Прибраха син на бизнесмен заради побой

Полицията в София изяснява случай, свързан с побой снощи в столичния квартал Бояна.

Обратно в новината

Коментари - Прибраха син на бизнесмен заради побой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

навъдиха се разни посрани гущери бизнесмени и всякаква кирлива паплач .

малкото гущер се прави на мутра и бабаит

Нека да доживеем и Дай Боже, това и подобните му лекета да отидат на топло. Но, силно се съмнявам.

може да научи вашето дете на . език. негов. на математика. мога.

зашото обичам децата. а и сам чунк. парвато дете в дир бг. мзатова от толкова години знам МОГА

Тъпанари!

Очевидно в България ДНК тест на неизвестен извършител се прави доста по-бързо от кръвна проба за алкохол на известен и задържан човек. Има нещо сбъркано в родното МВР?!

дакти палци преди некога са ги зели. преди москов дори. наздраве приятели. помня всяка улица в много градове. без жпс. различен см;

Е не може ли поне по време на едно председателство да се държим като нормални хора. Нинова му е поръчала да прави безредици 100%.

Типично изказване на селяндур!

надрусали се серсеми.. и станали безсмъртни.

не прави са на по умен от класа ти. верно е горното. дупе да ти е яко. дете мое.

изпуши ли си джойнта?

Тук не споменават къде е започнал скандала, а Домби се пълни, след като затворят клубовете и дискотеките. 97% пияни и надрусани, никой не признава авторитети и милионери. Един поглед накриво и некоя люлинска бригада е запалила. Освен това, участниците имат авери и в другите компании и се получава една много мила масовка с всички подръчни средства.

Домби в Бояна ли е ? Иначе си прав, страшен кенеф е вътре, но дилърите и кварталните анаболни изроди си го обичат повече от пикото..

В Бояна са ги закопчали, моето дете, а е имало гонки, като в нискобюджетен екшън!

този тупан рано или късно ще поеме ножа....

не тупан ,брадат бидон

нема ли држава и сад.

в моята каша има се места де може са ободеш. и то лошо. от фукария нищо не можем да го праим безопасно за навлеци. щом требе ша го лежим крадецо. та те така.... дружино.

тенеке

работи стават предимно с наследници на БСП деятели? Тоя, на Филип Боков сина му. Нещо генетично ще да е.

Ооо и медиите ли намесихте? В понеделник в 8 с рапортите за напускане, вече съм говорил с когото трябва.

щото е дал клетва. има неща, кои не може да правиш.

Рогоносецът Христко се правил на мъж.....-

е офицер и си избива нервите като танцува народни хора. танцувайте и вие. нема лошо.

не може да диша когато пуша боли го.

Ако старият Гушеров беше използвал връзките и влиянието си и се бе обадил тук там, срещу 80 - 90 000лв. кеш дадени на правилните хора щеше да отърве синчето и въобще никой нищо няма да разбере. Щом не го е направил на време и вече е изтекло в медиите явно е рвшил да не се меси. Ако пък дебеланкото освен, че е ударил патрулка е и праснал някой милиционер по мордата спукана му е работата. Че ще го пуснат от ареста, ще го пуснат. Но ще го осъдят. Това, че фльорцата ще офейка е незначителна подробност.

Няма да го осъдят, даже ще му се извинят, че са го арестували. Докато не пукне или не се пенсионира и последният червен дебил с някаква власт в България, наследниците им ще вилнеят, защото са възпитавани, че са над останалите простосмъртни и са ги учили да ги презират. Обаче всичко се пише.

Ще поживеем, ще видим. Струва ми се, че дебеланкото този път е нагазил яко в лайната. Но нищо не се знае. Срещу достатъчно пари на правилните хора може и всичко да се потули.

Добре мълчат националните медии, а и МВР служителите съгласуват с адвокатите на свинегущеровите версиите кой, как, какво и къде. Прилича на онзи справедлив случай, когато раболепно завиваха с плат номерата на колата на БФС и прикриваха псевдовратаря Николай Михайлов.

Не само, ами излезе зам. шефа на КАТ и каза, че лицето участвало в катастрофата имало прилика на 80% с Николай Михайлов ?!?! И после катаджиите искат хората да спазват правилата и да уважават законите.

По-надолу във форума някой е питал какво е гонзовица, та от отговора и аз разбрах (не че ме интересува, ама думата е странна). А аз искам да питам: какво е ПЛЕЙМЕЙТКА?

Курва с гумени цици и празна глава.

Компаньонка

депутати и децата им-разгащени докрай,че Б-я е техна

https://link

Горките полицаи. Сега ще платят щетите по гущеромобила и ще бъдат уволнени по традиция...

добре че не е батмобила на оня изрод от банкя

Светлето да не гълтала повече от колкото може да понесе...примерно на 25-30 човека

интересно тия противни баща и син защо още не са отстреляни

Щото руснаците ги пазеха досега. Но както се вижда стария Гущеров сигурно подкрепя грешната страна в битката за БСП и сега ще им спретнат няколко дела за да ги вкарат в "правия"път

В момента имаме проблем със смяната на поколенията. Първото поколение български бизнесмени поне направиха нещо - къде законно, къде незаконно, но поне направиха някакъв бизнес, запазиха го, оцеляха. Това никак не е малко, да оцелееш, да направиш 20-25 стопански години, в конкуренция със западните фирми. Но това първо поколение остаря и вече мисли за пенсия. И идват синовете. Те какво са изградили ? Какви амбиции имат ? Какви способности да управляват бизнес ? Не всички ще могат да продължат бизнеса на бащите си. И доста от този български капитал ще отиде при западния, ще го погълнат.

какво ще стане. Ще се правят на началници, докато има пари по сметките. Ще си карат Ферари и Порше, докато един ден с изненада установят, че кинти няма и няма да има. Защо, мислиш, драпат за власт? За да уредят наследниците на държавна хранилка, те иначе просто не виреят в истинска конкурентна среда.

Господ си знае работата. Наказанието на стария Гущеров е младият Гущеров.

Стария Гущеров въпреки, че е комунист е оправен човек. Познавам го още от времето когато бе шеф на бригадирския ЩАБ в София. Създаде и разви Орел АД и Закрила и после ги продаде за добри пари на Дженерали. Сега явно е решил да даде урок на дебеланкото и го е оставил да се оправя сам. А без парите, връзките и влиянието на татко си младия Гущеров е загубен. Ще видим как ще се развие ситуацията.

Орел? Май с едни кинти от фонда ТНТМ на Комсомола, а? Също като Максим Димов, дето пребара фонд ТНТМ на едно ВТД и изведнъж стана крупен бизнесмен. А баща му беше гаулайтер на БКП в Толбухин, сега Добрич. Като свински черва са, мамицата им.

Червените "бизнесмени" са наследници на мандраджийските престъпници и убийци на кметове, попове и учители. Синовете им са същите бандити. Мръсно семе!

Не се косете, ще го пуснат и то много скоро. Това е нашият съд.

Тази миризлива свиня, освен някой недохранен клошар не виждам мой може да пребие. Не е попаднал на хора, после баща му да си го вземе с проходилка и с памперс от болницата..

Щом е стигнало до медиите явно дъртия Гущеров този път е решил да не го спасява. И пияницата дебеланко този път ще отнесе сопата. Нагазил е дълбоко в лайната и без тати няма да може да се оправи. А селската пръчка междувременно ще офейка.

В допълнение - жена му е една силистренска червена ПАЧАВРА! До скоро снаха му беше МАРА ОТВАРАЧКАТА! БОКЛУЦИ!!!

Присъда за шибаняка.

гущеров е типичен "бизнесмен" - бандит и мошеник!!!!!!

хамелеон,ама от червените...

Синче на бивш депутат от БСП. Купува коли на леки моми с български пари, откраднати от партията му.

ТО ТАКА СЕ ЗАПОЧВА ЗА ДА СТАНЕШ МИНИСТЪР - ПРЕДСЕДАТЕЛ .... Е НА ЛЮБИМОТО ЗАНИМАНИЕ НА МАЛКИЯ БОЙКО Е БИЛО ДА КЪСА КРИЛАТА НА ПЕПЕРУДИТЕ :))

Нали?!

сбърках, докато си отзаде бърках с минерално масло (спомняте ли си как маслото се взривяваше в тигана, оставяйки черно петно миришещо на катран?), а бе, време е да премина на инжекции, явно хапчетата не ми действат, а и дразнят стомаха ми...

Да но сега люпи щъркелчета, мести блатни кокичета и целува геьове и бабички.

думата бизнесмен е нежно юридическо описание на думата бандит.

А някоя фолк певица отнесла ли го е случайно?

Защо спестявате цялата информация?!?!?!? Въпросният Гущеров блъска нарочно с колата си полицейски автомобил, да не говорим с колко промила сяда зад волана!!!!!!!! Или тате Ви е дал и нас вас някоя пачка......

От скука го правят,подсигурени отвсякъде с еврофондове,и хляба беше евтин,ама сега е два пъти по скъп.

А пък крадения от мандри кашкавал съвсем го няма. Смърт на комунизма.

само за два месеца мога да направя страната райско кътче, но много малко хора ще останат, да му се радват. Много, много малко.

Свършиха новините ли?

Глезените бизнесменски лайна пак са се проявили!

Това 6 райнно го обезкостиха,горе са само вили на баровци дето се плюят и бият, да се чудиш какво да правиш.Пешо и той там си отиде застрелян,сега трябва да пишат обяснения заради гущеров....Ало,специалните по медицинския университет, отидете там, спец ченгета сте!

Извинете ме, че не съм наясно , но коя е тази Гонзовица?

Гонзовица е една моя втора братовчетка от Мездра. Казва се Цеца Красимирова.

Тази е друга "Гонзовица". Нарича се Светлана Василева и представлява една 30 годишна, кльощава, глуповата и много грозна селска пръчка от Търговище. С такива върлини селяните си брулят орехите. Но тази и за това не става. Но пък иначе погледнато - алкохолик и проститутка. Лика - прилика.

Ще излезем рода.

Странно ми е само едно нещо. Как това шкембе се е било, т.е. как е нанасяло и се е пазело от удари???? Загадка.

Не се е било. Офейкало е с джипа си и се е блъснало в патрулка. И куките са го запрели в кауша. За да се сбиеш трябва да имаш "дупе". А татковите синчета нямат.

Гущеров може всичко друго да няма, ма дупе - ИМА.

И защо ни занимавате с глупости сякаш някой се вълнува от това???Сега го прибрали- не е нити първия нито последния ще бъде- и утре като натежат джобовете ще си ходи по живо по здраво и пак ще ни уведомите ама не и за паричния трансфер..

Този алкохолик дебеланко едва ли се е бил. Били са се момчетата от охраната. А да се сбиеш заради мърша като Гонзовица говори за тотална и необратима човешка деградация.

И с какво е толкова важен тоя дебел грозник, че ни занимавате с него ?Тоя е само един от, всичките синчета и дъщери на т.н бизнесмени крали от народа и изживяващи се, като вип.

Ами ако си чувал за 'червените куфарчета' - баща му взел най-голямото!

Не е ли заради гонзовица???????такава кривогледа, меркантилна и отвратителна жена едва ли ще се роди отнво!!!!!!

Явно не е. Иначе нямаше да се бият ;-) Мерили са си ги...

кривогледа, кривогледа, ама путката и зее и капе... и не мирише като на деса - дуловската принцеса