Борисов недоволен от БНБ и специалния надзор в КТБ

ГЕРБ изрази недоволство от начина, по който БНБ управлява процеса на специален надзор над КТБ и ТБ "Виктория" и призова да не се отхвърлят инвеститори.

Обратно в новината

Коментари - Борисов недоволен от БНБ и специалния надзор в КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Peytsch, поискай от личния си лекар талон и тичай на 4-ти километър при специалист.Не отлагай !

Боко е прост.

Вгледайте се внимателно. Болен човек. Като доктор мога да му съчувствам. Но не на гласуващите за него глупаци-мазохисти.

Запитали Радио Ереван: "Защо Бойко Борисов не махна "мъртвите души" от избирателните списъци?" Отговорът бил: "Защото това е основният му електорат."

1.Тъп 2.По-тъп 3.Най-тъп 4.Боко 5.Гласуващ за Боко

Не знам, кой е Боко, ама интелигентната част от народа, гласува за Бойко Борисов.

Ако съдиш по-себе си,много си се объркал

И смятам ,че неговото IQ e доста над твоето! Защото:1. Бойко притежава природна интелигентност- общува с еднаква лекота и с обикновените хора и с гранд дама като Ангела Меркел. 2.Никога никого не обижда по твоя тъп начин 3.Налода винаги има правилна преценка и за това Бойко печели убедително поредица от избори Никой друг не е може да се

+1 Привържениците на ГЕРБ си приличаме по това, че пишем аргументирани мнения.

ББ е кретен и не трябва да е във власта

А какво става с Алфа банк?

Aми нищо и няма ... работи си съвсем нормално.

Бойко трябва да спечели убедително. Колкото и кусури да има, колкото и да не ми харесва като държавник, и и и, на този етап, за съжаление е или Бойко или никой.

След Боко няма България. Пожелавам Сретен час по-скоро да дойде, че след това и вие да легнете до вожда си. Защо ви е да живеете след като него няма да го има?

постояно с тоя Сретен не знам! Бива боклуци да има ама явно сте вповече и ще трябва трепане!

Хората казват че накрая винаги Бойко печели! И досега е така!

Не,говедата винаги избират да пасат със себеподобни и понеже в България говеда много-говедо си избират

На теб може и да не ти харесва , но на повече от 2 милиона българи им харесва и затова ще го изберат пак!

2 милиона - че толкова ли станахте тъпите овци след тиквето?

Само с поглет им сваля розовите кюлоти, и после ги нахлузва обратно, като фанелка, с която ходи на бригади да чиства каллта ! и да позира прет журналиЗките с камерите

БАС ДЪРЖА, ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ НЯМА ХАЛ ХАБЕР НИТО ОТ БАНКИ НИТО ОТ ИКОНОМИКА. ТО ДЕБИЛИЗМА МУ ИЗПИСАН С ТРИТЕ ПРЪСТА ЧЕЛО И ОШАШАВЕНИЯ ПОГЛЕД. ЗА МЕН СИ Е НАЧАЛО НА АЛЦХАЙМЕРА

Не се подигравай на човека. Той е сериозно болен, а пък ти...

Зъбите да ти изпадат дано!

Онова нещо там долу да ти изсъхне завинаги!

Този Борисов - той много разбира от банки, от фарити, прочел е книга и е много почтен. Ха сега!

Един път пишеш едно , друг път пишеш друго, като фурнаджийска лопата! Разбирам иронията ти ама нищо не постигаш с това! Само времето си губиш!

От мен да знаеш - нищо не си разбрал. Няма ирония, само истина.

този човек на снимката е с толкова голямо его и толкова малко основания за това, че чак ми става сладък с възможностите си да ме разсмива. Има само едно лошо нещо - политик е в партия, която се очаква да вземе място в парламента... на горката ми страна!

По препоръка на Вожда си, Веждито да ходи да си продаде ланеца и джипа, че да има от какво да живее! Нали така съветваше жената от ВМЗ Сопот да направи с пръстените си?

САМО глупости ръсите, като не можете нищо умно да кажете по темата!

Човекът ти цитира какво е казал вожда ти, а пък ти това го наричаш "ръсене на глупости"! Определи се сам какъв си - глупак, смешник или обикновен тъпак.

"Днес Бойко Борисов се срещна с президента на КТ "Подкрепа" Константин Тренчев и двамата обсъдиха и ситуацията в банковия сектор" !!! И двамката че са доктори - О.К., съгласен съм, въпреки че не знам по какви болести, ама и двамата да ми се правят на банкери - цъ ! Нещо работата не се връзва !

Ами те не се правят на банкери там е работата!

Мутрата БУДА незнайно защо си мисли, че ние сме сбирщина олигофрени и не помним, че точно той направи куп изказвания след завръщането си от САЩ по адрес на КТБ и ПИБ и най-малкото спомогна за банковата истерия. Нима си мисли, че сме забравили, че мръсната му уста позамълча чак когато почти цялата общественост реагира остро на бръщолевенията му. Колкото и сега да се прави на Спасител на банковата система, няма как да забравим,че Той (в лицето на ГЕРБ), заедно с ДПС са искали банкова ваканция, която щеше да срине държавата. Това ме кара да си мисля, че цялата му истерия не беше случайна, още повече като се има впредвид другата му истерия- да се изтеглят 5-6 млрд. лв. заеми, които както знаем носят комисионни. Всичките му простотии се въртят около парите на държавата и затова трябва МУТРИТЕ ДА СА ВЪН ОТ ВЛАСТТА.

Като те чете човек остава с впечатлението, че ББ е "виновен" и за банковите фалити през 96-та година, нищо че тогава "случайно" отново цоциалистите бяха на власт и гумен речев също даваше интервюта... а олигархски беше някакъв шеф в МФ, отговарящ за държавния дълг!? На чугунените цоциалисти все някой друг ви е "виновен" - ГЕРБ, САЩ, международното положение, но не и некадърните ви и крадливи собствени кадри!?

случайно в категорията некадърни и крадливи попадат ли партийни и комсомолски секретари, офицери отказали се от служба в МВР в името на Партията(естествено с главна буква), министър-председстел до вчера афиширащ се като върл комунист и много примери, които всеки човек като се огледа около себе си, са в изобилие. Разправяйте, че БЪЛГАРИНА е начело по интелигентност в света... дрън дрън.

Герп за нищо не са виновни - даже и за това, че са се родили с гумени глави. То на такива да обясняваш каквото и за е - все тая, само губене на време. Нищо не влиза, още по-малко да излиза.

Явно се е загрижил за милиончетата на Веждито :) Може и негови милиончета да има с подставени лица ;0

Ха, ха.. точно пък Веждито е сигурно един от малкото с честно спечелени милиони, а ти точно с него се заяждаш! Другите се спотайват гузно и мълчат за кинтите си, начело с лицето лостоффф....

За теб може да е мутра , ама за много българи не е! Пак ще спечели изборите този път с много!

Вярно е. Тъпаците и олигофрените чет нямате.

за такива като тебе какво друго да си мисли освен олигофрени!

Кой стои над Искров ????? Това е сбъркана държава и май наистина мафията си има държава от ЕС ! Н о избирателите са виновни за цялото ни състояние.....,политиците са тарикатите !

Искров беше избран с гласовете на гербаджийските дупедати.

ИМАМ ЧУВСВОТО , ЧЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ОЛИГОФРЕНИ ,бойко не ти ли омръзна да шикалкавиш и да бягаш по тарикатски от проблемите , да не ни смяташ за глупаци !? ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е В КТБ , А В ТОВА ,ЧЕ .......НЯМА ПРАВИЛА ИЛИ АКО ИМА ТО ТЕ СА НАРОЧНО СБЪРКАНИ , А ВСИЧКО ТОВА ЗАВИСИ И ТИ ГО ЗНАЕШ , ОТ СБЪРКАНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА КОНСТИТУЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ !!! Тъпи ли сте или се правите на такива !!! Следователно не мрънкай , а високо и ЯСНО ЗАЯВИ ,ЧЕ ИСКАШ СПЕШНО НОВА КОНСТИТУЦИЯ , А МАЙ ИСКАШ КАТО ГЛУПАЦИ ДА СЕ ВЪРТИМ В КОМУНИСТИЧЕСКИ ОМАГЬОСАН КРЪГ ???????????????????

Ще гласувам за тази партия ,която има "ду...е" да направи спешни реформи !

Да-а-а...значи няма да гласуваш...

Не идеалния човек ББ, но поне има желание за промяна, взе си поука от предишното управелние - най близките и доверени хора го предадоха и манипулираха. При едно следващо управление ще промени начина си на работа ще взима кредити, както в ЦЯЛ СВЯТ правят, иначе не може да се завърти колелото, НЕМОЖЕ ЕДНА ГЪРЦИЯ ДА ИМА НАД 400 милярда задължение / с население около 10 млн./, ние сме 7 млн. и се вайкаме с некви 10 милярда задъжение. Не се ли прилага АМЕРИКАНСКИЯ ПРИНЦИП - държавата с най голям външен и вътрешен дълг, КОЛЕЛОТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАВЪРТИ, НЕ МОЖЕ С 340 ЛЕВА ЗАПЛАТА ДА СЪЗДАДЕШ ПОТРЕБЛЕНИЕ, ДА УВЕЛИЧИШ УСУЛГИТЕ, ЕКСКУРЗИИТЕ И т.н.

Невероятно е колко глупост може да има под черепната кутия на човек. До вчера ревеше, че еди кой си взимал заеми и загробвал държавата, днес компетентно обяснява, че това е едва ли не панацеята за съществуването й. Боже, ако те има, не позволявай на такива да се подиграват с Хората, все пак те са венец на твоите усърдия.

Аз съм прост, ти си прост, ББ е прост... а бе прост народ слаба държава!

Г-Н ТУРЧИН, ПИСНА МИ ОТ МЕСЕЦИ ДА ТИ ЧЕТА ТОЯ ПОСТ ЗА ПРОСТИЯ НАРОД И СЛАБАТА ДЪРЖАВА! МНОГО СИ ПРОЗРАЧЕН, ЧЕСТНО! АМА ДИРА, А БАННЕТЕ ГО ТОЯ НАКРАЯ! СТИГА СА СИ ПРОКАРВАЛИ ТУКА АНТИБЪЛГАРСКАТА ПРОПАГАНДА ВСЕКИ ДЕН!

Да не забравяме и прибързаните, меко казано безотговорни изявления на самия г-н Борисов в началото на проблема, но той явно е заровил глава и вече е забравил какво говореше тогава

Искров е изтеглил своевременно депозитите си не само от КТБ, а от всички Български банки.Доказателствата са публикувани в mignews.info - няма как да изпиша целия линк, защото дир-а не позволява. Значи се е възползвал от служебното си положение за лично облагодетелстване. Само това да беше, трябваше вече да е арестуван. Но освен този факт има и друг - значи той е знаел за готвения погром срещу КТБ и цялата ни банкова система и не само, че нищо не е предприел, да го предотврати, а напротив, и до момента прави всичко възможно последствията от "заверата" да се задълбочават с всеки изминат ден.

Мнооо си прост. Искров няма нищо общо. Всички знаят, че Боко е виновен.

Хайде стига си спамил форума, хората се опитват да дискутират по същество.

На АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ НЕПРЕДУБЕДЕНИ е ясно, че ВЕДНАГА трябва да се върнат гарантираните ПО ЗАКОН влогове до 100 000 евро. Така ще се спаси поне част от сринатото от досегашните ПРЕДНАМЕРЕНИ действия на БНБ председателя Искров, доверие в банковата система. Нищо не пречи, след тази задължителна, оздравяваща крачка, да се продължи да се разследват хората/фирмите, получили необезпечени КРЕДИТИ, и ГЛАВНО ПРИЧИНИТЕЛИТЕ НА ИЗКУСТВЕНАТА ПАНИКА, ЦЕЛЯЩА СРИВАНЕТО НА КТБ.

Парите на ГЕРБ са там,та нали спестяванията на Рашидов му носели по 15000лв. лихва на месец,кака няма да реват.

Когато една женица си искаше заплатите, а БОЦКО и бореше пръстените! И и се караше, че не си ги продава да живей, а си иска ЗАРАБОТЕНОТО! А сега си спомнете - КОЙ БИЗНЕСМЕН трябваше да спасява ЗАВОДА в СОПОТ, ама не бе стигнал стойност да го купи за ЕДИН ДОЛАР??? И връзката му с ХИДРОИНЖЕРНЕРА и хонорарчето от милион си припомнете!!! И си прочетете още, че при ОРЕХОВ същият завод е ТРЪГНАЛ ДА РАБОТИ! Има поръчки, заплатите се плащат и хората имат работа... А сега си прочетете - ЗАТВОРЕНАТА КТБ блокира ПАРИТЕ НА ЗАВОДИТЕ ОТ ВОЕННАТА ПРОМИШЛЕНОСТ... НЯМАЛО БОСТАН ЛИ????

прост бил, просто говорил. На мен ми харесва и аз го разбирам. Верно, не говори като лингвистката, която при вашето правителство на дебелата свинка, беше кой знае защо министърка на спорта.Та нея даже не мога да я цитирам - стана за смях и на прости и на сложни.

изключително екзактен изказ. направо съм в катарзис

НАРАТИВА ТИ Е КОМПЛИЦИРАН

Хаха! Тотална предизборна ПР акция на ББ и пълна ИМИТАЦИЯ на загриженост към съдбата на КТБ и вложителите! Не на нас тия! Като си толкова загрижен, срещни се с лицето Искров, който потъна незнайно къде, каква работа имаш с Тренчев?! Да не би Тренчев да е новият управител на БНБ?! Е, български граждани, на всички трябва вече да е станало ясно, че родната политическа мафия винаги се ОБЕДИНЯВА В ПОКРИВАНЕ НА КРАЖБИТЕ на който и да е неин член! За пореден път окрадени сме ние, данъкоплатците! АКО ГО ПОЗВОЛИМ!!!

бойковист, но не съм и комунист и никога няма да бъда. Абе аланколу - та той управлява - краде както казваш САМО три и половина години. А колко много построи. Приемам,че е крал, дори повече от комунягите, но остави и нещо след себе си - а вие?Вие управлявахте 18 години - 18 години крадене.А сравни сега! И и пак казвам,че не съм от ГЕРБ, но съм съгласен с думите му цитирани в статията.

Не знам той ли го построи или само довърши, това което беше подготвено и докарано "на хесап". Щото съм чувал от родителите си за един завод за обработка на отпадъци в София, дето Тиквата го започнал и... ами още не е довършен. Та това което е построил е много по-малко от онова, което е открил. Обаче гюрултията и дървенето е все едно е построил 12 до 15 Хеопсови пирамиди.

На КТБ и няма нищо, лошото че е свързана с парите и бакиите на много мръсници, в това число и Тиквата , който ни в клин ни в ръкав тръгна да я "оправя". А те както знаете са политици и са отмъстителни лайна!!! Готови са да фалират банка, да я ограбят и да замажат предишните си бакии!!! Вложителите, е да го духат ( цитирам треньора на националния отбор по футбол).

Какво говориш за банки бе? Тоя дебил е готов да унищожи държавата, но той да е на власт. И това го видяхме много добре през изминалата година и нещо, когато спъваше и саботираше по всякакъв начин работата на парламент, правителство и на цялата държава.

Жоре, ти ме засрами!! Прав си, защото добичето за пари всичко може да унищожи. Пък аз се ограничих само с КТБ, прав си!

Леля ми беше главен счетоводител в Спестовна каса с 40 години стаж и нейното мнение е че няма нищо по-лесно от това да се установят виновните за настоящето състояние на банката, защото всичко е документирано. Такива като нея са хиляди, но не им се дава думата. За сметка на това тлъстия задник със стичаща се покрай устата мас от филията не пуска микрофона. Ебати и държавата.

Точно така при добро желание , всички виновни за настоящия крах на страната ни може да се докаже и виновните да бъдат в затвора, а не да раздават правосъдие.Ако това не стане в най-близко време - никога, ама никога няма да се оправим.

Някой ако си мисли,че този на снимкта ще кажа,че е нагъл тип,мутра и крадец много се лъже,а дори и това ,че е най-простият политик в прехода до сега и това няма да кажа. Обичам те Бойко!

Много на място ти е прякора Пешо. Не можеш една свързана мисъл да изразиш.

Ти кати си толкова умени интелигентен ,че не можеш да ме разбереш.

където комунизъм се е вихрил, там трудно дори трева не расте

Особено ако главният комунист, другарят БойкоТ Борисов е на власт!

Не се бойте , защото след изборите шеф на БНБ става ушатият скункс .

По добре изкараите цялата истина за КТБ и как е докарана до това състояние. После назовете имената на хората отговорни за това. Протаканеъо няма да свърши работа, рано или късно истината ще излезе.

ей, накрая го докарахте на заглавие, та да излезе, че все пак Боко е казал нещо смислено.

Той винаги говори смислено. Друг е въпроса, че се плаща на цяла армия тролове, за да изопачават думите му.

Прав си. Той винаги говори смислено. Проблемът е, че сутрин е едно, на обед - друга, вечерта - трето. На следващия ден ни качва на джанката с четвърта версия, защото не помни какво е казал предния ден. И така - до края на света...

А бе наглец! Ти завлече кеша 200 милиона като комисионна за Булгартабак, влачеха го копоите на Пашата. Ти ли ще "оправиш" КТБ?? Та ти се чудиш как да "замажеш" гювеча. Или мангизите на Сокола - инвестирор през КТБ!!!! От 1 -ви януари 2015 в ЕС всички трябва да кажат от къде са мангите - е какво ще каже Сокола, а??? За това Цв. В. го духа. Лошото е, че го духат много хора и фирми заедно с Цв. В. Освен това рашаните си искат Булгартабак без пари , а той е в активите на КТБ!!! И тана тя каквато тана, както се казва във вица!!!!!!!!!!! Много комплицирано. Само едно ги обърква - Оманския фонд, това трудно ще го прескочат. Но те на резил ... издържат!!!

Тези лъжи трябваше да ги извадим последната седмица!

Ех дупе, дупе ... райско. От къде я завъди тази "умна мисъл". От акъла си беден или пък от чужди указания??? Този с опорните точки отиде в Брюксел, ти него не го мисли. Всеки провалил се политик отива на друга добре платена работа. Тук оставаме само електоралните единици, които според твоите наставници трябва да го духат един път на 4 години, ама яко.. много яко, докато им се завие свят.

Е...хайде по-кротко, а? Първо научи азбуката, научи се да ползваш Интернет и Google, просвети се малко, че си на пещерно ниво! А това, което е написал "83" го има даже и във вестниците - но ако не можеш да четеш, проблемът си е лично твой.

Ако банката не е фалирала, а е криминално разграбена, тогава какво правим? Защо да батардисваме парите на народа от бюджета? А?

на гробарите е в КТБ що не каже "бедната", нарцизирана Тиква от къде вземат парички за кампания и текущи разходи последните 3 месеца...Най ме е яд ,че никой рибар не го тресна по тиквата с лопатата/преди 2 години им буташе къщите сега ще ги оправя...смееееех/

Путин им ги дава.

1990г. - Луканов виден кадър на БСП (БКП) ДЕФОУТ на външния дълг! 1996г. - Виденов друг виден кадър на БСП (БКП) - ТОТАЛЕН ФАЛИТ на България! 2005г. - Станишев .no comment! БСП (БКП) - КРАЖБИ и РАЗГРАБВАНЕ в особено голями размери! 2013г. - Орешарски - нов експерт (Станишев)БСП (БКП) - хазната пак ОПОСКАНА, ИЗТОЧЕНИ и затворени банки, спрени Евро фондаве..........а последствията тепърва предстоят!!! Е другари, КОЙ пак е виновен???? Пак ли ГЕРБ????

206 милиона НЕ СА ОТКРАДНАТИ!!! РЕДОВЕН КРЕДИТ СА!! Кой попречи да се връща този кредит - ПРЕДСТОИ СЪДЪТ ДА НИ КАЖЕ!!! Засега - под "вещото" управление и надзор на БНБ, ЗАТВОРЕНАТА КТБ Е ПРЕТЪРПЯЛА ЗАГУБИ ОТ 112 МИЛИОНА ОТ ОБЕЗЦЕНКА НА АКТИВИ И КРЕДИТЕН ПОРТФЕЙЛ ЗА НЯКАКВИ СИ МЕСЕЦИ. ЗА ЦЯЛАТА 2013 ГОДИНА ТАЗИ ЗАГУБА Е 19 МИЛИОНА ЛЕВА... ПРОСТО ФАКТИ!!!

Пропуснал си един момент в тази хронология - 8 млрд евро валутен резерв, оставен от БСП, и опукан до санитарния минимум от Борисов; държавен дълг 12% при БСП (2009) и 18% при Борисов (края на 2012) - данните са от НСИ, всеки може да ги провери. Така че, кажеш ли А, кажи и Б.

А през 2009 г. кой остави Иван Искров да продължи да управлява БНБ? Или това е "признак на рационалност"? Лютви Местан за Боко: "Признавам обаче, че той все по-често проявява признаци на рационалност, което трябва да се оцени по достойнство." И още: "Призовавам партийните лидери да се съгласят с предложението ми следващият кабинет да има толеранс не традиционните 100 дни, а 200, защо не и 300 дни. И е добре това да се заяви, преди да са ясни изборните резултати, преди да се знае кои ще управляват и кои ще са в опозиция." Това казва Местан в интервю за в."Стандарт".

Кой го назначи Искров?

Назначи го Тройната ламя, а Боко можеше да го смени, но си го остави след един разговор на четири очи.

Местан се опитва да подсигури 300 дни спокойствие на Борисов. Добър БОСТАН!

След като спаси 3 мравки от удавяне в плюнка, боце огнебореца направи изказване за бнб....и от това разбира ей, крайно време е да реформира хор бодра смяна и филхармонията! напред смели пожарникарю!

За тебе един щат на кавал да свириш

ааа тебе от там нема кой да те измести, още 108 ще свириш

А, гербер такъв! Че от какво не си доволен от БНБ?! Идеално се справят! А да видиш печатницата за пари как работи! Ама това е, когато пожарникари си врат носа във финансите, а не истинските Експерти на Партията!

ДПС и бсп ,като имаха ''ЕКСПЕРТИ'',..... МНОо ЕКСПЕРТНО НИ ОКРАДОХА ---20г. ИЛИ НЕ ПОвНИШ? ТО ,...ДА СЕ ПАЗИШ И ОТ МНОо ОБРАЗОВАНИ ''ЕКСПЕРТИ'',в БЕ-ГЕТОТО...

Как така са те окрали?! Май само вие, герберите, не успяхте да разберете, че банковата криза 1996-1997-ма беше организирана от Бойко Борисов и Костов, за да злепоставят същите Експерти, които управляваха финансите ни е 2014-та!

ОЧЕВАДЕН ФАКТ! Единствено и само когато бсп си играе на правителство и парламент, само тогава е имало ПРОБЛЕМ със банките! НЕОСПОРИМ ФАКТ! ФАКТИТЕ са толкова кристално ясни, че дори и ТЪПОЪГЛЪНИЦИТЕ на бсп биха могли да ги видят!

а герб бяха една година в ,,платен,, парламентарен отпуск!!!

Само тогава се увеличава резерва над 8 милиарда,но това никой не смее да го припомни ,защото ББ и дянков го окрадоха,заедно с резерва на здравната каса и на пенсионния фонд ,а още малко и сребърния да опоскат ,но народа ги изгони ,та не успяха!

Разбира се, така е! И още нещо - БСП през 2009 и 2010 накара държавните фирми да си държат парите в КТБ, нали? Тъпанар...

А НЗОК, лекарската организация и пациентските организации доволни ли са от ББ?

Доволни сме от коалицията!