Близо пет хиляди бебета са се родили от 6 февруари в засегнатите от земетресението райони

Министерството на здравеопазването оказва подкрепа на майките и на бременните, които се подготвят за раждане

Обратно в новината

Коментари - Близо пет хиляди бебета са се родили от 6 февруари в засегнатите от земетресението райони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новите бижинци?

В Турция е кал от деца, нещо като в Индия. Ердоган в обръщение към турския народ: "Правете много деца и заселвайте държавите в Европа. Един ден ще сме мнозинство и Европа ще е наша, без да сме изтреляли един патрон"

Така е. И им се получава , както се вижда. Още преди 50 години един мюсюлмански проповедник на някакъв форум на ОНН е казал лт трибуната : Ние ще ви победим и завладеем( считай белите държави в Европа и Щатите ) чрез утробите на жените ни. И като гледаме този принцип действа доста добре . В Западна Европа белите мъже и жени , разглезени от удивилствия и излишества не правят деца , а онези орките се размножават бясно. И дали ще е християнска Европа след 50 год е силно под въпрос .

Като хлебарки са

Дано само не станат малоумници като тебе

Леле, колко е мъничко това бебче! Борба за живот- сигурно тежи колкото пържола, обаче , миличкото, се бори и то за живот!

Нема лабаво.Земетресения,инфлации,войни.....производството си върви.

Така и трябва. Накрая като останат само идиотите, всичко ще се върне отново в каменната ера чрез глад и болести.

Вие двамата кретени ще останете - парадоксално, но Майката Природа оставя само идиотите - явно се опитва чрез множество итерации да постигне по-добро стартирайки с безмозъчните - там по-лесно се работи.