Коментари - Взаимни обвинения между блогъра Симон Милков и директора на "Исторически парк" Ивелин Михайлов | Днес.dir.bg

Взаимни обвинения между блогъра Симон Милков и директора на "Исторически парк" Ивелин Михайлов

Двамата дадоха пресконференции в два последователни дни, в които си размениха реплики през медиите и призоваха няколко институции да се намесят

Обратно в новината

Коментари - Взаимни обвинения между блогъра Симон Милков и директора на "Исторически парк" Ивелин Михайлов | Днес.dir.bg

Коментари

Няма нужда да четете статията. Като видите лудото и изпълено с омраза изражение на т.нар. влогър - демек - мързелан-нищоправец - друго не ви трябва.

В личния си сайт Ивелин Михайлов е посочил книгите, които е чел и чрез които си определя насоките в живота... само от това може да ви стане ясно колко струва този човек.

Не забравяй, че този сат е руски и снимките са насочващи!

Понеже тия от сектата па са мног убави муахаха

Как пенсиониран военен има 400000 каймета?

Мурзилката плаши полицията с "народен съд".

Чел е "Цемент" и "Как закалялась сталь"?

спестявах от закуски ( ама не от моите)

Ивелин Каластирката е руска подлога

Исторически парк е ПИРАМИДА

Поредния руски проект като КТБ

Банката нали има ...абе вие наистина ли си мислите че човек за да направи нещо трябва да има свои пари ?! По белия свят момчета , с парите на банката се прави бизнес , а с печалбата първо си плащаш вноската а после живееш.

Тези си правят ПР взаимно

ИЗДИРВАНА И НЕПОТЪРСЕНА

ПРЕСТЪПНИЦИ ДС И МИЛИЦИОНЕРИТЕ ЗАДАЧА УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ КАТО ДЪРЖАВА

ЧЕСТИТО АД НА ДС ДОНОСТНИЦИТЕ МИЛИЦИОНЕРИТЕ ПЛАТЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ДЪРЖАВАТА ДА ПЛУВАТЕ В ЛАЙНА И ДА СЕ ПЪРЖИТЕ В ОГЪНЯ

Ако арестуват Ивчо, то ПП величие ще станат първа политическа сила.

Не ПЛЮЙТЕ Ивелин, той е направил нещо, което е видно и за слепите! До тези които го плюят: Плюващи.. ВИЕ КАКВО СТЕ ИЗГРАДИЛИ ПОКАЖЕТЕ ДА ГО ВИДИМ.. СТРАХ ГИ Е ОТ ИВЕЛИН И МАРКОВ..това е извода на много хора, страшно много хора! ОЧАКВАЙТЕ НЕОЧАКВАНОТО НА ИЗБОРИТЕ! Колкото до този индивид Симон..без коментар..жалка работа!

Смятам, че парка и хората зад него са читави. Ако не беше така и имаше нещо, което да става за компромат и за използване срещу Ивелин, то сороснята щяха да го пуснат, все пак минаха доста години. Тъй като все пак сме в територия със съмнителна законност не изключвам напълно и възможността да е пирамида, която да завлече колкото може повече средства на населението. По времето на пирамидите основната цел бяха не мижавите ресурси на народа а разрушаването на доверието. По този начин се възпрепятства успешно възникването на отговорен национален корпоративен бизнес. Останаха само крадци и зависими от конспирацията герои - мижитурки.

Пирамида и Безсрамен Фараон!!! Никакви девиденти не са изплатени с години!!! Всяко строителство и разходи са ЗАВИШАВАНИ МНОГОКРАТНО!!! Жалко за Балъците инвеститори....

Исторически парк е руска територия и е под надблюдение на ДАНС.

И викаш банката ще даде 400 000 на пенсионер със 700лв пенсия? И той след колко месеца ще ги върне? 64 000?

Дори и слепите прогледнаха колко ги ограби Ивелин.

Не само руска, а лично на Путин! Къде ви копат такива вдлъбнати?!

"Не ПЛЮЙТЕ Ивелин, той е направил нещо, което е видно и за слепите!" Прехвърли ми спестяванията си и парите от ипотекирания си апартамент и аз ще построя нещо ''видно и за слепите'' ама ще си е на мое име. Така е справедливо, нали? :) Теба в продажния трол

То Цяла варна и Бъргас са си руски ябе цялата кочина е руска все пак

Само като ти вида минусите и ми е ясно в кой хор вече пее Дира :) руските тролове явно имат нови задачки Копейкин е обречен на политическа смърт новия герой е вече на сцената на русоробията

Комунистите за да сте обективни гледайте пресконференцията и вие.

Милков ги обвинява в точене на ддс, измами със земеделска земя чрез промяна на категория, фалшификации на данни за посещаемостта с цел заблуда на инвеститорите.

Целта на конкретната пирамида е била конкретният човек да вземе парите, комунистите не осъзнавате думата индивидуализъм вкл по отношение на мошениците.

Просто се е лъжело че страната има образователна, интелектуална, кадрова, или икономическа база да е конкурентоспособна. Крадяха и или лъжеха за себе си или за чужденци като комисионери. Вас винаги ви лъжат че сте на ниво и с това сте известни, както и държавите ви, имам предвид тези в европа.

Що така, винаги някой който иска да се намеси в политиката и не ще да е като другите еничари и веднага ХОП! Срещу него са всички мислирки, влогъри, млогъри, НПО-та и тем подобни.

Прабългарите може и да ги няма в генома ни след 40г изследвания, но както винаги на картинка ги има.

Ха така

Да, пълна пирамида, но прикрита зад здравата стена на партиотизма. Огромни суми се вливат във фирмите на Ивелин, а те са над 40, може да го проверите в търговския регистър. Кой има над 40 фирми? Този който има обръч от фирми. Всичките му проекти се субсидират от хора които са подмамени от голяма печалба. Като почнете с исторически парк, къщи за гости(700к лв всяка), гостилница, соларен парк(трябваше да е готов още миналата година, но още нищо не е направено), бензиностанция, склад за строителни матеряли и много други. Последния му хит е строеж на жилищни сгради във Варна. Какво ли ще се случи ако трябва да изплати обещаното на акционерите? Трудно ще излезне сметката.

Сега Симон стана блогър, нали беше журналист с протекция? Жалко, че такива като Симон се издигат в култ в бг. Това момче демонстрира злоба, арогантност и простотия. Това ли е огледалото на бг журналистиката?

Десетина години се вихри пирамидата "Тогедър" на тоя Ивелин. Лично се опитаха да ме накарат да инвестирам в тоя проект с предполагаема огромна възвръщаемост. Законно ти прибират парите. Законна пирамида за наивните. За щастие се зарових в документите, поразпитах други вече набутани инвеститори и ми се изясни работата. Абсолютна пирамида, но всичко си е законно! Все едно да си купиш акции на "Тесла" и Илон Мъск да изстрелва с парите ти ракети с автомобили към Марс. Дивиденти няма защото компанията е на загуба, тъй като космически разходки до други планети са единствено колосален разход и нямат полза за инвеститорите. Разликата е, че Ивелинчо е в по-малки мащаби, но пък за разлика от "Тесла" тук дивиденти няма да има никога, напротив - пълна загуба на инвестицията със съгласието на инвеститора.

Аз работя с Ивелин и Пламен повече от 10 години. инвестирал съм различни суми в различни проекти. Винаги съм си взимал това което съм договорил. Винаги. А и в крайна сметка инвестирането е риск. Който не му стиска, не рискува, не инвестира и цял живот чака на заплата. Всеки който се занимава с бизнес рискува всеки ден. Може да имаш 10 бизнеса и 6 от тях да са на загуба. Но това е. Така се прави бизнес. който не умее да рискува цял живот работи за заплата и цял живот обяснява на роднините колко много работи, колко малко му плащат и как шефа му бил мошеник. Това е. Всички хора които са и вести рали в парка са го направили доброволно. А интересното е че няма нито един инвеститор който да се оплаква. Хората които говорят и се оплакват нямат нищо общо с парка или с Ивелин. Ама те били загрижени за инвеститорите..... Вие сериозно ли.... инвеститорите са ОК, строителството си върви, влизат нови инвеститори в нови проекти....

Мислех да пиша, че си слабоумен, но няма смисъл тъй като очевидно си подставено лице на въпросния мошенник. Хора на заплата не инвестират в проекти. Ако случайно успеят да съберат повечко пари инвестицията е винаги в имот. В такива проекти/пирамиди инвестират хора на които са им паднали пари отнякъде накуп. Основно от продажба на някой наследствен имот или от продажба на някой бизнес или подобно. Никой инвеститор не се оплаквал ли? Ами то даже в самата новина го пише - човека е застанал с имената си и цифрата 400 000лв. Той никой ли е? Има една камара инвеститори които се оплакват, просто не са ги публикували по медиите. Ако имаше законна възможност за колективен съдебен иск, списъка с инвеститори ще се разпростира на поне 2 страници формат А4. Поне тези с които съм говорил са над 10. Този мошенник се възползва от клаузите в договора за инвестиция, където инвеститора се съгласява с пълна загуба на инвестицията и без срок за получаване на дивидент.

Двама отпадъка ,се скарали...... Ами ,сега........

Къде видяхте пирамида? Ивелин работи здраво ,за да има нещо. Наркомана му скача за пари,плъх мазен

Симоне , майка ти пеевска долна

Пълни измишльотини. Напишете в гугъл името на пенсионера да видите колко дела има с години с община Велико Търново и други подобни, където уж ги е охранявал. Не знам дали разбрахте, ама сина му е приятел на Ивелин и по тази линия вероятно фирма от Велико Търново е наета за охрана на парка. Синът и майка му са във вражда с бащата и се съдят за домашно насилие. Всичко е скалъпено и явно на пенсионера са му обещали да му опростят някой дълг по многобройните дела, които води. Хич не е за оплакване тоя бивш военен. Някъде из коментарите пише за пирамида с име Тогедър, дефакто Тогедър е брокер на застароховки живот, на принципа на Евролайф. Ивелин е бил брокер в Евролайф и се е отделил в своя фирма под името Тогедър. А синът на един от директорите на Евролайф сега е оцщински съветник във Варна.

Е как така, всяко плоскочело първеню като се позамогне и хайдееее в политиката:)))))

Симеон Милков е прав, зад тази афера, стои нещо много по-голямо, стои активно мероприятие на Путин, срещу нац. ни сигурност. Путин прави навсякъде едно и също налива пари в националистически проекти в различни държави с цел влияние вътре в страните. Франция и нейната крайна десница е един, от примерите.

Ако Тогедър е застрахователно дружество, каква точно дейност извършват "финансовите консултанти" които ме зарибяват да си налея спестяванията при тях?

Милков е отявлен слуга на тиквата. Не го знам Ивелин Михайлов, дали е измамник, или не е , но когато се разджафкат и Прокопиев и Пеевски и тиквата , може да се окаже че е читав.

Арестуваните го но мисля че ще има последствия,и то лоши.

Тоя глогър ще хапне дървото.Има информация че се занимава с престъпна дейност.но за сега ще се изчака

Симеон е мазен хомосексуалист !!! И е поръчков

Коментари - Взаимни обвинения между блогъра Симон Милков и директора на "Исторически парк" Ивелин Михайлов | Днес.dir.bg

Взаимни обвинения между блогъра Симон Милков и директора на "Исторически парк" Ивелин Михайлов

Двамата дадоха пресконференции в два последователни дни, в които си размениха реплики през медиите и призоваха няколко институции да се намесят

Обратно в новината

Коментари - Взаимни обвинения между блогъра Симон Милков и директора на "Исторически парк" Ивелин Михайлов | Днес.dir.bg

Коментари

Няма нужда да четете статията. Като видите лудото и изпълено с омраза изражение на т.нар. влогър - демек - мързелан-нищоправец - друго не ви трябва.

В личния си сайт Ивелин Михайлов е посочил книгите, които е чел и чрез които си определя насоките в живота... само от това може да ви стане ясно колко струва този човек.

Не забравяй, че този сат е руски и снимките са насочващи!

Понеже тия от сектата па са мног убави муахаха

Как пенсиониран военен има 400000 каймета?

Мурзилката плаши полицията с "народен съд".

Чел е "Цемент" и "Как закалялась сталь"?

спестявах от закуски ( ама не от моите)

Ивелин Каластирката е руска подлога

Исторически парк е ПИРАМИДА

Поредния руски проект като КТБ

Банката нали има ...абе вие наистина ли си мислите че човек за да направи нещо трябва да има свои пари ?! По белия свят момчета , с парите на банката се прави бизнес , а с печалбата първо си плащаш вноската а после живееш.

Тези си правят ПР взаимно

ИЗДИРВАНА И НЕПОТЪРСЕНА

ПРЕСТЪПНИЦИ ДС И МИЛИЦИОНЕРИТЕ ЗАДАЧА УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ КАТО ДЪРЖАВА

ЧЕСТИТО АД НА ДС ДОНОСТНИЦИТЕ МИЛИЦИОНЕРИТЕ ПЛАТЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ДЪРЖАВАТА ДА ПЛУВАТЕ В ЛАЙНА И ДА СЕ ПЪРЖИТЕ В ОГЪНЯ

Ако арестуват Ивчо, то ПП величие ще станат първа политическа сила.

Не ПЛЮЙТЕ Ивелин, той е направил нещо, което е видно и за слепите! До тези които го плюят: Плюващи.. ВИЕ КАКВО СТЕ ИЗГРАДИЛИ ПОКАЖЕТЕ ДА ГО ВИДИМ.. СТРАХ ГИ Е ОТ ИВЕЛИН И МАРКОВ..това е извода на много хора, страшно много хора! ОЧАКВАЙТЕ НЕОЧАКВАНОТО НА ИЗБОРИТЕ! Колкото до този индивид Симон..без коментар..жалка работа!

Смятам, че парка и хората зад него са читави. Ако не беше така и имаше нещо, което да става за компромат и за използване срещу Ивелин, то сороснята щяха да го пуснат, все пак минаха доста години. Тъй като все пак сме в територия със съмнителна законност не изключвам напълно и възможността да е пирамида, която да завлече колкото може повече средства на населението. По времето на пирамидите основната цел бяха не мижавите ресурси на народа а разрушаването на доверието. По този начин се възпрепятства успешно възникването на отговорен национален корпоративен бизнес. Останаха само крадци и зависими от конспирацията герои - мижитурки.

Пирамида и Безсрамен Фараон!!! Никакви девиденти не са изплатени с години!!! Всяко строителство и разходи са ЗАВИШАВАНИ МНОГОКРАТНО!!! Жалко за Балъците инвеститори....

Исторически парк е руска територия и е под надблюдение на ДАНС.

И викаш банката ще даде 400 000 на пенсионер със 700лв пенсия? И той след колко месеца ще ги върне? 64 000?

Дори и слепите прогледнаха колко ги ограби Ивелин.

Не само руска, а лично на Путин! Къде ви копат такива вдлъбнати?!

"Не ПЛЮЙТЕ Ивелин, той е направил нещо, което е видно и за слепите!" Прехвърли ми спестяванията си и парите от ипотекирания си апартамент и аз ще построя нещо ''видно и за слепите'' ама ще си е на мое име. Така е справедливо, нали? :) Теба в продажния трол

То Цяла варна и Бъргас са си руски ябе цялата кочина е руска все пак

Само като ти вида минусите и ми е ясно в кой хор вече пее Дира :) руските тролове явно имат нови задачки Копейкин е обречен на политическа смърт новия герой е вече на сцената на русоробията

Комунистите за да сте обективни гледайте пресконференцията и вие.

Милков ги обвинява в точене на ддс, измами със земеделска земя чрез промяна на категория, фалшификации на данни за посещаемостта с цел заблуда на инвеститорите.

Целта на конкретната пирамида е била конкретният човек да вземе парите, комунистите не осъзнавате думата индивидуализъм вкл по отношение на мошениците.

Просто се е лъжело че страната има образователна, интелектуална, кадрова, или икономическа база да е конкурентоспособна. Крадяха и или лъжеха за себе си или за чужденци като комисионери. Вас винаги ви лъжат че сте на ниво и с това сте известни, както и държавите ви, имам предвид тези в европа.

Що така, винаги някой който иска да се намеси в политиката и не ще да е като другите еничари и веднага ХОП! Срещу него са всички мислирки, влогъри, млогъри, НПО-та и тем подобни.

Прабългарите може и да ги няма в генома ни след 40г изследвания, но както винаги на картинка ги има.

Ха така

Да, пълна пирамида, но прикрита зад здравата стена на партиотизма. Огромни суми се вливат във фирмите на Ивелин, а те са над 40, може да го проверите в търговския регистър. Кой има над 40 фирми? Този който има обръч от фирми. Всичките му проекти се субсидират от хора които са подмамени от голяма печалба. Като почнете с исторически парк, къщи за гости(700к лв всяка), гостилница, соларен парк(трябваше да е готов още миналата година, но още нищо не е направено), бензиностанция, склад за строителни матеряли и много други. Последния му хит е строеж на жилищни сгради във Варна. Какво ли ще се случи ако трябва да изплати обещаното на акционерите? Трудно ще излезне сметката.

Сега Симон стана блогър, нали беше журналист с протекция? Жалко, че такива като Симон се издигат в култ в бг. Това момче демонстрира злоба, арогантност и простотия. Това ли е огледалото на бг журналистиката?

Десетина години се вихри пирамидата "Тогедър" на тоя Ивелин. Лично се опитаха да ме накарат да инвестирам в тоя проект с предполагаема огромна възвръщаемост. Законно ти прибират парите. Законна пирамида за наивните. За щастие се зарових в документите, поразпитах други вече набутани инвеститори и ми се изясни работата. Абсолютна пирамида, но всичко си е законно! Все едно да си купиш акции на "Тесла" и Илон Мъск да изстрелва с парите ти ракети с автомобили към Марс. Дивиденти няма защото компанията е на загуба, тъй като космически разходки до други планети са единствено колосален разход и нямат полза за инвеститорите. Разликата е, че Ивелинчо е в по-малки мащаби, но пък за разлика от "Тесла" тук дивиденти няма да има никога, напротив - пълна загуба на инвестицията със съгласието на инвеститора.

Аз работя с Ивелин и Пламен повече от 10 години. инвестирал съм различни суми в различни проекти. Винаги съм си взимал това което съм договорил. Винаги. А и в крайна сметка инвестирането е риск. Който не му стиска, не рискува, не инвестира и цял живот чака на заплата. Всеки който се занимава с бизнес рискува всеки ден. Може да имаш 10 бизнеса и 6 от тях да са на загуба. Но това е. Така се прави бизнес. който не умее да рискува цял живот работи за заплата и цял живот обяснява на роднините колко много работи, колко малко му плащат и как шефа му бил мошеник. Това е. Всички хора които са и вести рали в парка са го направили доброволно. А интересното е че няма нито един инвеститор който да се оплаква. Хората които говорят и се оплакват нямат нищо общо с парка или с Ивелин. Ама те били загрижени за инвеститорите..... Вие сериозно ли.... инвеститорите са ОК, строителството си върви, влизат нови инвеститори в нови проекти....

Мислех да пиша, че си слабоумен, но няма смисъл тъй като очевидно си подставено лице на въпросния мошенник. Хора на заплата не инвестират в проекти. Ако случайно успеят да съберат повечко пари инвестицията е винаги в имот. В такива проекти/пирамиди инвестират хора на които са им паднали пари отнякъде накуп. Основно от продажба на някой наследствен имот или от продажба на някой бизнес или подобно. Никой инвеститор не се оплаквал ли? Ами то даже в самата новина го пише - човека е застанал с имената си и цифрата 400 000лв. Той никой ли е? Има една камара инвеститори които се оплакват, просто не са ги публикували по медиите. Ако имаше законна възможност за колективен съдебен иск, списъка с инвеститори ще се разпростира на поне 2 страници формат А4. Поне тези с които съм говорил са над 10. Този мошенник се възползва от клаузите в договора за инвестиция, където инвеститора се съгласява с пълна загуба на инвестицията и без срок за получаване на дивидент.

Двама отпадъка ,се скарали...... Ами ,сега........

Къде видяхте пирамида? Ивелин работи здраво ,за да има нещо. Наркомана му скача за пари,плъх мазен

Симоне , майка ти пеевска долна

Пълни измишльотини. Напишете в гугъл името на пенсионера да видите колко дела има с години с община Велико Търново и други подобни, където уж ги е охранявал. Не знам дали разбрахте, ама сина му е приятел на Ивелин и по тази линия вероятно фирма от Велико Търново е наета за охрана на парка. Синът и майка му са във вражда с бащата и се съдят за домашно насилие. Всичко е скалъпено и явно на пенсионера са му обещали да му опростят някой дълг по многобройните дела, които води. Хич не е за оплакване тоя бивш военен. Някъде из коментарите пише за пирамида с име Тогедър, дефакто Тогедър е брокер на застароховки живот, на принципа на Евролайф. Ивелин е бил брокер в Евролайф и се е отделил в своя фирма под името Тогедър. А синът на един от директорите на Евролайф сега е оцщински съветник във Варна.

Е как така, всяко плоскочело първеню като се позамогне и хайдееее в политиката:)))))

Симеон Милков е прав, зад тази афера, стои нещо много по-голямо, стои активно мероприятие на Путин, срещу нац. ни сигурност. Путин прави навсякъде едно и също налива пари в националистически проекти в различни държави с цел влияние вътре в страните. Франция и нейната крайна десница е един, от примерите.

Ако Тогедър е застрахователно дружество, каква точно дейност извършват "финансовите консултанти" които ме зарибяват да си налея спестяванията при тях?

Милков е отявлен слуга на тиквата. Не го знам Ивелин Михайлов, дали е измамник, или не е , но когато се разджафкат и Прокопиев и Пеевски и тиквата , може да се окаже че е читав.

Арестуваните го но мисля че ще има последствия,и то лоши.

Тоя глогър ще хапне дървото.Има информация че се занимава с престъпна дейност.но за сега ще се изчака

Симеон е мазен хомосексуалист !!! И е поръчков