Кирил Ананиев: Проверки във всички болници, без чадъри

Проверки ще бъдат направени на всички болници, без изключение, открито и по определени процедури и правила. Без да се правят чадъри за този или онзи.

Обратно в новината

Коментари - Кирил Ананиев: Проверки във всички болници, без чадъри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кирил Ананиев: Проверки ще бъдат направени на всички болници, без изключение, открито и по определени процедури и правила. Без да се правят чадъри за този или онзи. Проверки във всички ЦЕНТРОВЕ ЗА СПЕШНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ, без чадъри, КАКТО Е РАЗПЪНАТ ОТ ГОДИНИ НАД КЛЕПТОМАНА ГЕОРГИ ГЕЛЕВ, директор на Центъра за спешна медицинска помощ за София-град и област. Одитът в столичната Спешна помощ откри сериозни нарушения. Заповед с последно предупреждение за уволнение с подписа на екс - здравния министър д-р Петър Москов спаси шефът на Центъра за спешна медицинска помощ в София и областта д-р Георги Гелев. Директорът на Столичната спешна помощ Георги Гелев и неговият заместник Светла Богданова са за уволнение и дадени на прокуратурата.

Смешник и нагъл тарикат. При реална проверка никога не се съобщава предварително!!!

Дося вълната ли си чепкахте?

Г-н Цацаров,безстопанственост и неизгодни сделки се наказваха съдебни по времето на тошо!Сега дремете,като охранени пуйки.Защото обречените на гибел болни деца,жени,старци,българи са нищо за Вас!Което не Ви прави чест!

Ще проверява болниците с обществен ресурс...Наглец! Той е основно действащо лице в политиката на насочване на ресурса на НЗОК с цел неговото разграбване от определени вериги частни болници. От сума ти години е в управлението на НЗОК и е участвал във взимането на решения във вреда на държавните и общински болници. Така и не направи най-елементарното: да се въведат диференцирани плащания от касата според нивото на болницата или поне според тежестта на случая. Затова държавните болници са зле, защото там се лекуват истински тежко болните, които никой не иска. Другите въртят псевдодейност и обират каймака.

От този човек на Пеевски ще очакваме да премахне далаверите в здравеопазването? Наистина сме дебили, ако му вярваме.

НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИТЕ ,ЗАЩОТО НЕ ИСКАТЕ ,А ИМИТИРАТЕ АКТИВНОСТ ,ЗАЩОТО Я НЯМА НА БОРИСОВ ПОЛИТИЧЕСКАТА ВОЛЯЯЯЯЯЯ !

От най-голямата работодателска организация у нас-КРИБ, искат: -Държавата да наказва с цялата си строгост на закона нелегалната търговия с лекарства, но и да стимулира легалния бизнес в сектор "Здравеопазване". Но нали тези същите от КРИБ, са нашите новобогаташи, които отдавна си владеят всички изградени и работещи огромни комбинати за производство на БЪЛГАРСКИТЕ ЛЕКАРСТВА. Не трябваше ли тези, жизнено важни за здравето на българите производства, да останат Държавни, но ненапитата вода иванчо им ги хариза с лека ръка? И по телевизиите отново се завъртяха големите "коментатори и анализатори и си приказват като на седянка. А д-р Кацаров току го напушва на смях.??? А болните българи? Дали им идва наум в тези моменти за смях?

Трябва да си олигофрен да гледаш всички безобразия и брутални кражби в здравеопазването и да казваш ,че няма такова "животно" ! Има ли нормални прокурори и министри и мин. председатели в тази държава или и те са в схемата за крадене ???????????????

Към всички заблудени ... Целта на проверките е да се канализират кражбите и да потекат към управляващата партия (че много го е закъсала с еврофондовете), а не в интерес на пациентите.., Блажени са вярващите !!!

Бойко е страхливец !!! Страх го е да въведе ел. здравна карта ,защо бе момче ,защо ти треперят гащите ,защо ?????

Т.нар. "ел. здравна карта" карта е една от тъпите мантри като тази за пръстовите отпечатъци, които заблуждават нещастниците, че в държавата на дебилите и чеповете за зеле ще бъдат излекувани от ограничените им мозъчета!

Очевидна и безочлива кражба се "разгромява" с качулки, екшън акции и ... Цацата. Практиката показва,че в държавата на Цацата, големите риби са недосегаеми. Тези, които крадат нормално и от всичко. Стигна се до там, че вече се краде и от битовизми - чрез платени паркинги, такса телевизор, такса "климатик" за охлаждане през зимата, такса лукс (без да го искаш), задължителна застраховка! на "доброволни начала" и т.н.

един да се сети иначе тия обеха грипа от никулден до нова година аиде данс на работа тия им стига толкова

ще махнеме ,,чадърите,, за да влезнат ,,всички,, под ,,шатрата,,...!!! те са нещо като 2-та милиарда за,,е-говермент,,...??? ,,герб,,...размахаха ,,сабите,,...!!! ,,принцовете,, на ,,прехода,, в кои ...,,хотел,,...???

Киро, вече трети ден вие от това министерство, заедно с МВР и прокоратурата не можете да повдигнете обвинение и да задържите виновен за фирмите, които са източили 90 млн лв под формата на препродажба на животоспасяващи лекарства....за какво говориш Киро ?!!

да се чете .. "подготвяйте пликовете с пари, защото ще идваме да симулираме дейност и да не трябва да ви хващаме в издънки ..! "

какво ше проверяваш бе господине, всичко живо краде бе! Това дето касата го покривало пак ти искат пари за да те погледнат както трябва а това дето не го покрива парата изчезва в джоба на доктора като карта в ръкава на фокусник! Отделно излизаш от доктора дето си платил такса и те цакат с нова за направлвние и така докато стигнеш до следващият кабинет те чакат куп изненади, а като стигнеш доктора те приема с презрителен поглед щото си дръзнал да му нарушиш спокоистжието, за нищо не ставате всички вие в тоя калпаванклав БълХария!!!

Пълни смешници....некомпетентни и корумпирани ще правят проверки на други подобни "без чадъри"...трагикомично...

С дъждобран! Абе, къде е Цацата?

loyola

А като ти се обади Борисов (като за Мишо Бирата), какво правим?

Началото на края на държавата бе положено с премахване на районирането за лечение . За съжаление процеса е необратим.

Ама всички болници ли ще проверявате, или само държавните? Защото и частните работят с касата, но там обществени поръчки (т.е доставка на лекарства с търг) няма, и частните сами избират кой да е доставчика и на какви цени, но на края сметката се плаща от ....здравната каса, т.е обществения фонд

Да се направят проверки на Чайка фарма, СБАЛК Варна, Плевен,Шумен,Ямбол,В.Търново.Застраховат се насила пациенти в ДаллБогг живот и здраве.Болница Сърце и мозък в Плевен също.

за далаверите в болниците ни е все още продължаващата практика да се "командироват" лекари в чужбина, за сметка на фармацевтичните фирми, които от своя страна задължават същите тези лекари да изписват и използват в практиката си само и единствено техните продукти (лекарства, диагностици, апаратура и т.н.). Тази уродлива практика е валидна само у нас. В нормалните държави е забранено със закон фирми да плащат пътуване на лекари в чужбина срещу купуването на техните продукти за съответната болница. А тук, вижте фактите: изпраща се уж на конгрес в чужбина лекар, който не знае езици, не участва с нищо в съответния форум там, но лети в бизнес класа, настанява се в 5-звезден хотел, яде и пие за сметка на фирмата, която го глези с всичко, и естествено, той/тя после си връща вниманието със задължението да купува и ползва само посочените от фирмата нейни продукти. Това е всеобща практика и е много лесно да се установи далаверата, стига някой да пожелае. Защото как така, лекар без никакво участие отива поне 5-6 пъти в годината на уж конгрес в чужбина, не носи никаква полза за медицинската наука у нас, но е изцяло впримчен в пипалата на фарма-мафията...

Празни приказки, преливане от пусто в празно ..... Стартирахме поредната "реформа". Предишната беше реформа по пръстовите отпечатъци. Този път е реформа по проверките. Айде наслука!

Оффф, Кире - значи сега, като министЕр, проверките вече без чадъри?! А като шеф на надзора на НЗОК до вчера - с чадъри ли ги правеше?;)) Щото парите ни за здраве са именно в НЗОК и тя ги пуска към болниците, та затова питам...

Ало, извънземните ,защо се правите на балъци.С този три дневен престой в болниците вие узаконихте кражбите на лекарства.Изписват се лекарства на пациенти без да им се слагат.Вие малоумни ли сте или се правите на мотики.

Проверявайте качествено и Трябва да има НАКАЗАНИ и по бързо,че много хора умират.Българи млади умират нелепо събодете се депутати.

Кирил Ананиев: Проверки във всички болници, без чадъри За какво са ви чадъри,като има и дъждобрани.

ВИЖТЕ коментарите на лекарите в техния сайт ЗДРАВЕ НЕТ и ще видите , че си имате работа с организирана група от умни и алчни лечители готови да бранят доходите си !!

Малка корекция: не "умни и алчни лечители, а умни и алчни дистрибутори на фармацевтичните компании!!!

Знаете ли как ще разберете, че става нещо истинско, а не имитация? Като скочат от Лекарския съюз ;) Докато си мълчат - безопасна работа. Лекарства за милиони не се крадат от санитарите, не се изписват от двама-трима. Това си изисква организация на стотици.

КВИ ПРОВЕРКИ , КВИ ПЕТ ЛЕВА? Докъде стигнаха проверките на фирмите за КАСОВИТЕ НАЛИЧНОСТИ , коита като сума са повече от ПАРИТЕ В ОБРЪЩЕНИЕ? НЕЩО СЛУЧИ ЛИ СЕ?? ПРОИЗВЕДОХТЕ ЕДНА ГОЛЯМА НОВИНА И НИЩО! И СЕГА ПАК ЩЕ Е ТАКА КИРЧО!

Да, бе ;) Личи си, че нямате фирма ;)) Стана голямо мазало с тези проверки. Доста хора направо си изгоряха за тарикатията.

Сотир Цацаров и Кирчо ще ни лекуват.

До сега кой надзираваше касата, че сега се явява като чисто нов проверяващ?

Трудна тематика. Наред с провеки трябват и промени.

ГОЛЯМ ХАП ПИЙНИ, ГОЛЯМА ДУМА НЕ КАЗВАЙ !!! ЩОТО ТОВА НЕ СА КОКОШКАРСКИ КРАЖБИ ! И НИКОЙ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ ИЛИ УПЛАШИ ПРОСТО ЕЙ ТАКА