Вложители съдят БНБ за забавени плащания от КТБ

Срещу БНБ има заведени дела заради забавеното отнемане на лиценза на КТБ и за забавянето на изплащането на гарантираните влогове, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Вложители съдят БНБ за забавени плащания от КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега БНБ да заведе регресивен иск срещу Искров и сие , защото те са причинители на щетите за институцията !

няма да стане ....подуправителите същите в т.ч. бившия главен юрист за награда стана подуправител

В държавата "Мой човек" няма законност и тия хора ще изгубят делата си ако не намерят съдии "мой човек". БНБ е получавала отчети, които са заверявани от медународна одиторска къща, на която държавата дори не отне лиценза, а наказателни последствия не се появиха... Щели да съдят...Баси смърфовете! Без тотална чистка във ВКС ,всички апелативни и административни съдилища, премахване на ВАС, промени в ГПК, ТЗ, ЗУТ, ЗС и НК никак не чакайте подобрение! Реформаторите свършиха похода си, а останалите отдавна са изчерпани- търсете нови партии с нови хора! Изцяло нови хора! И не забравяйте Бареков и Салви - никога хора като тях!

ДВА ТИПА ВЛОЖИТЕЛИ - ЕДНИТЕ, КОИТО СА ОВЪЗМЕЗДЕНИ И ДАЖЕ СПЕЧЕЛИХА ОТ ДАЛАВЕРАТА И ДРУГИТЕ, КОИТО ИЗПИХА ПО ЕДНА СТУДЕНА ВОДА ! ТИ ОТ КОИ СИ ?!?

Най-големият терорист (не ни трябват вносни) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Питам 240-те депутати, защо законите в България са такива, че делата са срещу БНБ, а не са срещу Иван Искров и обкръжението му. Питам Прокуратурата, защо Иван Искров все още е на свобода. Защо пак цената ще я плащаме ние данъкоплатците. А мошенниците и некадърниците стават депутати и висши държавни чиновници и все по богати, присвоявайки си част от данъците, които плащаме всички ние.

В ПИРАМИДА, ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА ! ВСЕКИ САМ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАЧИНАНИЯТА СИ ! НО, ЛАКОМИЯТА, ЛАКОМИЯТА , ЗАЕДНО С УГОВОРКАТА ЗА ДАЛАВЕРА !!! КОЙ МИ СЕ ИЗАКА В ГАЩИТЕ ?!?

loyola

ако е така, тогава защо ние им плащаме масрафа?

И ЗАЩОТО НЯМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА НИ ПИТАТ !!!

да поканиш мома на кафе с райбер и тя да каже ОК ! Всеки от двамата разбира за какво става дума ! :-)