Лекарите скъсаха договора с правителството

Българският лекарски съюз се подготвя за протестни действия, по-късно днес Националният съвет на съюза вероятно ще излезе с решение.

Обратно в новината

Коментари - Лекарите скъсаха договора с правителството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не съм предполагал, че докторите са толкова подли.

От всичко чуто и видяно може само да се заключи каква е гаранцията на подписа на ББ ако не е "фалшив" разбира се

Райчинов, излагаш съсловието. По-добре си подай оставката. Не знаеш какво правиш и какво искаш. Не върши детински работи. Никой няма полза от това.

Консервативните мерки по правило са непопулярни и плашат сганта. Появяват се разни "паметливи" манипулатори, леви избиратели и прочее сволоч и надуват гайдата, колко, видите ли, нещата отивали на зле. Политиката на Дянков обаче е последователна и ползотворна, бидейки свързана с традиционните десни ценности. Тя не може да бъде разбрана от разни умствено импотентни левичари, поради което на воплите им не следва да се обръща внимание. Успех Дянков!

Е най-накрая те пуснаха от клиниката на 4-ти километър. Той и Бойко сигурно мисли, че е богоизбран.Нибелунг бил. Ха-аха-ха! Всеки лумпенизиран цървул!

ТРЯБВА ДА СЕ СКЪСА ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ, КОЕТО ИЗХАРЧИ РЕЗЕРВА НА ДЪРЖАВАТА ЗА ЕДНА ГОДИНА!!! ДА СЕПРИЕМЕ СП ЕЦИЛИЗИРАНИЯ СЪД И ТЕ ДА БЪДАТ ПЪРВИТЕ ОСЪДЕНИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ФИНАНСОВАТА СТАБИЛНОСТ И ЗДРАВЕТО НА НАЦИЯТА!!!

АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ТРЯБВА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА И ДА ОСТАВИ ТОЗИ КРАДЛИВ НАРОД ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ КРАДЦИТЕ И ДА СЕ САМОУНИЩОЖИ, ЗАЩОТО ТОВА ЗАСЛУЖАЕВА.

Ще го гледате по филмите от едно време какво беше при Тато ... здравеопазване, лекарства без пари и на корем... пенсийката стига и за внуците...салама от свини... маслото от говеда... ама вие си останахте овци. Ха да Ви видя сега тези които скачахте 89-90-та ... и като скачахте къде отидохте ... на мухобойката на Бойката, на Костофф и т.н. ... хайде пръцкайтете си от мизерия, и от боб с соеви колбаси

Помним ги тия времена. Който мечтае за такъв живот - да емигрира примерно в Молдова. Голяма мизерия беше, но нямаше богаташи и по лесно се понасяше.

Hеудачник!

КАКВО СИ РЕВНАЛ БЕ РАЙЧИНОВ. Нали ти нищожество подписа документа и запази схемата парите на Здравната каса и за предстоящата 2011 година ДА ПОСТЪПВАТ НЕ В СОБСТВЕНА НА КАСАТА СМЕТКА , А В УПРАВЛЯВАНИЯ ОТ ДЯНКОВ КОНСОЛИДИРАН БЮДЖЕТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. Смешно е Райчинов най големия длъжник на НЗОК какъвто е правителството на Борисов да управлява парите и. Нали малоумнико твоя заместник в БЛС в момента е министър на здравеопазването . Защо лъжеш лекарите,че си коректен към тях, а в същото време ги предаваш??? Ами виж управлявания от Дянков бюджет на Здравната каса за 2010 година: ПРИХОДИ - 2,57 МИЛИАРДЗА ЛЕВА !!!!! РАЗХОДИ 1,909 МИЛИАРДА ЛЕВА !!!!! Де ги тези милиарди бе Райчинов ??? Ти се пазариш за някакви смешни 130 милиона които не са получени и няма да бъдат получени до края на годината. Дянков ще се върне в Колумбия , ама ти къде ще ходиш пиле шарено??? Ще изпишеш кофи с мастило за това как благодарение на твоя подпис под споразумението с правителството здравната ни система е останала без пари и хиляди българи нямащи възможност да плащат кеш за разноските по лечението им са преминали в отвъдното. Райчинов, осъзнаваш ли, че си престъпник???

За скъсване е цялото правителството. И президентството също.

Ти вЕрваш, че се старае?! Просто не е истина!... На мен ми се струва, че разиграва некъв цирк, в последните месеци цялото му управление прилича на театро. Не че предните циркаджии бяха по-симпатични ... В настоящия момент явно има остра нужда от експертно правителство. И пълна прозрачност какво става с НАШИТЕ пари в НОИ и НЗОК.

Ама български лекари ,неразбрахте ли ,че и ние които си плащаме данъците и осигуровките не желаеме да продължава безмисленото наливане на милиони в някаква бездънна яма.В края на краищата който иска да отива в чужбина ,както ни плашите!

А ти къде искаш да се наливат ТВОИТЕ пари, които ти удържат за здраве? В строителство на пътища? В някоя чужда банка? Не можа ли да вденеш за кво се протестира? За да не се КРАДАТ ТВОИТЕ пари за здраве и СРЕЩУ възможността да се употребяват за ДРУГИ цели.

някож от пишестите тук са пални олигофрени . лекарите не стачкуват за да вземат повече пари , а да отиват здравните вноски за здраве , в нзок и да се харчат до стотинка за здраве ! как не разбирате бе ! ила 8 % здравни вноски , които правителството не пласта за тези , които трябва да осигурява - пенсионери , деца , участи , дарявни служители и т.н. , правителството краде тези пари като ги прехварля в резерв през касата та в бнб ! никож не знае каде са и има ли ги вече изобсто . това са 1,2 милярда резерв , кожто с това споразумение блс им даде до стотинка , само и само от 2011 да се почне на чисто ! да , ама не ! и на това не са сагласни ! е , сега започват ефективниоте стачки . а тези дето плачат от корумпиранио лекари - тапи сте ! има много корумпирани хирурзи , може би 80 % от всички лекари . така сте баде докато не започнат да се финанситар адекватно клиничните патеки . вие очевидно искате криминалната хирургическа сган да продалжи да ви карти по ч000 - 8 000 за операция ? а я кажете какво стана с инвазивната кардиология , кадето кп са добре финансирани - някож да е взел на някого пари за стент ? тапанари !

Катознам какъв инженер съм,не ми се ходи на доктор...

Ами не ходи,то и с правописа си зле!

Научи се да пишеш като нормален човек, пък после се изказвай. Лесно ти е на теб- лекар от EU. Май тАпанара си ти

Демокрацията е измислена от хора, които са разбрали, че най-ефикасният начин да управляваш и контролираш природонаселението е, като му създадеш илюзията, че всички са равни и с равни възможности, като контролният пакет акции остава в твои ръце и в крайна с/ка решаваш какво да се прави, а останалите оставяш да живеят с илюзията, че от тях зависи нещо (напр. при избори),т.е. пипаш с ръкавица, а не както при тоталитаризма с тояга. Въпрос на виждане е кое от двете човек да избере.Второто обяче има едно несравнимо предимство: Дава ти възможност да се чувстваш репресиран и ощетяван, т.е. моралното право да бъде на твоя страна (най-интересното е, че тези, които те репресират, не осъзнават това) , а това е велик стимул и мотив да се бориш в името на някаква цел, чувствайки се морално оправдан. Именно за това християните в Рим са умирали едва ли не щастлини за вярата си , ракъсвани от диви зверове на арената на Колизеума. Но съвременните кукловоди са разбарли това и поради тази причина преходът в Б-я се извършва по възможно на-перверзния начин. Ако Макиавели ожеше да наблюдава отнякъде ставащото, сигурно би се гътнал втори път този път от завист и чувство за малоценност.

Станишев и Първанов създават хаос в държавата като подстрекават чрез своите сателити хората от различни професии да протестират знаейки,че пари няма и няма от къде да дойдат.Всъщност има - външен заем но с него заробват децата ни а не децата на Първанов .Предизборните мероприятия на партиите извън властта започнаха - за жалост твърде рано и то на гърба на обикновенните хора.Добре че е Дянков - не ми се мисли как през 2010 ще се отзовем в 1997 г.

Иване, Иване.... Всъщност отдавна сме се "отзовали" ОТ 1997 и сме се ОЗОВАЛИ в 2010 год!

Ти ненормален ли си или живееш в Герб-ландия? Ще го гледате по филмите от едно време какво беше при Тато ... здравеопазване, лекарства без пари и на корем... пенсийката стига и за внуците...салама от свини... маслото от говеда... ама вие си останахте овци. Ха да Ви видя сега тези които скачахте 89-90-та ... и като скачахте къде отидохте ... на мухобойката на Бойката, на Костофф и т.н. ... хайде пръцкайтете си от мизерия, и от боб с соеви колбаси

ИВАНЕ, ВИНОВНОСТА ИДЕ ОТ АСПАРУХ , БОЙКО НЕ Е ВИНОВЕН ТОЛКОВА БАГАЖ НОСИ!!!

КАКВА НАГЛОСТ. Е,не искат реформа лекарите и това е. Така им е удобно. Да взимат пари под масата и над нея. Да изписват въображаеми манипулации и лечения, че да точат здравната каса, да изписват скъпи лекарства, че да пълнят джоба на някой фирма, па и техните. Касови бележки не дават при преглед и какво ли не. Днес дойде една жена, с две малки деца. Едното на пет години, а другото на една. По-голямото не говори, ясно се вижда, че има някакво увреждане. Само, че великата лекарка не е насочила детето към специалист. Не го е изпратила на ТЕЛК. Нищо, ама нищо. По - малкото, пък отказали да го запишат и то горкото няма личен лекар и ваксини. Да предположим, че майката не е читава, ама ако е така, въпросната лекарка не може ли да се обади където трябва. Не може. Какво й пука.Тя ще стачкува. Как не ги е срам, не мога да разбера. Най-малкото не се ли сещат, че така не може да продължава, че това не е добре и за тях. като тъпчем на едно място за никой няма прокопсия. Не, явно това не е ясно. Ще си тъпчат на едно место, ама на края няма да има от кой да вземат и под масата. Правителството трябва да действа без колебание. Да си стачкуват. Те повечето и без това са в постоянна стачка.

Извинявай, но така както ми описваш случката, тази майка има немалко вина за тази ситуация, тоест мирише ми да е от онези малограмотните и тъмните. Знаеш ли аз кога ще оставя така нещата, ако имам две деца с проблеми? А ти, като описваш това, какво направи по въпроса?

Всички управляващи след бай Тошо трябва да влезат незабавно без съд и присъда в затвора. Невинни няма! Проблема е обаче, че въпреки очевидността на горното желание няма кой да го изпълни.

Напално съм съгласен ... да кажат поне една държава към която се стремим да е ОК. Франция-стачки, Германия-стачки, Англия-стачки, Италия-стачки, Испания-Швеция безработица .... QUO VADIS? Ще го гледате по филмите от едно време какво беше при Тато ... здравеопазване, лекарства без пари и на корем... пенсийката стига и за внуците...салама от свини... маслото от говеда... ама вие си останахте овци. Ха да Ви видя сега тези които скачахте 89-90-та ... и като скачахте къде отидохте ... на мухобойката на Бойката, на Костофф и т.н. ... хайде пръцкайтете си от мизерия, и от боб с соеви колбаси

След като сътвориха невъобразим хаос навякъде в държавата време е Борисов - Дянков да си ходят!Някой много гадно се избазикал с тях че стават за оправници/боже опази /

30% от докторите стават, останалите и за санитари не стават.Едни са учили при професорите,втори в бардаците с курвите ,трети в дискотеките.

Скоро няма да има от кой да се оплакваш. Лекарите ще продават на пазара за повече пари, а ти ще си береш билки!

Чакайте бе хора! Та нали само преди година и половина Бойко и Цецо заставаха изцяло зад протестите на лекари, даскали, земеделските производители и най-вече полицаи. Писна ми от двуличието на управляващите и чалгаджийския им електорат!

Все тая на теб от кво ти писва.никога нема да се върнете във властта жалки червени боклуци

Бр-е-е-е-й!Е с това "нема" направо ме закла! Откъде изпълзяхте с тези диалекти? Да завиди човек на ГЕРБ за електората. Ха-ха-ха!

Ква файда че комуниста-мюсли(м) Обама и Меркел-Бирата (източно-германска комунистка) хвалят Боко?!?!!? Виж докъде са я докарали: САЩ-криза,Франция-стачки, Германия-стачки, Англия-стачки, Италия-стачки, Испания-Швеция безработица .... QUO VADIS? Ще го гледате по филмите от едно време какво беше при Тато ... здравеопазване, лекарства без пари и на корем... пенсийката стига и за внуците...салама от свини... маслото от говеда... ама вие си останахте овци. Ха да Ви видя сега тези които скачахте 89-90-та ... и като скачахте къде отидохте ... на мухобойката на Бойката, на Костофф и т.н. ... хайде пръцкайтете си от мизерия, и от боб с соеви колбаси

Скъсали договора с кого?Правителство реално няма.Има хаос.Полицаи на протест.Университети в дървена ваканция.Лекари на протест.Доган невинен.Янето в атака.Болен Лидеров-също.Ал Бънди,високоимотен,консултант.Осигуровките за здраве отивали,някъде си,но само и не за здраве.Новият зам.министър,д-р Зортев,източвач,корумпиран.Шеф на СЗОК,д-р Глинка Комитов,със съдебно досие.Елитарен,гербаджийски,управленски,потенциал.Риформа по боковски.А Той си приказва,дрънка,обещава,не спазва,пак приказва и така.....Риформа.Моля,ви,ходете си.За нищо не ставате.Преди да сте ни погребали,всинца.

Безпрецедентна бъркотия! Пълен крах на настоящата обществено-политическа система и нейната икономическа обшивка. Срив на здравеопазването, срив на образованието, повсеместен разпад на морала и ценностите. Където и да погледнеш - безпътица. Прослойка от безскрупулни, алчни хора разора страната ни. Българинът живее ден за ден в постоянен страх и недоверие. Младите масово напускат родината си. София се пука по шевовете от пренаселеност, а провинцията се превърна в циганска обител.....Никнещите като гъби молове и фалшивият блясък на витрините са пировата победа на този гнил социален ред!

Колко потресаващо точен е коментарът ти, "Southampton"! Колко си прав, за съжаление!

Ама те буквално го скъсаха, бе! Малеее, малее, ега ти културата, ега ти манталитета. Документ, в който е страна правителството не се къса, бе момчета; как Тренчев с брадичката не ви е казал това?!

30% от докторите стават, останалите и за санитари не стават.Едни са учили при професорите,втори в бардаците с курвите ,трети в дискотеките.

Така трябва да направи целия народ с тези които го лъжат толкова време- безсрамно ченгесарско лъжене. Стоп на простотията и посредствеността в политиката, това да те управляват некадърници май си е голям шок. То се оправдаваха една година с предишното правителство и май нямаха никакви други цели освен да обвиняват някого за случващото се сега. А защо тогава тръгнаха да обещават- нали вс епак за да обещаеш нещо трябва да си наясно какво обещаваш!

Менгелетата у нас стачкуват от 1989 г. За тях реформата значи да им дадат повече пари на гърба на този народ, намалял не без помощта им с близо 2 милиона. Хем бездарни, хем алчни и нахални. Ние, вече не толкова нормалните хора, отдавна избягваме всякаква лекарска помощ. Страх ни е. Има врачки и баячки. Егати и хайдушката държава, !егати и цивилизацията, егати и Хипократ ! В България на мода е д-р Менгеле.

Комшииката е докторица.Нон стоп по безплатни екскурзиики от фармацефтичните фирми - за да изписва техните илачи,а не на конкурентите.Мафия!

Обикновено се касае за уникални лекарства, които фирмите искат да промотират и на нашия пазар и така зарибяват лекарите. Повечето от тези препарати са без аналог от други конкурентни фирми, но са скъпи лекарства.

Дрън, дрън, в аптеката ми дават винаги по-евтиния аналог. Даже думите "изчистен", "с подобрена формула", "ново действие, не уврежда", вече са само посредствени клишета. да не говорим, че благодарение на една "Чайкафарматека", една година изписваха само техните лекарства. Моля, не ни се предствяйте като момина сълза на пролет, че ще ревна с глас!

УВАЖАЕМИ БЪЛГАРИ, АКО И ТОЗИ ПЪТ НЕ ПОДКРЕПИТЕ ВАШИТЕ ЛЕКАРИ,ВИ ЧАКА СТРАШНА ЗИМА И ОЩЕ ТРИ ГОДИНИ ИНКВИЗИЦИЯ!!! ако българите си знаят интереса и искат да живеят нормално,те трябва да подкрепят всяко съсловие,което иска да живее и работи НОРМАЛНО!!!НИЕ ДОКТОРИТЕ,НЕ ИСКАМЕ ДА СМЕ СВРЪХБОГАТИ!!!ПРОСТО ИСКАМЕ ТРУДЪТ НИ ДА СЕ ЗАПЛАЩА И УВАЖАВА,КАКТО Е СЪС ВСЕКИ ЗАНАЯТ В БЪЛГАРИЯ!!!

Трябва да се заблаща добре на квалифицираните лекари. най-добрите трябва да са супер добре заплатени. А онези, които са престанали да поддържат професионалната си квалификация (те сами са се "декласирали"), които разчитата само на спомените си за наученото в университета и опита - те понякога са дори опасни за пациентите си - на тях не трябва да им се поверява животът на други хора и да им се заплаща според квалификацията - т.е. - "някак". Само пви подобна система лекарите ще имат стимул постоянно да се усъвършенстват професионално. А сега да попитам - колко от лекарите ползват на нужното ниво чужди езици? Поддържате ли редовни професионални контакти с ваши колеги от водещи центрове чужбина? има още много въпроси в този порядък. Не бива под 'един знаменател" да бъдат поставяни всички лекари

Doc, нормалните хора са с Вас. Не обръщайте внимание на тази чалгаджийска помия!

Doc, съгласен съм с теб! Трябва солидарност, както във Франция!

нямат кураж да направят система за контрол на паричните потоци и ще паднат само от факта, че не са мъже тия в правителството. просто са страхливи. ББ не е за завиждане. само за 1 година хората почнаха да говорят това за него и правителството, което за тройната коалиция в края...

То бива да си патологичен лъжец, ама Бойко Борисов разби всички норми и в тази област !

Същото стана с БАН - Бойко обещава, Симката не дава! Та ми развалиха рахатлъка .. зимах си чудни кинти!

Май се вижда края на Боковата диктатура.Който не се учи от историята я повтаря.Да припомним 1973 г и диктатурата на Алиенде в Чили.И той беше решил да се разправи с лекарите, ама те спряха работа, след тях и шофьорите.И дойде един друг генерал, ама истински-Пиночет.И след него Чили е просперираща държава-последния подвиг със спасените миньори го доказа.

Но Пиночет отряза доста зелки, нали? И покани икономисти от Чикаго - слушаше ги какво го съветват, чилийците преглътнаха непопулярните мерки, независимо, че псуваха техния "Дянков".... и нещо много важно - цената на медта на световните борси се покачи драстично, а Чили е най-големият производител :)

Арестуван в Лондон през октомври 1998 и екстрадиран в Чили на 2 март 2000. Предявени са му над 200 иска за масови убийства, отвличания, жестоко отношение към задържаните (по някои данни по време на управлението му са унищожени около 3 хиляди другомислещи)

Пиночет е мой идол,вярно е Особено по начина по който се разправи с комунистите.Прав си че разстреля 3000 комунисти и прочисти Чили.Ех кога ще се почви българския Пиночет.

Лекари , опмнете се ,този дето ви се прави на "приятел" е целта му само една - финансов колапс и падането на ГЕРБ и връщането на "номенклатурчиците".Много е прав министър Дянков - без реформа няма пари,иначе и с пари няма пак лечение.Лекар,които си разбира от занаята никога не е беден.Плачат некадърниците защото яслата намаля.

Колега, не се излагай ! Болниците фалираха, защото касата не плаща ЗА ИЗРАБОТЕНИ КЛИНИЧНИ ПЪТЕКИ а има пари. Кой дирижира целия нелеп спектакъл - това нещастно правителство, което на следващите избори няма да събере и 10% популярност.

Колега а ти от каде знаеш че има пари,трябва да имаш правителствена вътрешна информация.

ЕДВА СЕГА ЛИ РАЗБРАХТЕ , ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТА НА БОЙКО НЯМА НАМЕРЕНИЕ НИЩО ДА ПРАВИ ОСВЕН ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ И ДА СИ РАЗЧИСТЯТ СМЕТКИТЕ СЪС ХОРАТА, КОЙТО СА ИМ БИЛИ КОНКУРЕНТИ В СЕНЧЕСТИЯ БИЗНЕС ПРЕДИ ТОВА!!!!! АКО СТЕ ГО РАЗБРАЛИ МАКАР И КЪСНО ВСЕ Е НЕЩО!!!

..и каква е алтернативата? Старите измамници от БСП и ДПС, че те са честни и почтени хорица? ББ не е цвете за мирисане, но поне се старае (без ефект, де!).

Преди 3 месеца си чупих пръст.Казаха ми 2 бона за операция.Ама си заздравя само с гипс.Нарочно плашат хората с най-страшното,да им дерат кожите до дупка.Дано и тех некой ги дере некъде така !!!!!!

Дянков-чето е болно и с на до там здрава психика и познания по финанси и др.подобни, не само че е крайно време, а се чудя и аз като всички в държавата ни докъде е пределът на лудостта му,защото и той като Калинка от ДФЗ не знае какво прави в това министрество, вече са известни забежките му извън семейството му, ама ако и час по-скоро забегне или ББ го отсвири, народът ще си отдъхне за ден-два, защото не се знае следващият гербер колко ще е мухлясъл и непотребен....

Трактора отвръща на удара, следва завръщането на милиционерите и когато се изхарчи всичко - презареждане (пито платено). Само на мен ли ми се струва че ни провектират стари филми?

стига сте плюли по тоя и оня. след като няма достатъчно пари правителството се чуди как на всички да даде. от здравната каса все са недоволни. до кога едно джипи ще взима заплата и отделно такса, когато отидеш при него. нашето джипи има около 3000 души пациенти - взема си заплатата, но как ли се справя с толкова много хора. отговорете си сами.

имаш къса памет явно, щото джуджето дянков кво направи - дигна акциза на цигарите, като каво каза "тия пари от вдигнатия акциз отиват за здраве", вдигна двойно сумата върху която се начисляват здравните осигуровки пак с тез думи. кво стана, контрабандата се увеличи двойно, хората спряха да плащат. нещо да кажеш по въпроса?

Ще кажа, че в здравеопазването няма прозрачна отчетност, не се знае къде отиват парите. Електронна здравна карта - толкова е лесно, но и трудно. на ББ не му стиска да го направи, а лекарите ( не всички, надявам се)не го искат. Реформа!

Aко сте недоволни, направете нов избор, а не надничаите в чуждо портмоне!

ми агентите ББоце Цоце и ко кви ги дървят що мълчат като пукали ??или щото им е насран задника

Алчна докторска измамническа сган !Заиграват се с най.ценното - здравето!Мислят се за безсмъртни,ама и те мрат!

Маке, доктор да не видиш, ти и семество ти.Бог здраве да ти дава

И аз това си викам.Господ да е с нас !

Щом договора е за замазване на очите на хората- ще се скъса.Стига лъжливи ходове на правителството.Относно реформата в здравеопазването- тя е ясна-нови диагностично свързани групи относно пътеките,за да не се лъже,контрол върху лекарствената политика-защото нямаме пари за най добрите лекарства.Реформиране на здравната мрежа- по европейски модел- за това нямаме пари.Пакета на услугите- по здравна каса- според финансовите възможности на държавата.Лични здравни карти- за да се вижда кой пие и кой плаща./трябват пари за да се изработят./Всичко това бе предложено от екс. мин. Борисова,но тя не можа да се договори с любимеца Дянков и я смениха.Електората не я хареса защото не била млада и красавица.Хак ви е .Сложиха Константинов защото е от БЛС-за да намалят напрежението,но с фалшиви ходове не се стига далеко.

Rapidfire

Колежке, не я харесваха не защото не беше красавица, ами защото беше чалдисана. С това поведение като на три ракии и най-работещите предложения щяха да се отхвърлят.

и май наркотици взима - бълнува, горкият...

Какво лумтят за пари тези долно измамници и изнудвачи. За мен половината доктори са за затвора заради източване на бюджета за здраве чрез фалшиви диоагнози. Пример. Отиваш с изкълчен крак за ренген а те си те записват: опериран за счупване и т.н.

Без коментари на примитиви като теб!

Tи си с изкълчен мозък!

Браво ! Ето има истински мъже, които знаят да се борят за правата си. А мишките, които само философстват тук и псуват тихо никой да не ги чуе - да мълчат