Обсъжда се още един кандидат за управител на БНБ

Има втора кандидатура за управител на БНБ - Камен Захариев, който от 22 години работи в централата на ЕБВР в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Обсъжда се още един кандидат за управител на БНБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от т.наречени специалисти, тип Дянков, М.Велчев и т.н. - едни най-обикновени кариеристи и чуддопоклоници, които се интересуват само от личния си интерес и кариера. Такива въобще не ги е грижа за народа и България.

Е това се казва вече надпревара. Поне още 1 кандидатура. Нека най-добрият спечели позицията!

И АЗ ИСКАМ НЯМА ДА СЕ ДЪРПАМ КАНДИДАТИ ДА ВИ ТРЯБВАТ ;)

не и за двамата- и двамата са един дол дренки- назначени "наши"- разбирай слуги на чужди интереси! Единия живял в сащ слуга на една банка, другия- слуга на друга- все ненужни, туморни образувания. нещо няма да направят в правилната посока!!!!

Най-важното е да не е от бандата на Сакса Кобурготски, че съсипаха България тези крадци!

Който и да е избран за управител, трябва да може при извънредни ситуации при които се вижда вреда от водената политика или неизпълнение на задълженита по контрола да може 2/3 от парламента да го отстранява и да подлежи на съдебно преследване.

"Прекалено семпло му е CV-то. Един период от време е бил зам.-финансов министър при различни правителства. След това в друг период е бил нещо като експерт към МВФ", коментира обаче Димитър Байрактаров от Патриотите. Интересно какво беше CV-то на Искров. Та то там нямаше и CV, а само препоръка от Сараите.

Радев явно не се харесва на всички. Дайте да внедрим друг "наш" човек.

Който и да сложат пак ще краднат докато нема бой по ръчичките та и още нещо.

Мераклии за шеф много!!

Стига с назначаване на проамерикански слуги!!! При Сакскобургготски- хотелиера Миленчо Велчев и Малкия Мук ,при Бойко-1-Дянков!?!Толкова ли НЯМА български БАНКЕР!?!Тези САМО изпокрадоха страната и подвиха опашки!! КОГА държавата ЩЕ ГИ ОСЪДИ?????

В една империя, винаги управляващите са назначени от "горе" (центъра на империята). Така е било при османската империя. Така беше при съветската империя. Така ще е и при китайската империя (след време). Защо да е по различно при американската империя?

Целият управителен съвет на БНБ са едни мишоци и трябва голямата метла. Не е само Искров за измитане! Учудващо е как кандидата трябва да идва от чужбина за да има доверие!!!

А предишния наградиха ли го - нали каза, че си очаква наградата за добре свършената си работа???

Камен Захариев е завършил МГИМО- А този съветски институт е известен като ФИЛИАЛ на КГБ!!! Вероятността Камен Захариев да е агент на КГБ е огромна! е може и да е станал двоен агент! ама такива най често днес си остават путлеристи!

се завъртяха и станаха настоящи американски подлоги и българоФОБИ.... КриСталина как ни помага, освен за демографския фактор- с повечко "бежанци"и всичките ни външни министри 25 години всеее евреи и т.н.......

Престанете да ни набутвате американски и британски подлоги! Това ще са същите чифутски мекерета и подметки, които като Иван Искров ще ни подложат банковата с-ма на бананова кора и ще ни разсипят в следващия ден "Х"! Да бъде издигнат чист българин, работил в България!

Престанете да ни набутвате американски и британски подлоги! Това ще са същите мекерета и подметки, които като Иван Искров ще ни подложат банковата с-ма на бананова кора и ще ни разсипят в следващия ден "Х"! Да бъде издигнат чист българин, работил в България!

Не Не да е кадър от МОСКВА!!! Цецо добре работи с Московска банка!Там яко пипат! Докато сме задушени с руски подлоги и ченгета навсякъде нищо добро! Нищо не очаквайте !!!!!!!!!!!!!!!! Те Юпитата бяха от Англия,но "наши синчета"!Ник.Василев -син на най-главното ченге на Ч.мор.флот!!!Велчев-баща обрал БГА и...............! Унас всичко е навързано и е подлоги на Русия!!!!

kirchevo

Започнаха "Тикварските" номера

Ако прокуратурата обсъди бъдещето на настоящият управител , за следващият кандидат едва ли ще е нужно кой знае какво обсъждане . Но виждайки че може да се управлява без наказано , кандидати те ще се роят като хлебарки .

Така едно време са намерили в кръчмата,пропадналият фердинанд и са го направили княз .

Българската народна банка трябва да се управлява от българин, защтаващ българските интереси. Разни там от америка, ес и др. нови еничари единствено ще защитават интересите на световните концерни, фондове и какви ли не.

Къде е Камен Захариев, къде Иван Искров, от различни планети са...

Кой от кандидатити беши учил в Масква? айде после като понагласим системата да няма издънка със следващия дворец за фараони, шефът на БНБ да е "много наше " момче и да не се обажда да пипа лицензи и да всява смут в "честния" бизнес в служба на българския народ. Изборът за шеф на БНБ е кардинално важен, защото зависи,както банковата стабилност, така и валутния борд. Предполагам, че Камен никак не е независим и насочен към ЕС. Освен това той идва от Лондон, където водят политика на разцепление на ЕС, затова само кандидат одобрен от французите може да ни свърша работата, за която е избран. Ако се сбърка с избора, ще има пряка заплаха за валутния борд и икономиката на страната. Като гледам двамата кандидати и двамата не ми пораждат доверие.

Камен Захариев е завършил МГИМО- А този съветски институт е известен като ФИЛИАЛ на КГБ!!! Вероятността Камен Захариев да е агент на КГБ е огромна! А такива най често днес са путлеристи!

Може ли да говорим, че е подготвено наше момче в КГБ и после специализирало в Лондонското сити? Ако е така бегай, спасявай сее! Определено съм на мнение, че човекът начело на БНБ трябва да е подготвен кадър, но не и на служба към хора, които ще го убедят в даден момент да работи против интереса на народа ни и в полза на чужди капитали и политически интереси. Специално Лондон говори за интереси за дестабилизация на ЕС, а ние сме незначителен за другите, но не и за себе си. Затова този човек е заплаха за оставащите тук. Що се отнася до Плевнелиев,който го предлага това не може да е аргумент,който има тежест, защото самият Плевнелиев е комсомолец, който е използвал всички партийни контакти, за да се издигне.

а кандидати за далавери и лапаница в булгаристан бол ...тo и цигани не останаха вече по битаците

хаха да те са по скандинавските държави вече:)))

след като видяхме кадрите на сб какво "могат", сега ще дадем поле за изява и на бюрократите от ебвр и мвф.

И МВФ И ЕБВР са мафиотски организации както и експертите им...

Г-н Байрактаров от ПФ като супер специалист по всичко рече - семпличък му се виждал.

За келепирец кандидати колко щеш, а кой че копа картофите и че пасе овците никой не знае.

да разберем кой е най-подходящият за този пост е да кажат какво се е случило с КТБ. Бас държа, че никой не е подходящ.

питаш какво се е случило с КТБ ? ами обраха я с една химикалка .....

кой би казал истината?

Напомням:Дянков също ни беше предстваен като супер експерт от Световната банка. Видяхме какво направи. Велчев също се появи като светило от Лондон. Прецака ни здраво. Да не говорим за Искров, той прокара закон, оневиняващ банкерите когато раздават необезпечени кредити и така подготви и релизира краажбата на века.

А-а-а-а-а, за кражбата на века не сте прав! Още колко години има до края му! Кой знае какво се подготвя в момента.

Велчев и всичките младоци появили се на "оня" Великден бяха поканени от принц Кирил и царя си избра: кой за депутат (Делян Пеевски е от тях), кой за министър или зам.-минисър. Имаше и вносни (главно учили в Британия), имаше и местни.

Вождове да искаш у Булгаристан-Циганистан!