Йовчев и БНБ: Има атака срещу банки. ДАНС и МВР разследват

Цветлин Йовчев заяви, че има опити за "дестабилизиране на банковата система" и вече се води разследване. БНБ: Има атака срещу една от най-големите банки.

Обратно в новината

Коментари - Йовчев и БНБ: Има атака срещу банки. ДАНС и МВР разследват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нищо сигурно в България. Най добре е да се инвистират парите в образование. Цял живот човек се учи. Знанията,които ги има никой не може да му ги открадне!

1997г. ще е песен в сравнение с това което ще се случи есента!Стойте и гледайте мача!

О,ГЕНЕРАЛЕ МОЙ!!!

1.Бойко и Местан пият кафе. 2.ЕК спира изпълнението на "Южен поток" 2.ДПС иска избори заради "Южен поток". 3.Бойко пътува до САЩ за едноседмичен инструктаж. 4.Пеевски,кадър на ДПС обвинява Ц.Василев в опит за покушение. 5.Цацаров избран по времето на ГЕРБ,погва Василев и КТБ. 6.БНБ взима КТБ под банков надзор. 7.Правителството получава заем от 3 млрд. лева,което му гарантира финансова стабилност на бюджета. 7.Същия ден е атакувана ПИБ със слухове водещи до паника вложителите. Извод: Правителството трябва да се събори на всяка цена през лятото,без значение с какви средства(най-вероятно за да му се попречи с продължаването на проекта за "Южен Поток").Който е бил на инструктаж в Щатите трябва да вземе властта с ДПС и да блокира "Южен Поток". А народа никой не го бръсне за слива. Който мисли разбира,който чува разбира,който вижда и той разбира,че 2+2=4.

Овчо йОвчев, кой ти показа пътя към София. Те тоя дестабилизира!

МВР и прокуратурата много добре знаят Кой се опитва да фалира държавата и да подлуди народа.

ЙОВЧЕВ , ЗВЪНИ ДО МЕКСИКО - НАРКОКАРТЕЛИТЕ ЯВНО СИ ИЗНАСЯТ ПАРИТЕ :))))

България продаде еврооблигации при рекордно ниска лихва. Тази новина е от 02 юли 2012. Дянков тогава се размаза от хвалби. С този заем той увеличи фискалния резерв на около 6 млрд.За сведение на герберастите, колкото по-ниска е лихвата, толкова по-успешен е заемът. И сега изненада! Новината от 27 юни 2014 е: България взе 3 млрд. лева нов дълг с лихва 3.055%. Някой тъп протестър, поради липса на умни, да ми каже кое е по-добре за държавата. Може да се пробва и лаборантът, дето не се прибирал у Драгалевци. Богомил Бонев Бивш вътрешен министър

това е воина срещу балгарскя народ защо няма наказани до сега

ЦЯЛА ГОДИНА ЧУВАМЕ КОЙ, КОЙ КОЙ ??? СЛЕД ДНЕШНИЯ ДЕБАТ ЗА ПАРЛЕЕЕМИНТАРНИТЕ ДИСКУСИИ ЗА ДАТАТА НА ИЗБОРИТЕ И ПОСЛЕДВАЩИТЕ ПР ИЗВЯВИ НА ВОЖДОВЕТЕ, НЕ СТАНА ЛИ ЯСНО КОЙ Е ? ЕДИНЯТ, КЛАТИ ДЪРЖАВАТА ОТ ВСЯКЪДЕ, ЗА ДА СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ, А ДРУГИЯ - ФЕСЪТ ДА БРАНИ ТОВА, КЪДЕ СА КРАДНАЛИ ЦЕЛИ 25 ГОДИНИ, А ТРЕТИЯ - АЗ ИМАМ ВАЖНИ ДЕЛА "У" БРЮКСЕЛ И ВИЕ СЕ ОПРАВЯЙТЕ !!! Е ПИСНА МИ !!! ДОБРАТА НОВИНА Е, ЧЕ ИМА ОПРЕДЕЛЕНА ДАТА ЗА ИЗБОРИ И ВСИЧКИ ТЕЗИ ДА БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ !!! БЪЛГАРИ, СЪБУДЕТЕ СЕ !!!

Българи! Мислете с главите си ! Ясно се вижда как някой политически палячовци слугуват на чужди криминално олигархически интереси с цел обогатяване! Целта на атаката срещу Банковата с-ма в България беше 1. Да се вдигне лихвата по облигационният заем който България вчера пласира. 2. Чрез разпространение на слухове да се затрудни работата на някой банки. 3. Това да доведе до политическа нестабилност. Така че мислете и си направете съответните изводи за слугите на чужди интереси.

Банковата система се крепи на доверието на хората. Утре може да излезе някой, на когото хората симпатизират и каже Банка Х не е в добто финансово състояние и веднага хората се запътват към банката.

Май е ясно на Йовчев кой стои зад всичко това, но не е много удобно да каже!

Искам да стана милионер като през 1997 год.

Прав беше човека: Първата открита атака беше с нахлуването на прокуратурата в КТБ. А КТБ не реагира. Защо просто не поиска заем от другите банки, в които хората си занесоха изтеглените пари ?! (Нали не мислите, че са ги скрили под дюшека - още е рано за това, нито че са ги инвестирали)

От месеци през ден по медиите се коментира колко много милиарди спестявания са се натрупали в населението! С една дума, намекваха как да се вземат тези пари от неразумното население, щото то е просто и не знае какво да прави с тях. Само си ги трупа.

банкерите са най-големата мафия , законите са написани от тях и ако си им длъжник нямаш никакви права и ти взимат и долните гащи. дръжте и стискайте си парите с 2те ръце като минавате покрай банка.

се "дестабилизират" от десетина простовати журналисти и десетини още по-тъпи репортерки, които до безкрайност дълбаят в едни 2-3 безумно идиотски въпроса. Това изнервя простия народец, няма нищо друго.

Ало, вие там, които рецензирате репликите!Умишлено ли не пускате някои от тях, които дори не са цинични?!

а па а си слагам баксовете в тенджери под налягане и ги фърлям в колозето у двора па нека фалирам

Дали,пък да не проверят,...какво правят "Сивите Кардинали",които си пият кафето и редят този ужасен ПАСИАНС??!! Те ги знаят кои са!! Да не,внушават,че са само отделни фигури от политически партии! Сещате се къде Ви помагам да обърнете внимание,нали?!

"България взе 3 млрд. лева нов дълг с лихва 3.055% (обновена)" Правителството стабилизира бюджета и финансите си!!! Но някой друг искад да дестабилизира банковата система и да катурне това правителство от власт на всяка цена и със всякакви средства за сметка на спестяванията на обикновения българин!!! Не съм комунист,социалист,но съм българин и в този момент подкрепям правителството в решимостта му да не допусне дестабилизация на банките!!! А на изборите септември,хората ще гласуват и тогава ще има ново правителство според изборните резултати!!! Сега ни е нужна стабилност и обединение за да преодолеем този план за разоряване на народа стартиран последните седмици!!!

Кой иска да катурне държавата - Русия заради ЮП. Просто и ясно.

Не виждам как Овчев ще разследв себе си...

Защо мълчи царското отроче Искров,не е гъкнал и онзи хитър арменец Хампарцуц-трайкат си -ачичо и леля се чудят какво да правят-абе има репресивен апарат ,защо не го използвате .Ако беше Бай Тошо до сега доста народ да топи в кофатаи да пише ,ама сега са баби ннемощни и импотентни...

Овчев хубава работа, да не знаеш кой дестабилизира банките, ми да ти кажа тогава, това са твоите съратници от бесипето и геписето, нали прасчо пръв започна да атакува банката на мустаклията и отпуши кранчето, що се правиш на луд пред простолюдието:)

Кой дистабилизира банковата система г-н Йовчев?Този който от месеци даваше справка колко много били спестяванията на българите.А кажете с какъв бизнес човек да се захване ,като веднага започват атаки от мутри и рекети за охрана срещу големи суми.Това 25г.съществува и вие най- добре знаете че е така.СИК,ВИС,.СОТ.......че те продължават своята дейност.А тези от МВРда не би да спят и те са с тях.

Процента на вероятност, че това, което става в момента с ПИБ, е криминално организирана атака е доста голям, но въпросът е, че дори и така да е, ако няма бързи арести за поръчителите и спиране на тази психоза, то хората няма да се успокоят, ще си изтеглят парите от банката, и в крайна сметка - тя наистина ще фалира! Къде е държавата, за да защити хората в тази ситуация!?!

Крадецът вика, "Дръжте крадеца!"

Има злонамерена атака, но няма атакуващ. Има разследване, ама няма резултат. Така е от 25 г. в БГ. Много приказки и никави действия. Извод: МВР, Прокуратура и Съд са на страната на лошите.

Първата открита атака беше с нахлуването на прокуратурата в КТБ. А иначе - от една година едно престъпно правителство тетгли заеми на поразия..... Това не е сигнал а е бедствие.....

Спрете бе хора!Спрете да се редите на опашки пред банките и да си теглите парите-така сами ще разорите и вас самите и банковата ни система!

Като минавам покрай овцете, наредени пред някой клон на ПИБ си казвам - Умния се учи от грешките на друг, тъпия от своите грешки, а българина какъв е... разбирам да се излъжеш веднъж с КТБ, но това вече клони към олигофрения

Корко, аз съм една от тези овце ела ми го кажи в очите това като си толкова отворен да те направя труден за рисуване ..тъп кумонист такъв

Какво точно разследвате? Че те Пеевски, Цацаров и Антон Кутев "дестабилизираха" банките пред камерите и пред микрофоните на журналистите дни наред. Явно само Йовчев и Цацаров не са разбрали какво се е случило. Не може да пратиш 10-тина прокурори да ровят в една банка, да изтеглиш държавните пари от нея и след това да "разследваш" кой я е дестабилизирал. Тия комунисти пак се опитват да ни правят на балами.

Тоя ли некадърник ще разследва? Ужас!

5645, единственото, коета мога да ти препоръчам е да коментираш неща, които са ти ясни, защото по отношение на Банките определено си чешеш езика.

В тая държава обикновено крадеца вика - дръжте крадеца!

Много ненаказуеми глупости сте написали, нямам сили да ги чета! Оставете държавата да се оправя с онези, които я клатят. Вие кротко и по-ниско от тревата, ок?

Zuyo

Дира, оляхте се, ей. Уволнете го този малоумен модератор, ще ви прецака и рекламодателите, и потребителите.

Дойдат ли другарите на власт-всичко отива на кино,от шест ,до пет/с доглеждане/!...

ОВЧЕВ,КАЗАХ ТИ,ЧЕ ТИ НЕ СИ ЗА ТАЗИ РАБОТА!БАНКИТЕ ГИ КЛАТЯ АЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ!!!!!! ДАНО ДА ГО ХВАНИШ!!!!!!УСПЕХ!!!!!!АМА НЕ ЗНАМ КОГА??? НЯМА ВРЕМЕЕЕЕЕЕЕ! ЧАООООООО.

Бедни ми Овчев,време е,да се скриеш някъде-завинаги!

Драги ми дебилоподобни протестъри и вся осталная сволоч. Как ще коментирате следната статия излязла в Нюйорк Таймс наскоро. "Трябва ни трета световна война за да излезем от кризата." и "Мина дълго време откакто светът бе част от голяма световна война", казват професори по икономика пред Нюйорк Таймс. И понеже сме тъпи червенушки моля да го разясните. И за всеки случай си купувайте дървен материал и нови кундури. Нещо и тука се говори за финансова криза и цяла седмица му набиваха канчето на бъдещия ви премиер.

Как да го коментират след като интелектуалните им способности се простират до там, че сляпо да вярват на високоителектуалната мутра от Банкя?

Мутри,олигарси и политици жадни за власт се опитват да ни докарат до фалит. Българина търпи много,но като му падне пердето!!!!...25 години всеки си разиграваше както си иска коня и народа се правеше на глупав,но сега имам усещането,че ако умишлено дестабилизират парите на хората,народа няма да е толкова добронамерен към мутрите,олигарсите и политическата шайка,без значение в какви цветова са и какви политически абривиетури ползват.

чието мото е след нас ако ще да става и потоп. Тази партия си има вярна посестрима винаги са заедно във власта. Не ми вярвате спомненете си какво каза една депутатка от първата партия в началото на 97 да им оставим долара на 3000 и хляба на 500 лв.