Йоско бил пиян, но не дрогиран при катастрофата

Подземният бос Йосиф Йосифов - Йоско, който предизвика зверска катастрофа в столичния кв. "Бояна" с бронирания си джип миналата седмица и уби двама души, е бил пиян по време на инцидента.

Обратно в новината

Коментари - Йоско бил пиян, но не дрогиран при катастрофата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е щом е бил само пиян ......!!!!!!!

балгарите и без дрога и пиене ,не са вред хлопат им даските откакто е демокрацята,така че свикваите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега да се басираме ли какво ще стане с този Йоско? Аз залагам на следното развитие: 1.Образуват следствие, бавят го до догодина. 2.В крайна сметка се стига до дело, щото EU ще кажат "айде съдете го тоя вече". 3.Признава, че е бил пиян, но го изкарват малоумен и че не е знаел, че като пие не трябва да шофира и в крайна сметка го оправдават. Втори вариант: 3.Потърпевшите се надигат от гроба и ненадейно оттеглят обвиненията си. Делото се прекратява. Йоско излиза от предварителния арест на бял кон, а на улицата го чака чисто нов черен джип за 300 хил.евро - подарък от Цецо Цветанов като извинение за причиненото неудобство.

Много е важно - Йоската бил само пиян, но не дрогиран....

....че не е и пиян, че не е блъснал и убил хора и ....ето ви човек със чисто съдебно минало - виден бизнесмен. Дори може да има претенции срещу РБ в Страсбург.

Йоско - национален герой !!! Изпратете SMS на номер да платим престоя му в болницата, че човека е безработен и няма осигуровка ! Държавата трябва да му изплати обезщетение, че не му разчистила пътя пред него, който е негов !

Браво проф.Миланов! Грижете се за човечеца за да може да оцелее и пак да вилнее. Сигурно има защо.

Стархотна новина, направо за първа страница! Жълтури!

Адвокатите ще му издействат условна присъда, позовавайки се на случая "СтаВИСКИ"...

Йоско бил пиян, но не дрогиран при катастрофатa - пуснето го тогава чожечеца , какво ви е направил !!!Мизерницииииииииииииии !

Е шом не е бил дрогиран да го пускат по живо по здраво-----------

и да го пуснат по живо по здраво да си ходи момчето и даже на санаториум на държавни разноски, а следващия път насреща му бус със съдии да пуснат, да са ни живи и здрави

АУУуу много блага вест за родата на загиналите ХВАЛАаа АУУуу БЪЛГАРИО не за тебе те умряха!

едно е ясно, че цяла българие с изклчение на 5 човека се моли този иоско да не оживее

кам доктора от пирогов: сложете мъ нечто на тая свиня за да не се сабъди за винаги! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е, това, че не е бил дрогиран, е голяма утеха.

Абе защо я държите жива тази свиня бе - апаратно дишане - такива боклуци като него и 1 лв. не са дали за да ги има тези апарати в болниците ! Махат му апаратното дишане и се приключва - това говедо друго освен нещастие не носи на нормалните хора !

слава богу!!а, аз мислех,че е дрогиран,а той само пиян!!пуснете човека веднага,невинен е а аз мислех ,че е дрогиран,каква грешка!!

Йоско бил пиян, но не дрогиран при катастрофата-ми да му дадат медал за тая работа.

А мен ме проверяват за колан и светлини!

ма горкия йоско само с 2.6 бил па и не си бил допим , селска мутра още малко и герой ще го направите, направо ме разплаквате с това - йоско ,не ви ли е срам

защо не смените това хубаво заглавие на тази и без това срамна статия....за ранените и убитите, нищо....а тоя........

Експертиза? - Мерцедеса е бил дори на заден ход. - А тези работници така барзали за работа горките че смачкали Мерджо...

Много добро изказване...

Е да в този случай въобще не е виновен!

По всичко личи кой е виновния. Всеки знае, че 2,6 промила са си направо престъпно количество, но вие пишете "Йоско не бил дрогиран". Какво значение има при 2,6 промила алкохол. Защо не написахте нещо за състоянието на ранените във другата кола. Какво ни интересува, че състоянието на виновника за тази тежка катастрофа е в стабилно състояние!!! Крайно време е да сте по-безпристрастни към случващото се около нас.

От НОИ да кажат дали е бил осигуряван и кой плаща сега престоя в ВМА.

тоя щеше да е на далавера ако го изкарат дрогиран. Сега застрахователя няма да плати щетите. Егати Булгаристана

е то може ли да се напиеш така от две лимонади????

Е,в такъв случай той въобще не е виновен!!!

Абе, напишете направо, че не е бил в колата, чиста работа!

някак си ми звучи като успокоение това, или поне така сте го написали......

Всеки, който сяда зад волана пиян е потенциален убиец. Без значение дали предизвиква пътно-транспортно произшествие трябва да бъде съден.

Не виждате ли, че човека е бил на зор, затова е карал бързо. Ходило му се е по малка нужда, та чак му се е спукал пикочния мехур.

Йоско бил пиян, но не дрогиран при катастрофата, тоест ще приложим цялата строгост на закона и ще го осъдим на минимум една година условно.

Чисто съдебно минало, тих, скромен, уважаван съсед, тудолюбив и ... споразумение с прокуратурата: три години условно с 2 години изпитателен срок. А че е карал пиян като кирка - к'во от това!

Куцкова тоя що е на свобода?....а да ти каза невинен до доказване на противното, а оня Марковски доволно потриваше ръце? Е пуснете го пак да прегази още някой....и после пак убеждавайте народа. Както и да е ама правосъдната система в БГ работи замо и единствено за престъпниците. Сигурно си има прични - плащат ви!

Абе лудо, младо - ненаиграло се.....

подземен надземен ква е разликата че само било куркано тва лаино...даите му 15-20 години стига условни присуди бе утрепки... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

накрая 17торната експертиза ще докаже, че нищо не може да докаже.

...Колко ли ще го дъвчете този подземния?...мисля че надземен няма да може да го изкарате.

Бе я оставете братото тясе жип сал мотан се кара инак невърви.Гулума работа утепал 2 ма а у Либия колко изтепаха.

Сега роднините на загиналите да съберат пари за нов джип на Йоско а държавата да плати лечението му и освен това трябва да получи публично извинение заради грешката на лабораторията според която е шофирал в не трезво състояние.

плюс обезстетение за нанесени морални и матерялни стети. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

за малко да забравя плюс степен на инвалидност за да пласта по -малко данаци и да получава безплатни лекарства *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

сега най-безстаршният роднина да си купи един макаров нелегално, да дойде у софията, да причака Йоско до някое заведение и оня като си отива към джипа в късните доби, просто да го гръмне в 10ката - няма да се знае ни кой е ни от къде е!!!

то е ясно , че се отървава, ама ме е яд само, че не се срещна с някой засилен бетоновоз, от тия с четрите моста, дето бетонират масово бълхария заради малоумни нищожества като него и покровителите му от ГЕРБ

какво лаете срещу държавата като мръсни мижитурки. Вие сте я направили такава усрана точно с това циврене!

Ей, какво примерно момче, нали е наше. Хайде да го пускат, че има бизнес да върти и без това няма да го осъдят. Да не би да осъдиха както подобава Максим Ставински. Така ще стане и сега. Както и Доган получава 1,5 милиона без конфликт на интереси и т.н. Язък за погубените хора.

Алкохола е наркотик , при това тежък. Заглавието е неправилно.

Е, щом е бил "само" пиян" не е толкова лошо- може да до пуснат.