Банка: Българите забогатяха с още 1 млрд. лева

Финансовото богатство на домакинствата нараства с 12% на годишна база до близо 41.8 милиарда лева в края на юни 2012 г.

Обратно в новината

Коментари - Банка: Българите забогатяха с още 1 млрд. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

val55

Висша форма на дезинформация, узаконена корупция и неспазване на законите. Това прочетох от редовете и между тях. Каквото и да пишат не могат да заблудят мислещите, а те стават все повече в България, което много ме радва.

забогатяха както се казва ги знаем поименно. Лошото е. че в другите страни щяха да се запознае с тях лично и някой съдебен състав. А у нас...уважавани държавници, съдии , депутати, шефове на агенции, калинки.......

Ще обложим и лихвите ;) Пари трябват;D

само не пише кои са тези забогатяли българи

Да, богатите забогатяха с още 1 милярд, а бедните обедняха още.

КОЙ ЛИ ВЯРВА НА ТЕЗИ ПИСАНИЯ? ДА КАЖАТ КОИ ИМАТ МНОГО ПАРИ. ТОЗИ 1 МЛД. Е ОТ ЗАКУСКИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ, ХА-ХА-ХА......

Мита за "бедния" българин за пореден път е разбит на пух и прах. Не разбирам защо непрекъснато се оплаквате. Някой от вас да се е отказал от автомобила си или пък от цигарите? Няяма такива.

Че от кога колата и цигарите са екстри,бре?Искаш да живеем като в Афганистан ли?

Според теб и дрехите са лукс вероятно. Аз бих искал обаче г-да банкерите да извадят и бройката на забогателите през периода хора

Р.Овч. е внесал месечната си лепта от енергийните схеми.

Е па , я съм била забогатела чада мои,само дето не съм разбрала

Айде пак поговорката яли свинско със зеле...

да ги посочат поименно. И без това има теория, че във властта трябва да влизат богати.

Има едно понятие - кухи обороти. Та и тук - колко от тези пари са резултат от продадени бизнеси? И ако човекът, продал бизнеса си, не влага парите си в друг, а предпочита да взема лихви от банка, това не говорили достатъчно ясно за т.нар. икономическа среда в Бг понастоящем?

Това не бива да ви радва.Означава,че хората се стра хуват и вместо да въртят пари,ги трупат за черни дни,но това е трудно разбираемо за политиканите на герб.

Никой не казва каква част от депозтите са на чужди граждани

Ами не е никаква лъжа, само е изкривената истина от лакеите журналисти и банкери. Просто заглавието трябва да е : Олигарсите , Управляващите , Банкерите и Политическата класа забогатяха с още 1 милиард лева. ТЕ НЕ СА НАРОДА !

Добре бе! Но, 75% от българските граждани притежават едва 3% от вложените в банките пари, 75% от депозитите са до 1000 лева, а 90% са под 5 000 лв. Останалото - богаташи, фирмени депозити, а напоследък - депозити на чужди граждани (гърци) поради липсата на данък върху депозитите и фиктивно изнасяне на бизнеса от Гърция... Аман от пропаганда!

Оправете си заглавието ?

Народа ходи гладен, банките се надпреварват да лъжат, че забогатява!

Напоследък се съобщава, олигарсите ни са "обеднели" с 1 милиард лева, а милиционерите милионери са "спестили" заедно с олигарсите 1 милиард лева. И това са новини в ДИР-а, а не на агенциите "Клю-клю" или "Една жена каза". Който владее аритметиката нека смята, защото в "интегралното смятане" се сменят границите в такъв случай. /0 - минус 2, с минус 2 - НУЛА/

Вярното е, че тези пари действително ги има, но те са на банкерите и работещите в банките. След като националните предатели от парламента узакониха възможностите банките да крадат пари от вложителите,уредиха ги да не носят никаква отговорност както е по света и задниците от банките натрупаха 1милиард от кражби от своите клиенти само за една година.

Какви са тия спестявания на "домакинствата"? Ега ти измишльотината! В банките има ЛИЧНИ И ФИРМЕНИ СМЕТКИ! Защо не смеете да кажете колко сметки са до 10000 лв, колко до 50000 лв. колко до 100000 лв. и колко са над тези суми! Тогава да видим кой яде зелето и кой яде свинското!

Информацията е публична на сайта на БНБ.

е, нали е важно да се реагира парвосигнално :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Предолагам, че предизборно ще се чуят стотици такива PR "новини". Жалко е , че управляващата каста в България вече е убедена колко е просТ народа.....че и в най-богатите страни на света такава новина би предизвикала вълна от недоволство, та как в "криза" богатеем...хем сме отличници хем на последно място в Европа...ама май и в Африка

Поне да бяха до уточнили от банката, че става въпрос за депозитите на няколко човека, не да визират цялата държава

Истина е! След като моите пари от замразената пенсия се спестяват във вид на депозити, значи аз съм жив за да видя излизането на България от безкрайният политически преход. Сега само "работещите" във властта спестяват, а това значи че след Първи април и ние пенсионерите ще започнем да спестяваме. /този който доживее да хване "зеленото" - лапад и коприва/ С ГЕРБ, ДО ГРОБ!

БОЖЕ каква долна лъжа