Богати саудитски фамилии са принуждавани да инвестират в гиганта "Арамко"

В ход е план за изграждане на доверие в сделката по първичното публично предлагане на акции на компанията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дай биже да се разорът и да изпаднът пак до бедуини и да карът керваните, та да мирне света ит гнусотиите им араПски и издевателствата, арогантността им и многолюдната им гладна и агресивна челед. Да испукът дано до последния нагъл арап, писнало м ие от тех и гнусните и шантажи и дебилен ислам. Дай боже света да измисли нова енергия и технология, и петрола да стане тотално ненужен иле презиран и забранен. Писнало ми е от арабите да си въобразевът, че свяета им е длъжен.

tonk11

Ми ще влагат. Нали от там са натрупали милките. Да не е с прогресивно земеделие?

Пак да питам: КАКВО Е "НОВОТО" В НОВИНАТА? Това стана преди 2 години (2017) и всички го помним. Новоизбраният престолонаследник Мохамед бин Салман притисна богатите принцове да снесат по 100-200 милиона в "Арамко" и други проекти. Сега ФТ ни го припомня - ЗАЩО ЛИ?! Изобщо грижата за богатството на тези монархически семейства, които никога нищо не са работили, а просто са получавали пари от нефта на С.А. и така са станали милиардери, е завидна и похвална! Обаче ние какво общо имаме?

Този целият свят е напълно “фъкд ап”:) Само се замислете над този текст; “Богати семейства в Саудитска Арабия са принуждавани да инвестират в саудитския петролен гигант "Сауди Арамко" (Saudi Aramco), за да може планираното първично публично предлагане (ППП) на компанията да достигне 2 трилиона долара, каквато е целта на престолонаследника принц Мохамед бин Салман, предаде ДПА, като се позова на в. "Файненшъл таймс".” Публично ПРЕДЛАГАНЕ и .. ПРИНУЖДАВАНЕ!?!? Нещо като суха вода, като дървена демокрация, като българска демокрация,..., нещо като нищо!!! На какви ли не лъжи, глупости и простотии се нагледахме по света и особено у нас - нищо чудно че на никой не му прави особено впечатление какво и защо стана и става в бедна разграбена България!

tonk11

Не е чак толкова лошо написана статията. Значи или нищо не разбираш, или си доста т....

Аз не коментирам статията (написването й), в този случай, бе идиот, а фактите в нея, съдържанието й! И кретен като теб говори за тъпота:) Какво е толкова сложно в това, за да не можеш да го вденеш!

Истината е, че саудитския петрол е изчерпан и сега джуркат каквото е останало във пясъка омешан с вода...