Коментари - Бомби и въздушни удари: Днес е денят с най-тежките сражения от началото на войната в Газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Израелските войници отстъпват.

Днет е най-интензивното бомбе в е от началото на войната.

Представете си, ако палестинците имаха силна армия, какво щеше да се случи с евреите и християните.Така че Израел е прав да се защити и да елиминира палестинците, а надявам се и другите араби.

Да бомбардираш цивилни не се нарича “сражения”, джурналя, а убийство. Израел е държава терорист!!!

А май лошото е, че в България има много палестинци, които са от много години тук, абсолютни терористи, на който им се превеждат пенсии от около 1300 $ на месец от т.н.палестинска държава. Кога най сетне ще се сложи край на това безобразие?

ся и Бг ли да бомбардират!?

Израел може и да уби 15 000 цивилни в Газа и 7000 деца но Хамаз убиха 1200 израелци.

Тоест 45 терористи. Да горят в Ада!

Що за овце сме станали! Абе хора, вразумете се, бе! Аз не харесвам и двете страни, ама Хамас са отвлекли малки деца и с вързани зад гърба ръце са ги заливали с бензин и палили пред безпомощните им родители, бе! Не ще ги изчистят Израел, ами да запечатат после! Болно мозъци, които могат да извършат това и тези които го подкрепят не заслужават да са на тая земя!

А и като имаш предвид 500г свинщина по нашите земи от мюсюлмани и няколко поколения след това дебилите седнали да плачат тия терористи?!?!? Това ако не е малоумие не знам какво е......

Как какво е - социална медия плюс интернет. Хората вече не мислят с мозък, а през “облак”

Тежко е в районите на Юда и Аллаха, а са от едно и също котило! Факт!

То ако тръгнеш от Ной насам и ти си от едно котило с тях бе дебил прост!

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България.----- http://gg.gg/ketox

Това не са сражения, това е геноцид.

Да хвърчат лайна чалми и петолъчки е безценно, за останалото си имам MasterCard ,аре да го духате руски тролчета педерачета!!!

защо не пише нищо за това колко ракети изстреляха днес от Газа по Израел и преките попадения и разрушенията в центъра на страната и Ашкелон, както и за ранените! Всеки ден се стреля от Газа по Израел, но това изобщо не се и споменава в статиите. Данните за убитите в Газа са данни подадени от Хамас! Колко са достоверни? Всяка статия е написана с шаблона за боевете в Газа и убитите палестинци в отговор на нападението от 7.10. Това дето, от Газа изстреляха към Израел над 15000 ракети за двата месеца война изобщо се пропуска да се упомене

Сражения бе, вие луди ли сте..99% се стреля само от едната страна..това сражения ли са..

Е явно тия са безсмъртни след толкова стреляне по тях и още мърдат......

Последно чух че израелските войници ги млатят като агнета в тунелите. Има хиляди избити израелски войници. И стотици дезертирали израелтяни.

Що ти викат Зелен Колю.

Аз пък мисля, че последно си чул "Това е ребята. Действайте. Знаете какво да правите, не ви е за първи път." На сутрешната оперативка... ;)

Каква война, какви сражения, бе пропагандисти безсрамни? Палестина няма нито армия, нито флота, нито въздушни сили. Да нямате предвид, че масовите убийства в Газа продължават?

Имат желание и хъс и това се оказа достатъчно, да им създаде куп проблеми.

Иран, Русия и Сирия/Турция, се грижат "Хамас" да има достатъчно ракети срещу Израел. Каквото повикало, това се обадило. Путин постигна целта си, да одмести вниманието и помощтта, от Украйна, към Израел.

то палестина и държава няма и няма и да има

Кой е безсрамния тука? Какви бяха тия бригади на касам ли бяха? Пък другите дето стреляли те били на фатах??? Това бригади за маслини и домати ли са? Ваща кожица проста неграмотна и продажна!

Арабите нападнаха първи Израел още в 1948 година, веднага след образуването на държавата. По този начин, палестинците фактически загубиха правото си на държава. Сега да се сърдят на Египет, Сирия и Йордания, които нападнаха тогава Израел. Заради това нападение, губят правото си на своя държава!

Учителю, Моисей е казал: Ако някой умре бездетен, брат му да се ожени за жена му, и да въздигне потомък на брата си. А между нас имаше седмина братя; и първият се ожени и умря; и, като нямаше потомък, остави жена си на брата си; също и вторият и третият, до седмият. А подир всички умря и жената. И тъй, във възкресението на кого от седмината ще бъде жена? защото те всички я имаха. А Исус в отговор им рече: Заблуждавате се, като не знаете писанията нито Божията сила. Защото във възкресението нито се женят, нито се омъжват, но са като [Божии] ангели на небето.

Исляма ги залъгва с плътски удоволствия, даже и след нарускане на плътта от духа,докато евантелията учат трудно смилаеми неща.

Язък за погубените млади мюсулмани търсещи пътя за херема без физическо тяло и без полов член, но глупостта не ходела по гората.

Конфликта и сраженията могат да спрат още утре! Просто палестинците трябва да заловят бойците на Хамас, да ги вържат здраво и предадат на изралеската армия. Мисля, че още на другия ден бомбардировките ще спрат.

И какво ще се случи с тия палестинци, като дойдат еврейте? Ще ги разстелят като кучета. Не си от умните, дано поне си красив.

Много си наивен и глупав. Няма никакъв Хамас, евреите ти спрятат театър на който да се връзваш за да си безчинстват на воля.

Ти си прост ислямски провокатор и мислиш другите за толкова прости като теб, поне да беше по-изобретателен,но муслитата по природа са си прости диви магарета като праотеца им Исмаил.(виж битие 16)

ти си мислиш 4е палестинците не са Хамас и не подкрепят Хамас, там ти е грешката

"В последния час регистрирахме смъртта на 45 мъченици от израелската бомбардировка" - казва един палестински доктор. Добре, 45 са мъченици, а онези 1300, които заклахте какви са - неверници, гяури, или просто момчета и момичета отишли на концерт?

ООН - 2 държави Израел и Палестина = КРАЙ на войните! Иначе войни = до второ пришествие!

Проблема не е липсата на друга палестинска дърържава, освен Йордания, която е 70% от палестинци, проблема са евреите и християните, според корана.Сура 5, аят 51 "О, вярващи, не взимайте юдеите и християните за ближни! Един на друг са ближни те. А който измежду ви се сближи с тях, е от тях...".

Към момента имаме 16000 убити палестинци .Според Библията принципа в Стария завет казва ,око за око и зъб за зъб.Тогава колко палестинци още трябва да умрат,за да се смята че Израел си е отмъстил за внезапното зверско нападение, след като в момента за един убит израелец имаме 14 убити палестинци.Нещо не се вързват нещата и ООН само стои и гледа,а така наречените Велики сили и те не си мръдват пръста да спрат тази война,защото всяка от Великите сили си прави собствени сметки.Явно в света няма сила която да спре тая война в полза и на двата народа.До там я докарахме,че това ,че ще се борим срещу климатичните промени,изглежда на фона на толкова разрушения и убити хора,като някаква гротеска и пълнен прах в очите на хората.Явно човечеството не си е научило уроците от миналото и ще трябва да се яви на поправителен изпит .Въпросът е каква ще бъде цената?

В Библията пише: зъб за зъб, око за око. А законът на Мойсей е: зъб за чейне и око за две!

Накрая Ал Сиси ще клекне И ще ги приеме в Синай А другата Западната диаспора Ще поеме със ситни стъпки към Йордания И няма да има Two state solution

Както казах евреите са точно толкова жестоки като арабските им братовчеди и като казвах че ще се разправят по най брутален начин с "кючекчиите" които се радваха на влачените убити цивилни евреи като животни, някои форумни др0гаре не вярваха, а евреите не са почнали още...око за око и зъб за зъб кой го е измислил? а. Ленин; б. Сталин; в. Моисей;

Израза, който търсите е "Дам дамин", кръв за кръв

Добрата новина е , че след като освободят палестинците от лапите на Хамас , Израел ще помогнат и на Украйна да се освободи от руските неофашисти, евреите няма да простят руските интструктори и оръжие на страната на чалмосаните фанатици

Е те товеа е бисерът на годината! :))))))) То бива развинтена фантазия, но чак толкова да нямаш никакъв грам понятие от политически ходове. Не знам. Явно си на лекарства :))))

те повечето са такива бисеристи, в тяхното изказване не трябва да има логика, а просто написано нещо за да може да си получат пенитата

Не се сърди, предозирал съм. Лоши новини от страната с големия принтер, хартията свършва….. и няма да има за дрога.

Чнали убитите палестинци отиват директно в Рая, мъжете ги чакат 40 девици на всеки, а на убитите жени се полагат предполагам по 40 ебача с големи пишки, тогава те трябва с радост да мрат.

72 са девиците направо ще им стопят лагерите само докато ги обезчестят.А на въпрос при религиозен дисрут за жените, които на земята ходят покрити да не възбуждат мъжете, мюсюлманския апологет отговаря, че жените ще могат да правят, каквото си искат-смятай, като скъса магарето синджира.

После ревем по Ал Джазира Накрая ще целуват ръце За парче хляб и чаша вода Помнете ми думата

Добре де - Украйна не иска никоя Държава в Европа , Израел не я иска никоя Държава в Азия (само Боби Михайлов я приема за Евро Турнирите ) , защо ООН не ги събере тези разведени Държави ?

Ти счупи тъпомера - че Украйна не иска никоя държава, по скоро руснаците не искат а Украйна се бори за своето оцеляване срещу дивашките орди от Азия, преди тях бяха монголците а преди тях хуните.

Ти в кой век живееш? Чинзиз хан отдавна го няма. Какви орди от Азия сънуваш? Азия вече водещият икономически контитент в света бе другарю. :) ЕС умира - няма ресурси, нищо не произвежда. Приключва хегемонията на бялата християнска цивилизация. Такава е закономерноста, щом ще ми цирираш хуни и монголци. Сега е ред на възхода на Изтока. Колелото се върти. Западът беше, както преди него е бил Изтока, и Египет, и Рим.

Ами всъщност Русия не я иска никой, та могат население на Газа да го разсрлят в Русия и готово

Така се бие, докато палестинците се научат да живеят цивилизовано. С добрата не става. Това показва практиката от десетки години.

Пожелавам ти много цивилизовано група палестинци да ти разпорят трътката от брутален садо-мазо с@кс. Може пък тогава да ти светне, че злодеянията дето ги вършат ционистите, нещо лошо.

Средна Молдова, България русофилите ще е подарят на Путин,ще е включи в руската империя

Който се е захванал с евреите, добро не е видял. Да си споминм за Хитлер и неговите помощници, които увиснаха на въжето. Евреите самият Бог ги пази. Не забравяйте, че ИСУС ХРИСТОС е евреин! И това е неговият народ. Той от небето винаги ще защитава евреите. Тяхното положение е бетон!

Добре, че съм будист тогава. Имунизиран съм срещу богът им.

В духовния свят име два пилюса.Ако не си с положителния, ще си при отрицателния. Неутрални няма.

Не Израел започна тази кланица!

А, не, бе... Наивник (или нас мислиш за такива).

Аха, 5 метровите бетонни стени, картечните гнезда и бодливата тел около палестинските села си бяха там, в пустинята и преди

го духас бе 4алма

Който е против Израел, да му мисли!

до крак да ги изтепат тия долни плъхове

Безценно е когато хвърчат лайна, чалми и петолъчки!!!

Уфффф, размирисах се

За света, това е акт на държавен тероризъм, за Израел е право на самоотбрана и решевене трайно на проблема, а за самите палестинци е служба на аллах и гарентирене място в рая чрез мъченическа смърт в сражение с неверниците. Никой не се е върнел да им потвърди за рая, но те го вярват.С други думи траен мир няма да има до Второто Пришествие,за тези, които вярваме в него:)

САЩ играят с белязани карти - В Украйна подкрепят Нацистите , в Израел Грабителите на Земя .

Лека ти пръст!

А в Адеевка кво става?

Защо не кажат колко и какво е влиянието на бомбардировките на Израел в Газа, които изравниха със земята всеки сантиметър върху климатичните промени. Ще има ли санкции за Израел? За другите войни даже няма да споменаваме.

Ami pitaite Putler, da vi kaje.

Каза - уй за усраина :)

Израел няма бъдеще.

It does.

от 48 насам все по зле им става, милите