ЗК ”Левски Спартак” получила лиценз след смяната на Богомил Бонев

Ако не беше сменен Богомил Бонев като вътрешен министър, "Левски Спартак" според мен нямаше да получи лиценз за застраховател. Това заяви Даниела Конова, която е била директор на Дирекция "Застрахователен надзор" в периода 1998-2000 година, която е свидетел по делото "Октопод".

Обратно в новината

Коментари - ЗК ”Левски Спартак” получила лиценз след смяната на Богомил Бонев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗК "Спартак" впоследствие ЗК "Левски Спартак" , която действително е създадена и преуспява само и единствено на неимоверните усилия на Алексей Петров и неговият екип, в които години на работа на компанията от 1996 година на която и Аз съм пряк свидетел, действително процъфтяват днес при "Лев инс" с активното съдействие на Ива Петрова и оцелели работохолици от 1996 година. Инициативите понастоящем в това число и на Стефан Софиянски са целенасочени и заслужават внимение. Поздрави Сашо Костов

Застрахователния лиценз само от МВР ли зависи????Като започнат сега да вадят "нафталинени"приказки едва ли ще стигнат до нещо..

Нещо с годината на лиценза ми се губи. В средата на 1998 г. си купих нова кола и я застраховах в Левски Спартак - т.е. тогава компанията е имала лиценз.

Горкият доц. д-р Тракторов. Пак болен. Предният път когато "се разболя" щеше да си прави операция от какво ли не - от проблеми с кръста до проблеми със сливиците. Типичният казармен номер на скатавки като Калфата - кандирдатът за президент на БСП-то. И той милият много искал да служи в родната казарма, ама когато влязъл изведнаж се раболял от язва. Но след като го освободили изведнаж оздравял. Досущ като родните бандити. когато ги вкаратв панделата се разболяват от каво ли не. А когато по някаква причина ги пуснат като по чудо оздравяват. И най-лошото е че заразяват и своите адвокати - мъка, мъка, мъка. Не случайно в средите на правистите има вече термин "адвокатска болест". И сега за пореден път Тракторчо се прави на болен - както сами можете да се досетите предния път когато го пуснаха да се лекува не се оперира от нищо. Та и сега така.

Защо го смениха?!?!

Богомилчо да отговори какви имоти има в Гърция, съвместно с баретата Филко Славов, екзекутора на Октопода...

Недейте тъй ве, дами и господа, недейте тъй!?Спомняте ли си, как Богомил ясно оповести, че е заловил злодея Костов на българо-швейцарската граница, носещ един чувал с пари!?Помнете героите български , ей!?

Тези мърши, като този на снимката, докато не се изметата, няма да видим нормална държава!

ЦВЪТКО ЦЕЛИЯ ТОЗИ ОКТОПОД СЕ ПРОВАЛИ. ТО ТИ СИ В ЕДИН ОКТОПОД НО ДА ВИДИМ КОГА ЩЕ СЕ ИЗАКАШ. А НА БОГОМИЛЧО ЩЕ МУ КАЖА САМО, ЧЕ ВИНАГИ Е БИЛ ЕДНА МЪЖКА КУРВА.

Много тие червена истината!