Квестори и служители спорят за източване на ТБ ”Виктория”

Очаква се БНБ да представи доклада на одиторите в КТБ. Служители на дъщерната й ТБ "Виктория" предупредиха, че банката се източва. Квесторите отричат.

Обратно в новината

Коментари - Квестори и служители спорят за източване на ТБ ”Виктория” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само в България престъпността си има публика! Само тук ограбения аплодира, докато бива ограбван! Само тук народа разбира от всичко- от ядрена енергетика, през политиката та чак до футбола и накрая блее остриган! До кога?!

Как всички държавни фирми и министерства и общини точно в тази банка си внесоха парите, а? Кой ги накара и как? Защо? Що не ги питат журналята?

Защо заради болни мозъци и амбиции народа ни да плаща 10 милиарда,като може да се даде възможност на желаещите фондове да оздравят банката? Отговорът е много прост : няма да могат да се окрадат активите на банката и много хора, който замислиха и следват този сценарий ще останат на сухо. Естествено, че банката трябва да се оздрави и дано политиците да вземат единствено вярното решение , в противен случай няма да оцеле нито коалиционно правителство нито парламент.

Елемнтарно Уотсън! При фалита ще се замажат кражбите! При оздравяването оманците и ЕПИК ще наемат истински експерти-одитори и ще лъснат насраните задници на полтици, прокурори и съдии.

А бе ясно е, че няма да допуснат банката да се спаси. Нали ако стане така, номерът на ДПС с обратно изкупуване с 50-60% отстъпка на заемите им няма да се случи. Така, ще се окаже, че вече са собственици на Булгартабак на половин цена и на много още неща.

Банка,, Виктория" е нищо пред източване на държавата и еврофондовете от Парламента, президенството и президента, министерства, агенции, фондации и най-вече от уличните ни политици.Ако ги няма няколкото свестни независими разследващи журналиси, няма да узнаем никога за голямите им заплати, бонуси, фирми ,офшорки, луксозни държавни возила и т.н.Днес видях президента в луксозната му лимузина ,е добре ,но защо три коли на НСО и една на полицията му правят кортеж.Профундери ни управляват, но вината е в политизираното ни съзнание и робският манталитет.

Румене, прав си но не си прецизен. Ето защо: 1. Парламент и президент не крадат никога еврофондове- те никога не крадат, само...усвояват...., понякога малки суми / но редовно/ от теб и мен. 2. В случай, че една държава със 111 хил. кв. км площ и 7 млн. население/което не е малко за Европа и света/ не може да си позволи да купи 4 коли, то тази държава няма нужда от президент, по причина, че не е такова формирование. Разбираш ли проблема?

Абе къдя да си внеса спестяванията бе, хора,дайте акъл.

ОТКЪДЕ КРАДЕШ ЗА ДА СПЕСТИШ АКО СПЕСТИШ ЩЕ ТЕ УКРАДЪТ ЗАТВОРЕН ЦИКЪЛ.

При мен! Ако отговора не ти харесва, намери си сигурна банка или си купи туршия в буркан от 1- 2-5 кг /Там зависи колко пари имаш!/ С другото и за де прецакаш, то буркана ти остава на далавера....

защо сме тооооолкоз черногледи и зависливи??!!детето василев го прокудихме по чужбините да се разписуе у полициите,злоупотребило а не украднало некакви си 3,4 милярда .ето това да ни обедини(не обедни) и за некакви си 20 годин да ги отработиме,саберем и дадем на злоупотребиля василев а,тои да ги варне в собственната си банка.време е наи-после да се засрамим от европата...

Е кое му е извън темата или спаменето бе? 22.10.2014 13:58 Таман народа щеше да разбере връзката м/у атомната бомба и банките.

Защо когато НАП или някоя друга агенция започне проверка на някой обикновен човек първо му налага запор на всички имоти и сметки,а тук става дума за банки и само за плащане на хонорари се говори?!

ЗАЩО, ЗАЩО ? ЗАЩОТО СИ НИКОЙ КОГАТО СИ САМ. НО АКО НЯМА КОЙ ДА НИ РАЗДЕЛЯ И НАСЪСКВА ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГИ И БЪДЕМ ЕДИННИ ПОНЕ ВЪВ НАЙ ВАЖНИТЕ 5-ЕТ ТОЧКИ . 1.ЗДРАВНА СИСТЕМА 2.ЕНЕРГОИЗТОЧНИЦИ 3.ПЕНСИОННА СИСТЕМА 4.ОБРАЗОВАНИЕ 5.ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА И УСТОЯВАМЕ ИСКАНИЯТА СИ ПРЕД ИЗБРАННИЦИТЕ НИ В ПАРЛАМЕНТА МОЖЕ И ДА ПОСТИГНЕМ НЕЩО. НО ПРАВИЛОТО НА ГРАБИТЕЛИТЕ НИ Е РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ. ЗА ЖАЛОСТ БЪЛГАРИНА Е ЕГОИСТ ЧОВЕК И ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ СОБСТВЕНАТА СИ ЧЕРГА НЕВИЖДА. ЗАТОВА ТОЙ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ СИ СЪДБА БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ.

дето бързо и ефикасно решаваше такива и сходни проблеми в държавата си,радикално и окончателно,името му беше Пиночет

само трябва да се върне ръководната роля на БКП, и да се заложи в конституцията !!

,,дъщерята,, виктория я ,,източваме,,!!! за ,,маиката,, ктб както се говори за умрял:,,или нищо или всичко хубаво,,!!! бог да ги прости!!! на ,,дребните,, вложители , моите съболезнования!!! ,,къде са протестърите обичащи народа и демокрацията,,??? тицин,сугарев, бегеец, шарено котле, иречек,пеитч и др. безименни борци за справедливост и демокрация???

Честит ви бизнес климат със затихващи функции ! :-)

България отдавна е на довиждане. Не демокрация, а Ким Чен Ур ни трябва. И яко сеч!

Да,при тях се наблюдава небивал разцвет..Което е добре за населението,защото пасе цветя

Така е. Където е пипнала "братската" руска ръка (руската мафия), всичко е загинало.

ква руска ръка бе пич, България е окупирана от хамерикански военни бази !!

Хайде не се прави на идиот! Знаеш много добре за коя Руска ръка говори!!!

Дългата руска ръка ни е дръпнала ръчната толкова яко, че, естрашно. След светлата дата 1944г. ни е хванала за гушата и не ни е пуснала. Останалото е пропаганда.

Не се карайте,може всички да сте прави.Съществува теория,че САЩ и Русия са си "поделили" България.В политическо отношение сме съюзник на САЩ и провеждаме тяхната външна политика.Срещу това Русия "получава" икономиката и бизнеса в БГ. Никой не на влиза в територията на другия и всички са доволни .Не знам дали е вярно,но тази теория беше изказана от доста сериозен анализатор.Не мога да си спомня кой беше точно, В.Вацев или А.Райчев или някой от другите,но определено не беше от "казаното в кръчмата" :)

Включително и мозъка ти е загинал .

Странно, защо Турската трябва да се бърка с Руската, но явно това са герберо-сдсарските опори (с които ги подпира Местан-Доган)

Какви квестори, какви чужди одиторски фирми ? В тях работят децата на нашите другари и само босовете са чужденци. Ще видите, че в докладите ще пише каквото искат всички управляващи ни през последните години. Всичко друго, но не и истината. Без имена и без цифри.

ПРЕДЛАГАМ КОНСУЛТАЦИИ САМО СРЕЩУ - 250 ЛЕВА.

ЯЛИ ПИЛИ И ЩЕ СЕ ВЕСЕЛЯТ НА ЧУЖД ГРЪБ ДОКАТО БАЛЪЦИТЕ СИ СТОЯТ ВЪВ КЪЩИ НА ТОПЛИЧКО. БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ БЕЗ ДИКТАТУРА.

Докато обикновените вложители чакат кога касите на затворилата КТБ ще отворят и ще могат да си изтеглят дребните спестявания, тарикати с депозити за милиони в банката заличават следите си и се измъкват с изпрани авоари и сухи от скандала. Това разкриха пред link финансисти, запознати със задкулисните игри в блокирания от три месеца трезор на Цветан Василев. Само за последните дни, чрез сключване на цесии между получатели на кредити и вложители с депозити са прихванати близо 800 млн. лв. Най-голяма е далаверата за лица със спестявания над гарантираните 200 хил. лв. Става дума за много политици, съдии, прокурори, агенти от ДАНС, високо поставени в държавната йерархия чиновници, босове от ъндъграунда, които са имали огромни депозити, необявени в декларациите им пред Сметната палата. Повечето от тези спестяванията са тайни, а произходът им трудно може да се докаже, дори и да са взимали депутатски и министерски заплати и хонорари. Реално голямата част от тези пари се предполага, че са получени от корупционни сделки и обвързаности с мафията. Но днес, вместо да станат явни, отново се прикриват.

Ситуацията в България, прави мръсна дума от демокрацията. Не се заблуждавайте, ние в момента сме в диктатура. Само че диктаторите са скрити, че на мрънкате срещу тях.

ФъФ Бг само се АЛАРМИРА ,И ....КОСТАТИРА,никави мерки не се въемат .

Мене ми се струва оти дека, некои ке изручаа боьо накраьо

Мирише ми на ареестииии.......Искров да си купи дрехи за затвора!

законно? Това са пазарните цени на консултантите,ще ви го тръснат в лицето и точка. А бе някои за консултации получиха милиони и си купиха една камара апартаменти, вие не помните ли? Само че сега са вашите конкретни пари...а иначе... консултантите са ни ..скъпи.

От лакомията на Уринарски и Пеевски трудно ще се оттървете. Докъде не цоцнат всьо нема да има мира

Е как, не трябва ли да сме спокойни сега когато Боко е на власт, че той ще отстрани Кой от властта. Пък и с толкова млади и красиви, които ги е гнус от Пеевски със сигурност това ще да е гарантирано.

Ако Орешарски искаше да фалира банката, той нямаше да изтегли държавните пари от там, а щеше да я фалира така. Целувайте ръка на Орешарски, че спаси държавата !!

В България последната надежда на обикновения човек, на г-н Никой, който блъска в мината, учи децата на български и кара автобус в градския транспорт, беше държавността. Беше надеждата, че държавността има сетни сили, че може и ще стори нещо против олигархията, против корупцията, против организираната престъпност. Сега, става ясно, че държавността е всичко това и - НЕ - няма намерение да се бори, напротив, ще започне да хамелеонства, приемайки същия начин на поведение - ще изцеди последната стотинка от обикновения човек. Половината от обикновените човеци вече ги няма. Отрекоха се от всичко тук, защото загубиха надеждата, че държавността има сетни сили, че може и ще стори нещо против олигархията, против корупцията, против организираната престъпност. Вие, които сте в кабинетите, вие, които спите в парламента, вие, които останахте глупи и слепи за народа си, вие никога няма да намерите покой. Вие предадохте Бог, род и родина, вие сте едно безкрайно нищо, черна дупка, създадена за да поема всичко и винаги да е празна.

При капитализма е така, най-важното са парите, а хората кучета ги яли !

Какво ли представляват източените няколко милиарда от КТБ на фона на това "престъпление" ?

ПРОКУРАТУРАТА НЯМАЛИ ДА СЕ САМОСЕЗИРА ? ТА ТОВА Е ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ.

Бай Петър не може да изтегли 30 лева за лекарства, но за квестори, консултанти и прочее сволач касата е широко и подканващо отворена!

Трай си, народе, трай си. "Преклонена глава сабя не я сече". С робската ни психика, няма да се оправим нивга.

ТОЗИ ОБИР ЩЕ ВЛЕЗЕ В УЧЕБНИЦИТЕ ПО КРИМИНАЛИСТИКА. ХА ДА НИ Е ЧЕСТИТО.

Кой откъдето може, от там лапа.Едни от банки,други от енергетика,трети от декевъра-я оная кака ще лапа над 8 бона месечно,щото е криза в енергетиката и тя трябва да е неподкупна.

Влизаш в Дирника и те засипват "изкачащи" прозорци като в порно саит, отваряш първата статия и те засипват с информация как квестори източват ТБ"Виктория", а е употребена тази неточна дума, за да не се подразни някой от тези отрепки, че на практика става дума за КРАЖБА! Отваряш следващата статия за т.н "политически консултации" на ГЕРБ с останалите ППП и оставаш удивен от тълпите политически проститутки, хукнали към властови позиции!!! Накрая с "облекчение" откливаш нещо злободневно -ПОРЕДНИЯ УБИТ БАНДИТ и въздъхваш с облекчение!

Тъжен, срамен, безкраен български преход!

Яко крадене пада от КТБ ! Времената на служебните кабинети винаги са били идеални за крупни измами. Честито на всички, дето искаха "промяна". Получихте си я. Политическа нестабилност, по няколко убийства на ден, от КТБ се краде като за световно. И защо никой не крещи КОЙ? КОЙ? КОЙ? Нима Пеевски не е пак депутат? Нима сте по-добре сега? Нима Доган е в затвора?

ти чакай сега бойко като се качи на трона. Сега не постна пица, а и трохи няма да има. Сами той го каза преди известно време. Ще смаже всякаква икономическа дейност,ще опука фискалния резерв, ще тегли милиарди заеми, каквото искахте, това получихте, честито !

На бас, че няма да изтегли толкова заеми, колкото Орешарски за година и малко !

Предполагам, че одиторите са се нуждаели от консултациите на Бай Ахмед Доганов, за да плащат такава цена на час. Офф, забравих, че те не плащали със свои пари. Щом са плащали с чужди пари, сумата не е голяма!

От ЕС били иСпратили ,..''писмо''?? И какво от тва?

Търсете боцето да ви отговори кога ще се отвори банката ! Първо боцето получи инструкциите как се организира държавен преврат в хамериката. След като се върна , подкупи цацаров и искров. Цацаров веднага пусна хрътките около КТБ да душат, с което предизвика паниката. Следващия ход беше на искров да затвори банката. Сега боцето може да излиза на екрана, и да се хвали - ето бсп-то са виновни !! Няма друго обяснение за алогичните действия на БНБ ! боцето наля всичките държавни пари в КТБ, ако не беше Орешарски да ги изтегли, сега цялата държава щеше да духа супата !!!!!!!!!!!!!

Това , че банкянският "ерудит" си трае и може би потрива доволно ръце, доказва написаното по-горе ! Да не говорим за подлогите му, които ръсят простотии и малоумия всекидневно и навсякъде !

Еми как да няма голяма дупка, като се краде и по време на специалния надзор?

Намерих сума ти пара и я върнах.Ние събираме,като пчелички, вие серете,като слонове.Да ви източи,дано господ при свети Петър та да мирясаме.

Като лешояди са- ще дооглозгат и това, което е останало по мършата, а "материала"(вложителите) по стар навик ще го...сърба.

Хайде сега да не безпокоим Съд и Прокуратура с такива дреболии! В крайна сметка само преди 8 години същата мафия закри цели 4 блока от АЕЦ и нямаше никакви проблеми! Не се натоварвайте, че да ви остават сили да плащате сметките!

''Спрете банката да не се източва ..."? Е,как да я спрем ,след като ние я източваме ?

Да консултираш одитор, за когото по презумпция се предполага, че е свръх спец в областта си, е все едно да продаваш хладилници на ескимосите и маслини на гърците. Браво, не е лесно да се правят кинти в България, но хората някак оцеляват.

Оставете хората да точат, сега им е паднало. Вижте какви гении. Регистрират фирма, венага дават консултация и още с първата и фактура си оправят живота. Това е фамозно, не завиждайте , а се учете скоро ще има и други банки за консултиране, гответе се.

Как алармират,бе?Показаха се документи със добри пари.Защо не се самосезират,пет дни ни занимават с разсъблечена девойка.Ама дреме им на дедовия,всяко чудо за три дни.

Алоо,ДИРа,защо пускате СЛУХОВЕ ,ПРЕЧИТЕ НИ НА ДАЛАВЕРАТА ?

---Елате хиляди младежи ,...в Бг-банките има и ---ПАДЕЖИ!

Коя е следващата банка ? Шило в торба ,дълго не стои.

ВЕДНЪЖ НИ ПРЕЦАКАХТЕ С ДЕНОМИНАЦИЯТА И ХОРАТА ИМАХА ПО 20 30 ХИЛЯДИ ЛЕВА А ВЗЕХА ПОДЛЕ ПО 500 ЛЕВА И СЕГА НИ ГО ХАКВАТЕ......ИМАШ ПАРИ СПЕСТЕНИ В БАНКАТА- ДА АМА НЕ ...НИТО Я ФАЛИРАТ НИТО РАБОТИ ..."ТРАЙ КОНЧО ЗА ЗЕЛЕНА ТРЕВА....."

Това е невероятната наглост и прословута крадливост на материала...Който си прибираше чистачките на автомобила

И КАКВА СТАНА ТЯ Г-Н ИСКРОВ, ТВОЙТЕ КОМПЕТЕНТНИ КВЕСТОРИ РАЗДАВАЛИ ПАРИ ОТ БАНКА ВИКТОРИЯ ЗА КОНСУЛТАЦИИ НА КИЛО. Б Е З О Б Р А З И Е и ХАЙДУКЛУК.