Блокирането на тестостерона може да защити мъжете от коронавируса

Учени са изследвали данните от развитието на инфекцията сред десетки хиляди жители на Венеция, половината от които били мъже

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБЕ КАЖЕТЕ СИ БЕ! КАЖЕТЕ СИ, ЧЕ И ТОВА Е НАСОЧЕНО ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВОТО И ВЕГОВОТО ВЪЗПРОИЗВОДСТВО! КАЖЕТЕ, ЧЕ ЩЕ ПРАВИТЕ МЪЖЕТЕ ЖЕНИ НАСИЛА! КАЖЕТЕ СИ НАПРАВО, НЕ СЕ КРИЙТЕ ЗАД ВИРУСИ!

тука всички големи "мъже" ама стоят пред компютрите и не смеят да излязат навън. Що така бе мъШлета?

Режете си патоците и пийте белина!

...каза човека без тестостерон

Тестостеронът не е в патоците, а в дисагите.

аз казвах ли ви? всички трябва да станете педер...асти. това е решението на повечето проблеми: всички ставате педерас...ти, вегани и мюсюлмани. Това се реши на голямото събиране преди стотина години, и плана си е още в действие. Затова яжте си пържолите докато можете, че малко остана.

За да лющиш друг мъж си иска доволно количество тестостерон. Нещо двойкаджиите пак не разбрахте. Кастрати, не педерасти искат да ви направят. Като те кастрират ставаш спокоен и съвестен служител и сексът спира да те вълнува изобщо, както този с жени, така и с мъже и с кози и каквото там ти хрумва.

Виж сега какво, значи, педерас...тите се делят главно на два вида: Активни и пасивни. Активните са тези за които говориш, които лющят други мъже и явно трябва да имат достатъчно тестостерон за да им става. А другите, пасивните - те са "меките китки", които обичат да ги лющят. Сред нацистите в Германия е било пълно с такива - активни, докато пасивните са ги вкарвали в концлагери. Даже има слухове, че водачът на SA, Ернст Рьом е бил гадже на Хитлер и затова го е ликвидирал, за да не се разнесат приказки за връзката им. Макар това да са само слухове, за Ернст Рьом е сигурно че е бил гей! Както и много други сред нацистите. Тоест, правилно казваш, че имат предостатъчно тестостерон, но не им пречи да харесват и мъже.

направо кастрация

реших да погледна колко полета пристигат днес на легище Де Гол...ами пълно е с полети от Китай, Африка и Близкия Изток... а от Европа Италия, Амстердрам и т.н..не разбрах в тези страни само французи живеят... защо всички пристигащи са допускани, а български граждани постоянно прибиваващи- не....

от години са на такива лекарства, личи им в статиите и поведението :))

то понеже тия 85 годишни, които си отидаха от този вирус /поне така ни казаха/ са били с много високи нива на тестостерон на тия години... и ако това изобщо е фактор защо няма масово симптоми на зараза сред 22-30 годишните мъже, които би трябвало да са с една идея по-високи нива на тесторстерон от останалите възрастови групи?

Мама ви джендърска!!!!

СВЯТ СВЕТУВА , МАЗНОТО ОТГОРЕ ПЛУВА" , БЕШЕ КАЗАЛ ЕДИН "ВИДЕН" БРАТ-ОВЧЕД ТА МАЗНОТО Е ЛЕКО, ЗАТОВА ПЛУВА ОТГОРЕ, А "ЛЕКОТО" Е ЛЕКО И МЕКО ВЪВ ВСИЧКО... НАЙ-ЧЕСТО Е ОМЕКВА ПРЕД "ПАРИТЕ" ... Е ТО ЗАТВА "ПЛУВА ОТГОРЕ", ЩОТО Е ДЖЕНДЪР - Т.Е. МИМИКРИРА, "НАГАЖДА" СЕ - ТУ МЪЖ, ТУ ЖЕНА, ТУ ТАКА, ТУ ИНАЧЕ ... САМО ЗА ДА "ПЛУВА ОТГОРЕ"!

Значи, споко пичове на възраст! На който вече не му става, да не се притеснява от короната!... Ето - всяко зло за добро! :-D

Е, означава ли това, че при мъжете на възраст над 50 г., при които по естествен път нивата на тестостерон намаляват, са по-предпазени от останалите?... Съмнявам се!

По добре , вируса ,не ви ща лекарството.

каза евнуха

2020-05-07 11:41:35 Хайде.е.е.е! Ново двайсе! (нерегистриран) Че нали няма ли тестостерон няма мъже, няма и жени, а има само джендъри! ---- ОТКАЧЕНИТЕ ОКУЛТИСТИ - КАБАЛИСТИ НЕ Е СРРЕЩУ МЪЖЕТЕ, А СРЕЩУ АЗ-ът НА ХОРАТА , КОЙТО НАЙ-ЧЕСТО СЕ ПРОЯВАВА ПРИ МЪЖЕТЕ, А НЕ ПРИ ЖЕНИТЕ! АЗ-ът СЕ АКТИВИРА БЛАГОДАЛРЕНИЕ НА ЛИХВАТА, КОЯТО ПОСТАВИ "ДО СТЕНАТА" И НЕ ИМ ОСТАВАШЕ НИЩО ДРУГО, ОСВЕН ДА СИ АКТИВИРАТ АЗ-а (НЯМА ДА БЪДЕ НА ВАШАТА - НЯМА ВИ ПЛАЩАМЕ ДЪЛГОВЕТЕ ДАДЕНИ С ИЗМАМА, НЯМА ДА ВИ РАБОТИМ). А ТОВА СРИНА ИКОНОМИКАТА "ИМ" ! ЗАТОВА РЕВАТ , ЧЕ "НЯМАТ РЪСТ" ! АМИ НЯМАТ, КАТО АЗ-овете КАЗАХА - БАСТА, ДО ТУК! КОРОНАТА Е БОРБА СРЕЩУ АЗ-ът и ЖЕЛАНИЕТО ЗА НЕГОВОТО УНИЩОЖЕНИЕ ! ЗА ТОВА ГОВОРЯТ ЗА "ГРУПОВО" МИСЛЕНЕ, ЗА "КОЛЕКТИВЕН РАЗУМ", ЗАЩОТО ТАКА ЩЕ БЪДЕ УБИТ АЗ-ът ! НО "ТЕ" ЩЕ СИ ОСТАНАТ С АЗ-а .... САМО ВАШИЯТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УБИТ ...

Тестостеронът е важен и за двата пола, защото има много функции освен запазване на сексуалния апетит и стимулиране на сексуалното желание. Ето част от най-важните: ✔осигурява костен растеж и предпазване на скелетната система от травми и наранявания; ✔поддържа и спомага за увеличаване на мускулната маса; ✔поддържа мозъчните функции; ✔увеличава многократно енергийните нива в организма.

Мястото ми е на нивата с трактора и определено не разбирам от докторлък. С моето айкю 65 се чудя, абе този протеин TMPRSS2 не може ли да се блокира по друг начин, без да се намалавя тестостерона? Освен това ако белтъкът е причинита, защо се изтъква всъщност като толкова важно, че след като съм мъж, това един вид ще ме убие? Ааа, май заради поредните опити на дадена група хора да направят всички еднополови и многополови едновременно. Тц, не, по- добре да си спазвам мерките, да пазя себе си и другите, пък ако все пак се случи най-лошото, да си мра като мъж.

Какви са тия глупости ? Кои са тия учени, искам имена и адреси.

Не се страхува човек от короната, щото е мъж или щото знае че не е чак толкова мъж?!?

чух че и кастрацията десйтвала много добре!!!

Каза евнуха

Щом е така - парада ще се проведе както беше планиран.

Това е едно от най-извратените наблюдения които някой би приел за нормално?! Как па им е дошло в акъла на тези ''наблюдатели'', точно в тази насока да правят ''наблюдения''? Напоследък верно стана тенденциозно всичко да опира до пола и по -скоро до елиминирането на половете?! После защо хората вярвали в конспиративни теории?!

абе шматка. Ти тестостерона само за вдигане на патка ли го имаш бе? Хабер имаш ли колко още неща прави в човешкото тяло. Хабер имаш ли че дори жените го имат? Аман от идиоти образовали се от порно сайтове.

иска отпадане на карантината. Всички "мъже" дето не се страхуват от вируса са без грам тестостерон

Не само модерно, но вече здравословно и дори жизнено необходимо е да сме....безполови същества:)

Предпочитам да умра като свободен мъж, отколкото да живея като карантиниран пе--раст!

Сега знаем що нямаш страх. И аз нямам проблем да загубя личния си самолет :))))

Въпрос в анкета: Жена ти знае ли, че си гей: а. Да б. Не

Има ли значение когато твоята знае че си гей?

Отрежете ни м--урите, спрете ни тока, не искаме вода!

Егати му и науката, значи изпедерастяването е причината за разпространението на шибания вирус сред нормалните хора.

Твоята реплика ми напомни за новината от Турция миналата седмица, че за корона вируса били виновни обратните. Те турците първи установили тази зависимост бре!

Направо да предлагат хирургична смяна на пола срещу коронавирус….

Български учени от БАН от десет години изследват белтък, който участва в имунен стерилитет. Оказва се, че участва и при причиняване на смърт от ковид. Явно някой се пънка да намали населението като го оджендери. След женските хормони в месото за импотентни затлъстели мъже, това е поредния опит, остава и шанса за трети опит, ако с вируса не става, ще пробват с ваксината.

Започнаха да се уливат, ей! Ние сме в демографски срив и задължителната химическа кастрация може да ни се размине, ама другаде ...

като "намерят ваксина" и ни задължат да се ваксинираме против този виирус!

Сега пък тестостерона е виновен и може да ни защити! Че нали няма ли тестостерон няма мъже, няма и жени, а има само джендъри!

Затова значи тия в парламента не се разболяват...

отдавнашната мечта на феминистките и джендърите - да изтребят нормалните мъже и да живеят в извратеното си бездетно общество.

Има една книга "Добре охранявани мъже". Има я в читанката. Сценария е горе-долу същия. Вирус, който поразява мъжете заради тестостерона. Накрая имаше само жени и химически кастрирани(волно и доброзорно) мъже. Нормални мъже имаше само по горите - преследвани като зверове отшелници.

тогава беше в графата Фантастика, пък сега гледай как се сбъдват тези идеи..... ти историческа книга с джендъри чел ли си. пък сега са в всека трета новина.... светът наистина не върви добре.........

Блокирам ли си тестостерона, че ми пораснат цици....

На мен от лежане, дето спазвам инструкциите на щаба, почнаха да ми растът цици ! :))) ФАКТ !

Ти гледай да не почнеш да си буташ уя навътре, че после и щаба не може те оправи, ей аман от пе д а ли навсякъде бе.

Я кажи ти мъж или жена си, та като те срещна, да знамм под какъв ъгъл да те наведа !

Супер! Получил си цици без съпровождащата ги жена. Значи можеш по цял ден да си играеш с тях без да ти мрънкат :)

ще ти пораснат, даже три след ваксината, да си мачкаш с едната ръка, докато другата ти е заета..........

Явно на дърти години ще трябва да се става гей... ! Ама тия нии лъжат.... Я вижте колко много са заразените и починалите в западна европа... Европейските щенности... преливат, като коронавирус... в изобилие.... Трябва да е точно обратното..... Ако беше вярно, нямаше да има толкова много пострадали от коронавируса при толкова много меки китки от глава на населението. Тази новина е фейк за мен.... има разминаване на броя на меките китки и броя на заразените с ковид 19.. :))

ми явно на стари години като ти се увеличи простата ти отеснява задника и ставаш 'актуален' отивам на зеления лазер :)

Абсолютни глупости! Жените защо също боледуват и умират от ковид-19?!

Па.. сигурно ... това реееебе да са лизбийки... знам ли ?!

Само мъжкараните :D

Тях си кастрират химически с ваксина против рак на шийката на матката, затова.

ГИ ТРЕСЕ ОТКАЧЕНИТЕ КАБАЛИСТИ - ОКУЛТИСТИ, ЗАЩОТО ТЕСТОСТЕРОНА ВОДИ ДО АГРЕСИЯ, А КАК "ДА УПРАВЛЯВАТ" ТЕСТОСТЕРОН, КОЙТО ИМА ХЕМ АЗ, ХЕМ НЕ Е ПРОСТ И НЕ ПОДДАВА НА НИКАКВА ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ! ВСИЧКИ ОНИЯ "ГОРЕ" СА ДВИЖЕНИ ОТ СТРАХА ... СТРАХЪТ "ДА НЕ УМРАТ"! ЖИВЕЯТ С ПОСТОЯННАТА МИСЪЛ "ЗА СМЪРТТА", КОЕТО ВЕЧЕ Е САМО ПО СЕБЕ СИ - ЧИСТА ЛУДОСТ ! ЖИВЕЯТ С НЯКАКВИ МИСТИЧНИ ПРЕДСТАВИ ЗА НЯКАКВО "ЦЯЛО" , ЗА НЯКАКЪВ "ГОСПОД" И ИЗОБЩО ЗА НЯКАКВИ "СВРЪХ СИЛИ" И КАК ТЯХНАТА МИСИЯ БИЛА НА НАПРАВЯТ СВЕТА "ИДЕАЛЕН"! А ТО В ПРИРОДАТА НИЩО НЕ Е ИДЕАЛНО И ТО ЗАТОВА ТЯ Е ЖИВА ... САМО ЗАРАДИ ТОВА! АКО НЕЩО Е "ИДЕАЛНО", ТО Е ЗАВЪРШЕНО, А "ЗАВЪРШЕННОСТА" Е КРАЙ, ФИНАЛ ... А ФИНАЛЪТ Е СВЪРТ ! СТРЕМЕЖЪТ КЪМ "БЕЗСМЪРТИЕ" ЧРЕЗ ПОСТИГЕНЕ НА ИДЕАЛНОТО И СЪВЪРШЕНОТО, ВСЪЩНОСТ Е НЕОСЪЗНАТ СТРЕМЕЖ КЪМ СМЪРТ ! "СТУДЕНА КРАСОТА" НЕ Е СЛУЧАЕН ПОДСЪЗНАТЕЛЕН ИЗРАЗ ... ТОЛКОВА Е КРАСИВО И ЕДАЛНО, ТА ЧАК Е "СТУДЕНО" ... А СТУДЕНО Е САМО МЪРТВОТО!

Прегледай се. Натисни веднъж бутона "Caps Lock", разположен от лявата страна на клавиатурата.

не виждаш ли че му е залепнал, клавиатурата трябва да си изхвърли, ако може и компа и рутера

Баххххх маааа му тоя народ нацяло са чалдиса

за това някой гинат като мухи, а други се хвалят че техните не умират въпреки че имат 150 000 болни.

Да, това ми напомни за един виц: Пациент се събужда след операция и доктора насреща му вика: - Браво! Операцията за смяна на пола мина успешно. Честито! Вашата мечта да бъдете жена се сбъдна. - Ама докторе, каква смяна на пола? Аз влязох за апандисит! Какво сте направили? - Ей! На вас жените все не може да ви се угоди!

На канала! Сахара, жега, 55 градуса, самотен пътник язди една камила. Изведнъж камилата стъпила на криво и се контузила. До най-близкия оазис имало два дена път, а водата на пътника вече била на привършване. И докато човекът вече си мислел как е протекъл живота му и дали ще отиде в ада или в рая, видял в далечината надпис "Ремонт на камили!". Приближил се той и какво да види наистина имало сервиз и някакъв човек вътре. - Извинявай, на камилата ми й има нещо и няма да мога да стигна до следващия оазис, ти си ми спасението, ще можеш ли да я оправиш? - започнал да обяснява човека. - На канала! - казал монтьора. Човека веднага завел камилата на канала, монтьорът взел две тухли и с точен и премерен удар, ударил камилата по топките. Тя така подскочила и препуснала сякаш нищо й няма. - Ама какво направи бе, камилата ми избяга сега ще умра от жажда, как ще я настигна. - На канала.

Отпрашил и клиента подир камилата си.След малко влиза шефът на сервиза и вика на монтьора: Абе тоя клиент дето го изстраля да си гони камилата, плати ли си? Ами, не-отговорил монтьора На канала!-рекъл босът

На това му се казва джендърско лечение с ясен изход

А сига сичкото мъже у София да им бият по ена инжекция да живеят дълго и да не могат да плющят и да останем саде ния с бати да са грижим за цяла София Така сме съгласни

и теб няма да пропуснат

браво... браво... това се знае от 2 месеца.

Повече бира му е макята! хе-хе

да се дава бром

Най-после се вижда краят на токсичната мъжественост

Орбан навреме усети откъде и накъде духа вятърът ... Щели сме да цариградираме ... Защото след ковид-пандемията нямало да сме ... ааа ..., пардон - сте вече същите, и животът н ..., пардон - ви, няма да е същият ...

кво да кажа, явно ни готвят джендърски модел, епилирани армии ........... ще оставят поне по един на хиляда за разплод.. то е ясно че не ни управляват мъже, ами някакви убити полови органи, за новинарите - същото.....

какви мъже сме без тестостерон :)

Соеви. Модерно е и се практикува в световен мащаб.

А знаете ли че джогинга намалява тестостерона? Ето ви естествена ваксина.

В подкрепа на мнение по-долу, направо към кастрация да мине. Клъц и айде, няма корона!

тестостерона се произвежда от тиестисите щом е вреден, отстранявате тестесите и готово! глупавите идеи и мисли са също много вредни те се зараждат в мозъка! ако на тия "учени" им се отстранят мозъците ще е от полза за всички!