Французин твърди, че болестите са на емоционална основа

Французин, живеещ от години в Мексико, твърди, че болестите са на емоционална основа.

Обратно в новината

Коментари - Французин твърди, че болестите са на емоционална основа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по-тъпо и манипулативно заглавие не може да има.

С генетични и вродени заболявания са между 6 и 9 % от новородените. А пък 3% за преяждане, пушене пиене и наркотици, както и ако те сгазят на пешеходна пъека малко ми се вижда.

Ама тоя Рене няма много свеж вид за 58 годишен мъж.

По-кротко с оценките. Един от постулатите в медицината е : Лекувай с думи. Което не можеш с думи, лекувай с билки. Което не можеш с билки, лекувай с нож. Психично и телесно са по-свързани, отколкото си мислят тесногръдите всезнайковци. И са по-отделени, отколкото го представят разни шарлатани.

Когато се отказах от Безусловната любов! Там ще прочетете за този "велик" гуру...

Е той затова живее в Мексико - щото във Франция са му наритали задника

Сори,репликата ми беше към по долния коментар на "Ловеца на балъци"

тоя тарикат, дето дрънка добре известни на медицината факти, да каже що не си разнася псевдоучението във Франция, а?!

болестите са от ядове ядовете - от гадове

Някой казвал ли ти е, че си пълен кретен.

При тоталния провал на съвременната позитивно-научна медицина, това за някои е добре дошло. Нужна е промяна на симулациите чрез обговаряне на причини и симптоми - от грубоматериален, на енергиен език. И който не се приспособи към новите интерпретации и си остане на старото ниво на гнилия универсализъм, без съмнения ще умре.

Като оставим настрана безсмисленото натрупване на думи - бих задължително допълнил, че и почитателите на твоето бръщолевене ще умрат. Твърдиш ли, че ще са безсмъртни?

Никой не ти е крив, че си кон, а не човек. Конете общо взето разбират само от обяздване и преживяне.

Ебати мазната ПЛАТЕНА реклама, на поредния самозван гуру, който дори не дава лекарства срещу парите които му се наливат. С думи е още по-лесно. Стани Лазаре и като стана и хукна....

Някой казвал ли ти е, че си пълен кретен.

Аха. А един "велик" нашенец твърди, че всички болести са от нередовното пиене. Излиза, че е прав, то пиенето си е емоция...

Един познат, много добър лекар по класическа китайска + съвременна медицина, ми каза,че според класиците на Изтока поне 80% от хроническите болести се дължат на небалансирани емоции, а при жените - дори 90%. Отделно - истински щастлив човек рак не хваща.

Я погледни колко е продължителността на живота в Китай - колкото и в България. Хем си нямат цигани , дето доста по-малко живеят!

Къде го прочетохте това,уважаеми? Бил съм достатъчно в Китай и знам за какво става дума. И то - да не говорим за ужасната околна среда, благодарение на червените другари. А между другото - коефициентът на интелигентност на жълтите е повече от тоя на белите. Официални научни публикации - бол, виж чичко Гугъл.

Народа е казал: "Всички болести са от нерви, само срамните въшки са от любов !" :)) И те така ................... !!!

Всички болести са от ядове. А всички ядове са от гадове! /българска народна мъдрост/

Поредния шарлатанин с комплекс от упражнения :)

Поръчваш си болест с този коментар за човек, когото не познаваш, но обиждаш, помни ми думата!

Като си на32 и си болна от рак на гърдата, а милата грижовна държава ти отпусне 240 лв пенсия по болест (ЗАБЕЛЕЖИ ПРИ 14 ГОД ТРУДОВ СТАЖ) при положение, че това е сумата за превръзочните и то за 10-12 дни какво друго освен гуро-та ти остава? А храна, ток, отопление??? Та така... Случая е истински, усмивките в никнейма-ФАЛШИВИ! ДАНО ДА СТЕ ЗДРАВИ!

Като си пропушил на 14 какво можеш очакваш на 35?