17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Действащите процесуални закони в България са правени от адвокати. Горките хора с разклатено здраве, точно тогава изглежда са били що-годе добре. Няма как такива закони да гарантират ефективно правосъдие. Все едно Хаджигенов да прави НПК.

Мила родна къртинка! Хиляди тонове отпадъци на Монбат заровени в земята, доказателства и виновни няма! Защото са под президентско крило.

Ти кажи как се строи завод, с какви пари? С кредит? Колко милиона и кой ти ги даде? Какво ипотекира чак толкова? Луканов? Червени куфарчета?

Под Борисово крило. И понеже Пеевски иска завода им го приписват на тях.

4 месеца се събират доказателства, това нормално ли е? Не знам, по ТВ все дават криминални филми от други държави, дали защото е филм, няма такова размотаване. Тука се влачат като костенурки, събират с години и дойде време за съд, доказателствата не издържат и виновния уж, излиза на свобода!!! Пезпардонно отношение на съд и прокуратура, към подсъдимите. Пази Боже да не попадаме при тях!

Само че нали се сещаш, че другаря Луканов не ги е давал от джоба си тези куфарчета, спестени от закуска. Давал е държавна, наша пара. Първо ни отарашиха другарите, после се пребоядисаха и станаха другари-капиталисти, сега им робуваме.

Синът на първия секретар на Градския комитет на БКП-Русе изведнъж стана мастит бизнесмен. И друг един от котилото БКП-племенника на Тодор Живков също стана велик заместник министър .Та като се подушиха, като крастави магарета и виж какво стана-единия отрови със стотици тонове отровен отпадък заровен в различни места, дори чак в Пловдивско ,другия пък от екоминистерството му оправи далаверата. Е Сега наистина е дошло време да се разкрие що е корупция и има ли почва у нас. PS-Замислете се от къде дойде бума на раковите заболявания у нас. Дайте си сметка нашите т. н. ЗЕЛЕНИ зелени ли са или червени. Или поръчкови протестъри За Пирин рев реваха, лягаха на жълтите павета, ама да поискат справедливо наказание за отровителите на земите и водите-нито звук.

Как стават ли , ами много лесно ! Първо още в университета ги учат цели пет години , че дело се печели като се отлага до прекратяване по давност !!! После в колегиите по-дъртите мошенници/ адвокати / ги учат на хиляди номера !!! През това време подсъдимия ПЛАЩА и накрая излиза като победител !!!

Що, себе си ли предлагаш? В качеството си на arbiter elegantiarum или друга важна птица? Не е далеч от акъла, че проектозаконите трябва да се изготвят от хора с юридическо образование и опит, за предпочитане повечко и от различни, но гематично свързани сфери. Като юристите да са поне няколко - за коректив, както и да не са политически зависими и обвързани. А дали са настоящи и бивши адвокати, съдии, прокурори, следователи и т.н. е несъществена подробност. И когато проектозакона има икономическа, финансова, търговска, техническа и друга насоченост, да се допитат и отразят гледната точка и мнението на съответните браншови организации, съюзи и т.н.

другарите -седесари също лапаха яко и за прах в очите крещяха:Стига комунизъм. Костов,Софиянски,Бъки,Антоан ,и стотици сини комунисти по места заклеймиха комунизма и окрадоха каквото могат!Иване ,кажи си? Ама не си казва,даже се сърди ,че не е получил признание ......... Та не ги пропускай и тия другари...

_stankow

Ей от тука започва корупцията. Нека представи медицинско и на следващия ден да отидат в кабинета на лекаря и да го арестуват. За съставяне на документ с невярно съдържание. Няма да има празно - всички са вътре. И да видите как ще потръгнат делата ...

Напротив, тях ги броя към пребоядисаните другари.

евтини номера на евтини хора

Не виждам смисъл да спорим. С повечето неща, които си написал съм съгласен. Точно затова процесуалните закони не трябва да се правят САМО от адвокати. Другите, които участват в съдебната какаманга са прокурорите, юрисконсултите и чат-пат, някой съдия. Но тях никой не ги пита когато се правят ГПК, НПК и други АК.

Че ако не попадат хора при прокурорите и съдиите, Вие, г-н/г-жо адвокат, как ще си изкарвате хляба?

Илиян Василев бил с обичайното ежемесечно неразположение /наричано още цикъл/...

Думата "болни" в заглавието трябва да бъде с кавички.

"Къртинка" нещо свързано с къртене ли е?

Кофти Бобоков, а? Като гепи парите от залата в Русе под егидата на Герб беше готино, а? А сега си в ареста :) Леко май те сготвиха. Росен Даскалов и той беше на пангара, ама се усети бързо и избяга от Герб. Помниш ли Бобоков колко пари наля в гербаджийското радио в Русе? Аре яж сега това, което си надроби.

Президентските спонсори всичките са такива нагледци като тоя . Тровиш хората и природата и другите ти са виновни . А бе - доживотен затвор за такива убийци като този.

само за сведение ще добавя, че колкото и добре и професионално (разбирай балансирано и всеобхватно) да е подготвен един проектозакон, и дори и да има подкрепата и разбирането на заинтересованото ведомство/министерство, ще бъдеш много изненадан от крайния резултат. Защото най-напред ще се гледа и одобри на заседание на МС, където е първата цедка, а сетне и в НС. Там заради тънки сметки и интереси ще отпадат и ще се променят текстове, така че да не можеш да разпознаеш първоначалната идея и вариант. Ще му се месят доктори, инженери, счетоводители, икономисти и други от партийните квоти по комисиси, докато го докарат до няколко члена в Преходните и заключителни разпоредби на друг някой си закон, които ще приемат от раз и между двете четения...

малко се застуди и настинаха...

Не, не трябва болни са по-рождение, уродливото мислене - е сериозна диагноза!

Прав си! и със сигурност не се е обадил в съда да каже, че му е лошо- има си човека болничен!

Защо България, нека да има и лична отговорност...

Май ГЕРБ превзе и бизнеса с переспективните батерии за автомобили и други джаджи, които се развива от Бобокови! Така се прави, когато си на власт. Каквото ти харесва го обладаваш - манекенки, пари, печеливш бизнес, каквото се сетиш!

Да не се ритеснява, престоят в ареста ще му се приспадне от ефективната присъда.

Стари курвенски номера

Никак не са ефтини

Поредната пиар акция за изпълняване на поръчката е осъществена в бая толоме хартия с преповтаряне на едни и същи неща които на80% не са докаани с факти и документи а с поредните пиар акции за някакви ''тонове'' дето и те не могат да си ги представят реално ''отпадъцит'' ...Не е ли време всяко обещетение да се вдигнем , ащото ония в парламата няма как да приемат нещо против тях, и да искаме да се плаща реално от виновника както всеки брак в производството се плаща от работника??????

А нещо за боковото ''карантиниране'' за 2-3 часа да кажете????кога му опре ножа у зад....По вашата логига бая администратори ще да трябва да се арестуват че това карантиниране и тестове бая напредна като бройка при население около 6 милиона..