Близо 770 000 въпроса към Путин три дни преди "Пряка линия"

Досега Владимир Путин е отговарял 15 пъти на въпроси на своите съграждани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин&ко ти отговориха дружно- иди наХуЙ мошара чирашка!мбухахаха

А нашия тлъст вожд и учител----Бою Симитлията ходи да го питат само в НОВА и бТВ!:))))))) ....щот там го питат правилно журнаблизачите!;)))))))))))

Въпросите към Путин са: - кога ще върне Крим на Украйна? - кога ще застане пред Международния Трибунал в Хага за да отговори за тероризма в Източна Украйна и за сваления самолет? - кога ще отговори за п=олитическите убийства в русия през последните години? Към редакцията/цензурата: и да го триете и да го не триете това съобщение, момчета, измъкване за Путин няма!

Един ден ще отговори, няма къде да отиде...

Ти си гледай твойта кочина, серсемино-----в която те оножда тлъстия нерез БоюТиквата!;))))))))

че Бащицата ще отговаря на въпроси. Щом им харесва, няма проблем. Обаче недоумявам какво ни засяга нас това в България?

ТЕЗИ С МИНУСИТЕ ЯВНО ГИ ЗАСЯГА!

Това те засяга пряко, че ти не можеш да зададеш въпрос на твоя вожд ! При "великите демокрации" на Запад също не може.

тоя вежливия кретен ли е или малоумен?

Или е руснак, или още по-лошо - български гражданин със съветско самосъзнание. Това отговаря на въпроса ти.

егаси тъпата новина и егаси тъпите коментари.

Много ме кефи ка квичат соросопитеците злобно и на гладно. Явно дежурната паница с бобена чорба е минала днес покрай гладните им и ламтящи миризливи устенца!мбухахаха

"Близо 770 000 въпроса са постъпили към Владимир Путин..." Ще набъбнат още - мин. година са били над 2 млн. Властелинът на света пак ще прикове вниманието...Пак ще цитира класиците и изкусно ще затваря устите на провокаторите... Пак ще демонстрира издръжливост и интелект. А ЦРУ ще може да се възползва безплатно от живото предаване за изготвяне на психологически портрет на Путин :)

Отново театро, вие питате, ние отговаряме, а въпроситв ние си ги подбираме...

какво ме интересува на някаква си фалирала, нищо не зависеща от нея държава колко и какви въпроси ще зададат на диктатора и? какво общо имаме ние с това?

Мбуууухахахахаахахаха ама много си тъпо гурбетчииско добиче ве!хахаха

В Норилск забранили гей-парада. Местните негодуват и молят Путин: - Господин Путин, моля да ни позволите това шоу, все пак там на Север си нямаме много забавления. Путин помислил и отговорил: - Да, парадът ще се проведе. Разбирам, че всички искат да видят педерасти при -60С и вятър от 20 м/сек.

Не сравнявайте Путин с Борисов!!! ББ е назначен да управлява една малка ,,ограбена,съсипана икономика-колония,, и се надява на подхвърлените кокълчета от вън които 70% да ограбят,докато В.Путин се опитва да върне най-голямата държава в света в елита/е за начало силна армия/Не е лесно да възстановиш повече от 30 год. съсипия във всичко,при положение че са обградени отвсякъде от НАТО.Дано да успее защото Руския народ го заслужава,и е добре да има противовес в световната политика.

Дето всеки се чуди как дасе чупи в чужбина

Не всеки,забогателите крадци като нашите убавци

Тези сесии показват колко умело Путлер лъже.

С това си квичене показваш колко си тъп чирак!мбухахаха

по тъп от теб няма.

ЧМО, много ти отива тоа ник, или тва ти е чирашкото име?

нали там има запетайка. Нали казах, че по тъп от теб няма.

Верно си ЧМОшник, със запетайка!мбухахаха

Дали ще успеят да го регистрират за Гинес.ще бъде ненадминат рекорд. Човек отговорил на 770 000 въпроса.Просто потресаващо.

Супер статистиката. Ако махнеш непълнолетни, ще се пулучи 1:100. Означава ли това, че местната власт не работи?

За доброто на двете страни предлагам Путин и Борисов да си разменят местата. Борисов да отиде и да им оправи икономиката и отношенията с света а Путин ще ни осигури евтин газ.

Не може и да става дума за сравнение на Путин с Борисов. Болисов е с няколко категории висше и е каратист с черен колан а джудото е само бледо копие на джуджуцо .Просто на Путин ще му се стори че се намира на остров Камчатка и набюдава северното ледовито сияние.

И аз имам въпрос към другаря Путин. Той е: кога ще започне удължаването на средната продължителност на живота в Русия до 78 години, съгласно указа, който подписахте наскоро? Тук при нас, в пенсионерския клуб „Трезвият колхозник“ в Нижни Блядск се говори, че удължаването започва още идната Цветница, във вторник. А, и ще има ли наказания за умрелите предсрочно?

У ващо Долно Мизерново мое да си живеете и до 100 години кой ви пречи}:-)))

Много е смешно да гледаш на каква плоска пропаганда се лови руския алкаш!

шарани на гол бастун кълват.

Няколко пъти съм го гледала. Чиновниците, независимо от ранга си, ги тресе неистов страх да не би да станат обект на такова питане. Някои от видеообръщенията се излъчват още преди самата пряка линия и гледаш как губернаторите вдигат надменните си задници и разрешават проблемите на обикновените хора, преди смият Путин да погледне лошо. Путин свърши много, но още страшно мнпго го чака. Успех!

нали баш той назначава губернаторите, па те били надменни задници? И ко щеше да стане, ако ги нямаше тези въпроси? Що у Германия, Холандия, Белгия, Швеция е подредено, без някой бащица да се грижи за всичко?

Ти еврочирака гледай твойта кочина, че столицата ти е заприличала на гето. Баси мизерника си!

Сега разбрах защо Русия е авторитарна държава.В нормалната демокрация каквато сме ние има политолози които разясняват политиката на държавата а при тях Путин е узурпирал тази дейност - един човек върши всичко .

Другарю Путин, кога ще обявите поредната 47-ма пълна победа в Сирия?

Вероятно ще го направи точно след анонсирания от представители на САЩ 67-и пълен крах на руската икономика вследствие на ефективните санкции.

Путин е номер 1!

Като си няма друга работа да отговаря на народа.Това да не е работохолика Борисов който търчи от единия край на България до другия и реже лента след лента.А Путин откри там един мост и шапка на тояга.

Друго си е ББ. Той отговаря всеки ден в парламента на въпроси. Само дето не е стъпвал там от месеци. По какво се различава нашата псевдо-демокрация от руската? По нищо. Само дето Путин вдига парите за социални разходи и социални програми пак, а у нас те се режат всяка година. Там дават по 30-40 000 евро на семейство за всяко второ дете и нагоре. А тук дават по 30 лева детски. Бензинът там е 39 цента, тук е 1,39 долара. Обаче ние сме в Европа - нищо че сме най-бедните в ЕС, затова пък можем за де хвалим! Имаме три самолета и две фрегати. Русия има армия, която може да се "опъне" дори на САЩ. Ние надали ще можем да се справил дори с 500 терористи, ако ни нападнат откъм Турция.

Така че преди да плюете по Путин и Русия - вижте първо нашето дередже.

и видях. МРЗ в Русия около 220 лева по курса, МРЗ в България - 520 лева.

Паисий

"през март 2017 средната номинална месечна заплата в Руската федерация е била 38 600 рубли, което се равнява на около 610 евро. Най-високата заплата е регистрирана в района на Чукотка - става дума за 1460 евро."

Паисий

У нас средната заплата е 1200 лева, тоест също е 610 евро. само дето в русия енергоразходите (ток, парно, бензин) са 2-3 пъти по-малки. А95 - 39 цента, тук е 2,10-2,20 лв. (1 долар и 30 цента)

Глупако, Борисов е Премиер, не депутат. Бъркаш законодателна с изпълнителна власт. Чети книжки, стига само чук-чук в кенефа

България е парламентарна република умнико! Изпълнителната власт се отчита на Народното събрание! Путин ще ми коментира, хал хабер няма за държавата в която живее!

Паисий

Тук има само един глупак - и то се видя кой е! Точно ти си, щом не знаеш кой пред кого отговоря в РБ. ББ отговоря пред НС. ... по Конституция. Обаче у нас демокрацията е наопаки - демек, няма я. ББ командва НС и не го зачита за 5 стинки.

на САЩ, колко да се опъне? Колкото им се опънаха елитните командоси от Вагнер ли?

Въпрос №770 002 - продължавате ли с ботокса и токчетата или вече не сте травестит?

Въпрос №770 001 - това на снимката Вие ли сте другарю Пути или дубльора ?Ако е дубльора - добре го храните!:)))

На мен ми хрумна подобен въпрос - Къде е гробът на истинския В.В.Путин, който умря 2006та година, за да му отдадем полагаемата се чест?

или го умряха?

Гледам че тая статия ни я пускате за н-ти път... и така не се сетихте да направите сравнение с бройката въпроси от предходните години та да видим дали стават повече или по-малко, а за анализ на промяната на динамиката на зададените въпроси дори няма и да си мечтая, нищо че точно този анализ би показал какво е действителното състояние на обществените нагласи в Русия... или пък точно затова липсва този анализ;)

Обществените нагласи в Русия си личат но изборите. 74% за Путин. На предишните избори бяха 64%... Такава е динамиката. За т.нар. "либерали" гласуваха под 5%.

Гледам, че теб са оставили на смяна в неделя слетобед. Другите копейкари пият бира, пак си прецакан.

Тц, изборите само показаха че нито един от останалите кандидати няма достатъчно авторитет сред избирателите... А анализа на зададените въпроси ще покаже дали проблемите на руснаците се увеличават или намаляват, а и степента на това с какво доверие се ползва Путин сред всеки един от тези които се обръщат с въпросите си към него.

Другарю, за съжаление трябва да отчетем по-важния фактор - активността на избори намалява, съответно абсолютния брой гласове също. Трябва да организираме една трета световна, за да можем да накараме и младото поколение да гласува за нашия башица, без който не можем.

Според загубилите изборите кандидати призивът на Навални за бойкот на изборите им е попречил да спечелят повече гласове на изборите... защото за Путин гласува монолитна маса а Навални е спрял колебаещите се по пътя към урните, ерго за пореден път "критикът" на Путин в крайна сметка е действал в негова полза -)

Въпрос: Защо минималната залата в раССия е двойно по-ниска от мин заплата в България! Отговор: Яхти, златни тоалетни, дворци и панамски офшорки ....!

Въпрос: Защо минималната залата в България след 12 години управление на ББ и Герб е от ПЕТ до ДЕСЕТ пъти по по-ниска от мин. заплата в Европа! Отговор: ....................?

Отговор: Защото от 1944 до 1989 България беше под съветско робство и защото от 1989 досега имаше 3 комунярски правителства. Понял товарищ?

И понеже са толкова много въпросите, а времето му толкова ценно, специална комисия ще подбере най-правилните въпрос! ;-)

Това е руската демокрация, нали Паийско ХХХ!

Паисий

руската демокрация е като западната. Привидност и демагогия. Не знам обаче защо вие се прехласвате по западната и й вярвате с религиозно заслепение. Последния пример от Италия показа как ГОЛЯМОТО ФИНАНСОВО лоби не даде на избрани партии да сформират правителство според тяхната предизборна програма.... Баси и "демокрацията"!

Един въпрос само! Защо след 20 год негова власт богатата Русия е с по-нисък жизнен стандарт от бедната България!

Колкото повече социализъм-комунизъм( демек, дебилизъм), толкова по-бедна държава..Расия и Украйна, като част от баш стожера на социализЪма, са най-зле. Най-близкият сателит, но все пак, съвсем леко отдалечен от чумата, е малко по-добре..Чехия, Унгария...още по-отдалечени от чумата, естествено са по-добре..И те така

Сигурен ли си в глупостите които плещиш.Върнах се от Анталия. Хотелите са препълнени с млади руснаци с по две -три малки деца. Прави впечатление бума на деца. Запитах какви са привилегиите за деца. Отговор:" Дават ни много пари и пътуваме безплатно". А в България глупаците мислят , че руснаците умират от глад.

Върнал си се от каспичан! ХАХАХАХАХА

Отговор:" Дават ни много пари и пътуваме безплатно". А в България глупаците мислят , че руснаците умират от глад. =============== ХАХАХАХАХАХАХА Е не! НЕ МОГА! РЕВА!!!!! ХАХАХАХАХАХА

Ами иди до Русия и виж кой стандарт е по-висок. Само ще те светна, че това, което там се купува за $1, тук ще го купиш за $2. Горивата пък да не коментираме.

Кога Меркел, Мей или Макрон ще седнат да отговарят 4 часа на въпроси на граждани? Май никога! Иначе западната "демокрация" била "най-демократичната".

на запад всички са доволни и щастливи -няма никакви въпроси към управляващите !

Паисий

Затова ли в Париж полицията разгонва демонстрантите с палки, водни струи и газ? Явно са ужасно доволни франсетата.

Пайско ХХХ, комунистите така се гонят в нормалните държави!

Сериозно ли ги вярваш тия неща или ти е дневната опорна точка просто!

Ако не си понял още товарищ, Мей, Меркел и Макрон отговарят всекидневно на въпросите на гражданите и то на всякакви, а не филтрирани.

Паисий

И къде/как точно отговорят? Обаче искам конкретен отговор! Място, процедура...?

Паисий

Сами не ми казвай че отговорят в Парламента. Щото и тук има в петък парлам.контрол! Знаем какво се говори на него и кой и какво пита!

А какви въпроси са му зададени и какво е отговорил няма ли?

Още не сме 07.06. !!! Как коментирате като не четете?

Другарю Путин, какво стана с онази ракета с ядрения двигател? Рее ли се още над Флорида?

През периода от януари 2017 г. до февруари 2018 г. Русия е извършила четири изпитателни полета с новата крилата ракета. И всеки опит е завършил с крушение. Най-успешният тест е бил полет с продължителност не повече от 2 минути. Тогава ракетата преодоляла разстояние от 22 мили - около 35-40 км, след което станала неуправляема и паднала на земята. А най-краткият опит е бил само 4 секунди.

Не ме разочаровайте, моля. Аз безрезервно вярвам в непобедимостта и могъществото на русите оръжия без аналог в света. Недейте така, ще ми призлее.

от круша ли идва? не ставаш за писател.