ГЕРБ и БСП се сблъскаха и за оставката на Иван Искров

Бойко Борисов призова Иван Искров да спре да поставя условия и да си подаде оставката. Искров да си върши работата по закон, поиска Атанас Мерджанов.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и БСП се сблъскаха и за оставката на Иван Искров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига своеволия! Кой е Искров, та ше поставя условия. Хайде вън

Ето това са комунистите, нагли до безкрай!

БСП умря - България се съживи!

Борисов е прав тоя крадец Искров да подава ОСТАВКА без да поставя никакви условия не може да стане такъв голям обир на банка без знанието на Искров колкото до служебното правителство заради това управление на тройната коалиция БСП ДПС и АТАКА сега сме на това положение пред фалит

Що пък Искренчо да си подава оставката? Де се е чуло и видяло сгафил български управленец да го прави туй нещо. Такива работи се случват само в загнилите капиталистически държави.

Искров направи далаверите с Пеевски и сега като другаря Бисеров ще изчезне безследно. Нали е такава политиката на ДПС. После не се познават.

Ами то и Бисеров подаде оставка. Г-н Искров първо ще стане подсъдим за престъп ление по служба в особено големи размери, ще бъде осъден, после уволнен и накрая ще ще полежи десетина-двайсет години в затвора.

Наглостта, която проявяват от БСП , след като повече от година съсипаха държавата ни сега отново да се опитват да налагат мнението си ще сложи край на тази партия на изборите през октомври!

Достатъчно бакии забърка Искров. Нека си ходи.

Смятам, че по-правилно беше да се затвори банката, да се национализира максимално бързо. така всички активи щяха да преминат в държавата. сега се иска разсрочване, доограбване и пак ще се стигне до затваряне, на няма да остане нищо от нея. това, което Бойко иска е за да се прикрият всички далавери, за които се съмняваше Искров. затова и толкова крещи за оставката му.

А БСП ще подадат ли оставка? Вече и в това се съмнявам.

НАЙ-МАЛКОТО, КОЕТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ИСКРОВ Е ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА!

Доуна гадна милиционерска шайка!!!Докага ще крадете!!!

Абе много се гушкат тия на снимката, голяма любоФФ! Едно време тиквата много го беше подгонил тоя моше-ник искров, искаше да го уволнява, и веднага след това го преизбраха...

Борисов дали осъзнава, че работи за хаоса, който ще погуби много хора и него включително? Вече е е ясно, че с ГЕРБ е свършено, както с БКП- тяхното време свърши, а КТБ е малък офис в дъното на света, където дори и престъпниците ги мързи да отидат. Оставката на Искров ще даде възможност да се потули истината за липсите на пари в КТБ. БНБ бяха сезирани от КТБ поради неплатежоспособност и затова влязоха квестори. Няма за какво да се обвинява Искров, че е оповестил липсата на средства в КТБ. Борисов трябва да каже, след като е подкрепял КТБ и Василев, в частност къде са парите? Борисов беше в партия и с Пеевски от времето на НДСВ и Иван Костов в коалиция и няма какво да го крие. Всички, които защитават КТБ, защитават организираната престъпност, задкулисието и корупцията в България, затова няма за какво да се плаче за онези, които ще се сгромолясат и ще повлекат със себе си лековерните и глупавите. Затова БНБ не са виновни този път. Спасението на КТБ можеше да стане много по- рано, но всички искаха да гледат колоса на глинени крака. От дъждовете на хорските сълзи от банкерски мизерии, краката омекнаха, а колосът се е наклонил, защото Земята- майка го зове при себе си. Истината ще засияе отново и ще разкаже един ден как едни хора от БКП ограбваха българския народ и се преструваха на стражари и апаши.

Никой с никого не се "сблъсква",защото ГЕРБ и БСП са едно цяло! Не е вярно ли? Защо тогава продължава УПАДЪКА на България,ставаме все по-бедни? Защо държанието на г-н Искров е такова? КОЙ позволява това? Къде е ДЪРЖАВАТА?

Нещастието на страната ни се нарича ГЕРБ.

ГЕРБ е измисления "враг" от БСП!

абе защо боко не си покаже пожарникарската диплома от милиционерското училище та да му видим оценките по математика като engineer че напоследък нещо се съмнявам ... че то маи само винету остана с висок интелект

ДАНО НЕ ТИ СЕ НАЛАГА ДА ИМАШ НУЖДА ОТ ПОЖАРНИКАРИ ГЛУПЧО ГЛУПАВ

да, ще извикам лично д-р, и-р, phd, академик, банкер боко винетуту...

и нищо не е длъжен да ти показва,защото да си платен драскач е под достойнството на много хора

Конграчулейшънс, Д-р Борисов.

Винаги ще гласувам за БСП. Никога за герб или друга партия.

76 години ти стигат . ЧАООО....

Няма ли да те пусне кучето най- накрая! Така те е захапало, че от безумие пишеш с разколебана вяра. Нищо не ти е останало, но глас за онези,които те ограбват ще продължаваш да даваш. Те пропиляват и твоя живот, но ти мислиш, че си значим за тях и за себе си. Не се лъжи- ти си средството да ограбват милиони хора и да поддържат робския ни живот. Ти носиш своята вина, че милиони живеят в бедност и безпросветна тъмнина!

Иван Искров - човекът, сринал репутацията на институция, като БНБ. Нагъл заплатаджия, на който думите са изгубили всякаква стойност, който продължава да доказва липсата на каквото и да е достойнство. Издигнал се касиер, но ... доказал се, че за друго не става.

Господин Борисов, какво по-точно трябва да се Депозира... като оставка? Оставка = Писмено или устно съобщение за напускане на дадена длъжност или пост. С писма не работя .... велик си господин Борисов. Лек ден.

Плужек, Искров е написал обяснително писмо, като някаква ученичка. Когато някой подава оставка, това не става с писмо , а става с ДЕПОЗИРАНА ОСТАВКА, а такава няма. Има алабализми в писмен вид. Боклук, Борисов правилно го е казал, но няма КОЙ да чете. Цитат: "... подаваш оставка и чакаш".

писма се пишат, защото са един вид застраховка ако нещо не стане, както е договорено, така може да принтираш писмото, а вербалните удоворки няма как да ги докажеш.п.с. ще ме извиняваш ама бб от позицията на какъв се изказва и защо трябва някой непременно да го слупша???за мен то и неговите разбирания и манталитет, са една торба с г....

Уважаеми 21, за съжаление има много като теб, Бойко Борисовци в България! За това сме на този хал. Депозира...Ло се Оставка .... абе ако не беше за рев, да се скъсаш от смях! НаПисаното изявление .... деклариращо намерение, не било писменно съобщение а .... депозирана Оставка. А да ти е.. лек деня.

Уважаеми политици не Ви ли е срам да лъжите постоянно да се надхитрявате - толкова ли сте неграмотни че, ЕВРОПЕЙСКА КОМИСИЯ ЩЕ ВИ ВАДИ КИРЛИВИТЕ РИЗИ .....З А С Р А М Е Т Е С Е.........

И.Искров ,стааар разбойник ,стар лисунгер ,от бсп.

Забравете за момент клишетата, моля и прочетете... В бедна, крадлива и зависима страна не се поддържа нисък бюджетен дефицит и минимален външен дълг. Напротив - разумен дефицит + дълг, като всичко се инвестира в реалната икономика и голяма част от печалбата после не се краде, а отива за покриване на задълженията. Тъкният момент е да правим разликата между добър заем и лош заем, както и между добър дефицит и лош дефицит. Щото доброто кредитно досие + беззаконие и мафия, само събужда нездрави апетити. какво пречи едни сили да си кажат: "Една страна има супер кредитен рейтинг, дайте да източим едни милиарди чрез този факт"..... Който разбрал - разбрал!

ДА ХАРЧИШ ПАРИ ДЕТО ГИ НЯМАШ НИКОГА НЕ Е РАЗУМНО А ТОВА РЕАЛНО СЪЗДАВА ПРОБЛЕМИ НА БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ.....

Не ставя ясно от репликата ви, до колко сте разбрали идеята на поста ми. Нарочно я написах така. Целя само хората, които ще схванат. Интересно ми е как ще се приеме.

Те такива са ни финансистите,прокурорите,министрите,експертите...Затова и сме последни...Купчина тъпизми...С изключение на ''крадлива'',което си е вярно.

Бихте ли обяснили,к какво точ1но разбрахте от поста? Единственото нещо, което става ясно е че не ви "кефи". Ама защо, как и т.н. ? Дебилщина някаква, демонстрирате. Или сте назначен да слагате "контра", по определени критерии, т.е. "опорни точки", както е модерно да се казже?

Червени боклуци, напускайте властта!

КОИ ХОРА ЗАСЛУЖАВАТ ОСТАВКА: Ето пълния списък на най-шумните назначения/уволнения на новата власт до момента: ЕДНО ИЗВИНЕНИЕ НА ПОРЕШАРСКИ И СЕРГЕЙЯ НЕ ИЗМИВАТ СРАМА ОТ ВСИЧКО ТОВА!!! ЕКСПЕРТНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОРЕШАРСКИ!!! 12 май -- Пламен Орешарски -- доказано провален финансов експерт. Последния който разбра че има финансова криза в Европа!!! Човека за който когато даскалите гладуваха бяха излязли на седянка а не на протест срещу неговата политика. Даскалите продължават да гладуват. 27 май - Калин Тихолов - Министър за една нощ - Името му се свързва с Дюнигейт 27 май -- Петър Чобанов -- Първия в света финансов министър успял да пренапише основни закони на аритметиката и математиката. 27 май -- Драгомир Стойнев -- Първия икономист диверсифицирал доставки на газ от монополист използвайки същия монополист като алтернатива!!! 28 май -- Иван Данов -- Колегата на Калин Тихолов получавал социални помощи от Франция без да има това право. Първия МЕЖДУНАРОДЕН СКАНДАЛ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ОРЕШАРСКИ!!! 29 май -- Кристиан Вигенин -- Външния министър, който иска агенти от държавна сигурност за посланици!!! 5 юни - Светлозар Лазаров - Зетят в МВР. Бивша Барета - зет на заместника на Румен Петков!!! 5 юни - Смени във финансовата инспекция 13 юни - 9 нови областни управители - През задния вход. Турски башибозуци в околии с минимално присъствие на ДПС. 13 юни - Чавдар Георгиев - Любител на голфа!!! Човека раздал Царево!!! 13 юни - Бюрхан Абазов - Зам.-министър в трето правителство - Човека продал СТРАНДЖА!!! 14 юни - Делян Пеевски - Изборът, който отприщи недоволството - Заради него Порешарски грубо нароши закона за държавна сигурност!!! 18 юни - Георги Христовоз - Спорен кадър - Шеф на борда на БЕХ съден за валутна измама!!! 19 юни - Иван Иванов - Зам.-министър за 3 часа - Бившия управител на групировката СИК - ЗАДЪРЖАН ЗА РЕКЕТ И ОТВЛИЧАНЕ!!! 19 юни -- Павел Маринов -- Областен управител на Бургас окрил имоти, чуждестранни фирми, ипотеки и доходи - за него Боклушарски пое лична отговорност!!! 29 юни - Иван Генов - Отново в АЕЦ - приятел и състудент на Румен Овчаров - бивш министър на енергетиката!!! 1 юли - Йордан Грамов - Прокурор в МВР 1 юли - Иван Айолов - Човек на Богомил Манчев в енергетиката!!! Чакайте евтини сметки за ток!!! 2 юли - Иван Йорданов - Назначен без съгласие!!! Този дори не знаеше че е назначен - откъде са го изкопали не знам! 3 юли - Боян Чуков - Човек на ДС съветва премиера!! 5 юли - Боян Спиридонов - Смяна и в Агенцията по вписванията 10 юли - Румяна Тодорова - Пак начело на НЗОК - Сестра на верната партийка Илияна Йотова!!! Доказано провалила се при тройната коалиция! 11 юли - Емил Иванов - Човек на ВИС, от Своге!!! Човека наложил имиджа на Своге като първия частен град! Български от Своге! Заместен от вече Световноизвестния българин Бай Сали!!! Човека с частното енерго. Виден филантроп. 17 юли - Иво Атанасов - Социалист в СЕМ!!! Човек на партията в СЕМ - и дума да не става за цензура! 19 юли - Владимир Писанчев - Замесен в делото Галерия пое ДАНС!!! Назначен да преследва настървено президента и шефа на телевизия СКАТ с които Волен Сидеров е в лична война!!! 22 юли - Информационно обслужване - Смени и в преброителя на изборите!!! Все пак обещаха промени в изборите!! Но никой не очакваше такива! 22 юли - Бранимир Ботев - От виното в туризма 24 юли - МВР - По стъпките на Йовчев 25 юли - Асен Асенов -- Рокади и в спортните фирми - човека превърнал зимния дворец в хранително-развлекателен комплекс. Почти мол. 29 юли - Марио Примджанов - Кадър на Лучано на ключов пост в спорта. Човека продал зала "Универсиада" на фирми близки до Делян Пеевски. 31 юли - Ева Жечева - Уволнена-възстановена. Реабилитирана също като онзи със валутната измама! Уволнена за скандални харчове. Блазе им на децата. 2 август - Майдън Сакаджиев - Смяна и в рибарския сектор. Горд възпитаник на библиотекарския колеж. Виден експерт. Просто рибата му е хоби. 2 август - Юнал Тасим - От земеделието в икономиката - В качеството си на депутат от Тройната коалиция той бе обвинен в корупция от тогавашния вицепремиер на БСП Меглена Плугчиева. 5 август - Николай Попов - Шеф без допуск до тайни. Както видяхме на Пеевски не му трябва достъп до тайни че този ли ще е изключението. 5 август -- Ана Ананиева -- отрочето на партията. Гордостта на майка си Нора Ананиева. Без нито ден стаж поредното експертно а не партийно назначение 6 август - Петко Арнаудов - От любов към гората - Кмета на Царево. За съжаление е известен само с незаконни строежи по черноморието. Запазена марка на тройната коалиция. 10 август - Григор Гогов - Още горски експерти. Узаконяване на сеча на горите за нуждите на малцинствата. 18 август - Белчо Иванов - Олимпийско тото 19 август - Сотир Ушев - Осигурен човек и за военните имоти 21 август - Лидия Йорданова - Уволнение в НЦИОМ. Заради това уволнение се очаква да се заведе дело срещу председателя на парламента. Кеф! 22 август - Борислав Борисов - Ало, Ваньо, чао. Току що назначен - излезе директно в отпуск. Спешните реформи и приходите от митниците могат да почакат. 23 август - Бойко Бойчев -- И любимата зала с нов шеф. 27 август - Стефан Чайков - С нови хора за нови пътища. БДЖ фалира но правителствето ще полага релси приоритетно. Парадокс - не едва ли! 28 август - Ваня Стефанова - И някоя награда. Наградена за скандала около бюлетините в Костинброд. 28 август - Иван Комитски - Пазителят на архива с печат от ДС. Доскорошния шеф разбра от медиите че е уволнен. Защо ли? 28 август - Васил Грудев - Заместниците ще станат първи 2 септември -- Кирил Желев -- шеф на кабинета на евродепутата Кристиан Вигенин оглави агенция митници. Успех!!! 16 септември -- Джейхан Ибрямов -- мъжът на секретарката на Доган става заместник-министър на инвестиционното проектиране без ден опит и идея какво ще става в това "новоизлюпено" министерство 24 януари -- Владимир Савов -- зам. шеф на КФН - последно е работил в руската финансова корпорация "Откритие", обвиненявана в рейдърство през офшорки в Кипър. 30 април -- Лидия Руменова -- човек от кръга на Станишев става председател на теоретично независимата Сметна Палата(След няколко месеца държавата е разтресена от скандал с КТБ)

Каква оставка бе хора,да ограбиш и разбиеш държавата,да бутнеш банка... Повече от затвор...!

Не виждам какво толкова са се сблъскали. И двамата определят писмото на Иван Искров като несериозно.

С или без оставка - все е за затвора. Но не е единствен...

вие що си мислрите, че БСП-то с нетърпение чака оставките и на правителството и на Искров.Те ще протакат до последния срок, не ги слушайте какво говорят. Защото ЗАМИТАТ следите. Не знам дали ще успеят да ги заметат докрай.Следите остават и това ги тресе.

проблема е, че в това протакане активно им съдействат от опозицията. Това, което си казал на всеки му е ясно.

Не знам за Искров ношефа на банковия надзор Мавродиев е съставителя на икономическата програма на ГЕРБ

Ко речи?!

ЗНАМ ЧЕ СТЕ ДОСТАТЪЧНО ПРОСТИ НО НЕ ГО АФИШИРАЙТЕ ПО ФОРУМИТЕ

Мла родна държавице! Подава оставка и... Ало, Прокуратурата,ДАНС,Политиците? Налапахте милиардите,а народа нека си страда! Народе до кога...?

Защо ли Калфин и Борисов говорят по един и същи начин?! Ще ви кажа - защото едни и същи стоят зад тях - Държавна сигурност!

Не знам какъв е Борисов. Знам какви са избирателите на БСП. Трябва да си пълен нещастник, безработен неудачник, за да гласуваш за БСП които са в коалиция ЗАЕДНО с Евророма.

Като Гергов например.:)))

Избирателите на БСП не са това което се опитваш да внушиш.По същия начин би могло да се каже че вашите избиратели са бивши милиционери, футболни хулигани и разни кариеристи. Това дали ще ти хареса? Винаги ме е учудвало липсата на етика в избирателите на ГЕРБ,още от "червени боклуци",сякаш техните водачи не произхождат от БКП. Важни са толерантността към другия и борбата на идеи,само че за това е нужна култура.

Знам какъв е боко тиквата. Знам и кои гласуват за него - тиквите! боко е напълно завършен ШИЗОФРЕНИК!

А по щастлив ли трябва да бъда за да галсувам за Бойко тиквата където физиономията му излъчва тъпота.

Верно всеки прави грешки, но когато са толкова значими? ГЕРБ подкрепи и Цацата и сега ми е кеф като съди и то за глупости, но само хора на ГЕРБ.Видяхме,че БСП-то и ДПС-то съсипаха държавата почти като при Виденов, но тях не ги закача.Подкрепиха и Искров. Абе хора - всичко избрано при комунягите - вън. Те и без друго си лаят.Дано сте си взели бележка.

ДПС СА БОКЛУЦИ!!! ТОКУ ЩО СЕ РАЗБРА: Официално: Екоминистърът Станислав Анастасов няма диплома от университета в Мюнхен.... ВСЕ ПСЕВДОЕКСПЕРТИ..... ХАХАХА А ЧЕРНОМОРИЕТО И ПРИРОДАТА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЗАГИВАТ ЗА СМЕТКА НА ДАЛАВЕРИТЕ НА БСП И ДПС..... ОСТАВКА ВЕДНАГА!!!

Ама пиши там, темата е в сектор "водещи", няма нужда от спам тук.

Пародия

НЕ ВИДЯХ ЧЕ ИМА ДРУГА ТЕМА ИЗВИНЯВАМ СЕ!

ГЕРБ СЪЩО СА БОКЛУЦИ !! СПОМНЕТЕ СИ КАЛИНКИТЕЕЕЕ !! ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ В ЗАТВОРА !

123edr324

Вариянтите са три - или е некадърник или е курумпиран или и двете заедно. И при трите варианта трябва спешно да се провери 1 какво е творял спрямо останалите банки 2 ревизия на валутните резерви 3 ревизия на златния запас. Както винаги БСП закопа държавата.

Има и 4-ти вариант - Искров да е подвеждан от тези под него! Не е изключено да са намесени в подвеждането и политици!

123edr324

виж вариант 1 - некадърник

Не е вярно че банковата криза я предизвикаха Прокуратурата и БНБ. Тя е предизвикана от сили за които тези институции са послушни инструменти. Единственото спасение 1е 30 депутата от една партия в Народното събрание и никакви коалиции. И рязане до корен.

Оставете пръча искруф да си клеца стадото, щото го прави перфектно!!

Ти от къде дойде гост. Та Искров си е номенклатура на БКП,пардон БСП. Той е тяхен бивш депутат и избран от тях.БСП-то ПРАДВАРИТЕЛНО,както и е навик - явно го позволява закона - го предложи за втори мандат за говерньор.И понеже ГЕРБ не искаха да раздрусват финансовото положение също го ПОДКРЕПИХА.Или предполагаш, че е бил много лош управител, и е грешка на ГЕРБ, че са подкрепили предложението на БСП. А това,че БСП-то е предложил един некъдърник, съгласен съм че е така и е грешка на ГЕРБ за неговата подкрепа.Всеки прави грешки.

Искров е назначен от тройната коалиция. Преназначен е при управлението на ГЕРБ. Против са били само синята коалиция.

Тези с "-"те да нямат друга разпечатка от гласуването в парламента при преизбирането на Искров, или просто мразят Костов?

Е,много прости добичета това бесепарите..Да си вършел работата...Не видяхте ли бе дебили,каква я свърши?Или може би,точно това трябваше да свърши?

А защо бесепарите? Не е ли започнало източването 2011???

Като е започнало, от БНБ къде са били?До преди два месеца БНБ твърди,че всичко е наред.И затова трябва да си ПОДАВАТ оставките.А другарите-идиоти,искат да ги оставят да работят?!?!Схващаш ли изобщо?Или няма смисъл....

Недостойно поведение на Орешарски и Искров!Подайте оставки!

А бе в кой закон пише, че когато една банка се управлява от квестори (дето не сме ги виждали даже) хората нямат право до разплащателните си сметки и дебитните си карти.

това мазно леке на царя - искров ПЪРВИ ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА, за да докажем пред ЕС, че в България има закони!

А! Да показваме на ЕС! Кво ми пука ЕС?! Населението в България трябва да се увери, че законите не се прилагат избирателно.

Банковата криза беше предизвикана с много активното участие на прокуратурата, а БНБ гледаше безучастно. На първо място би трябвало да бъде поискана оставката на впечатляващо неадекватния и напълно безполезен Цацаров, а после и на Искров.

Да, Цацаров се издъни много и то май не веднъж. А Иван Искров се издъни, като съобщи за липсващите документи, които после бяха намерени. Може и да са го подлъгали нискостоящи. Но така той вкара допълнително недоверие и се заговори за 3.5 милиарда лева откраднати. Не че каза това. Е, не са откраднати. Но тамън се бе успокоило положението и без това му изказване, нищо чудно да бе отворила банката и да няма проблем. Проблемът е доверието и да мине отварянето без проблем. Това е критичният момент. Мине ли моментът, нататък може да си заработи банката нормално.

ИСКРОВ Е ЧОВЕКА КОЙТО НОСИ ПЕРСОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ В БАНКОВИЯ СЕКТОР !! Благодарение на неговото поведение се стигна до там, че СОБСТВЕНИЦИТЕ НА БАНКИ СИ ВЪОБРАЗИХА, ЧЕ ПАРИТЕ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ СА ТЕХНИ И МОГАТ ДА РАЗПОЛАГАТ С ТЯХ КАКТО НАМЕРЯТ ЗА ДОБРЕ !! КТБ е пример за това как собствениците й са готови да фалират институцията за да заметат следите на ТЕГЛЕНИТЕ ОТ ТЯХ КРЕДИТИ ИЗТОЧИЛИ БАНКАТА ИМ !! Нещо повече. Те не само се подготвиха да изкупят на безценица фалиралите ОБРЪЧИ ОТ ТЕХНИ ФИРМИ, НО ПОДГОТВИХА И"СХЕМА" ЗА СЪЗДАВАНЕ НА НОВА ФИНАНСОВА ПИРАМИДА С БАНКА "КРЕДИ АГРИКОЛ БЪЛГАРИЯ ЕАД" В КОЯТО ДА СЕ НАЛЕЯТ ПАРИТЕ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ЗАЕМИ !!!!! Кой е собственика на КРЕДИ АГРИКОЛ БЪЛГАРИЯ ЕАД ????????? ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ТОВА Е ФРЕНСКОТО ЮРИДИЧЕСКО ЛИЦЕ "ИЮБ Холдинг САС " !!! Чия собственост е тази фирма ще покаже финансовото разузнаване и ДАНС !!!!!!!!

Това е истината. Обаче, колкото и да се "сблъскват", оставката на Искров ще я приемат и той ще се покрие на някоя друга службица. И който крал, крал! Да почва следващият! Последните закони за информацията за банки, които депутатите си приеха, няма да се отнасят за всеки гражданин на РБ.

Когато Борисов си подаде оставката като премиер, стана по най - достойният начин. Кратко и точно, на нужното място. Отрепката Орешарски, чака кукловодите му, да определят кога трябва да я подаде. Искров се обяснява като някаква пъпчива ученичка. За това народът предпочита Борисов - колкото и грешки да е правил като политик си остава един достоен човек. Плужеци, не си мислете, че народът е глупав, колкото електората на БСП/Евророма.

Борисов си подаде оставката и се скри в правителствена болница умиращ от страх озверелия народ да не му спука тиквата от бой, какъвто и от СИК-аджийските си времена не помни.

Страх го е ,да! Затова иска пълно мнозинство в парламента, щото го е шубе от опозиция.

Поредният мит за ББ !! Моето мнение е , че ББ просто предугади точния момент за оставка и съхраняване на герб, след като опоскаха всичко и ако бяха останали до края на мандата си щяха да загубят много повече. Той избяга позорно от отговорност пред народа си, когато трябваше да решават наболелите проблеми в държавата.

Тъп, по-тъп, най-тъп, тиквата-мутра-буда!

може и да съм пристрастен НО единствените които бяха против искров бяха сините!