари - Борел: Държавите от ЕС сами ще решат дали оръжието им за Украйна да се ползва срещу Русия | Днес.dir.bg

Борел: Държавите от ЕС сами ще решат дали оръжието им за Украйна да се ползва срещу Русия

Държави, които са били първоначално против, са променили мнението си, обяви върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността след заседание на военните министри от Европа

Обратно в новината

Коментари - Борел: Държавите от ЕС сами ще решат дали оръжието им за Украйна да се ползва срещу Русия | Днес.dir.bg

Коментари

alex@

Когато икономическите мерки нямат нормално изражение на мерки и са изчерпани. :)))) Тук ме разсмяха и то доста. Аз предлагам да се вземат още 20 мерки.

Хахахахахаха алкохолика нещо дава на задна , нали щяха да побеждават Русия на бойното поле , сега наред са онези островни плъхове и подлеци и за десрт самохдният дядка .

Дъртия миндил си е изпял песнята , но колко млади украински момчета погубиха тоя и другите евроминдили......

Путин кога ще удари Шорош?

Обединеният запад май вече не е толкова обединен. Путин и това килимче им дръпна.

Развитието на интензитета на войната в Украйна зависи от развоя в Газа.Ако Израел ще натиска, то в Украйна/Европа ще става по-напечено.

Незабавно излизане от тази кочина и кенеф наречен ЕС ! Сърбия като не е в тоя кенеф да не би да е по-зле ? Да се разпуска тая пародия на съюз.

Вашето село какво общо има с ЕС? Паси си овцете и не разсъждавай,не е за тебе.

Тези, които искат да воюват с Русия да отиват в Украйна, но явно педалите в ЕС са много и гледат да се скрият зад другите.... Ако толкова много искат война в Европа/ колкото САЩ я искат- аз това виждам до момента/ ще я получат, но когато има руини от радиоактивна пепел из Европа дали ще се сетят като излязат от бункерите, че всъщност тези управляващи боклуци от Брюксел са виновни за всичко? Едва ли- те са оперирани от всякакви чувст освен от това за алчност. Да отиват от европарламента да се бият...., за да ми докажат, че не мамят в убежденията си, че всичко това е продукт на американската омраза към Европа и Русия.

Kalin

Хубяво е да се правиш на бабаит от далече ама я го прати на фронта и щесе насере от шубе и без да чуе един изстрел

КОи държави бе малоумник... решават дебилните лидери като тебе, мислейки за джоба и постовете си.

Нали уж единна Европа... и то 'ко?! Путин го нахърхлузи на европенделите.

Изпращаме Ристю, Дебелян и Баце! Като баражни балони! Ще ги натоварим на един голям кашон! После на един голям самолет и от Безмер право в Жежув! От Жежув през нощта с ТИР! Ще го подберем от онези с решетките дето возят рогат добитък! Гарантирано ще стигнат до Киев и ще има спонтанен изблик на симпатии и вечна признателност към солидарна братска България!!

Украйна не може да спечели войната срещу ядрена суперсила.НАТО ще внимава да не се намеси във войната,защото не им трябват ракети в Берлин,Париж,Лондон и САЩ.Ако американските политици въвлекат САЩ пряко във войната собствения им народ ще ги обеси.Украйна е обречена.

Стар съм вече и не разбирам - как така държавите, подпомагащи Украйна ще решават къде да се ползва оръжието което дават? Те нали не участват във войната? Или... !?!?

Ние искаме нашето оръжие да се използва срещу Брюксел и Страсбург!

Ние искаме нашето оръжие да се използва срещу Брюксел и Страсбург!

Сама ще реши на кого да "благодари" със хипер звукови ракети.

Тия удариха дъното!Олигофрен!Като че ли досега изпратеното оръжие се ползваше срещу някой друг!

Соросоиди да не забравите да гласувате че Възраждане ви диша зад гърба

Та пак да си го кажем, защото го трийнаха. ЕвроСифилистичките са яко опутИни!!!

Тъй както се развиват нещата, скоро на хохлю ще му трябват некви ракети с които да пуца по Русия от отвъдното :)

Разбира се какво искат или не искат украинците никой няма право вместо тях да говори, защото бяха лишени от правото да упълномощят някого по единствения възможен демократично признат начин, а именно избори. За това най-учтиво и с уважение моля, уважаемите политици да подбират по-внимателно начина, по който се изразяват.

Какво се случи помните ли , когато Осама удари "демократичния свят в сърцето на САЩ"? Какво направиха САЩ? Удариха Афганистан, "сърцето на тероризма" но им се видя малко, понеже Афганистан е полу-държава и съсипаха Ирак, като измислиха на Садам "ядрени оръжия". Защо Русия да не приложи същия американски протокол? А, да! Смятата я за слаба, за това ли!? Че няма сили да го направи?

Гледайте Трибун Тимур, много е забавно :)

Шубето е голям страх.

Вече знам коя държава първа ще изгори - Велика британия.

Залагам на Посейдон.

Че те до сега укропите не ги ли използваха? И кво от това :)

А американците какво мислят по тоя въпрос

Дано държавите сами да решават, но сигурно ще решават управляващите, танцуващи под свирската на щатските из-нуд-вачи. Сам никой няма да иска да стане мишена в чужда война.

А Русия сама ще реши, кои от американските проксита да избомби

После в отговор като литнат ракети по тези държави, да не реват за неоправданата руска агресия! Представяте ли си какво би последвало ако някой почне да удря цели дълбоко в САЩ със специално предоставено оръжие, например от Иран или Афганистан? Американците унищожават цели държави за много по-малки провокации.

Демек дай да накараме някоя по слаба държава да каже че може и да видим как ще реагират от среща, така ли ?

с руския газ-използваха ни за мюре,видяха реакцията и продължиха да купуват от Русия-всички без нас...

Но това е най-малкото. Освен това има проблем. Малките не са изнесли далекобойни оръжия. Но има и друго. Тия които издържат на натиска през ЕС, ще ги натиснат през НАТО...

Дам, джендерите нЕмат топки и искат да вкарат всички в мелачката... Да ама все още има мислещи хора... от двете страни! Жалко за нормалните украинци... Съчуствам им, но те са си виновни !!! Мамка му как е възможно един клоун да стане лице на държавата??? Всъщност в БГ е същото... Жалко, че домокрацията се оказа комунизъм в по-лоша форма. Господ си знае работата... всичко ще се подреди както трябва.

Мисля, че е спорно коя ще бъде първата европейска държава, която ще се превърне 99 % в радиоактивна пепел - Полша илил Литва. Моля се да не е Полша. САЩ са подлеци.

Дори пуснаха симулации как островът потъва :)

Нека потъва острова

А САЩ също ли е част от ЕС , защото за тях тая дилема не съществува. Техното джепане е навсякъде !

Да пратим наш "славний генерал" мунчо да преговаря с путкин за спиране на войната . Това перде отдавна изявява желание

Ще пратим Тагарчук да поведе безстрашните усраински орди! Че са с тоя руски генерал съвсем се оакаха :)

Бъркате го с тагаренски.

Да ескалира конфликта но в един момент няма да могат повече.След употреба на тактически ядрени оръжия ще трябва да продължат или да се откажат.Явно Украйна не се страхува но и бомбите не.

Путин да скочи от някоя от кремълските кули. Хитлер е цвете в сравнение с този психясал убиец

Да занули усраина :)

Да ти направим ганг бан

Ма носи и боров вазелин :)

Типичната мишка. Знае, че рано или късно дяволъка се плаща и опитва да се крие зад колективната безотговорност. "сами решавайте", как ли пък не. Направо да си каже - изпълнявайте заповедите ни, ние сме с вас... ама само докато стане напечено. После сте сами.....

Човекоподобни, които се възхищават на липсата на свобода на словото в Русия, изискват свобода на словото за тях самите и пищят... Ама свиквайте...

Лудост. Нима иранските дронове, севернокорейски ракети и китайски боеприпаси не се използват срещу и на украинска територия. Когато ти продават нож в магазина да не би да ти казват режи си с него само сирене. Украинците си губят живота, руските говеда насилват и убиват жените и децата им ,а вие ще им поставяте безумни условия.

Триперливи укрошаврантии и бандераюнгендчета ве!

Верно ли си толкова тъп-отговорът е във въпроса ти:)))))))"Когато ти продадат...."-на окраината не продават,а дават...И с посочените от теб дронове,ракети снаряди стрелят руснаци,които са си ги купили,а не иранци,корейци и китайци;)Но понеже с оръжията,дадени от нато,в окраината стрелят не украинци,а натовски "доброволци",всички се опитват да изглежда така,сякаш почти не участват...Защото ако го признаят,трябва да си поемат риска от ответния удар,а те точно това не искат;)

""Обсъдихме използването на западни оръжия по руски цели, както предвижда международното право, когато това е съразмерно, посочи той. Всяка държава от ЕС сама трябва да вземе това решение и да поеме отговорност", каза върховният представител. "" А кое международно право, господин еврогейски сбърканяк, предвижда в Покрайна да се забранява да говорят на руски, да се малтретират, изтезават, горят и убиват руско говорящи, в това число и деца? Вий тогава къде бяхте бре сбърканяци еврогейски, че не се намесихте? Ама иначе - всяка държава сама да решавала дали оръжията им да се ползват срещу Русия...!?!?!?!? Ма налЕ сте за мир бре мидили и пачаври еврогейски! Що подстрекавате и захранвате с оръжия, военен конфликт? Ама много добре знаете, че баба Меца има ракетки, с чипове от перални, дет' могат да дойдат до и одитът до всяка точка в света и да ви се взривят всички клоаки, включително и тази в с столицата на еврогея - Брюксел? Според Конституцията на Република България, свободата на словото е гарантирано от същата !!!

Тези лъжи се изтъркаха, дай нещо ново

Кой в ес може да решава сам? Кой ще посмее да каже, че вече не иска да дава на украйна? Няма такова нещо. Всички се подчиняват на началниците от страх, че ще ги заклеймят, че поддържат путин, а може и да ги глобят. Лъжа е, че могат да правят каквото сметнат за добре и да не се страхуват. Особено по отношение на помощ за зеления, щом фоннещоси и компанията са болни от омраза към русия и те диктуват всичко.

на Орбан не му дреме,ама в Унгария няма соросмърши;)Още повече има силен аргумент-правата на унгарското малцинство в окраината...А и той е наясно,че в играта с надлъгване с ЕС Унгария е в по-добрата позиция-те могат да чакат,но ЕС не може:))))))))Да не говорим,че след месец Унгария поема председателството на съюза,а преди изборите лайнената и кликата ѝ не искат да го натискат твърде много,за да не си вкарат автогол:)))))))))

Кликата отдавна мисли как да заобиколи унгарско вето, и ще го направи. Ще премахне изискване за единодушие при вземане на решения и готово.

Хич не трябва да се залъгвате, НАТО воюва срещу Русия и отговорът на Русия трябва да бъде ядрен и тотален за усмиряване завинаги на западните малоумници!!

стиска ли им? Ако им стискаше, до сега да бяха го направили, но знаят, че за часове ще се превърнат в димяща пустиня...

Нека всички ядрени държави да насочат към москва и постанят в бойна готовност ядрените си ракети сега.

Че те до сега накъде са били насочени?

па ти ганьо ядрения, ше насочиш ядрената каруца управлявана от мургав бълнапски ракетчици... ББААХАХА

Мирно бе, Соросмършата и вие, българските роби. Горди обитатели на занулената икономически, военно, исторически, идеологически, културно, духовно, морално и демографски ТЕРИТОРИЯ НА ПОСОЛСТВАТА. Викайте УРАААААААААА!!! Викайте с все сила да живей Америка, да живей Евросъюза, да живей НАТОто! Вижте докъде ви докараха - до пълно зануляване и изчезването ви като народ! Още сте в 1989г и не виждате как светът се променя и накъде върви. Напълно унищожена отвсякъде територия без човешки и без природни ресурси – това е днешната евроатлантическа България. Българският бизнес едни обикновени кашавари и келнери не може да намери, кво остава за всички други професии! За болниците не достигат 30 000 медицински сестри. Няма лекари, инженери, шлосери, стругари, шофьори, заварчици, зидари, мазачи, учители и какво ли още не. Дупка 404 – втората след Укро дупката 404. Част от един приключен вече проект – фалирал Евросъюз, успешно превърнал се вече в Еврохалифат. Бъдещето е на Изток – Евразия и Глобалният юг. Там са огромните пазари, огромните човешки и природни ресурси.

Важното е да се гони основната цел, изтребването на укропите и заселването на усраина с чифутляци!

Сектантите още сънуват, че Путин има все още някакви въображаеми сили, с които лесно може да победи Украйна и дори ЕС... Няма спасение за тези човекоподобни... Освен ядрените ракети, това е силата на Путин. Остана почти без черноморски флот! Бъдете сигурни, че ако можеше, щеше наистина да приключи с войната бързо!

И се чудя :)

И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ?

Мен мъ ебат едни циганя от "Филиповци". Порят ме като за световно.

А мен ме порят само у гъзо, че шундата ми много миришела :(

нали за туй са ядрените арсенали на Америка и Русия - за взаимно възпиране.....иначе другия вариант щеше да бъде като с Хирушима и Нагасаки!

Че ако слушат дъртата грозна вещица Лайнен - до сега да са захвърчали атомите !

боклук, та нима не виждаш че и с двата крака си вече в гроба и Европа искаш да завлечеш???

А ти кой си бе, Щерев ли си, гълтач козяшки !

Тези идиоти от ЕС искат Украйна да остане без население . Досега руснаците гледаха да има минимални жертви от населението ,но от тук нататък ще стане мазало

Може пък и да са прави ...