Коментари - След скандал с бонуси освободиха от поста директор на агенция | dnes.dir.bg
назад

След скандал с бонуси освободиха от поста директор на агенция

Изпълнителният директор на Агенцията по вписванията Виолета Николова е освободена от поста. Причината са лошите резултати от одита на институцията и скандал с раздадени бонуси.

Обратно в новината

Коментари - След скандал с бонуси освободиха от поста директор на агенция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

коя от коя по-дебели свинки - крадли ууууууу.

Откраднала 48000 лева,ами това са особено големи размери.Къде е прокуратурата?

Докато хората припадаха по опашките, заради добре извършваната работа, тая се е хранила, не е работила. Все дебели, бе, къде ги намирате тези лакоми свини? Само като я погледнеш ти е ясно, че е дебелогъза свиня. Каква мисъл, каква работа?

Г-н Борисов, маного обещания даде за да гласуват хората за ГЕРБ, но нищо не направи.Слажи свои хара навсякъде, но те те провалят непрекъсната.Добре е да проверите и шефа на ДА "Държавен резерв" и какви баснословни боноси е раздал за своите хора, а щяхте да закриете тази мафиотска структура, която окраде българската хазна

Още има! А шефката на статистиката - Мариана Коцева? Тя да не би по-малко да завлече от преброяването на населението? За награда ще заминава съветничка в Евростат! Горко им!

Какво самораздаване, това си е чист подарък от мойте и твойте пари! Нали нямаше пари за пенсионерите, няма пари за клинични пътеки в здравеопазването, няма пари за ред важни неща държавата, а пък има пари за бонуси и скрити форми на увеличаване на заплати в държавния сектор. Май така излезнаха нещата. В частия сектор заплатите вървят надолу, или са замразени от повече от две години, а пък държавата щото е много богата си раздава бонуси. Това няма да е само в тези две институции. Навсякъде ще да са си раздали по някоя хилядарка

Като се доберат до власт-почват бонуси да се раздават.Че и бързат.

Тая тлъста пръжка да върне парите, отстраняват я , а парите остават у нея!!!До кога ще търпим!! Къде е министерство на правосъдието!?!!!Корупция навсякъде!!Жалко за българите, които оставаме!!!!!!

Вече не трябва да минава оправдателния номер на самозабравилите се шефове на министерства и агенции за БОНУСИТЕ,че предишните са взели решение да се раздават.Да ,ама не както казва един изкуфял журтналист, времената бяха други.По това време се раздаваха ПРЕМИИ - процентно на всички служители, увеличиха се пенсиите с 19 % , раздадоха се на всеки пенсионер коледни по 150 лв. ,раздаваше се облекло на служители, частния бизнес беше във възход,работници получаваха по 1000-2000 хил.лв.заплата.Но това време мина , настъпи световна криза , при нас бяха лишени последните три години пенсионерите от всякакво увеличение. Заблудиха ни управляващите , че сме в криза и няма да има бонуси и увеличения на пенсиите за всички.Бяхме жестоко излъгани.Оказа се , че големите шефове получават бонуси по високи от заплатите им.Министър председателя Б.Борисов, е човек в чиято справедивост вярват много хора, сега е момента да покаже характер.Да предизвика проверки на Министерства , агенции, НАП, НОИ, НЗОК, болници МВР и всички, които се издържат от нашите данаци и такси какви БОНУСИ са взимали през неговия мандат, това ще върне вярата на хората в него.Тези данни да не се скривата, а публично да се обяват, да се махат всички министри-крадци и лъжци.!!!!!

Капитализъм в действие

Към днешна дата фискалният резерв на България е 3 милиарда и 800 милиона лева, съобщи пред БНР председателят на бюджетната комисия в парламента Менда Стоянова /от ГЕРБ/. Тя обясни, че от края на декември той е намалял с 1.2 млрд. лв. Изказването на Стоянова бе по повод предупрежденията на експерти, че спестяванията на държавата са паднали под санитарния минимум. Миналата седмица икономистите от НДСВ дори заявиха, че правителството на ГЕРБ е в състояние на ликвидна криза. "В такава тежка ситуация не сме били от времето на Жан Виденов", заяви тогава икономистът... още и бивш заместник-министър от НДСВ Любомир Дацов, предаде репортер на БГНЕС. За последните 2,5 години вътрешният дълг се е увеличил с 2 млрд., а резервът е намалял с 3-4 млрд. лева. Общо между 5 и 6 млрд. лв. е похарчило правителството на ГЕРБ напълно безцелно". Това е ГОЛАТА ИСТИНА! Не шменти-капелите на Боко!

И какво се чудим? Не случайно СИ имаме Българска народна приказка- за ЧОВЕШКОТО ОКО и ЧУВАЛИТЕ ЗЛАТНИ МОНЕТИ...

КОРУПЦИЯ НА ВСЯКО НИВО - ПРОСТО НЯМА КРАЙ !! ЖАЛКО ЗА НАС !!!!!!

постъпките на двете шефки на агенции навежда на мисълта, да се направят проверки във всички агенции за подобно облажване.

А правната и директока Раина Иванова колко хиляди гушна и колко комисионни сложи в джоба си заедно с Виолета Николова и покровителите им.Да не говорим за родата и,която назначи в правната дирекция.Те без бонуси ли са.

Аз имам следното предложение - преди постъпване на работа, съответния държавен чиновник да бъде претеглен. На всеки 3 месеца да се прави контролен преглед на теглото и ако се установи, че кривата стремително расте нагоре, да се вземат овреме мерки. Не да ги чакаме да се "освинят" тотално и да ги дъвчем по форумите ...

Направо смешка... ние сме 7 000 000 население. имаме море,имаме планини.. Вижте какво е в Банско например-да ми каже някой че не се печели от туризъм..хм.. Добро селско стопанство,животновъдство,лека промишленост услуги и т.н. На кого ще разправяте ,че сме бедна държава и че все сме в криза ... Три години сте замразили заплати и пенсии... каква е тази наглост с раздаване на тези бонуси... ами и аз работя в сферата на финансите.. да натисна копчето да си напиша една голяма сума и после какво.... малко шум и нищо конкретно... Ами щом няма сериозни последствия за такива хора. Призовавам всички които имат възможност да си определят заплата и бонуси и да си ги вземат. щом може за едни ,а бе всички да правим като тях. то се вижда че сме държава на анархията и никой неспазва никакви правила...Хайде всички който межа вземайте си бонуси... н

Ние сме една богата и красива държава .Незнам защо всеки иска да ни промие мозъка и да ни внуши ,обратното,че сме бедна и т.н. Ами то от бедна държава няма какво да вземеш.... Не ни е бедна държавата -много хайдути и крадци.. и като няма и изпълнителна съдебна система... за какво говорим... А пък и като имаш пари -всичко можеш да си купиш-дори и свобода.... Тежко и горко на слепите и бездушните... Вижте какво правят гърците... да се научим от тях. Щом търпим и непоказваме че не сме доволни- така ще бъде ние ще работим другите ще ни крадат и така до безкрай....

Предлагам -Всички закони в БЪЛГАРИЯ да са като в Германия....

дето я върши многохилядната армия от нищоправещи администратори в България може да се свърши от няколкостотин пъти по-малко хора със хилядократно по-нисък разход на финансов ресурс. Цялата ни съвременна история особено последните 25 години представлява тиха война между поколенията от фамилната гилдията на бюрократите и "хилавия" :о) отбор на хората които се опитват да са професионалисти. ЗАСЕГА войната се печели както е било винаги досега решително от шуробаджанаците - главната причина поради която нищо не върви както трябва.

Виолета Николова си е писала допълнително материално стимулиране от около 48 000 лева за 2011 г. Нека сега да ги върне тези пари десетократно, току виж намалеят далаверите с въпросното материално стимулиране

Хайде да не е стократно връщането, ами да вземе да върне всичките бонуси откакто е в агенцията. Те кажи -речи ще дойдат толкова

Десетократно ми се струва идеално. Да послужи за пример на останалите решили да си раздават парични стимуланти..

За Нова Година Дянков не пожела да даде поне по 20 лева на пенсионерите защото нямало пари, а в същото време нагли чиновници си раздават по десетки хиляди лева бонуси, премии, ДМС....и т.н. ДЪРЖАВА НА АБСУРДИТЕ !!! И клоуна Бойко щял да им иска оставката. НЕ ОСТАВКА, А СЪД, КОНФИСКАЦИЯ И ЗАТВОР ЗА ТЕЗИ НАГЛИ КРАДЦИ!!!

ДА, правилно негодувате! За Нова Година Дянков не пожела да даде поне по 20 лева на пенсионерите защото нямало пари, а в същото време разни измислени чиновници си раздават по десетки хиляди бонуси и както още щете го наречете! Ама ние сме за бой защото търпим и не протестираме!

МНЕНИЕ. Днес съветът на директорите на Здравната каса трябва да реши дали да освободи директорката. 2:1 че няма да го направи. Така хем лицето Борисов ще излезе доброто ченге, а тези от Здр. каса лошото. ВСЪЩНОСТ съветът на Здр. каса ще се е СЪОБРАЗИЛА СЪС СКРИТОТО РЕШЕНИЕ НА БОРИСОВ -да остави директорката. И ще поеме "вината" за това. Така той ще потуше започната интрига - която видимо оличи ТВ7 като играч в нея: борбата между медиите и борбата между различните крила в бизнеса. Тази война заплашва лично лицето Борисов и създава несигурна среда.

halidas

И какво пречи дейността на агенциите да се изпълнява от един отдел към съответното министерство,вместо да се пилеят милиони за издръжката на един куп затлъстели калинки и калинчовци с всичките им ексри-кабинети, коли,шофьори,администрации,тлъстизаплати и още по-тлъсти бонуси?

Такива като тая и Нели Нешева нямат място на високи постове. Нахални използвачки на служебното положение. Ако Борисов и парламента не ги махнат, всички нормални хора ще се отвърнат от Герб.

Малко е да се ОТВЪРНАТ от Герб, трябва да излезем на улични протести като гърците ! Гласът на народа трябва да се чуе!

Точно такива ,като Нешева са гръбнакът на ГЕРБ ,нагли безскруполнии некадърни.Заради тях се откриват нови места по министерства и агенции за да си живуркат и зимат бонусчетата на наш гръб.Не я мислете тая наглата,ако я махнат оттам ще и намерят друго място,както стана с бившият шеф на данс ,началник на канцеларията на президента.

СМ

Мафията подкрепи Нешева. Ти подкрепяш ли НЕШЕВА? ГЕРБ подкрепя Нешева. А ти?

СМ

Шефката на НЗОК си подала оставката, но ГЕРБ не я приемат. Следователно ГЕРБ застават зад действията и. Калинките се размножават.

Чудно ми е защо хора, заемащи такива постове, си позволяват да крадат така безобразно и безочливо. На целокупния български народ се обяснява нееднократно, че трябва да стяга колана, а такива лелки - трета поред, си позволяват подобно цинично поведение.

Не са само 72000.Да се провери и колко е раздала и делила с нейните хора в агенцията.И защо там са назначени хора от родата на Раина Иванова.Да се види колко са и техните бонуси!Да ги върнат и да ги осъдят,а не да ги освобождават и да завличат парите!Хитри, крадливи и мързеливи нахалници!Защо не им се търси отговорност.

Сещате ли се,кът падна триглавата ламя и Станишката отиде си търси парите за неизползвана отпуска.Въшлю такъв...краде и не му стигна и накрая народа да му плаща отпуската която уж не ползвал...мръсни комунисти...бандити такива

Откъде ги вадите тези пари бре. Нали комунистите ги бяха обрали и хазната беше празна. Май сте яхнали яко народа. Докога?

За увеличение на пенсии и заплати няма пари, а вижте какво става уважаеми сънародници. Ако се разровите във всички министерства,агенции и институции ще лъснат много раздадени пари като бонуси, ДМС, и други облаги за властимеющите. Обикновенните хора се залъгват,че все няма пари и да затягат коланите,за къде повече. Това ако не е геноцид-здраве му кажи.Нямат срам тези хора! Докога българския народ,който е с най-нисък стандард на живота ще си трае и няма да излезе на площадите както го правят другите държави като Испания. Посочвам я като страна която в момента е в центъра на новините. Найстина ли сме толкова заспал и тъп овчедувши народ? Може би защото управниците знаят ,че сме малодушни и вече 22 години си разиграват коня както си искат. Докога?

ВСИЧКИ, КОИТО СИ РАЗДАДОХА БОНУСИ ОТ НАШИТЕ ПАРИ, ОТ ДАНЪЦИТЕ НИ, ОТ ЗДРАВНИТЕ И СОЦИАЛНИТЕ НИ ВНОСКИ, ОТ АКЦИЗИТЕ, ОТ ДДС, КОЕТО ВСИЧКИ ПЛАЩАМЕ ДА ПОДАДАТ ОСТАВКА ИЛИ Б.БОРИСОВ ДА ГИ УВОЛНИ.

като се вдигна шум !

Бонуси от глоби. А кой ще заплати моят труд и стрес който сам положил по време на операция и пътеката не е призната, че болният нямал някакво ненужно / но задължително изследване по пътека/изследване. Клиничните пътеки трябва наново да се огледат, има толкова ненужни изследваня с които се източва здравната каса.

Съд, конфискация и затвор, а не напускане по собствено желание.

Бе кво се правят тия на ощипани госпожици!? Навсякъде по министерствата са лапали пари като луди три години,и то с мълчаливото съгласие на ГЕРБ! Защо не променииха закона за тези бонуси и стимули като са много честни!? Народа да пука и да затяга коланите ,а прайда да разпределя плячката. Иначе -било криза,няма линейки,няма за пенсий,няма за преквалификаций...Само за на тия с двете гърла има-да не се спукат и да умрат цирейте му!!! Законодателя е виновен . А прз последните три години са ГЕРБ!!!!!

А бе в Министерството на финансите имаше някакви "стимули за добра работа" ли беше, "добри стимули за работа" ли беше ... Саймън си ги защитаваше, стимулираше - какво стана?

БОЙКО,ТРИ ГОДИНИ ГОВОРИШ САМО ПОПУЛИЗЪМ.НЯМАЛО ПАРИ,ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ ГИ ОТКРАДНАЛИ.СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ НАРОДА.ВИЕ КРАДЕТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ ДО СЕГА.НЕ СТАНИШЕВ,ТИ ЩЕ СИ ВИНОВЕН ЗА ЕДНА СЪСИПСНА И ОГЛОЗГАНА ДЪРЖАВА СЕГА.

На калинките в Герб се заплаща по европейски.Всяко тримесечие уравнение в плюс на ФРЗ и накрая годишен бонус.Лакоми гъзета душа затриват.

Какви са тия тетки дето са ги сложили да "управлявят" ? Тези свини само да крадат могат.

ТАЗИ ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ СВОЕВРЕМЕННО, НЕ Е ДОСТАТЪЧНО НАПУСКАНЕТО НА ПОСТА. И НЕ САМО ТЯ , А ЦЯЛАТА АГЕНЦИЯ ВСИЧКИ, КОИТО СА ПОЛУЧИЛИ БОНУСИ.

ЧАКАМЕ ВЕСТИ ЗА БОНУСИТЕ В НАП, В МФ В СМЕТНАТА ПАЛАТА , ТАМ КАКВО Е ЧУДО ЗА ШЕФОВЕТЕ,ЗА ПЧЕЛИЧКИТЕ ПО-МАЛКО.

Аз съм слабичка, ама и аз вземах, като можех! Човешко е ....

До всички подкрепящи Боко и Цоко: Не си мислете,че ако не беше се разсмърдяло за тези "ниски" бонуси Боко щеше да ги уволни,щеше просто да си замълчи.Но сега се прави на велик и ги уволнява-А защо ги назначи този ахмак тези боклуци от неговото обкръжение?

деер

Имаме си вицепрезидент с голяма доблест и обществен морал. Раздавала си тя хиляди на сулю и пулю! Толкова добър шеф била , че ги стимулирала сами да си ценят работата и да си раздадат още два пъти по-толкова! Кой ще ме убеди ,че в България не живеят 8 000 000 будали или цигани или лумпени?

Защо всеки ден трябва да се пише за бонусите след като е ясно, че във всички министерства, комисии и агенции са раздавани, като бонусите на шефовете надвишават десетки пъти бонусите, раздавани на редовите служители.

Чудесна новина ! Браво ! Не спирайте , време е вече да изринем боклука : )