Коментари - Болниците в Русе са препълнени, няма населено място без новозаразени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Процентът на повторно боледуващите и ваксинираните е много малък" Това мозъка на антиваксър няма как да го разбере.

В същото време Варна се "вдигнала на бунт". Да почваме, още преди да почне народа да мре, а той ще почне, през октомрви нека да излязат и лекари на протест, МВР на протест, протестърите на протест, правителстсво няма.

Dir - овцииии, гдее е това Руси?

Обаче тролетариатът се е скатал някъде с 200. Гък не смее да обели, че в държавите с най-много ваксинирани са най-много и в болниците. А може би просто от тролнадзора са "пропуснали" да насочат вниманието и ресурсите тук.

А, къде е Кацата? Нали все плюеше по НОЩ и твърдеше, че и без мерки може да се живее в пандемията.. Сега? Къде го да потвърди думите си. Но пред докторите в Русе да го каже

чака се транш от МВФ нещо чувам

Ужас. Няма никаква надежда.

Като изпишат всички, които не са болни от коронавирус, но са приети, за да се точи Здравната каса и нещата ще станат нормални. И промяна в Наказателния кодекс - да се търси наказателна отговорност при поставяне на фалшива диагноза. Освен стресиране на населението, това удря и върху имиджа на страната - завишена бройк на заразени с коронавирус.

Нали? Вместо да им дадат по една супичка и да им... "мине", те ги слагат на кислородни бутилки, ремдесевир и си губят времето с тях.

Да разреши проблема

Пращайте ги към Мангъров.

ги пратят ще оцелият. Но няма,че пътеката е 1200 лв и отгоре.

3евзек

Лечението със супички и чайче е най-лесно. С дневен порцион шкембе за 10 лева и чайче за 2 лева пътеката ще стигне за 100 дни.