17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В АДА ДА ГОРЯТ ТИЯ СВИНИ ДОЛНИ..... 5ВЕКА ЕТНОРЕЛИГИОЗЕН ГЕНОЦИД НА 3 КОНТИНЕТА...... КРЪВНИЦИ И УБИЙЦИ А ЕС МЪЛЧАТ КУРВЕНСКИ ПОЛИТКОРЕКТНО... ООН......

Това за съжаление не е решим по мирен начин въпрос. Заради Русия спряха предният път, че азерите се уплашиха, че по погрешка удариха май руски хеликоптер над Армения, където имат база там. Русия обаче няма никаква изгода да се кара с азерите, които са им съседи и даже купуват от техният газ и го продават в Европа, през тяхната мрежа. Макрон се изцепи за Карабах, че трябва да се мисли да се обяви за отделна държава. Но в общи линии запада мълчи и не гъква по въпроса. Пак Путин трябва да носи мира, като преди където спря САЩ да напада Иран при Обама.

кой е прав, но на мюсюлмани не трябва да се вярва.

Който се е свързал с Русия,както Армения,добро не е видял

Ама как си личи, че еди и същ тъпак пише под различни никове. Арменците се свързаха, но със САЩ и НАТО. Преди три години имаше демократична революция там. Плюха по руснаците и искаха евроинтеграция. Получиха турсо-азерска интеграция. И разбирасе, пак Русия им е виновна, че не ги измъкнала от лайната, в които сами се навряха. Аще щом вдигнаха революцията преди години си помислих, че тия хора току що загубиха Арцах. Е, не я загубиха цялата, но пак благодарение на Русия и на тъпотията на азерите, които имаха неблагоразумието да свалят руски хеликоптер. Ако не бяха се иакали на метеното и си пердашеха само арменците, руснаците нямаше да се намесват. Щяха да оставят арменците да си изсърбат демократичния буламач, който забъркаха, до край.

Или си се свързал с Русия и разчиташ руснаците да те пазят, или вееш плакати "Руски окупатори вън!" около базата в Гюмри, от където очакваш да те пазят. Пък и президента им тичкаше час по час при НАТО-вците да им се мазни. Ми да го пазят те. Ама НАТО го играе винаги в полза на мюслитата - справка Балканския Полуостров. От Кипър, 1975 година е все така, ама акъл не идва. В случая Азърбейджан изигра ролята на бияча, дето дето да вкара малко акъл на арменците. Ама акъл в главите на арменците идва трудно. Няколко пъти, още от времената на царя, Русия ги спасява от тотално изколване. Но това не пречи първия атентат в московското метро да е дело на арменци. Да, не се учудвайте, арменски националисти, още по времето на СССР са първите взривили бомба в московското метро. Сега Арменците се опитват да задействат пак договора по който Русия да набие Азърбейджан. Ама руснаците поумняха - с евреи и арменци не искат да се свързват. Азерите също поумняха - не беше толкова далеч времето, когато победоносния им ход из Нагорни Карабах беше лекинко сецнат - свалиха грешния въртолет и за два часа след това подписаха едни неща, дето хич не искаха да подписват, а следващото утро озари Нагорни Карабах под на практика руска окупация. Има и още един вариант - вееш каквито си искаш плакати, но си организираш въоръжените сили по най-добрите образци, обучаваш ги по най-добрия начин и ги снабдяваш с достатъчно добро оръжие, така, че да не се налага да те пази някой. Е да де, ама това не е по арменски. Липсва тарикатския елемент, а и много скъпо идва, особено ако парите се крадат на най-висщо държавно ниво.

Армения пое по пътя на демокрацията и скъса с Русия. Имаше цветна революция там преди 3 г. Сега великата американска армия трябва да брани арменските ни братя от демократичния съюз.

Армения е член на Евразийският съюз. Няма Запад там. Има само Русия и комунизъм.

Тоя боряшник ви изби на пъпа. Ми прекалих, да. Не намерих белина и затова се наложи да посегна към боряшник. Армения прави цветна революция преди 3 години и поиска скъсване на връзките с Русия. Искаше и да изгони руските бази от територията си. Тълпи умни и красиви протестъри нахлуваха по парламенти и посолства да си искат демокрацията. Е, получиха си я. Но като опря резания азерски отзад и се сетих за Русия. Няма брато! НАТО, САЩ, те да ги пазят. Нали сега са съюзници.

А аз си мислех, че великата руска армия брани арменските ни братя от Евразийският съюз ...